משחקי הלילה

rapgamer4ever

New member
משחקי הלילה

אטלנטה-שארלוט: ההוקס מצליחים בינתיים לשמור על הביתיות בסיבוב הראשון, שארלוט מצליחים לא להשתפר אפילו בקצת עוד מהעונה הראשונה שלהם בליגה (לפני 4 שנים?) עם 20 מליון משכורות שזה הישג ראוי לשבח לכשעצמו. גו ג'ורדן גו. וושינגטון- אינדיאנה: קרב יריות מבחוץ ומעט מאוד הגנות, על אינדיאנה הימרתי די הרבה בזמן האחרון והם אכזבו כך שאאלץ לנחש שהפעם דוקא וושינגטון תנצח, הזוי ככל שישמע. טורונטו-ניו ג'רזי: לא הוחלט כבר שם למעלה שזה המשחק הקבוע של ראשון בשעה המוקדמת? ההתמודדות הזאת נדחתה ביום אבל לא נורא, בכל זאת נקבל הד טו הד לפלייאוף, שתי קבוצות שאמורות להיות צמודות במאבק עד הסוף. בוש אמור להיות טוב היום, לנטס אין שחקן שיכול לעצור אותו או אפילו להתיש אותו בצד השני. מיאמי-מילווקי: הזדמנות פז למיאמי לחזור למסלול הנצחונות וכבר להצליח להתרחק סופית מה-50% המייאש. רק שיצליחו לחבר איזה סטריק קטן והם ימצאו את עצמם במקום הרביעי. בוסטון-יוטה: המורמונים צפויים להיות הקורבן הנוכחי של המפלצת הירוקה ולמצוא את עצמם מחוץ לפלייאוף(!!) לראשונה מזה כמה שנים (אולי לא, אני לא מחשיב מאזן של 1-2). דאלאס-דנבר: ווילד ווסט. שתי קבוצות בכושר טוב, המשחק אמור להיות אטרקטיבי- גם ברמה גבוהה וגם צמוד. אהמר בשביל הספורטיביות על באזר ביטר של הגרמני. פיניקס-ניו יורק: דאנטוני מול נאש, מי היה מאמין. אני הייתי ממליץ בחום לדאנטוני להרגע קצת עם ראן אנד גאן לפחות להלילה, דיוהון אולי מספק לפעמים מספרים של נאש אבל....הוא לא. סקראמנטו-מינסוטה: לדעתי שתי הקבוצות הכי גרועות בליגה כרגע. אני לא אהמר נגד הקינגס כי מסורת של נצחונות אחרי פיטורי מאמנים לא מפסיקים. חוץ מאצל הוולבס ששכחו מתי ניצחו בפעם האחרונה אבל השיגו תוצאה צמודה אז זה מספיק טוב. גולדן-אורלנדו: אם דוויט בחוץ אורלנדו ינצחו, אם דוויט משחק הוא ילך 20 פעם לקו ואורלנדו ינצחו.

rapgamer4ever

New member
לדעתי בכושר הנוכחי כן

אוקלהומה השיגה תוצאות צמודות מול דאלאס ואם אני לא טועה גם מול סאן אנטוניו.בימים האחרונים. סקראמנטו ומינסוטה לא נראות כמו שום דבר מול שום יריבה.

אז הם במקרה ניצחו את הלייקרס?

גם כשהלייקרס לא בשיאם הם עדיין לא קבוצה שאין להתחשב בה בכלל... הרי ברור לכולם שגם סאן אנטוניו לא הייתה משהו במשחק הספציפי בו אוקלהומה שיחקה נגדה.. ואם אני לא טועה זה היה המשחק בו ג'ף גרין דפק איזה 33 נקודות ודוראנט 28 אבל אולי זה בעצם היה משחק אחר כך

Orenseg

New member
זה קרה בדיוק לפני שבוע

לת'אנדר אין אפילו ניצחון להתגאות בו בדצמבר, ועד עכשיו ניצחו רק את הגריז והוולבס (שמחזיקות במאזן משותף של 13-35) ב3 וב8 נקודות הפרש בהתאמה. הקינגס הפסידו המון משחקים צמודים (0-5 במשחקים שנגמרו ב3 נקודות הפרש או פחות, לפחות אפשר להגיד שהם היו קרובים), והת'אנדר לא קרובים לזה בכלל (0-12 במשחקים שנגמרים בהפרש דו ספרתי, יותר מחצי מהמשחקים שלהם נגמרו ככה). ועוד משהו: עד הפיטורים של קרליסימו המאזן של הת'אנדר היה 1-12. אם הם מפסידים הלילה לקליפרס בבית (כמו במשחק האחרון של קרליסימו שם), המאזן מאז הפיטורים שלו והמינוי של סקוט ברוקס יהיה 1-12. ולמה אני אומר את כל זה? כי נגמרו כבר המילים לתאר כמה הקבוצה הזו גרועה. זה ממש לא בצחוק, הם פשוט איומים. אין מצב שהקינגס גרועים מהם, או כל קבוצה אחרת בליגה לצורך העניין...

rapgamer4ever

New member
בכל מקרה כמו שאמר הוויזארד

כן, הנצחון על הלייקרס היה מקרי. לפני זה הם הפסידו 7 רצוף. בלי קווין מרטין הם חלשים מאוד. לדעתי הם קבוצה יותר טובה מאוקלהומה גם בלי מרטין, אבל בכושר הנוכחי שלהם לא. בכושר הנוכחי אני חושב שרק מינסוטה יותר גרועה.

King LBJ

New member
מה שקורה באוקלהומה ממש לא מובן לי

הם באמת כמו שאתה אומר, פשוט גרועים. ואני ממש לא מבין איך. זה לא שהם סובלים מפציעות, זה לא שחסר להם שחקנים נורמליים בעמדות מסויימות, אולי הגבוהים שלהם קצת חלשים אבל ישנן עוד קבוצות עם גבוהים לא מאוד טובים (שיקאגו, ג'רזי, אפילו הניקס) שמנצחות ודווקא לת'אנדרס יש גבוהים סבירים. יש להם סקורר מצויין- דוראנט, שהוא אולי עדיין לא מה שציפו ממנו אבל לתת נקודות הוא יודע. צוות גארדים נחמד שכולל בין היתר גם את ווסטברוק שמשחק מצויין עד עכשיו בעונת הרוקי שלו. יחד איתם את ג'ף גרין שהוא שחקן משלים טוב. אז ממש לא ברור לי מה הבעיה שם. להחליף מאמן לא עזר ולא נראה שמתכוונים לבצע שם איזה שינוי בסגל של השחקנים. מישהו יכול אולי להסביר את התופעה?

Orenseg

New member
מפגש מאוד טעון הלילה במדבר.

ד'אנטוני וQ-ריץ' חוזרים עם הרבה מטען רגשי, שהם פורקים בימים האחרונים בכלי התקשורת השונים הן בניו יורק והן באריזונה. גם נאש, ברבוסה ואמארה (היחידים ששיחקו עבור 'פרינגלס' יותר משנה) לא יכולים לחכות. גם סארבר (הבעלים) וד'אנטוני מתקוטטים לגבי אירועי העונה שעברה. שושנים לא יחולקו שם, אבל על המגרש ישלפו אקדחים. אני כבר לא יכול לחכות
נטס-ראפס - מתי זה היה המשחק הקבוע בראשון בערב (שלנו)? עד עכשיו היו העונה שני משחקים בין 2 הקבוצות (הראשון נגמר בreverse dunk של קארטר בסוף ההארכה השניה באייר קנדה סנטר, השני ב0/13 של קארטר דווקא בניו ג'רזי) ושניהם היו בשישי. המשחק השני שוחק בשישי ואתמול הראפס אירחו את ההורנטס של פול ופוזי, אז איך המשחק נדחה מיום ראשון? היט-באקס - האסלם כנראה לא ישחק גם הפעם...

rapgamer4ever

New member
סתם זה נראה לי ככה

או ששנה שעברה זה היה ככה, או שראיתי יותר מדי טורונטו-ניו ג'רזי, או שהרבה פעמים אחת מהן משחקת ביום ראשון (בד"כ טורונטו) או שסתם אני ממציא דברים ובחוסר אחריות מפיץ אותם פה בפורום. בכל מקרה לא אמרתי ברצינות שהמשחק נדחה מיום ראשון. הלילה הריבאונד של דאלאס החזיק אותם בתמונה מול דנבר, אבל זה לא הספיק. וויד ממשיך להפסיד, אינדיאנה דואגת לשמור על 100 אחוז טעויות שלי בהימורים עליה, בוסטון משווה את פתיחת העונה הטובה בהיסטוריה של הליגה. הייתי בודק מה המשחק הבא שלה אבל אין לי זמן. אם כבר דיברנו על ניו ג'רזי-טורונטו אז האחרונים עושים רושם של קבוצה רעה. ופיניקס מנצחת את דאנטוני. נאש לא היה יוצא דופן אבל אמארה ושאק היו טובים. לא יודע אם זה מקרי, אבל אחוזי הקליעה מספרים שבפיניקס מישהו טרח לעשות הגנה. בנאש קשה לי לחשוד כי הוא פשוט לא יודע איך, מה שמחזק לי את התחושה הזאת לגבי אמארה.

י ו א ב

New member
פתיחת העונה הטובה בהיסטוריה?

23-2 זאת פתיחת העונה הטובה ביותר בכל שנות ה- NBA? החבר'ה בבוסטון בהחלט מוכיחים משהו! נראה לי שהם שווים כמה מילים - זה לא שמישהו חשב שתהיה להם עונה לא טובה, אבל הם מפתיעים בכמה שהם טובים. אין אצלם סטטיסטיקות יוצאות דופן, אבל הבגרות, הבשלות והחוסן הנפשי שלהם, זה משהו שבאמת מזמן לא ראיתי. הם לא תלויים בשחקן אחד - כל פעם יש מי שמתעלה (היום רונדו התקרב לטריפל דאבל - 26 8 9). מעניין מה החלק של דוק ריברס בכל התלכיד הזה, אחרי שעד לפני שתי עונות, הוא היה מושמץ למדי. המשחק הבא, דרך אגב - באטלנטה.

לא הכי טובה בהיסטוריה של הליגה

ה76ers של 66-67 והניקס של 69-70 פתחו 2-26... אולי הוא התכוון שהם השוו את הפתיחה של הבולס בעונה של ה72 ניצחונות שלהם, שגם פתחו 2-23 והפסידו את המשחק הבא. יום רביעי יש משחק קשה מאוד באטלנטה, שעשתה לבוסטון הרבה צרות בביתה בפלייאוף שעבר וניצחנו רק בגלל באזר-ביטר של פירס השנה בבית. אם עוברים את זה יש עוד 3 משחקי בית לא קשים (אבל אי אפשר לדעת אם לא ניפול...שיקגו, ניקס, פילי) עד המשחק בלוס אנג'לס בחג המולד. אם נעבור את אטלנטה ברביעי אז יש סיכוי לא רע שנגיד עם 2-27 לסטייפלס סנטר, כולל 19 ניצחונות רצופים (הבולס ניצחו הכי הרבה 18 ברציפות, וזה יהיה גם שיא מועדון אני חושב). שמה מי יודע מה יהיה...שנה שעברה הסלטיקס פתחו 3-28 לפני שנפלו קצת אז אני חושב שהם יהיו במאזן דומה או יותר גרוע באותו שלב... אבל קודם הם צריכים לעבור את אטלנטה, ופירס נפצע אז אני לא מרגיש בטוח במיוחד לקראת המשחק הזה. לא שיקרה משהו אם יפסידו, סתם יהיה משחק מעניין.

תום116

New member
אורלנדו מנצחת באורקל למרות היעדרות של הווארד

הוא נפצע ברגל אם הבנתי נכון. נלסון במשחק קטלני העניק לאורלנדו את הניצחון עם רבע שלישי אדיר מחוץ לקשת, שהמשחק עוד היה צמוד. דנבר ממשיכה להרשים כאשר היא מנצחת בדאלאס, אנתוני עם 23 וסמית' מהספסל עם 25. בוסטון עם ניצחון 15 ברציפות, משחק שלא היה פשוט מול יוטה אבל הסלטיקס עם ידם על העליונה. רונדו במשחק מפלצתי והפעם לא רק מבחינת אסיסטים אלא גם מבחינת נקודות. רונדו בהחלט מתפתח למשהו רצחני. מאזן מדהים לבוסטון, שהמשחק הבא הוא למעשה המוקש היחידי שלהם עד המשחק בספיילס סנטר(אטלנטה בחוץ, משחק קשה על הנייר), אם הם ינצחו אותו, הם יגיעו לסטייפלס ב-95% עם 19 ניצחונות רצופים(משחקי בית לאחר מכן מול שיקגו, ניקס ופילי שיסתיימו בניצחונות קלילים)!!! אם זה אכן יהיה כך, זה מוסיף עוד יותר פלפל למפגש הזה! בוסטון כמו בעונה שעברה, לא עושה חשבונות של עייפות וכו' בעונה הרגילה. אפשר לומר שבדיעבד בעונה שעברה זה צלח לה, אבל הגבול בין הצלחה לכישלון בספורט הוא דק מאוד, וזה גם היה קרוב מאוד מבחינת בוסטון לשלם מחיר יקר, כמו שזכור לנו בפליאוף. ההיט מאכזבים מאוד עם הפסד 98-83 לבאקס בבית, מאכזב מאוד מבחינתם ואחרי ריצה מאוד יפה, כולל ניצחונות חוץ במגרשים קשים מאוד, הם שוב נכנסים לתקופה רעה דווקא מול קבוצות שהם צריכים לנצח בלי יותר מדי בעיות.

למעלה