עוד משחק טוב בסדרת הסיבוב הראשון הכי איכותית שאני זוכר
הקליפרס מצליחים להתמודד הגנתית בצורה מעוררת הערכה. אני לא מבין איפה ההגנה הזאת הייתה בעונה הרגילה. הם קשוחים, מתואמים ומקבלים החלטות טובות.
ראינו את גריפין נח בצורה מבוקרת יותר ואת ביג בייבי נותן דקות טובות בהגנה. הפציעה שלו עלולה ליצור בעיה כי הקליפרס רזים מדי בקו הקדמי גם לקראת גיים 7 וגם לקראת המשך הפלייאוף (אם יהיה).
רדיק מעולה במחצית הראשונה, פול ענק במחצית השנייה והקליפרס הצליחו להימנע מבצורת התקפית שפקדה אותם במשחקים קודמים.

דייאו ובלינלי caught fire והשאירו את הספארס במשחק אבל הם לא ינצחו עם 32 נקודות בלבד של פארקר-קוואי-דאנקן. שווה לציין שפופוביץ' שוב ביצע האק-א-ג'ורדן שלא ממש הצליח כי הספארס יצאו מהרית'ם ההתקפי שלהם.

בגיים 7 בדרך כלל אין הפתעות מרעישות, הקבוצות מכירות אחת את השנייה מצוין וכל השפנים כבר נשלפו. עדיין יהיה מעניין לשים לב לנקודות הבאות:
1. רוטציית הגבוהים של הקליפרס. אפילו אם גריפין ודאנדרה ישחקו במצטבר 80 דקות זה משאיר 16 דקות, כלומר שליש משחק, להווז/טורקוגלו/בארנס בעמדה 4. כל האופציות מדאיגות בעיני, במיוחד עקב העובדה שהווז מחוץ לרוטציה.
2. איך הקליפרס ישמרו על פיק אנד רול של פארקר? זו הביקורת העיקרית שלי כלפי ריברס בסדרה, אנחנו רואים יותר מדי פעמים את כריס פול עובר מעל החסימה ונותן לטוני להתקדם לכיוון הסל. אין לי נתונים אבל טוני יעיל לאין ערוך במצבים האלה מאשר כשפול עובר מתחת לחסימה ונותן לו לזרוק. פארקר בעיקר היסס והחטיא לאורך הסדרה.
3. פאטי מילס משחק יותר טוב מטוני פארקר. האם פופוביץ' יתן לו את המפתחות עם 30 דקות או שימשיך עם חלוקת הדקות הרגילה?