משחקי הלילה 4\30

Cade Foster

New member
תלוי מה אופי ההשוואה

יכולות מול יכולות הוא לא רחוק. יציבות הוא עדיין יצטרך לגדל ובנושא הזה הוא אכן רחוק (אם כי הוא עדיין ילד, זה מובן). תחזור ל2011 ותראה איך לברון היה נראה ברבעים אחרונים של משחקי פלייאוף.

קוואי FMVP אחי תשמע אני לא מבין על מה אתה עומד..

זה לא פלייאוף ראשון של קוואי..
&nbsp
לברון ב-2011 מייצג משהו??? זה היה הופעה חד פעמית ותצוגת נפל במונחים שלו ועדיין עשה 18נק' ב-48% בהתחשב שזה תצוגת נפל של לברון ובערך מעל הממוצע בשביל קוואי, איך אפשר להשוות בינהם?

Cade Foster

New member
ומה שהיה אתמול זו לא תצוגת נפל של קוואי?

לקחתם שחקן שנותן סדרה גדולה ואתמול היה חלש מהרגיל ובניתם את כל ההשוואה הזו מחדש רק על סמך המשחק הזה. בינינו, 3 מ15 זה לא משהו שיקרה לו יותר מידי, זה הרבה פחות מייצג מהיכולת שלו לאורך החודשים האחרונים.

rapgamer4ever

New member
יציבות זו לא יכולת?

מאות שחקנים בליגה מסוגלים לקלוע 25 נקודות בערב נתון.
עשרות שחקנים מסוגלים לקלוע 25 מדי פעם.
רק בודדים מסוגלים לקלוע 25 נקודות ערב אחרי ערב.
&nbsp
יציבות זו יכולת.
&nbsp
לברון ב-2011 התרסק ברבעים האחרונים של סדרת הגמר וספג יותר ביקורות מכל שחקן אחר בהיסטוריה. אם קוואי היה אנלוגי ללברון או אפילו לכריס פול הרשת הייתה אמורה להיות מוצפת עכשיו בהעלמות שלו.

Cade Foster

New member
ההבדל בין הכי טוב בליגה לשלישי הכי טוב

הוא הרבה פחות גדול מההבדל בין הרייטינג שהם מקבלים, לטוב (אחרי הופעה טובה) ולרע (אחרי הופעה גרועה). גם אם סטפן קארי ייתן משחק של 3 מ15 לא יבקרו אותו כמו שביקרו אז את לברון, ואתה בעצמך הודית שהשניים בהחלט ברי השוואה.
&nbsp
אגב אם 12 נקודות זה נחשב למשחק נפל אצל קוואי אז זה די מחזק את הקייס שלי. זה אומר שבמשחק סביר הוא מגרד את ה20 מלמטה (שזה נחשב טוב מאוד) ובמשחק טוב הוא מסתכל ללברון בלבן של העיניים.

rapgamer4ever

New member
זה לא ה-12 נקודות במשחק אלא ה-0 נקודות כשהיו צריכים אותו

אם סטפן קרי היה קולע 0 נקודות ברבע הרביעי וגולדן הייתה מפסידה משחק מכריע הפורום היה גועש. זה לא היה נסלח כמו שאתה סולח לקוואי. אם היה מדובר בשחקן polarizing, כזה שאנשים לא אוהבים כמו הארדן או כריס פול אז בכלל היה פה שמח כאשר המילה אוברייטד הייתה נזרקת לכל עבר.
&nbsp
הקייס שלך לא מתחזק פה, לברון לא נעלם ככה במשחק כדורסל ב-3 שנים האחרונות. כשהוא כן נעלם ככה לפני 3 שנים שחטו אותו. אבל האמת היא שלא רק לברון אלא גם דוראנט, ווסטברוק, הארדן, קרי, ג'ורג', פול וכל החברים לא נעלמו ככה במשחק כל-כך חשוב.
&nbsp
המשפט האחרון שלך נכון גם לגבי מונטה אליס. לגרד את ה-20 מלמטה זה לא מספיק ולהיות סופרסטאר התקפי מדי פעם זה גם לא מספיק.
פול וגריפין דופקים כרטיס כל משחק, כשהם מפסידים קוראים להם לוזרים. קוואי לעומת זאת חלש בשני המשחקים הכי חשובים בסדרה ונעלם לחלוטין במחצית השנייה. למה אנחנו ביקורתיים רק כלפי צד אחד של המשוואה?

Cade Foster

New member
מי זה אנחנו?

פול וגריפין הם לא כוס התה שלי אבל אין לי שום מילת ביקורת עליהם בסדרה הזו, להיפך. לא שמעת אותי אומר מילה על בלייק כשזה איבד כדור קריטי ואיתו את המשחק השני, ולא שמעת אותי אומר מילה על כריס פול של המחצית הראשונה אמש. דברים כאלה גם קורים. ובטח שגם לקוואי הם יקרו, הוא ילד.

rapgamer4ever

New member
נו באמת

אתה משווה שני איבודי כדור של גריפין להעלמות של קוואי מחצית שלמה?
לבקר את פול במשחק בו היה חלש במחצית הראשונה ומצוין בשנייה (וניצח את המשחק) זה בכלל מצחיק.

Cade Foster

New member
בדיעבד זה מצחיק

כמה הייטרים של פול חשבו לעצמם בתום החצי הראשון "הנה פול הלוזר שוב משתין במכנס במשחק חשוב"? אני מעריך שהרבה. הדעה שלי לא תשתנה לא בגלל איבוד קריטי, לא בגלל רבע אחרון גרוע ולא בגלל מחצית גרועה. יכולת בסדרה אני אשפוט לאורך סדרה, יכולת בפלייאוף אני אשפוט לאורך הפלייאוף ואת הMVP אני אחלק על סמך היכולת לאורך כל העונה. קוואי נתן מחצית שניה גרועה במשחק חשוב. קרה ללברון, קרה לג'ורג' ואני מעריך שקרה לכל אחד מהרשימה שהבאת אם כי אני לא זוכר בשלוף. זה לא משהו חריג כשמדובר בילד בן 23.

rapgamer4ever

New member
אתה צודק שדעתך לא צריכה להשתנות

אז אשאל על הסדרה בכלל- האם לדעתך קוואי עומד בציפיות שלך ממנו (שחקן טופ 5 בליגה?) והאם לדעתך הוא השחקן הראשון, השני או השלישי בטיבו בסדרה.

Cade Foster

New member
נותן סדרה מצוינת, לא יודע איפה הוא מדורג

מבין השחקנים בפלייאוף. גם כי לא ראיתי את כל המשחקים וגם כי קשה להשוות סדרה מול הקליפרס לסדרה מול הסלטיקס... וחוץ מזה, הסדרה עדיין לא נגמרה. כרגע קשה לי לומר אם הוא יותר טוב מפול או גריפין או אפילו דאנקן אבל לך תדע פתאום גיים 7 הוא ייתן 30 נקודות וינצח ויהפוך לMVP של הסדרה. הוא לגמרי מסוגל לזה, זה בכלל לא יפתיע אותי לראות אותו נותן איזה דאבל דאבל ותוך כדי מחסל את CP בהגנה. אני לא אוהב את תרבות הטוקבקיאדה הזו שמשחק אחד שחקן הוא אלוהים ומשחק שני הוא צריך לפרוש לדוקים.

rapgamer4ever

New member
לא שאלתי על דירוג בפלייאוף אלא ספציפית בסדרה

אני גם חושב שהוא טוב אבל פול וגריפין טובים יותר. דאנקן פחות.
לחסל את CP בהגנה זה משהו שכבר לא יקרה, פופוביץ' השתמש בו מגיים 1 ואני חושב שחוץ מלהציק לו קצת בכדרור היכולת של קוואי לא התבטאה כמעט בכלל. פול עובר בין חסימות ומצליח לנער אותו.
&nbsp
יש משמעות לתזמון של הפוסט השלילי על קוואי אבל צריך להכיר בכך שהוא לא מספיק טוב במשחקים האחרונים.

Cade Foster

New member
כן אבל שאלת גם על הציפיות ממנו כשחקן טופ 5

רק בסדרה בין גולדן סטייט וניו אורלינס ראינו 2 שחקנים שהם טופ 5 בליגה... לא משנה עניתי לך על שתי השאלות. רק רוצה להזכיר שכרגע קוואי עוד לא שם, וציינתי את זה גם בדיון הקודם. לגבי פוטנציאל מאוד מוקדם עדיין לנתח. צריך לתת לו עוד איזה שנה שנתיים כאלפא דוג על מנת לדעת אם הוא על אמת או שהוא יהיה פוטנציאל שלא ימומש עד הסוף.

rapgamer4ever

New member

השאלה לגבי טופ 5 הייתה פחות השוואתית (כלומר- האם יש 5 שחקנים טובים ממנו בפלייאוף) אלא יותר מהותית (האם הוא משחק ברמה שהייתה מצפה משחקן טופ 5 בליגה).
יאללה, גיים 7 מעבר לפינה.

Cade Foster

New member
ועוד משהו

זה די רדוד להתייחס רק לסקורינג כי המשחק שלהם לא מבוסס רק על זה. קוואי מביא לך הגנה עילאית פר ערב, זה לא משהו שאתה יכול להתעלם ממנו. אני יכול באותה המידה לטעון שרק בודדים נותנים הגנה כזו ערב אחרי ערב, ואני ממש לא בטוח שאפשר להכניס את לברון לרשימה הזו. תטען שלברון נותן הגנה מעולה כשהוא רוצה. ואז אני אטען: יציבות זו לא יכולת?

rapgamer4ever

New member
ההגנה של קוואי לא כזאת עילאית

גם רדיק קלע עליו וגם פול קלע עליו. הוא עושה עבודה טובה בהגנה אבל בשורה התחתונה הוא לא game changer, לפחות לא בסדרה הזאת.

off shekel

New member
וזה למה הוא בחיים לא בטופ של הליגה

אפשר לטעון אחרת מהיום עד מחר אבל אם שחקן טופ 10 אמיתי היה נותן תצוגה כזאת היו אונסים אותו, רק במשחק הקודם עשו את זה לבלייק אבל לפחות קצת ריחמו עליו כי הוא היה מעולה שלושה רבעים, לאונרד היה חלש לאורך משחק שלם ומי כבר מדבר על זה? מזכירים פה ושם אבל אף אחד לא יעשה מזה מהומה, כי הוא פשוט לא ברמה הזאת כמו שאם קליי תומפסון היה קולע 12 נק' באחוזים גרועים והקבוצה שלו הייתה מפסידה אז לא היו עושים הרבה חוץ מלהזכיר את זה בסיקור של המשחק.
קוואי לא גו טו גאי, לא השחקן הכי טוב בספרס ואם עד לפני שנה וחצי קראו לו אנדרייטד, היום לדעתי הוא אוברייטד.

!!

אני מודע לזה שלא הבעת דיעה אבל הנקודה ברורה ואני לגמריי מסכים איתה.
&nbsp
קוואי לנארד אחד השומרים הטובים בליגה, והשתפר המון בצד ההתקפי. מה לעשות, שהאימפקט שלו כרגע הוא לא ברמה הכי גבוהה בליגה. נכון, הוא רק בן 23 והוא משתפר ועוד ישתפר ויש סיכוי שהוא יהיה ברמה הזאת בעוד כמה שנים (לדעתי לא ברמה של לברון ודוראנט אבל דרג מתחת) וזה כל הכבוד לו אבל כרגע הוא לא שם. הוא לא מועמד לגיטימי ל-MVP למשל. תשים את לברון/דוראנט במקומו וס"א הקבוצה הכי טובה בהיסטוריה BY FAR. תשים אותו במקום לברון/דוראנט ואני לא חושב שמקבלים קונטנדרית של ממש.

למעלה