משחקי הלילה

OrEl74

Well-known member
מנהל
משחקי הלילה

ב-2:00 אורלנדו תנסה להתאושש מהעקיצה של פילדלפיה במשחק הראשון בידיעה שהפסד מסבר אותה מאוד מאוד ואפילו יותר מזה. ב-3:00 מיאמי שחטפה תבוסה מביכה מאטלטנה לפני יומים תנסה להוכיח שיש לה מה למכור בפלייאוף הזה. ב-5:30 ניו אורלינס שחטפה מדנבר תבוסה עוד יותר מביכה מזו שמיאמי חטפה באטלנה תנסה לנצח בדנבר וכמו שהם נראו במשחק הראשון אני לא ממש בטוח שהם יכולים לעשות את זה.

rapgamer4ever

New member
אחלה משחקים

סיום המחזור השני של הפלייאוף וקבלת אינדיקציה מסוימת על כל הסדרות. אורלנדו-פילדלפיה היה סוג של מחדל כבר בפעם הראשונה, יש הבדלי רמות ברורים ואני משוכנע מאוד שלא תהיה הפתעה. גם מאטלנטה אני מצפה לנצח את מיאמי הלילה, מצד שני ממיאמי אני מצפה שתראה לפחות משהו, כי עוד תבוסה ואני כבר נוטה לכיוון ההוקס. דנבר- ניו אורלינס לדעתי עם הסיכוי הגדול ביותר לנצחון של קבוצת חוץ... הפצועים של ההורנטס משופשפים קצת יותר, סקוט ימזער את הנזקים של ניו אורלינס מהמשחק הקודם ואמור להיות צמוד יותר. דנבר עדיין פייבוריטית.

rapgamer4ever

New member
אין, זה הורג אותי

האמריקאים האלה מתעקשים להוכיח כל פעם מחדש כמה הם טיפשים. יש גם מישהו שנראה דומה ונשמע דומה לטופאק, אגב. אם הייתי מהמשפחה שלו הייתי קצת מתעצבן מכל התיאוריות האלה.

ThEgReEnKiNg

New member
חח זה לא הוא רק בגלל שהוא עם גופיה של בוסטון

ולא של LA

Orenseg

New member
תיאוריה אחרת

גופיה מספר 8 של הסלטיקס היום שייכת למארבורי. הסלטיקס כבר מוכרים גופיות של מארבורי, גם בTD בנקנורת' עצמו וגם בחנויות ליד הקווינסי מארקט. נראה לי יותר הגיוני שאוהדים באים לפלייאוף עם גופיה של מארבורי מאשר עם גופיה של אנטואן ווקר. טופאק במקור מהברונקס ומארבורי מקווינס. שניהם נולדו וגדלו בניו יורק סיטי. אם טופאק בא למשחק של הסלטיקס נראה לי יותר הגיוני שזה יהיה בגופיה של מארבורי. מצד שני, אם אני מנסה למצוא פה הגיון כנראה שגם לי נגמר הכוח להיום. לילה טוב...

OrEl74

Well-known member
מנהל
אורלנדו ומיאמי עדיין בחיים

מיאמי מתאוששת מהתבוסה במשחק הראשון באטלנטה ומנחילה להוקס תבוסה בחזרה 108:93 וגונבת את הבייתיות בסידרה. D-וויד מסיים עם 33 נק' (6 שלשות) 7 אס' ו-5 ריב'. קוק מוסיף 20 וג'רמיינו מראה שעדיין יש לו מה לתת מידי פעם ומסיים עם 19 נק' 6 ריב' ו-4 חסימות. בהוקס איתה יופי של חלוקת נקודות אבל זה לא הספיק להם כדי לנצח ביבי סיים עם 18, ג'וש עם 17 ו-10 ריב', ג'ו ג'ו16, מורי עם 15 אבל באחוזים רעים וויליאמס והורפורד סיימו עם 11 כל אחד כשהורפורד מוסיף גם 11 ריב'. אורלנדו ניצחה את פילדלפיה בבית 96:87 בעיקר בזכות הרבע השני שבו הם ברחו קצת ופילי לא הצליחו לצמצם בחזרה. קורטני לי היה הקלע המצטיין עבור המג'יק עם 24 נק', לואיס וטורקוגלו קלעו 16 כל אחד והאוורד הסתפק ב-11 כשגם אלסטון וג'ונסון קולעים 11 כ"א.

OrEl74

Well-known member
מנהל
שכחתי את הקלעים בפילי...

מילר קלע 30 באחוזים לא רעים בכלל (12 מ-20) והוסיף לזה 7 אס'. איגי עם עוד משחק אול אראונד של 21 נק' 8 ריב' 7 אס' ו-3 חטיפות ויאנג מוסיף 20.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אבל זה מה שכתבתי!

ואיפה התמונות שהבטחת??

Orenseg

New member
טוב, הג'ט לג הזה באמת הורג אותי

עוד לא התאוששתי לגמרי וההודעות מ7:16 נראות כאילו כתבתי אותן ב4:16... חזרתי הביתה לשעה חלון ואני משדרג את פיקאסה, כדי להעלות את האלבום לגוגל. היום זה עולה לרשת.

rapgamer4ever

New member
פייי... נפילה לא צפויה יש אטלנטה

עשו לעצמם את החיים הרבה הרבה יותר קשים. אני בכלל לא בטוח שהם ינצחו את משחקים 5 ו-7.. אם הם לא ינצחו את שניהם זה גמור.

Orenseg

New member
אם הם לא ינצחו את שניהם ברור שזה גמור

אם ההיט מנצחים שלושה משחקים בחוץ, הם בטוח יצליחו לקחת אחד בבית. חוצמזה, אם ההיט מנצחים את משחק 7 הם לא יכולים להפסיד את הסדרה...

rapgamer4ever

New member
מה?

למה שלושה בחוץ? התכוונתי שאם הם (מיאמי) מנצחים בחוץ עוד אחד זה גמור כי לאטלנטה אין סיכוי לקחת 2 מ-3 במיאמי, זה הכל.

Orenseg

New member
הגבתי אוטומטית

"אני בכלל לא בטוח שהם ינצחו את משחקים 5 ו-7.. אם הם לא ינצחו את שניהם זה גמור". חפיף
אם ההיט מנצחים את 3 ו4 במיאמי זה גמור. אני לא רואה את ההוקס מנצחים את ה3 האחרונים ומעיפים את וייד כמו שהסאנס העיפו את קובי ב2006.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מחצית בדנבר-הנאגטס מובילים 52:44

צ'ונסי ממשיך את ההתעללות מהמשחק הראשון והוא עם 18 נק' במחצית, כרמלו עם 10 נק' ו-6 אס'. ההורנטס פשוט גרועים ושיגידו תודה שזה רק 8 הפרש כי הם לא ממש מתפקדים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
דנבר בורחים

דקה לסוף הרבע השלישי ודנבר עולים ליתרון 81:68. צ'ונסי לא עוצר והוא עם 25 נק'.

carmelo

New member
דנטיי ג'ונס היה גדול בשלישי

8 נקודות לא אופייניות, סחט עבירות תוקף מווסט ובאטלר, ושמר טוב את פול.

OrEl74

Well-known member
מנהל
דנבר נראים מצויין

אני במיוחד מתרשם מהבגרות שכרמלו מפגין. לא מנסה שום דבר בכוח, זורם עם המשחק ומשתף את החברים שלו (9 אסיסטים במשחק הזה). בהתחשב בזה שבסיבוב הבא דנבר מקבלים (בהנחה שהם עולים) את סן אנטוניו או דאלאס נראה לי שהסיכויי שלהם להגיע לגמר המזרח דיי גבוה.

למעלה