משחקי הלילה

OrEl74

Well-known member
מנהל
לברון והחבר'ה שלו מובילים על וושינגטון 75:62

2 דקות לסוף הרבע השלישי. לברון מתקרב לטריפל דאבל עם 14 נק'\ 10 אס' ו-8 ריב'. וולי עם 16 נק' וגיבסון עלה מהספסל ונכון לעכשיו יש לו כבר 19 נק'. וושינגטון נשענת בינתיים על ג'יימוסון בלבד שקולע 21. קליבלנד כבר הובילו ב-20 ו-וושינגטון צמצמו ל-10 אבל הקאבס שוב מתחילים לברוח.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מחצית באטלנטה, בוסטון מובילים 50:49

הרבע הראשון הסתיים בתוצאה 32:20 והיה נראה שאטלנטה בדרך לתבוסה אבל ברבע השני השחקנים נכנסו להילוך גבוה והתחילו לרוץ והפער הצטמצם. גארנט מצויין בהגנה (כרגיל) אבל דיי חלש בהתקפה עם 7 נק' ב-2 מ-7 מהשדה. פירס מוביל את הקלעים של בוסטון עם 12 נק' אבל בתכלס הוא לא מורגש יותר מידי במשחק. מהעבר השני מרווין וויליאמס משחק מצויין ויש לו כבר 12 נק', ביבי סוף סוף מראה קצת מנהיגות והוא עם 6 נק' ו-5 אס', ג'ו ג'ו חושך מוחלט עם 2 נק' ב-1 מ-7. אטלנטה לא מתכוונת לוותר בקלות! יהיה חם במחצית השניה.

50:49 לבוסטון במחצית

שוב הפתעה? בשבילי כן בוסטון נראתה שולטת במשחק ובדרך להפרש דו-ספרתי, ואז אטלנטה התעוררה, שמרה חזק, סחטה עבירות והגיעה לקו (15 מ 18), כאשר פסוליה וצילדרס עולם מהספסל ומחפים על ערב קליעה רע של JJ וביבי (אבל 5 אסיסטים) פירס עם 12, מו ויליאמס מנגד גם 12 משחק חם, אטלנטה מאמינה בעצמה, לא נראה לי שזה יספיק 48 דקות, למרות שבלי האמונה גם סיינה לא היתה אוכלת אותה...

OrEl74

Well-known member
מנהל
גארנט פשוט מדהים בהגנה

הבם אדם נמצא בכל מקום, קופץ על כל כדור ומבהיר לאטלנטה שאין סלים קלים. מנגד, ביבי משתלט על המשחק של אטלנטה ולוקח את העניינים לידיים בניהול משחק משובח. משחק פיזי מאוד כמו שמשחק פלייאוף צריך להיות ואני מקווה שבוסטון לא יברחו יותר מידי כדי שיהיה מעניין עד הסיים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
סוף הרבע השלישי, 82:79 לבוסטון

אטלנטה צריכים להתחיל לעשות בלאגן במשחק. בכל פעם שהם רצו ונראו כמו קבוצה מהשכונה לבוסטון לא היתה תשובה לעניין. שינצלו את הרגליים הצעירות שלהם ויתחילו להתיש את בוסטון ומצבם יהיה טוב בדקות הסיום.

3 (בלבד) להוקס

היה כבר 7 רק לפני דקה פירס בחוץ עם שש עבירות אבל אטלנטה הלא מנוסה (הלו? ביבי?) התחילה לשחק על זמן מוקדם מדי והפסיקה להגיע למצבי זריקה טובים או לקו. מאוד מפתיע אותי מה שקורה כאן, השיתוק של בוסטון שהוביל למהפך אבל עם גארנט, קאסל ואלן עדיין הם פייבוריטים... ביבי וגונסון צריכים לקחת את המשחק עליהם ולקלוע חם, חם בהיכל

OrEl74

Well-known member
מנהל
איזה החלטה אומללה של השופטים!!

צ'ילדריס עולה לסל, קולע ונשרקת עבירה. כולם בטוחים שהעבירה היא על צ'ילדריס אבל אז מתברר שהשופטים שורקים עבירה שישית לפירס במאבק על הריבאונד ומרחיקים אותו מהמשחק. פירס ההמום מוריד את סרט הראש וזורק אותו על הפארקט וכמובן שהוא חוטף טכנית. הטכנית מוצדקת אבל העבירה השישית זאת פשוט שריקה נבזית של השופטים שרוצים להראות שגם הם חלק מהמשחק. עכשיו גארנט ינסה להשתלט על המשחק עבור הסלטיקס כשאטלנטה מובילים ב-3.

איזו שלשה של JJ

ההוקס כבר לא משחקים כדורסל, זאת שכונה והם איכשהו מחזיקים מעמד

אלן לא פוגע

פוזי בשלשה אלן ממשיך להחטיא בשרשרת, ו JJ מגדיל ל 4 מהקו 10 שניות לסוף זה ייתכן, זה אפשרי..

OrEl74

Well-known member
מנהל
רונדו פישל בענק!!

7 שניות לסוף והבן אדם מעדרר כאילו יש לו 7 דקות, בסוף הוא נאלץ לקחת זריקה נואשת שלא פגעה בכלום. הרווח כולו שלנו

זה ככה כל הסדרה

ההוקס משחקים שכונה, בבית הסלטיקס שוחטים אותם...בחוץ אין להם תשובה עם הקהל הזה. וזה ככה כל הסדרה גם עם השופטים (בקשר להודעה אחת למעלה), הם ממציאים שריקות, אם לתקן את המספרים מאתמול המצב הוא עכשיו 71 יותר זריקות מהקו לאטלנטה ו32 עבירות יותר לבוסטון. אבל זאת עדיין לא סיבה לאיך שהסלטיקס משחקים או להפסד, נראה מה יהיה ביום ראשון.

OrEl74

Well-known member
מנהל
יש משחק שביעי!!!! אטלנטה מנצחים 103:100!!

לדעתי כולכם מזלזלים באטלנטה

בסופו של דבר מדובר בקבוצה מאוד צעירה (4 מהשישיה המובילה עם פחות מ4 עונות כ"א), וזה בא לידי ביטוי בעיקר בחוסר יציבות. אין מצב שקבוצה כזו תשמור על פוקוס במשך 82 משחקים, אפילו לא במשך 48 דקות, וזה בא לידי ביטוי במאזן שלהם. מצד שני זה קבוצה שחיה ומתה על אדרנלין, ועם שחקנים כמו הג'ושים, יש מי שיספק אותו. את מזלזלים בקהל שלא קיבל פלייאוף 9 שנים, ולא במקרה אטלנטה מנצחת בבית ומובסת בחוץ. בכל מקרה הסדרה הזו הרבה פחות צמודה ממה שנראה, בוסטון טובים בהרבה, ואם בוסטון לא יפשלו, הם ימשיכו הלאה.

אני מריח סנסציה

אטלנטה עולים למשחק שביעי כשאין להם מה להפסיד. בוסטון עולה למשחק עם כל הציפיות שנבנו במהלך כל השנה. אני לא אתפלא אם אטלנטה לוקחים את המשחק ומעיפים את בוסטון לכל הרוחות.

Oxycodone

New member
כל הכבוד להוקס

קבוצה צעירה , אתלטית וכשרונית , הדור של העתיד. אני לא יודע מה עובר על בוסטון , יש להם 3 סופר סטארים , אבל ברגעי האמת אף אחד מהם לא לקח על עצמו את המשחק , גם פירס וגם ריי אלן נעלמו , אני ממש מקווה שאטלנטה יקבלו קצת ביטחון , ויתנו פייט גם במשחק חוץ , הם יכולים לנצח גם במשחק חוץ , מצד שני זאת נראית משימה בלתי אפשרית - כל העונה של בוסטון מונחת על משחק אחד , אין סיכוי שהם יתנו להוקס לנצח..זה פשוט לא הגיוני , וגם אם הם ינצחו , אם לקח להם 7 משחקים כדי לנצח את אטלנטה , מה הם יעשו מול לברון ? בחור חביב שאין לו בעיה גם לתפור אותם במשחקי חוץ..מצד שני יכול להיות שבוסטון פתחו קשה , והסדרה מול אטלנטה תביא אותם בעירונות , ולא בצורה רדומה כמו חלק מהקבוצות שנחו..והכי טרגי יהיה , אם הם יעברו את אטלנטה ואז יפסידו לקאבס..בכל מקרה אני ממש מקווה שאטלנטה יתנו פייט וינסו לנצח , יכול להיות גם שבוסטון ינצחו סדרות התשה , מול לברון וההוקס , ואז יקבלו עוד סדרת התשה מול דטרויט ..וגם סדרת התשה בגמר..ואם הם ינצחו , הם באמת יהיו אלופים אמיתיים..אבל בתור אוהד דטרויט , אני מקווה שהם יעצרו קודם ע"י אטלנטה , או שיבואו מותשים אחרי לברון ויפסידו , בכל מקרה צריך לתת קרדיט ענקי להוקס ולפילי , הקטנות והצעירות של המזרח שפשוט נתנו פייט.

שח_מט

New member
ראיתי את רבע 4 ובוסטון התחפשו לסיינה

פשוט לא היתה התקפה שם ברוב הרבע. בדיחה. שוב שליטה או חוסר שליטה של מאמן בתרגילים ו GOTO GUY אפילו הזריקה האחרונה היתה של רונדו ולא פוסי/אלן

Oxycodone

New member
רונדו ניסה..

רונדו ממש לא רצה לקחת את הזריקה הזו , הוא ניסה בכח לחפש את אלן או קלעי אחר , אף אחד לא היה פנוי , איפה המנהיגים של הקבוצה הזאת ? איפה גארנט שיעשה חסימה כדי שאלן יקבל את הכדור או משהו ? ופול פירס השחקן הכי טוב שלהם , היה בחוץ בגלל בעיית עברות , ובגלל שלא היתה לרונדו אפשרות הוא לפחות ניסה לזרוק , בכל מקרה איפה כל אלו שדיברו על זה שהמזרח עלוב...דווקא דנוור ודאלאס הקבוצות האחרונות של המערב הציגו יכולת עלובה , ובמזרח פילי ואטלנטה הציגו יכולת פלייאוף.

למעלה