משחקי הלילה

rapgamer4ever

New member
משחקי הלילה

לא הכי סקסיים אבל הגיע הזמן לפתוח אשכול. שארלוט-דנבר: משחק שלישי של צ'ונסי ועוד הזדמנות לבדוק אם הנצחונות מקריים או שמדובר בתחילת שינוי שנעשה שם. קליבלנד-מילווקי: לברון ינסה לחבר את הנצחון החמישי הרצוף, קליבלנד בינתיים נראית טוב, מו מוריד קצת לחץ מלברון (36 דקות לעומת 40-41 בשנים הקודמות) ומילווקי לא נראית מכשול רציני בדרך לנצחון הבא. פילדלפיה-יוטה: האחת קצת מאכזבת והשנייה מפתיעה לטובה- הפסד של פילי יכניס קצת לחץ למערכת. אני לא מתלהב משתיהן, לדעתי פילי תנצח הלילה בזכות הביתיות. איגודאלה יחגוג. שיקאגו-אטלנטה: האם פה יגיע סוף המאזן המושלם של הפתעת העונה עד עכשיו? אני חושב שהגיע הזמן- בלי ג'וש סמית' ועם בעיקר קלעים של יום כן יום לא, היום יהיה לא. דאלאס-לייקרס: יש פוטנציאל לעניין, מצד שני לא נופתע אם זה יגמר כבר ברבע השני. אותי המשחק הזה מאוד מעניין כדי לראות איך יסתדר הקו הקדמי של פיל עם גבוה כמו נוביצקי. אודום צפוי לקבל תפקיד משמעותי, או שנוביצקי יתן 30+. סאן אנטוניו-ניו יורק: בספארס מבינים עכשיו שעם הפציעה של טוני, המשחקים הקרובים יקבעו את גורל העונה. הפסד פה עלול להיות התחלה של עונת מנוחה של הספארס ונסיון לחזור בשנה הבאה עם כוחות מחודשים. מצד שני נצחון יכול להחזיר להם רלבנטיות, אולי אפילו לזרז את החזרה של הפצועים כדי להיות בתמונה. סקראמנטו-דטרויט: משחק שלישי של אייברסון, זה לא יהיה קל באולם ביתי במיוחד אבל הפציעה של קווין מרטין צפויה לספק לו W ראשון במדי הפיסטונס. גולדן סטייט- מינסוטה: כולי תקווה שפה יגיע נצחון החוץ הראשון של אל והחברים. מי שתכתיב את הקצב תנצח.

OrEl74

Well-known member
מנהל
האם קיד עושה טריפל דאבל ראשון לעונה?

דקה לסיום המשחק בין הלייקרס לדאלאס, קיד עם 16 נק' 11 ריב' ו-9 אס'. אחלה משחק יש שם...99:97 לליקרס כרגע.

תום116

New member
ישששששש

איזה ריבאונד של פאו, תודה לאל!! משחק ממש לא טוב ולא יציב, אבל הללויה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מזל טוב, יש טריפל אבל גם יש הפסד ../images/Emo13.gif

הלייקרס מנצחים 106:99 ונותרים בלתי מנוצחים. קיד מסיים עם 16 נק' 11 ריב' ו-10 אס' וגם עם 1 מ-7 מהשלוש. קובי עם 27 מוביל את הלייקרס ופאו מסיים עם 22 ו-11 ריב'. אגב, שימו לב לג'רלד גרין שפותח בחמישיה של דאלאס בפעם השניה ברציפות ומסיים עם 17 נק' ו-6 ריב' אבל גם 5 איבודים.

תום116

New member
הוא היה טוב מאוד

בנה לדאלאס הרבה מומנטומים עם הקליעות שלו. ועכשיו- מלחמה מול כריס פול! GO LA!!!

OrEl74

Well-known member
מנהל
אטלנטה מנצחת את הבולס ונשארת ללא הפסד

ההוקס מנצחים את הבולס החבולים 113:108. הורפורד מקבל יום כיף ברחבות של הבולס וחוגג עם 27 נק' ו-17 ריב', ג'ו ג'ו ביום קליעה נוראי של 4 מ-16 אבל גם 9 מ-11 מהקו שנותנות לו 17 נק' וגם 8 אס', ביבי הגדול עם 22 נק' ו-5 אס'. הבולס נראים כמו מחלקה באיכילוב, היינריך בחוץ לשלושה חודשים, יוז יחזור רק בעוד חודש וחצי בערך והלילה גם גודן לא שיחק (אני עדיין לא יודע למה). דרק רוז הופך דיי מהר לבעל הבית בבולס והלילה הוא מסיים עוד משחק מצויין עם 26 נק', 10 ריב' ו-6 אס'. נוציוני עולה מהספסל ונותן 20 נק', לואל דאנג עם משחק שיגרתי של 19 נק' ו-10 ריב' וגורדון עם 19 משלו. הבולס שיחקו עם 8 שחקנים בלבד. פתיחה נעונה של 5:0 לאטלנטה היא הטובה ביותר שלהם ב-11 השנים האחרונות ומשאירה אותם ואת הלייקרס כקבוצות הבלתי מנוצחות היחידות בליגה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ומחר מול בוסטון ../images/Emo13.gif

הפסד ראשון לניצים?

STEVE NASH

New member
אטלנטה ממש מפתיעה

קבוצה שלא כל כך ספרו אותה לפני העונה, בקושי הגיעה לפלייאוף בעונה שעברה ופתאום פותחת ככה... לא נראה לי שמישהו ציפה לפתיחה כזאת, ועוד כשג'וש סמית' לא משחק וג'ו ג'ו בערב מחריד. את העזיבה של צ'ילדרס סתמו יפה יפה עם מריי ואוונס שעד עכשיו מספקים את הסחורה ואפשר להיות אופטימיים בהוקס.

Orenseg

New member
יש עוד זמן.

ב7 באוקטובר נכתב שהוא יעדר בין שבועיים ל4 שבועות.

Orenseg

New member
כן, שכחתי שאנחנו כבר לא באוקטובר..

OrEl74

Well-known member
מנהל
למה דווקא אני? ../images/Emo10.gif

אתה רוצה הערכה או משאלת לב? התקווה שלי היא שניו אורלינס תנצח אבל כמו שהלייקרס נראים זה לא יהיה קל בכלל. קובי ו-CP יקזזו אחד את השני כי שנייהם יגיעו במטרה להוכיח משהו לקבוצה היריבה, להערכתי זה יהיה המשחק הטוב ביותר של קובי בעונה הזאת (בכל ששת המשחקים
), מה גם שיש לו חשבון פתוח עם פוזי. ווסט מול פאו וטייסון מול ביינום יהיו מאבקים שישפיעו רבות על תוצאת המשחק וגם הספסל ידבר פה חזק ובמיוחד הספסל של ניו אורלינס שיעשה רוטציות בשמירה על קובי. עוד דבר שחשוב לזכור זה שלמרות הצהרות הכוונות משני הצדדים, זאת עדיין תחילת העונה ולכן לדעתי לא נראה פה "דם" על המגרש ושחקנים שזורקים את עצמם על כדורים כאילו אנחנו באמצע הפלייאוף.

rapgamer4ever

New member
לדעתי דוקא שני הצדדים יקחו את המשחק הזה ללב

שתי החזקות במערב, שני הרצים לתואר ה-MVP, קובי מול פוזי וכמובן אין כמו הצהרת כוונות. אני ממש לא יודע מי תנצח (ההימור שלי הוא 55-45 אחוז להורנטס), מה שאני יודע הוא שאני לא מתכוון להפסיד את המשחק הזה. לדעתי נראה קרב ענקים אמיתי כחלק מלילה כדורסל גדול הערב (פיניקס-יוסטון ישודר עם תום המשחק- גם משחק מאוד מעניין). וזה עוד בכלל בלי להזכיר שלראות את פול משחק זה אחד הדברים היפים בנמצא. יהיה ממש טוב.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני לא חושב ככה

אל תשכח שהלייקרס שומרים על קובי בצמר גפן. אני לא אומר שזה יהיה משחק סתמי, זה בהחלט יהיה משחק מעניין ומסקרן וכנראה שגם עם הרבה אקשן אבל אני לא מאמין שנראה שחקנים מתאבדים על כדורים בטירוף. נראה??? משדרים את זה בכלל?

rapgamer4ever

New member
טוב, אראה

לא משדרים את זה. אאלץ להסתפק בלינקים בינוניים עם איכות ירודה ולילה מלא תפילות שהמשחק רק ירוץ נקי בלי תקיעות. אבל משדרים פיניקס-יוסטון וגם זה טוב.

תום116

New member
יהיה בסדר

כל לילה יש לינקים למשחקים של LA. לרוב המוחלט בלי תקיעות Orel 74- תודה על התשובה! אגב, בווינר יש +1 על הלייקרס! זה אומר שניו אורלינס פייבורטית, אמנם בקושי אבל עדיין. לפי הווינר לפחות. בחיי שלא הייתי מאמין שישימו אותנו אנדרדרוג ולו פעם אחת העונה!

למעלה