משחקי הלילה 4\30

Cade Foster

New member
לא מסכים שהמצב שלהם יותר גרוע

יש להם יותר קלעי עונשין גרועים אבל אף אחד מהם לא גרוע כמו ג'ורדן וגם לא חשוב כמו ג'ורדן בצד ההגנתי, ובכלל לא בטוח עד כמה זה כדאי לשלוח את הווארד לקו, הוא מסוגל לקלוע ב50% ומעלה. בסופו של דבר רק על שחקן אחד אתה עושה את העבירה, וכל עוד דיאנדרה על המגרש הוא תמיד יהיה המטרה הכי נוחה, אפילו אם יקיפו אותו 4 שחקנים שקולעים ב45% מהקו.

BeniTaz

New member
לא בטוח

סמית', הווארד וקאפלה קלעי עונשין גרועים ולפחות אחד מהם תמיד על הפרקט בזמן נתון.

Cade Foster

New member
מה קאפלה עכשיו

קאפלה נמצא על הפרקט רק כדי לתת מנוחה לגבוהים, כנ"ל דורסי. מקהייל יוותר עליהם בכיף ברגע שישלחו את אחד מהם לקו.
&nbsp
הווארד וסמית' קלעי עונשין די עלובים אבל הם יכולים לקלוע ב50% ומעלה ואז לא בטוח עד כמה זה יעיל לשלוח אותם לקו כל הזמן. אולי רק כדי לקרר את הארדן לקראת רגעי ההכרעה. זה לא דיאנדרה שאתה יכול לסמוך על זה שיקלע ב40% ומטה.

BeniTaz

New member
קאפלה מחליף ראשון להווארד

וג'וש סמית' משחק סנטר ששניהם בחוץ. שוב, בכל זמן נתון לפחות אחד מהם על המגרש וכבר לא מעט פעמים שלחו את קאפלה לקו (הוא גרוע יותר מג'ורדן) אז אל תכתוב לי בזילזול. לא מפספס דקת משחק של הרוקטס העונה.
&nbsp
עלובים עלובים הם מסתבכים בזה הרבה בזמן האחרון וקולעים הרבה פחות מ-50% בממוצע כששולחים אותם לשם.

Cade Foster

New member
איפה ראית זלזול :|

קאפלה מחליף בסך הכל. הוא נמצא על הפרקט כדי לתת מנוחה להווארד, לא מעבר לזה. אז יסבלו קצת בדקות שהוא על הפרקט - זה גם ככה לא הרבה. ג'ורדן הוא שחקן שאתה לא יכול לוותר על הנוכחות ההגנתית שלו, לכן המאמן נכנס לדילמה. קאפלה הוא נובאדי, הוא יהיה על הפרקט לזמן מוגדר ואחרי זה יעוף לספסל. ברגעי ההכרעה זה יהיה הווארד וג'ונס/סמית'. רוצה לשלוח אותם לקו? זה יכול לעבוד לך, אבל זה גם יכול לגמור לך את המשחק, תלוי בהם. זה הבדל גדול לעומת ג'ורדן.

BeniTaz

New member
ממש לא מסכים איתך!

קאפלה הוא תגלית מפתיעה. הוא מסוגל לחסום ולסיים בדאנק מתחת לסל. הוא מאוד יעיל ואתלט למרות שהוא אנדרסייז. הוא ממש לא "נובאדי", במיוחד שמוטיונאס פצוע ודורסי מסריח את הפרקט. והכי חשוב, הווארד נוטה לפציעות וחייבים לתת לו מנוחות. אני מעריך שהוא יראה יותר פרקט בסיבוב הבא, וזה מאוד תלוי גם אם יקלע עונשין.

Cade Foster

New member
כל התכונות הטובות שלו

לא יהיו שוות כלום אם המאמן היריב יחליט לשלוח אותו לעונשין (או כל אחד אחר בעצם). במצב כזה הדבר היחיד שיהיה חשוב זה היכולת שלו לקלוע מהקו. ומכיוון שהוא לא עוגן הגנתי כמו הווארד וג'ורדן, מקהייל לא יהסס להוריד אותו לספסל אם ישלחו אותו לקו והוא אכן יפשל משם.
&nbsp
תחשוב שיאן מהינמי עם ה32% עונשין העונתיים שלו יעלה לפרקט להחליף את היברט. אתה לא רואה את ווגל במצב כזה מעיף אותו לספסל ומעלה את לאבוי אלן או משתמש בסמול בול עם סקולה ו-ווסט? זה אותו עיקרון. הבעיה של יוסטון היא שאף אחד בקו הקדמי לא קלע עונשין מדהים, אבל למעט דורסי ואולי קאפלה אף אחד גם לא קולע גרוע כמו ג'ורדן ולא בטוח שכדאי לשלוח אותם לקו.

BeniTaz

New member
אבל זה בדיוק מה שאני אומר

ובגלל זה יוסטון בבעיה עם קלעי העונשין שלה בצבע.

Cade Foster

New member
נראה לי שאתה לא מבין את הכוונה שלי

בגלל הקליעה הבעייתית שלו מהעונשין (אם אכן תתגלה ככזו, הוא לא זרק מספיק מהקו העונה כדי שיהיה אפשר לשפוט) מקהייל לא יהסס לשים אותו בספסל ופשוט לשחק יותר עם הווארד או עם סמול בול. זה פחות חמור מאשר אם הווארד עצמו היה קולע 37% מהקו, כי לו הרבה יותר קשה למצוא מחליף.

BeniTaz

New member
תן לי הרכב חמישיה בלי הווארד, קאפלה וסמית'

שיכול להחזיק מעמד יותר מ-3 דקות. עזוב אחוזים.. שלושתם בערך עומדים על 50%.

rapgamer4ever

New member
אני חושב שבעיית העונשין של הקליפרס חמורה יותר

1. נתחיל מהגדרות: כל עוד שחקן קול מהעונשין 50-55 אחוז זו לא כזאת בעיה כי היעילות שלו דומה ליעילות רגילה של התקפה.
2. דוויט לא קלע עונשין כזה מזעזע. יש לו 57% לאורך הקריירה. טרנס ג'ונס קולע ממש בסדר וקאפלה כפי שכבר ציינו גם מסוגל לקלוע עונשין באחוזים סבירים. אם אחד יהיה מזעזע אז אחר יקבל יותר דקות.
3. דאנדרה ג'ורדן קולע ב-40% מהעונשין, נמוך משמעותית מכל שחקן רוקטס. יחד עם הפציעה של ביג בייבי הקו הקדמי שלהם ממש בעייתי.
4. ליוסטון יש סגל הרבה יותר רחב שיכול לשחק ולבזבז עבירות על דאנדרה. הרוטציה של הקליפרס כוללת גג 7-8 שחקנים לגיטימיים ואין להם עבירות לבזבז. אלא אם אתה רוצה לראות את טורקוגלו ודאנטה ג'ונס משחקים פתאום כדורסל בסיבוב השני בפלייאוף.

BeniTaz

New member
ההשוואה לא התחילה ביוסטון נגד הקליפרס

אלא בסן אנטוניו נגד יוסטון/הקליפרס. מי תסבול יותר.
&nbsp
גם ג'וש סמית בעייתי מהקו. שורה תחתונה מסיום העונה + הפליאוף שולחים את סמית', קאפלה, הווארד ודורסי לקו במכוון הרבה יותר מאשר שולחים את ג'ורדן. זה פוגע מאוד ביוסטון. באופן כללי אני לא מבין למה ריברס לא משתמש ביודו. הדיון מיצה את עצמו.

rapgamer4ever

New member
דורסי כבר יצא מהרוטציה

הוא באמת בעיית עונשין ענקית, לכן מקהייל הפסיק לשתף אותו.
כפי שכבר נאמר מספר פעמים אפילו אם ג'וש זורק 30 פעמים מהעונשין וקולע 15 זו לא כזאת בעיה. ה-12 שדאנדרה יקלע הרבה יותר בעייתי כי זה: א. מתחיל לעלות לך בנקודות יקרות להמשך ב. ההתקפה הרגילה של הקליפרס יותר יעילה מזו של יוסטון כך שהפער הריאלי ברווח שלך אפילו גדל.
&nbsp

Cade Foster

New member
אבל למה שהווארד וסמית' לא יהיו על הפרקט?

אני חוזר שוב: ה50%~ של הווארד זה אמנם הרבה מתחת לממוצע, אבל זה לא מספיק נמוך כדי להפעיל עליו האק. גם לא על סמית', בטח לא על ג'ונס, ועל קאפלה יש סימן שאלה. רוטציה של שלושה וחצי גבוהים זה בערך מה שיש לקליבלנד, לא צריך הרבה יותר מזה בפלייאוף. אני מסתכל עכשיו על הסטט של קאפלה בNBA.com וזה בדיחה, בשלושת המשחקים האחרונים בסדרה נגד דאלאס הוא שיחק 6,4,7 דקות. לזה אתה קורא בעיית עונשין חמורה יותר מהקליפרס? אז 5-6 דקות יסבלו אותו מהקו, מה קרה? אני לא בדקתי אבל אני לא אופתע אם אפילו הארדן נח בדקות האלה. אלה דקות שבהן שומרים על שחקני החמישייה, אין משמעות כל כך לקצב צבירת הנקודות כי הוא לא משליך על כל המשחק. הוא יעלה לדקות בודדות, אחריהן הווארד יחזור והכל כרגיל. את דיאנדרה ג'ורדן אתה לא יכול לייבש ככה על הספסל משחק שלם, אחרת אין לך הגנה.

אפילו אם נצא מתוך נקודת הנחה שה37% של קאפלה מייצגים וזו הרמה האמיתית שלו, קצב צבירת הנקודות של יוסטון בדקות האלה שהוא על הפרקט הוא גם ככה נמוך משמעותית מאשר בדרך כלל, אני לא יודע אם אפילו על 40% מהקו היה שווה לשלוח אותו לשם כי ההגנה היריבה יכולה בכיף להתמודד מול ההתקפה של יוסטון בדקות האלה גם בלי עבירות.

אתה לא יכול לקחת שחקן שביעי-שמיני ברוטציה ולהשוות אותו לדיאנדרה ג'ורדן בנושא הזה. אם הווארד היה קולע 40% זה סיפור אחר. קאפלה נכון להיום הוא נובאדי, לפחות עד שיתחיל להתייצב מהקו ולהוכיח שהקבוצה נפגעת בדקות שהוא יושב על הספסל. לא רק שיוסטון לא נפגעת, היא טובה יותר כשהוא על הספסל.

אני לא חושב שהוא גרוע מג'ורדן

קאפלה החטיא תא 15 הזריקות הראשונות שלו ב-NBA שזה הזוי, אבל הוא סיים את העונה הסדירה 4/8, ובפלייאוף הוא 8/13. בדיליג אגב הוא קלע 60% בערך על מלא זריקות (102/171).
&nbsp
ג'ורדן נותן לך 40% על מלא זריקות ב-NBA. זאת לא סטייה סטטיסטי כמו ה-15 ההחטאות המשונות של קאפלה שכנראה הגיעו מלחץ שגם קצת עבר לו. זה ממש המספרים שלו
&nbsp
אבל הנקודה שכן שולחים אותו (קאפלה) לקו היא נכונה, לפחות לגבי קרלייל שעשה את זה גם בעונה הסדירה וגם בסיבוב הראשון. אבל אני מסכים עם ליאור שזה פחות משמעותי ממקרה ג'ורדן שהוא הבסיס של כל ההגנה של הקליפרס.
&nbsp
אם המשחק יהיה יוסטון-קליפרס אז הקליפרס לא יכולים לעשות האק כי כל השחקנים של יוסטון (למעט דורסי) קלעי עונשין טובים יותר מדיאנדרה וזה סתם יהיה החלפת החטאות עונשין כשהעבירות עוד מצטברות על הקליפרס שחסר להם עומק יותר.

BeniTaz

New member
קאפלה עד כה בשילוב העונה הרגילה והפליאוף

37% מהקו.
&nbsp
אם ג'ורדן הוא הבסיס של ההגנה של הקליפרס (לגמרי!), אז מה נגד על הווארד, סמית' וקאפלה?
אז מי הבסיס שם אם לא הם? הארדן?
&nbsp
אבל זה סתם דיון קטנוני לצורך הויכוח הקטן.

אבל ברגע שמתייחסים להתחלה האיומה כמה שהיא הייתה

שזה פשוט סטייה סטטיסטית שלא משקפת את הרמה האמיתית לשו מהקו, מקבלים שחקן שקולע באופן די יציב ב-60% מהקו (זה הנתונים ב-170 זריקות בדיליג, זה הרבה יותר משקף מ15 זריקות בתור רוקי מפוחד בעונה הסדירה).
&nbsp
צודק לגבי הקטע שהם ביחד מרכיבים את ההגנה של הרוקטס (יחד עם אריזה אבל הוא בפרימטר מן הסתם אז פחות רלוונטי)...

BeniTaz

New member
אני גם בעד הקליפרס, לא יודע איפה הבנת אחרת

התייחסתי שאין שום סיבה להחמיא לריברס יתר על המידה. סך הכל לא הצלחה גדולה.

Ori L88

New member
היה משחק חלש לדעתי יחסית לסדרה

שתי הקבוצות היו בנינויות במיוחד ברבע הרביעי. כמו שכתבתי , בלייק גריפין היה צריך רק מנוחה ואז הוא יוכל לתפקד טוב ברבע הרביעי.
כריס פול היה ממש גרוע 6-18 משהו כזה , בלי לבדוק סטטיסטיקה. לא יודע למה פופוביץ' לא הלך מוקדם יותר להאק א ג'ורדן , בייבי דיוויס נפצע ולא היה מי שיעלה במקום ג'ורדן.
בלנילי התחרפן מהשלוש היום , הייתי נותן לו לשחק יותר דקון במשחק הבא.
בכלל הספסל של סאן אנטוניו אדיר! דיאו , מילס , בלינלי וג'ינובילי זה טירוף , קבוצה עמוקה מאוד.
הייתי בטוח שהספרס מנצחים היום בדו ספרתי אז מה אני מבין , יאללה משחק 7.

כריס פול היה מדהים במחצית השנייה

הוא התחיל את המשחק 0 מ-8 מה שאומר שאחר כך הוא היה 7 מ13 כולל כמה רצפי ג'אמפרים ששהפרידו בין הקבוצות כל פעם שהיו חייבים סל. שלא לדבר על 15 אסיסטים על איבוד אחד, כשכל המשחק של הקליפרס עובר דרכו וס"א זורקים עליו את כל מה שיש להם.
&nbsp
לא מתייחס ספציפית אליך אבל אני חושב שהוא חוטף יותר מידי אש שלא בצדק. יש מקום לביקורת, אבל הוא נותן עונה מדהימה.

למעלה