משחקי הלילה: 8.11

rapgamer4ever

New member
מינסוטה קבוצה לוזרית להחריד

במחצית הראשונה שיחקנו טוב. ברוקלין פשוט לא החטיאה וירדה ביתרון נקודה.
&nbsp
במחצית השנייה כל מומנטום שלנו נקטע. טאונס עם מהלך גדול של 3 נקודות- השופטים שורקים לתוקף. השגנו שלוש עצירות ברצף- טאונס חוטף מלאבין ריבאונד שכבר היה בידיים שלו ומעיף כדור החוצה.
לאבין עם לייאפ פנוי לגמרי- מצליח להחטיא.
וויגינס היה גדול אבל החטיא שתיים מהעונשין ברגע מכריע. הוא גם החטיא שני דאנקים במהלך המשחק.
&nbsp
אפשר להודות שאנחנו לא טובים בלי רוביו. קריס דאן חסר מושג בהתקפה, טיוס ג'ונס שיחק את רוב הדקות ב-PG.
&nbsp
אני כבר מעדיף את העונות של 20 ניצחונות ומקום 14 במערב... לפחות לא כל משחק אכזבה חדשה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
עד עכשיו הם האכזבה הגדולה של העונה

אולי חוץ מאינדיאנה שלפחות אני הייתי בטוח שהם הולכים לכבוש את המזרח העונה.
לפחות טאונס התעורר במשחקים האחרונים (אגב, ESPN דירגו אותו במקום ה-11)

Cade Foster

New member
פציעות של מי?

והוויזארדס פשוט לא טובים מספיק, המאזן שלהם לא הפתעה בעיני.

rapgamer4ever

New member
זה לא משנה את העובדה שהוא פצוע

די ברור שדאלאס בלי נוביצקי לא שווה פלייאוף.
&nbsp
מה דאלאס שווה עם נוביצקי? זו לא שאלה שאפשר לענות עליה כשהוא פצוע ולא משתתף.

Cade Foster

New member
כן אבל הוא דיבר על זה כתירוץ ליכולת שלהם

לא לשאלה האם הם שווים פלייאוף בלעדיו או לא. הם היו די על הפנים גם עם חמישייה בריאה אז לא הייתי אומר שהמאזן שלהם זה בגלל פציעות. הם פשוט לא נראים טובים מספיק.

rapgamer4ever

New member
אז אם דאלאס לא הייתה טובה ב-2.5 משחקים שנוביצקי שיחק

זה אומר שכבר לא משנה האם נוביצקי בריא או פצוע?
&nbsp
אני לא מאמין גדול בדאלאס אבל תכלס אי אפשר לדעת מה הם שווים עד שנוביצקי יחזור.
לא נכנסתי לדיון כדי לסנגר על היכולת שלהם אלא פשוט כי שאלת מי שם פצוע אז עניתי.

billc

New member
קבוצה עם שחקנים חדשים שלוקח זמן להתגבש

אבל זה לא רק דירק,
דרון ויליאמס החמיץ 3 משחקים
עוד שחקנים החמיצו, אבל לפי מה שהבנתי בגלל החלטת מאמן.

OrEl74

Well-known member
מנהל
באופן אישי

לא היו לי ציפיות גבוהות מידי מהם אז אני לא יכול להגיד שאני מאוכזב. ובאופן כללי אני חושב שדאלאס קבוצה אוברייטד.
לעומת זאת, ממינסוטה היו לי ציפיות גדולות מאוד והם היו אמורים (עדיין יכולים כמובן) לעשות קפיצת מדרגה משמעותית העונה.
הפתיחה המזעזעת שלהם והחולשה (ביחס לציפיות) של טאונס מאוד מאכזבת בעיניי.
גם העובדה שכריס דאן לא מנצל את ההזדמנות שניתנה לו כשרוביו נפצע די מבאסת.
&nbsp
&nbsp

Cade Foster

New member
עזבו את קריס דאן, הוא עוד לא השלים 10 משחקים בקריירה שלו

לא הרבה רוקיז בכלל נשקלים כאופציה לפתוח בחמישייה, אפילו בקבוצות חלשות. אז הוא לא הגיע לליגה מוכן כמו אמביד (שלפחות התאמן עם הקבוצה שלו בשנתיים האחרונות), זו לא סיבה להתאכזב.
&nbsp
הדבר שהפתיע אותי זה כמות האנשים שחשבו שמינסוטה באמת הולכת לעשות פלייאוף השנה. עם כל הכבוד לכישרון שם (ויש הרבה) עם כישרון לא עולים לפלייאוף. הם החליטו לבנות שלד צעיר ולשלד צעיר ייקח זמן. זה לא משהו שיגיע תוך שנה ויש מצב שגם לא תוך שנתיים.
&nbsp
מה שאותי מעניין זה אם יובל עדיין היה מסרב לטרייד על בסיס לאבין-באטלר...

rapgamer4ever

New member
הטרייד היה באטלר תמורת לאבין+דאן

אתה לא יכול להשמיט מהדיון בחירה 5 בדראפט.
לשאלתך אני עדיין מסרב.
&nbsp
אני לא הימרתי שמינסוטה תעלה לפלייאוף אבל אתה מתבטא כאילו שהעונה כבר נגמרה... מתוך 4 משחקים צמודים העונה הפסדנו בכולם, תחלק את זה 2-2 והיינו במאזן חיובי בשלב הזה. אפילו שרוביו פצוע וחסרונו מורגש מאוד.
כרגע יש 7 קבוצות במערב שאני מרגיש שהן טובות מאיתנו ויגיעו לפלייאוף בסבירות גבוהה, המקום השמיני wide open.

Cade Foster

New member
לא מסוגל להבין אותך

התקרה של לאבין לא גבוהה יותר מזו של באטלר. שניהם יכולים להיות בשיאם שחקנים של 20+ נקודות, רק שבאטלר שחקן הגנה הרבה יותר טוב. לגבי דאן - הוא אמנם וויילד קארד אבל כל קבוצה בליגה הייתה מעבירה שחקן שהוא סימן שאלה תמורת שחקן שהוא סימן קריאה. זה גם לא שבאטלר הוא איזה וטרן שיתחיל לדעוך עוד רגע, הוא שחקן צעיר שהשיא עוד לפניו.
&nbsp
לבנות סביב שני שחקנים שהם כבר היום טופ 20 בליגה (ועוד אחד שצפוי להיות כזה) לעומת אחד + 3 סימני שאלה? לא מבין איפה ההתלבטות פה.

rapgamer4ever

New member
בסופו של דבר זו שאלה קלה בחשבון

פשוט יש בינינו מחלוקת על הנתונים.
&nbsp
אני מסכים איתך שבאטלר>לאבין וגם שבאטלר>דאן אבל זה לא אומר שבאטלר>לאבין+דאן.
&nbsp
אני חושב שבאטלר שחקן מעולה אבל לא ברמת סופרסטאר. תציע לי למשל את פול ג'ורג' במקומו ואני נותן לטרייד אור ירוק.
&nbsp
כנראה שהתקרה של לאבין פחות גבוהה משל באטלר (אני לא בטוח). לגבי התקרה של דאן אנחנו באמת לא יודעים שום דבר. הבחירות הגבוהות של היום הם הכוכבים של המחר, יכול להיות שדאן יהיה אחד מהם ויכול להיות שלא.
&nbsp
אני חושב שמבחינת trade value לאבין+דאן שווים יותר מבאטלר.
כפי שכבר התבטאתי בעבר, אני חושב שוויגינס ובאטלר לא מאוד מתאימים לשחק זה לצד זה מבחינת סגנון המשחק. על אחת כמה וכמה לצד רוביו.
השאלה המרכזית היא יכולת ואני מהמר שבעוד כמה שנים מהיום היכולת של דאן+ לאבין תהיה עדיפה על פני היכולת של ג'ימי (+ רכז פותח ממוצע ומטה, לצורך העניין). אין יותר מדי מה להתבחבש על זה... פשוט אנחנו מעריכים בצורה שונה את איכות השחקנים.
&nbsp

Cade Foster

New member
דווקא המתמטיקה של הNBA מחזקת את הטענה שלי

הרי כל אחד יסכים שסופרסטאר אחד (או אולסטאר, איך שלא תקרא לבאטלר) עדיף על שני שחקנים פחות טובים ממנו. וזה המצב כיום. מה יהיה בעוד 5 שנים? אין לנו מושג. השאלה היא האם כל הילדים האלה יכולים לגדול לבד ולהפוך את עצמם לקונטנדרים או שהם צריכים מישהו שיעשה Lifting. מישהו שיכול לסחוב אותם לפלייאוף. אני חושב שבאטלר + טאונס הם שילוב ששווה פלייאוף במערב, בטח אם וויגינס פורץ באמצע הדרך.
&nbsp
מינסוטה לא נמצאים עדיין בשלב שהם צריכים לעשות התאמות to polish their roster. הם עדיין בונים שלד, ואין לך עדיין מושג אם לאבין ודאן יהיו חלק משמעותי ממנו. הטרייד הזה היה מאפשר להם 2 שחקנים טופ 20 כבר היום בדרך אל הפלייאוף ומשם יגיעו כמה רחוק שהילדים האלה יתפתחו (ויש להם תקרה גבוהה מאוד). לעשות התאמות לסגל זה הרבה פחות קשה עם שלד מוכן. תראה למשל איך יוטה עושה את זה ולה אין אפילו שחקן טופ 25 אחד בסגל.

rapgamer4ever

New member
מה?? טענה מוזרה לחלוטין

1. ממתי שחקן עדיף בהכרח על שני שחקנים פחות טובים ממנו? זה הדבר שהכי קל להפריך בעולם.
&nbsp
נהוג לומר שדולר אחד שווה יותר משני חצאים (או ארבעה רבעים, לא זוכר). אבל זה לא אומר שדולר אחד שווה יותר משני 0.8.
&nbsp
2. אנחנו לא צריכים מישהו שיסחוב אותנו לפלייאוף. אנחנו צריכים לבנות את הקבוצה הכי טובה שאנחנו יכולים לעוד 3-4 שנים מהיום.
אולי הפלייאוף יגיע השנה, אולי בשנה הבאה. זה רק אחד הצעדים בדרך, זו לא מטרה ששווה לי להקריב עבורה נכס משמעותי.
&nbsp
3. אני לא מציע לעשות התאמות פוליש. למעשה אני לא מציע שום דבר חוץ מאשר לשמור על הסגל הקיים ולראות איך אנחנו מתקדמים.
מינסוטה קבוצה צעירה בעלייה. לאבין ודאן הם הנכסים מספר 3 ו-4 שלנו. באופן עקרוני אין סיבה לקבוצה בעלייה להעביר נכסים מהסוג הזה שצפויים להיות חלק מהשלד העתידי, אלא אם מקבלים הצעה אטרקטיבית במיוחד שאי אפשר לסרב לה. לדעתי באטלר לא עונה להגדרה הזאת.
&nbsp
4. לאבין בודאות יהיה חלק משמעותי מהשלד. כבר שמעתי שמדברים על ה"ביג 3" של מינסוטה.
&nbsp
5. יש לי מה להגיד על הדוגמה של יוטה אבל זה לא באמת משנה. אתה לא מציע לי ליצור שלד שיהיה אפשר אחר כך לשפצר. אתה מציע לי להחליף שלד אחד בשלד אחר. לדעתי השלד הנוכחי בנוי בצורה נכונה.
לדעתי לאבין+דאן תמורת באטלר זה למכור את השחקנים יחסית בזול. אני לא אעשה את זה תמורת שחקן שההתאמה שלו לשחקני השלד האחרים היא בינונית ומטה, לדעתי.
&nbsp
כמו שכבר אמרתי- אין פה חוקים. יכול להיות שתה צודק ויכול להיות שאני, הכל תלוי כמה טובים לאבין ודאן יהיו בעתיד. אני כרגע מעריך אותם יותר גבוה ממך, או לחילופין מעריך את באטלר נמוך יותר ממך.

Cade Foster

New member
אני מניח שנצטרך לחדש את הדיון בעוד כשנה...

למעלה