משחקי הלילה: vintage Kobe

somone1411

New member
משחקי הלילה: vintage Kobe

38 נק', 5 ריב', 5 אס', סל ענק בקלאץ', אחוזים טובים.
היה דו קרב אדיר עם וויגינס שתפר 30 ושמר על קובי. הילד הזה הולך להיות כוכב אין ספק.
אבל הממבה פשוט ריגשה, גרם לי להזיל דמעונת בסוף חייב לומר כשכל הקהל קרא בשמו. התחרותיות שלו - לעלות פצוע בסתם משחק של סתם עונה, ולתת הופעה כזו אחרי רצף הפסדים כדי להרים קצת את הביטחון של הקבוצה - אין מילים. פשוט פנומן.

somone1411

New member
נכון אני טרול

בגלל זה אני מעלה לפה סרטונים שנועדו לעקוץ.
&nbsp
לך לויקיפדיה ותראה מזה טרול (מרחרח ריבים וזה מה שעשית).

fatnoam

Active member
*מחרחר

וזה רק בגלל כל האוננות שלך על קובי אתה מקבל פה חרחורים, זה בלתי נסבל.

picki23

New member
ראנדל וראסל גם שיחקו מצוין

ראסל הוציא אותם מברוך וראנדל פשוט הרג אותם עם הפיזיות. חשף את החולשה של טאונס לכל עד ועד - פשוט קשה לו עם פיזיות

billc

New member
לא ראיתי את המשחק, אבל טאנוס בכל זאת רוקי

לא שראנדל יחסית לא, אבל בכל זאת לא הייתי שם על טאנוס תגיות עדיין
גם אם הוא לא יהיה פיזי וקשוח כמו נואה למשל, יש לו הרבה סקילס, גם בהתקפה וגם בהגנה ואפשר לכפר על הרבה דברים אם יש לך את אלה.

botend

New member
אגב רוקיז דומיננטיים, נתון חביב

טאונס זכה בכל שלוש החודשים הראשונים של העונה בתואר "רוקי החודש במערב".
פרוזינגס זכה בכל שלוש החודשים הראשונים של העונה בתואר "רוקי החודש במזרח".
&nbsp
זה לא משהו בלתי שגרתי ששחקן אחד זוכה כל פעם מחדש, ואפילו לא נדיר כל כך ששחקן מצד אחד זוכה בכל התארים החודשיים לרוקיז של השנה. אבל, זו הפעם הראשונה מזה 12 שנה שזה קורה במזרח ובמערב יחד. בפעם האחרונה שגם במזרח וגם במערב הייתה שליטה של שחקן אחד - זה היה בעונה 2003/2004, אז זכה לברון ג'יימס שש פעמים בתואר הרוקי המצטיין של המזרח, וכרמלו אנתוני בתואר הרוקי המצטיין של המערב.
&nbsp
הם סיימו את העונה במירוץ לתואר רוקי העונה כשלברון מקבל 508 קולות (78 למקום הראשון) וכרמלו 430 קולות (40 מקום ראשון). לא מאוד רחוק.

rapgamer4ever

New member
ללברון היה כ"כ הרבה הייפ

שהוא זכה בתואר ROY למרות שמלו היה עדיף בבירור.
&nbsp

בבקשה אל תקרא לו ככה...

אני יודע שהמצב בניו יורק כל כך גרוע והם כל כך נואשים שהם מוכנים לקחת כל שחקן שמראה כמה ניצוצות כאלהים החדש. זה היה ככה עם ג'רמי לין, זה ככה עם פרוזינגיס.
&nbsp
אנחנו אוהדי כדורסל, בוא נשמור על פרופורציות. אני מעדיף את בזינגה של יובל על פרוזינגאד. גם הרבה יותר יצירתי

למעלה