משחקי הלילה: 5.11

rapgamer4ever

New member
משחקי הלילה: 5.11

אוקלהומה- מינסוטה: הת'אנדרס קצת מזכירים לי גרסה יותר בוגרת של מינסוטה. בעיקרון אנחנו מגיעים כאנדרדוג אבל לדעתי יש למינסוטה סיכוי טוב.

פילדלפיה- קליבלנד: השגעת סביב ג'ואל אמביד אמורה להיות הסיבה העיקרית לצפות במשחק הזה, שכנראה יוכרע בשלב מוקדם.

אורלנדו- וושינגטון.
דטרויט- דנבר.

אינדיאנה- שיקאגו: אני אוהב את המפגשים של פול ג'ורג' מול באטלר.

אטלנטה- יוסטון: הארדן נגד דוויט.

מילווקי- סקראמנטו.

סאן אנטוניו- קליפרס: תמיד מעניין.

rapgamer4ever

New member
קנטר נותן לטאונס מכה בפרצוף, אין שריקה לעבירה

אנחנו חוטפים לייאפ בצד השני לקינוח.

שמע טאונס שחקן כל כך טוב..

זכיתם במכרה זהב.
מה שכן חסר לכם איזה וטרן שיטריף את השחקנים הצעירים וידרבן אותם וכמובן יתן מהניסיון שלו. חבל שKG פרש השנה, יכול לעזור מאוד בקטע הזה. ת'יבודו זה לא מספיק.
צריך מישהו על המגרש, אין מנהיג..

rapgamer4ever

New member
גם רוביו חסר

זה מורגש בעיקר כשאנחנו לא מנצלים את ההזדמנויות בפאסט ברייק. יש לנו כמה מוסרים לא רעים אבל אף אחד לא נותן את המסירה המושלמת בתזמון המושלם כמו רוביו... הרבה פעמים זה עושה את ההבדל בין דאנק לבין החטאה/איבוד.
&nbsp
יהיה נחמד אם לאבין, שבאז ובייליצה יפסיקו לאכול כל פאמפ פייק של שחקנים עם ג'אמפר לא אמין. בפרט אולדיפו.

איליה13

New member
אדאמס הופך למכונה התקפית

הבנאדם עבד קשה בקיץ,

זה נדמה לי או שרובסון מנסה לזרוק בקשת קצת יותר גבוהה מהזריקה שלו בשנים האחרונות ?

rapgamer4ever

New member
ההתפרקות המסורתית ברבע השלישי הגיעה

וויגינס זז כאילו יש לו משקולות על הרגליים. גם קבלת החלטות על הפנים.
לאבין לא פוגע.
דאן פשוט לא ברמה... כמעט כל פעולה שלו לא טובה.
ג'נג החטיא איזה 2 ג'אמפרים במחצית הראשונה והחליט שהוא מפסיק לזרוק.
טאונס משחק 1 מול 5.
&nbsp
ריצת 18-1 של אוקלהומה והמשחק נגמר.

Cade Foster

New member
באינדי משחק מראה של המשחק משבת

שיקאגו לא מצליחה לשמור על הכדור ונראה לי שהיא כבר עם 11 איבודים במחצית, גם נגד קבוצת הגנה כמו אינדי די קשה לקלוע ככה.
&nbsp
פול ג'ורג' מרשים אותי מאוד עד עכשיו העונה. הוא לגמרי בהילוך ראשון ועדיין קולע במספרים ובאחוזים של סופרסטאר. נראה לי שהוא הפסיק עם המרדף אחרי הMVP ורוצה להגיע לשיא הכושר באפריל, עד אז הוא נותן לכולם להתבטא וחוץ מטיג ג'פרסון (שפשוט לא פוגעים, עניין שאמור להתיישר) כולם נכנסו טוב לעונה מבחינה התקפית.
&nbsp
הגנתית, זה כבר כמובן סיפור אחר, שם כבר נהיה חייבים למצוא התאמות במהלך העונה.

rapgamer4ever

New member
דוקא הוא התבטא השנה שהוא רוצה MVP

אבל אני מבין מה אתה אומר- הוא משחק בצורה יותר בוגרת.

Cade Foster

New member
פחות מתרגש מאמירות כאלה ואחרות

גם דרק רוז בטוח שיש לו קבוצה לאליפות... זה מס שפתיים.
&nbsp
כן, נראה הרבה יותר בוגר במשחק שלו.

Cade Foster

New member
והנה רק דיברתי...

והוא בועט כדור על אוהדת (מתוך תסכול על עבירה שלא בטוח שהייתה צריכה להישרק) ומורחק.

Cade Foster

New member
ההגנה של הספרס לא קיימת היום והקליפרס מתפוצצים

73 נקודות בהפסקה, 26 לגריפין. והנתון של המחצית: איבוד אחד בלבד של הקליפרס ב24 הדקות הראשונות. מסוג הימים האלה שאתה פשוט לא מבין איך לCP3 אין איזה 5 אליפויות כבר.

ג'ואל אמביד

בינתיים עם 18.5 נק' ב22 דקות למשחק.
מישהו עוקב אחריו העונה ויכול לתת חוות דעת?
נראה שהבדיחות על פילי מתחילות להסתיים.

rapgamer4ever

New member
כישרון יוצא דופן

על פניו יש לו הכל.
נתונים פיזיים פנטסטיים הן מבחינת סייז (גובה, מוטת ידיים) והן מבחינת אתלטיות (בעיקר עוצמה פיזית).
כישורי הכדורסל שלו מרשימים. הוא יודע לכדרר, למסור, יש לו מובים בפוסט, יד טובה מחצי מרחק ואולי גם משלוש. אתה מרגיש את הנוכחות שלו על מגרש.
&nbsp
די ברור ששחקנים מהסוג הזה הופכים לפרנצ'ייז פליירס. השאלה הגדולה היא האם יצליח להישאר בריא לאורך הקריירה.

למעלה