The D O double G
New member
משחקי הלילה
המשחק הכי מעניין כמובן הוא קליבלנד-מיאמי מיאמי מגיע אחרי שבוע נהדר ,שהתחיל בניצחון על הלייקרס,ונגמר עם נצחון על הבולס,וייד קלע בארבעת הניצחונות ממוצע של 34.5 נקודות. מנגד יש לנו את קליבלנד,הקבוצה היחידה שעוד לא הפסידה בבית,עם אותו מספר הפסדים שיש לבוסטון-4,וכמובן יש לה את לברון. אני מצפה למשחק ענק עם תצוגה של לברון ודווין,זאת בתקווה שקליבלנד לא תחסל את מיאמי בהגנה. המשחק הבא הוא לייקרס-גולדן סטייט הלייקרס באים אחרי ניצחון על בוסטון,וגולדן מגיעים אחרי ניצחון על...בוסטון אמור להיות כיף
בוסטון-סקרמנטו בוסטון אחרי 2 הפסדים רצופים,וסקרמנטו אחרי 5 הפסדים רצופים,המשחק בסקרמנטו. אני צופה קריעה של פול פירס ופאול טכני על גארנט אחרי ש*תכניסו פה משהו,anything is possibleeeee* ניו אורלינס-אינדיאנה ניו אורלינס אחרי ניצחון על יוסטון אינדיאנה ידועה בהתפוצצות על קבוצות גדולות,אבל אני לא מהמר נגד פול,אפילו שהמשחק באינדיאנה. עוד משחקים: דאלאס-קליפרס-לדאלס לא אמורה להיות בעיה נגד ההגנה המצוינת של הקליפרס,W קליל. דנבר-ניו יורק: W קליל לדנבר,לא מצפה להפתעות פה..
המשחק הכי מעניין כמובן הוא קליבלנד-מיאמי מיאמי מגיע אחרי שבוע נהדר ,שהתחיל בניצחון על הלייקרס,ונגמר עם נצחון על הבולס,וייד קלע בארבעת הניצחונות ממוצע של 34.5 נקודות. מנגד יש לנו את קליבלנד,הקבוצה היחידה שעוד לא הפסידה בבית,עם אותו מספר הפסדים שיש לבוסטון-4,וכמובן יש לה את לברון. אני מצפה למשחק ענק עם תצוגה של לברון ודווין,זאת בתקווה שקליבלנד לא תחסל את מיאמי בהגנה. המשחק הבא הוא לייקרס-גולדן סטייט הלייקרס באים אחרי ניצחון על בוסטון,וגולדן מגיעים אחרי ניצחון על...בוסטון אמור להיות כיף