משחקי הלילה

תום116

New member
משחקי הלילה

המבריקס במחצית מובילים ב20 הפרש, 55-35 על הבובקטס ובמשחק חוץ. אינדיאנה גם כן במחצית, ביתרון 61-48 על ההוקס שפתחו בסערה את העונה, אבל במשחקים האחרונים נחלשים וגם עכשיו בדרך לעוד הפסד. קבוצתי האהודה LA תשחק בסביבות 5:30 שעוננו בבית מול שיקאגו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הבולס שוחטים את הלייקרס!!

אהההה זה היה רק חלום
עוד לא מחצית והלייקרס, או יותר נכון פאו פשוט מתעללים בבולס. כרגע זה 57:42 ולא עושה רושם שזה הולך להיות טוב יותר. פאו עם 24 נק' עוד לפני המחצית! החיים קשים

OrEl74

Well-known member
מנהל
ריצה של הבולס מחזירה אותם לחיים

בן גורדון ודרק רוז התחילו לרוץ ובשלוש דקות נתנו לבולס זריקת החיאה. תוצאת המחצית 61:56.

תום116

New member
חוזרים לנצח

אחרי ההפסד המעצבן לדטרויט. משחק רדום משהו בLA, הספיקה לנו ריצה אחת באמצע של משהו כמו 15-0 כדי לסגור את המשחק. פאו גאסול עם כמעט 40 נקודות, אחרי שהיה רע מאוד מול דטרויט חוזר לעצמו. Gasoft עלק!

כמה טעויות במשחק אחד

גולדן סטייט ופורטלנד מגיעות לסיום צמוד, אבל שתיהן עושות המון טעויות. 20 שניות לסוף ביתרון 5 לגולדן, בלייק מאבד כדור. נגמר? לא, כי 15 שניות לסוף רוי חוטף לבוקי ומוריד ל3. עבירה? לא צריך. אנתוני מורו מאבד כדור. בוקי עושה עבירה על אאוטלו ושולח אותו ל2 מהקו. אאוטלו שם את הראשונה, מחטיא את השניה (כנראה בכוונה), אבל לא ממתין ונכנס לצבע לפני שהכדור פוגע בטבעת, ובכך מעביר את הכדור לווריירס, ב2 הפרש. נגמר? רודי רוצה לשלוח את מורו לקו, אבל בדרך גם מקבל טכנית, ובמקום 2 זריקות, מורו מקבל 3, וסוגר את המשחק. מורו פשוט מדהים. הפצצה חד פעמית הייתה מתקבלת בהבנה, אבל הבחור לא עוצר. 25 נקודות, 8 מ12 מהשדה, 5 מ5 מהקו. האם יש עוד מועמד לרוקי השנה? 20 8 8 ו5 איבודים לג'קסון (באחוז מזוויע של 5 מ18), 20 גם למגטי, 17 ו9 לAB, וקלני עם 15 סוגר חמישיה מאוזנת. מהספסל רק 14 נקודות, 10 של CJ. רוי עם 22, 9 אסיסטים ו4 חטיפות. אודן מתפוצץ עם 22, 10, 2 חסימות ו5 איבודים. פורטלנד מראה ספסל מאוזן עם 13 של רודי, 13 של אאוטלו, ו12 של רודריגז (גם אודן עלה מהספסל). החמישיה? 9 לפרזיביליה, 6 לבלייק, 5 לבאטום ורק 4 עלובות ללמרקוס שהסתבך בעבירות.

Or Amit

New member
אני מרשה לעצמי להניח שאתה צוחק בקשר למורו

אבל הבנאדם פשוט לא בהכרה בשני המשחקים האחרונים. מעניין כמה קרדיט נלי עוד יתן לו לפני שיעוף לו הראש (כלומר לנלי) ומעניין האם הבחור הזה (מורו) על אמת או שמדובר באמת בסתם בנאדם שנכנס לזון ומתאים לשיטה של גולדן סטייט.

assafzar

New member
האמת, כמעט כל שנה שנלי מייצר אחד כזה

שחקן שאף אחד לא שמע עליו, או שלא סיפק את הסחורה קודם שמתחיל לככב

השיטה טובה עד שלב מסויים

הבחור חם, ויש לו בטחון. זה כבר לא ממש קשור לשיטה. גם העובדה שהוא קולע באחוזים גבוהים מראה שהוא בכל זאת בוחר זריקות ולא עובד בשיטת נלי הידועה כזרוק כפי יכולתך (ע"ע סטיבן ג'קסון). אני גם חושב שהוא ירגע, אבל אני הייתי בטוח שהוא הולך לגבות את ה37 נקודות ב0 מ10 מהשדה משחק אחד אחרי, והוא חזר עם 25 נקודות, אז לך תדע מה יהיה... קלני פתח את העונה שעברה עם 33 נקודות מול הקליפרס, ולא חזר על זה אחר כך, אבל באמת שאי אפשר לדעת.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לברון ג'יימס הגיע הלילה ל-11,000 נק' בקריירה

והפך לשחקן הצעיר בהיסטוריה שמגיע לכמות הנקודות הזאת. אני לא יודע אם וכמה אליפויות יהיו לו בסוף הקיירה אבל אני בטוח שהוא ישבור כמה שיאי נקודות בדרך ובגלל הגבלת הגיל של ה-NBA כנראה שאלה גם יהיו שיאים שלא ישברו.

תום116

New member
יופי של משחקים הלילה וגם יופי של שידור

דאלאס שחוזרת לכושר טוב מול יוסטון, אולי עם טי מאק ואולי לא. השידור ב-3:00 בESPN. דטרויט תנסה לעצור את הריצה של קליבלנד ולברון, עוד משחק מעניין.

rapgamer4ever

New member
ההוקס עם הפסד רביעי רצוף

אשכרה נעלמים מהמפה ישר בדיוק כמו שבאו בהפתעה. בינתיים קליבלנד לוהטים- הראשונים בליגה להשיג 8 נצחונות רצופים, גם אורלנדו בכושר טוב עם משהו כמו 6 מה-7 האחרונים. גם דנבר עם 6 מה-7 האחרונים, הלילה צ'ונסי אפילו לא החטיא המון. האם מדובר בשינוי של ממש וראוי להתייחס לדנבר אחרת ממה שהורגלנו? ימים יגידו. והתייחסות אחרונה מגיעה לנמושות המערב. מינסוטה עם 1-8, הקליפרס עם 1-9, אוקלהומה עם 1-10. הקבוצות האלה מחלקות נצחונות בחינם למערביות (מינסוטה והקליפרס שיחקו רק נגד מערביות עד כה), אם מסתכלים גם על החלק הזה של הטבלה ורואים את העלייה של קליבלנד והירידה של המערביות הותיקות (ספארס, דאלאס) אני חושב שמאזן הכוחות בין החופין משתנה נכון לעכשיו. לא עוד ליגה אחרת, אלא הרבה יותר מאוזן. באופן קצת סמלי- הזוועתית היחידה מהמזרח, וושינגטון, מחזיקה במאזן של 0-7 מול המזרח ו1-0 מול המערב.

תום116

New member
יש לי שאלה

אולי קצת מטומטמת כי אני לא מבין גדול בדברים האלה. בכל מקרה, בסטייפלס כל משחק ביתי של הקליפרס או הלייקרס הפרקט משתנה לסמלים של הקבוצות כל הזמן, אתם יודעים למה אני מתכוון.. אפשר קצת פירוט על איך הם משנים את זה כל הזמן?

OrEl74

Well-known member
מנהל
ראשית זאת לא שאלה מטומטמת

הפארקט באולמות האלה הוא מודולרי וזה עניין שעות בודדות לפרק אותו ולהרכיב מחדש (גם הפארקט בהיכל נוקיה הוא כזה). בלא מעט מאולמות בארה"ב משחקים גם הוקי קרח והרבה פעמים מתחת לפארקט יש משטח קרח, דיי משעשע האמת
בסטייפלס הם פשוט מפרקים את הפארקט של הלייקרס ושמים במקומו את של הקליפרס ולהייפך.

ikrmr

New member
בהתייחסות לתפקידו תמיד נכתב "עורך הפורום"

בס"ד או "העורך". לא ראיתי מישהו שכתב "מנהל הפורום".

ikrmr

New member
תודה! אז טעו אלו שכתבו "העורך", "עורך הפורום"

בס"ד אז טעו אלו שכתבו "העורך" או "עורך הפורום" בשרשורים!

OrEl74

Well-known member
מנהל
רק אחד כתב ככה

ואתה כרגיל אומר אמן לכל מה שהוא אומר אז אני לא מופתע שהושפעת ממנו גם בעניין הזה.

למעלה