משחקי הלילה 4\30

וגם פלייאוף ברמה גבוהה, ותעזבו כבר את ריברס(מנצלש).

הוא וגריפין לוקחים את הקליפרס למשחק שביעי כמעט לבד.
&nbsp
עכשיו לגבי ריברס, נמאס לי לשמוע שהוא מקבל דקות שהוא לא צריך לקבל או שזה בגלל אבא שלו וכו' וכו'..
דוק לא עד כדי כך מטומטם.
&nbsp
ריברס נותן בפלייאוף הזה מנורמל ל-36דק' בדיוק אותן נקודות כמו קרופורד רק ב-8% יותר.
קרופורד 15.9 ב-36%.
ריברס 15.7 ב44% וגם קולע באחוזים יותר טובים לשלוש, שומר יותר טוב מקרופורד וחוטף יותר.
&nbsp
קרופורד עם 4/25 לשלוש בפלייאוף הזה... זה פאקינג 16% לאורך שישה משחקים.
&nbsp
למעשה הנקודת אור היחידה מהספסל היא ריברס..

Ori L88

New member
מסכים שהתגובה שלי הייתה חריפה

אבל אני לא חושב שהיה לו משחק מדהים , כריס פול הוא הפיסילטיטר הכי טוב בנ.ב.א גנרל מספר 1.
אבל לדעתי ולדעת רבים , הקליפרס צריכים אותו כסקורר בסדרה הזאת בכדי לנצח.
והוא פשט זרק לא טוב את הכדורסל הלילה. הוא זרק גם משהו כמו 3 שלשות חסרות סיכוי בסוף שעון במחצית השנייה.
הגזמתי עם הזוועתי , כי המחצית השנייה שלו הייתה טובה. אבל לא מדהימה כמו במשחק מספר 4.
מי שהיה טוב ולא ציינתי הוא ג'יי ג'יי רדיק , אחלה משחק! קלע באחוזים טובים והיה כל הזמן בתנועה.
מישהו יודע מה עם ביג בייבי? כי אם הוא בחוץ זה זמן ספנסר האווז , לא נראה לי משהו משמח במיוחד.

BeniTaz

New member
עם כל החיבה שלי לספרס

יש משהו בי שרוצה שהקליפרס יעברו אותם. ואף פעם לא חיבבתי את הקליפרס.
קודם כל הלחימה הגדולה, יש להם אופי והם שוב ניצחו בחוץ.. הבעיה שיש בהם גם משהו לוזרי.. נראה במשחק הבא ממה הם עשויים. רק חבל שזה יוצא על קרב האיגרוף הכי גדול בהיסטוריה

&nbsp
הדבר השני שגורם לי לרצות שהספרס יפסידו זה האק א ג'ורדן. דיי נמאס, חלק מהמשחק או לא, זה מעורר אנטי וגורם לי לרצות שג'ורדן ייתן להם בראש. קצת מיצה את עצמו העניין, אני גם לא בטוח באמת עד כמה זה מועיל במקרה הזה.
&nbsp
מה שכן, לקליפרס ספסל קצר והחמישיה נשחקת. חבל שריברס לא נותן הזדמנות ליודו, נראה לי יכול לתרום כשג'ורדן על הספסל. העיקר אוסטין ריברס ממשיך לעשות בלאגן.

את הרצף הכי טוב שלהם ס"א עשו בעקבות ההאק-א-ג'ורדן

ברבע השני. ממצב של 32-31 לטובת ס"א 8 דקות לסיום הרבע השני, ס"א הגיעו עד 45-36 וכדור שלהם, 6 דקות לסיום הרבע. הם לא חזרו על הטקטיקה הזאת שוב כל המשחק (חוץ מפעם אחת 3 דקות לסוף כשג'ורדן החטיא את שתיהן ואז ריברס הוציא אותו לדקה).
&nbsp
אני לא אומר את זה כדי לשכנע אותך שזה נכון, אני גם שונא את זה, התייחסתי נטו לעניין התועלת.

rapgamer4ever

New member
עוד משחק טוב בסדרת הסיבוב הראשון הכי איכותית שאני זוכר

הקליפרס מצליחים להתמודד הגנתית בצורה מעוררת הערכה. אני לא מבין איפה ההגנה הזאת הייתה בעונה הרגילה. הם קשוחים, מתואמים ומקבלים החלטות טובות.
ראינו את גריפין נח בצורה מבוקרת יותר ואת ביג בייבי נותן דקות טובות בהגנה. הפציעה שלו עלולה ליצור בעיה כי הקליפרס רזים מדי בקו הקדמי גם לקראת גיים 7 וגם לקראת המשך הפלייאוף (אם יהיה).
רדיק מעולה במחצית הראשונה, פול ענק במחצית השנייה והקליפרס הצליחו להימנע מבצורת התקפית שפקדה אותם במשחקים קודמים.
&nbsp
דייאו ובלינלי caught fire והשאירו את הספארס במשחק אבל הם לא ינצחו עם 32 נקודות בלבד של פארקר-קוואי-דאנקן. שווה לציין שפופוביץ' שוב ביצע האק-א-ג'ורדן שלא ממש הצליח כי הספארס יצאו מהרית'ם ההתקפי שלהם.
&nbsp
בגיים 7 בדרך כלל אין הפתעות מרעישות, הקבוצות מכירות אחת את השנייה מצוין וכל השפנים כבר נשלפו. עדיין יהיה מעניין לשים לב לנקודות הבאות:
1. רוטציית הגבוהים של הקליפרס. אפילו אם גריפין ודאנדרה ישחקו במצטבר 80 דקות זה משאיר 16 דקות, כלומר שליש משחק, להווז/טורקוגלו/בארנס בעמדה 4. כל האופציות מדאיגות בעיני, במיוחד עקב העובדה שהווז מחוץ לרוטציה.
2. איך הקליפרס ישמרו על פיק אנד רול של פארקר? זו הביקורת העיקרית שלי כלפי ריברס בסדרה, אנחנו רואים יותר מדי פעמים את כריס פול עובר מעל החסימה ונותן לטוני להתקדם לכיוון הסל. אין לי נתונים אבל טוני יעיל לאין ערוך במצבים האלה מאשר כשפול עובר מתחת לחסימה ונותן לו לזרוק. פארקר בעיקר היסס והחטיא לאורך הסדרה.
3. פאטי מילס משחק יותר טוב מטוני פארקר. האם פופוביץ' יתן לו את המפתחות עם 30 דקות או שימשיך עם חלוקת הדקות הרגילה?
&nbsp

Cade Foster

New member
נא להירגע

לקליפרס יש הרבה יותר מה להוכיח מלספרס עד לבאזר האחרון. נראה אם הם גידלו ביצים. סן אנטוניו עדיין פייבוריטית לדעתי. בסדרה שבה ראינו 4 ניצחונות חוץ ב6 משחקים אני לא חושב שהביתיות זה מה שיכריע. הניסיון כן.

rapgamer4ever

New member
אני לא מבין

אחרי שהקליפרס ניצחו פעמיים בחוץ משחקי מאסט ווין מבחינתם הם עדיין לא הוכיחו אופי? ניצחון בסדרה מול סאן אנטוניו הוא הדבר היחיד שמעיד על אופי?

Cade Foster

New member
הראו אופי

אבל אם יפסידו את גיים 7 איך ייראו התגובות כאן בפורום לדעתך?

rapgamer4ever

New member
לדעתי יהיו פה תגובות רדודות

השאלה היא האם אחרי שכולנו נרגע וננתח את הסדרה הזאת ברטרוספקטיבה נוכל לומר שהקליפרס חסרי אופי ושאין להם ביצים. לדעתי לא.

Cade Foster

New member
זה לא חייב להיות שחור או לבן

יש להם אופי, אבל לא כמו של הספרס. כדי להוכיח נקודה ולהראות שהם שווים את מה שהם מתיימרים להיות, הם יצטרכו לקחת את זה. לא משנה איך. הרי בינינו הקליפרס משחקים הרבה יותר טוב בסדרה הזו, אפשר לטעון שחוץ ממשחק 3 הם היו יותר טובים לאורך כל הסדרה. ועדיין אנחנו ב3-3. זה בדיוק מה שמגדיר אלופה, והספרס עושים את זה כבר מעל לעשור. עד שהקליפרס לא יוכיחו אחרת, עדיין אין להם את זה.

rapgamer4ever

New member
גם אם הקליפרס ינצחו את משחק 7

זה לא אומר שיש להם את האופי של הספארס, כי אין להם. אין להם שחקנים שלקחו 4 ו-5 אליפויות. מה שהם כן הוכיחו שלא מדובר בקבוצה חסרת אופי או ביצים.

Cade Foster

New member
לא יודע אם יהיה להם את האופי של הספרס

אבל אני חושב שזה יביא בהם בוסט רצחני, מן קוף ענקי כזה שיורד להם מהגב, בערך אותו קוף שירד ללברון ברגע שזכה סוף סוף בטבעת שלו.

FrecCo

Active member
בתכלס לקליפרס הרבה יותר מגיע

וזה יהיה מגעיל מאוד אם סן אנטוניו יעלו רק בגלל שביג בייבי נפצע והם ינצלו את זה כדי לעשות האק-א-ג'ורדן כל המשחק עד שדוק יוריד אותו מהמגרש ולא יהיה לו ביגמן שמגן על הטבעת.
&nbsp
הספרס לא עם אותו רעב משנה שעברה ולא עם אותו כדורסל. מניח שאי אפשר לשמור על רמה כלכך גבוהה שנתיים רצוף

אתה חושב שרעב זה הסיבה?

לדעתי ההחטאות של דני גרין ממצבים טובים והבריאות של פארקר הן סיבות הרבה יותר דרמטיות. אולי עם יותר רעב הם היו נראים יותר טוב אבל יש להם בעיות משמעותיות יותר מקצת חוסר מוטיבציה (שגם איתן הם קונטנדרית לגיטימית).

הסקורינג של קוואי מתאזן אחרי הפתיחה של הסדרה.

משחק 5
18 נק' ב31%..
&nbsp
משחק 6:
12נק' ב-20%...
&nbsp
&nbsp
&nbsp

לא טירוף

הייתי אומר שהקבוצות די שוות בכוחן. לקליפרס חמישייה עדיפה ולס"א ספסל עדיף. שני השחקנים הכי טובים בסדרה עד עכשיו (לדעתי! :) משחקים בקליפרס ויש להם ביתיות.
&nbsp
תפיסתית זה מרשים בגלל שזה הפאקינג קליפרס נגד המכונה מס"א, אבל תאכלס מבחינת כדורסל שראינו משתי הקבוצות כל העונה, זה לא הזוי, אבל בהחלט לא צפוי. ניצחון של דאלאס, נ"א, פורטלנד, ברוקלין, מילווקי או בוסטון היה יותר מפתיע אותי לפני הסדרה מאשר ניצחון של הקליפרס.

rapgamer4ever

New member
זה מפתיע כי הספארס נכנסו לפלייאוף בכושר אדיר

אוהדי הספארס כבר היו באופוריה שהנה בא הריפיט ואף קבוצה לא תוכל לעצור אותם.
אני חושב שמי שלא השתכנע מהניצחון של הקליפרס בגיים 4 משתכנע עכשיו, סאן אנטוניו היא לא הקבוצה העדיפה בסדרה הזאת.

rapgamer4ever

New member
קוואי לנארד קולע 0 נקודות ברבע הרביעי ו-2 בכל המצית השנייה

מספר שאלות:
1. האם מישהו חושב שאפשר להשוות אותו ברצינות ללברון או לדוראנט של שנה שעברה?
2. מה לדעתכם הייתה הביקורת כלפי כריס פול אם הוא היה נעלם בכל המחצית השנייה ומפסיד משחק כל-כך קריטי?

למעלה