משחקי הלילה

rapgamer4ever

New member
משחקי הלילה

שארלוט-שיקאגו: הבולס ממשיכים את מסעם אל עבר הסוויפ, הם צריכים את הנצחון היום מול שארלוט המדרדרת כי לא פחות מ-4 קבוצות על הזנב שלהן. ממפיס-ניו אורלינס: הלוח הקל של ההורנטס ממשיך, הדבר המשמעותי יותר הלילה יהיה הדרך של פול אל עבר ספר השיאים של הליגה. יש לו 104 משחקים רצופים של חטיפה אחת או יותר, אם יחטוף כדור גם היום הוא ישווה שיא NBA שמחזיק כבר 22 שנה. את שבירת השיא נראה רק מחר. אוקלהומה-קליפרס: אפרופו הקבוצות הגרועות בליגה. אני מהמר על אוקלהומה ולו רק כדי לגבות טיפה את הדברים שלי. וגם כי אני רגיל להמר נגד זאק. יוסטון-דנבר: עוד משחק של הווילד ווסט בו תארח יוסטון חסרת ארטסט את דנבר שבדיוק חזר אליה קניון מרטין. הנאגטס ממשיכים את היכולת הטובה מאז שבא צ'ונסי, מצד שני אני חושב שהם יתגעגעו הלילה לקמבי, לפחות קצת. פורטלנד-סקראמנטו: מה שהבלייזרס צריכים כדי לחזור למסלול הנצחונות. נתנו שבוע חלש ונפלו ממקום 2 למקום 8. לייקרס-ניקס: דאנטוני ממשיך את מסעו בפאסיפי והפעם יזכה בכבוד להתווסף לרשימה הארוכה של המפסידות בסטייפלס סנטר.

King LBJ

New member
מי מחזיק בשיא החטיפות הזה?

פול שבר כבר כמה שיאים העונה אם זכור לי נכון.. שיא משחקים רצופים בפתיחת העונה של מעל 20 נק' ו-10 אס'.השחקן הכי נמוך לעשות בק טו בק טריפל דאבל (אם אני לא טועה) והיה איזה עוד משהו, או משהו אחר לא? שישבור גם את זה או לפחות ישווה, מגיע לו הוא שחקן ענק :p

rapgamer4ever

New member
בשיא מחזיק עד מחרתיים אלווין רוברטסון

הבטחון נובע בעיקר כי מה שעשית 104 פעמים רצוף...סביר להניח שתצליח לעשות אותו עוד פעמיים. רק להשוות את השיא יהיה אכזבה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אתה בטוח בזה?

נראה לי מוזר שאחד כמו רוברטסון שמחזיק בממוצע החטיפות הגבוה ב-NBA והוביל את הליגה בחטיפות במשך שלוש עונות לא עשה את זה יותר מ-104 פעמים רצוף.

rapgamer4ever

New member
בהחלט (105 פעמים רצוף)

והיי- לסטטיסטיקה הזאת באמת שאין משמעות. נתון סטטיסטי לא יציב וגם לא מאוד חשוב. בגלל שהערכים בו כ"כ קטנים הסטייה היא גדולה יותר ולכן ממוצע של 3 חטיפות ב-82 משחקים יהיה מורכב גם ככל הנראה מכמה משחקים בודדים בו לא חטף השחקן (בדיוק כמו שיהיו כמה משחקים של מעל 5 חטיפות). במקום השלישי די הרחק מאחור הוא ג'ורדן עם 77 משחקים רצופים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
כריס פול מסיים עם 5 חטיפות

במשחק הבא הוא אמור לשבור את השיא המדובר. משהו אומר לי שזה רק אחד מהשיאים שהוא ישבור במהלך הקריירה שלו.

rapgamer4ever

New member
ועם האמריקאים חולי הסטטיסטיקה האלה

הוא בטח ישבור עשרות שיאים של "השחקן הכי נמוך אי פעם ש...". מדהים ששם יש לך סטטיסטיקה חופרת ברמות מטורפות ופה בארץ מסתמכים על זכרון של אנשים.

Orenseg

New member
אה, ואם כבר הזכרת לי

בשישי האחרון הראפטורס הפכו לקבוצת הNBA הראשונה בהיסטוריה שקולעת לפחות שלשה אחת ב800 משחקים רצופים. סתם נראה לי חשוב שתדעו.

מק'גריידי עם טריפל דאבל עוד לפני הרבע הרביעי

לקראת סוף הרבע השלישי השלים מק'גריידי טריפל דאבל די נדיר במיוחד בשל העובדה שלא מזמן חזר מפציעה,ושזה בפחות מ3 רבעים שלמים,ושזה נגד קבוצה חזקה כמו דנוור. כמובן העובדה שהוא גארד נמוך מוסיפה לעניין. מק'גריידי מסיים את הרבע השלישי עם 15 נקודות 12 ריבאונדים 10 אסיסטים,חטיפה,2 חסימות! ו3 איבודים. בדרך למדד לא נורמלי...

תום116

New member
OMG../images/Emo12.gif

אנחנו עד כדי כך גרועים בלי גאסול? רבע ראשון, 37(!!!!!!!)- 26 לניקס. וולטון מזעזע, פארמר מזעזע. להתעורר!!!!

OrEl74

Well-known member
מנהל
נייט רוב פשוט מתעלל בלייקרס

18 נק' ב-13 דקות והניקס מובילים 55:45 לקראת סוף הרבע השני.

תום116

New member
15 הפרש במחצית, אנחנו הולכים להפסיד

את המשחק הזה. מילה אחת יש לי על מהשחק הזה- שכונה. כתבתי פה לפני יומיים, שהניקס הם קבוצת התקפה מצויינת והם יידעו להעניש את LA בניגוד לקבוצות אחרות שביקרו לאחרונה בסטייפלס, אוהוהו ועוד איזה מענישים. ביינום החולייה החלשה בLA עד כה. איפה ביינום של העונה שעברה, איפה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הלייקרס מתגלים בחולשתם הגדולה - הגנה

לפני שבועיים קובי העביר ביקורת על ההגנה של הלייקרס ואמר שכל עוד ההגנה שלהם נראית ככה הוא לא רואה אותם מועמדים לאליפות ואף ציין שלאוכך ההיסטוריה קבוצת התקפה טובה שהגיעה לגמר תמיד הפסידה לקבוצה הגנה טובה. והיום רואים את זה בבירור, הניקס קבוצת התקופה מעולה והם פשוט עושים מה שהם רוצים מול הלייקרס. 65 נק' מחצית זה המון נקודות!! אפשר להפיל את זה על ההיעדרות של פאו אבל אין ספק שהבעיות שלהם עמוקות יותר מזה. אני מקווה שזה ישתפר. לא כי אני אוהד לייקרס (חס וחלילה!!!), פשוט אם הגמר שוב יהיה לייקרס-בוסטון הפעם זה יגמר עוד יותר מהר מאשר בפעם הקודמת.

תום116

New member
הניצחון המכוער ביותר השנה בNBA../images/Emo6.gif

באמת מכוער. אבל היום, העיקר הניצחון. המחצית הראשונה הייתה שכונה במיטבה וכל מילה מיותרת. מחצית שנייה- שיפור ניכר בהגנה שגרם לאחוזים של הניקס לרדת באופן משמעותי. קובי היה שם שוב, במאני טיים. עוד תוצאות: פורטלנד כמובן לא מתקשה בבית מול הקינגס, ודנבר מפסידה ביוסטון 108-96 . חלוקת נקודות יפה אצל הרוקטס: יאו עם 32, טרייסי ורון רון עם 20 כ"א. אצל דנבר, צו'נסי רק עם 8 נקודות ביום רע מהשדה.

go lakers go

New member
תום , נרגעת ? ../images/Emo13.gif

תום , אני מת על הלהט והתשוקה שלך לניצחון כל משחק , אבל אתה מלחיץ אותי
אי אפשר לנצח כל משחק , יש ימים שהכל הולך הפוך וקשה , ועוד אלף ואחת קלישאות. מה שבטוח , שבכדורסל בניגוד לכדורגל אין לנצחונות בעונה הסדירה שום יתרון שאתה מגיע לפלייאוף. ברור שעדיף לבוא עם יתרון ביתיות לכל סדרה , אבל , זה לא מבטיח שום דבר בMoney Time . אני לא יודע אם אתה אוהב / מתעניין / מכיר פוטבול אמירקאי (NFL) , אבל שנה שעברה היתה קבוצה בשם ניו אינגלנד שניצחה בעונה הסדרה את כל המשחקים (16) , ניצחה בפלייאוף עוד 2 והגיעה לגמר במאזן 18 - 0 . בגמר , היא הפסידה מטאצ'דאון 20 שניות לסוף והלכה עונה שלמה כולל מאזן מושלם . אז אני אעדיף להפסיד משחקים בעונה הסדירה ולנצח בפלייאוף
בבוסטון במשחק 7 ... לגבי המשחק עצמו , הניקס במחצית הראשונה שיחקו נהדר . 11 שלשות באחוזים מעולים ( Rק רשת ) . בכלל לניקס יש יופי של קבוצה , מורגשת טביעת אצבע של המאמן דאנטוני ( קוסם ) ולדעתי הם ידהימו את כולם ויעשו פלייאוף , ככל הנראה סיבוב ראשון מול בוסטון או קליבלנד . במחצית השניה הלייקרס התעוררו , הסטטיסטיקה התיישרה קצת , אריזה חטף כהרגלו כמה כדורים והופה יש ניצחון . מחר אני אדבר עם קובי לגבי המשחק מול בוסטון
תהיה רגוע . יכל להיות בוקר נפלא אלמלא שפרה היתה זוכה באח הגדול

תום116

New member
אתה מעליב אותי. לא מכיר NFL?!?

אוהב מאוד את הסטילרז הסימפטיים, ואף צפיתי ברוב המשחק מול בולטימור! הדבר היחיד שמפריע לי, זה שמתוך הזמן שמשוחק יש כ"כ הרבה שטויות של פרסומות, הפסקות, הרבה מאוד פסקי זמן ומה לא... אבל, אמריקאים או לא אמריקאים. שפרה? למה, העדפת את יוסי " אני דורבן שקולע בזמן" בובליל? לא יודע, הוא זדוני. אבל אני בכלל הייתי בעד איתי! מסכים איתך לגבי דאנת'וני, אין ספק שהוא עושה עבודה טובה מאוד בניקס! אין ספק שיש טביעת אצבע שלו. לגבינו, רגע רגע, מה בוסטון, יש לנו ניו אורלינס, מיאמי, ממפיס המשתפרת ואורלנדו לפני זה, בין היתר השחקנים הטובים בליגה- תדאג לזה קודם, ותדבר עם קובי עוד שבוע לגבי בוסטון!

תום116

New member
OFF TOPIC

נתקלתי במשהו משעשע וחשבתי לשתף אותכם, מצאתי כפיל בארץ של ג'ף ואן גנדי והוא אפילו גם כן מהכדורסל! שופט! ספי שמש!HAHA! אין לי מושג איך מעלים פה תמונה אל תוך ההודעה אבל הנה לינק לתמונה: http://mad.walla.co.il/archive/410035-5.jpg תמונה של ואן גנדי אני משער שאני לא צריך לשים!

תום116

New member
עוד אחד שאני מצאתי!

לא בדיוק כפיל של דוק ריברס, אבל רק בגלל האף הוא כן כפיל! איפה עוד אפשר למצוא אנשים מפורסמים עם אף כמו של דוק. דניס הייסברט ששיחק ב"יחידה" וגם בסדרת האקשן לדעתי הגדולה ביותר בכל הזמנים- "24" http://brightcove.vo.llnwd.net/d4/unsecured/media/86259178/86259178_1195254913_9233df00ff0a3fb35985174ad2206984e27a7eec.jpg

למעלה