משחקי הלילה: 3.2.16

Cade Foster

New member
אמרת שיהיה קשה לאטלנטה, נגמר 38 הפרש

לא נחשב

billc

New member
אמרתי שזה רק בתוצאות הסופיות, שכחתי שאטלנטה טובה נגד נמושות

fatnoam

Active member
יש לי שם כמה פדיחות אין ספק

אבל על סטף היתה לי תחושה קשה

BeniTaz

New member
סקרמנטו תתקדם רק שהיא תשתחרר מרודי "ראש בקיר" גיי

המספרים שלו משקרים ומנופחים, הוא אגואיסט בהתקפה ולמרות שיש לו אופציות מסירה הוא הולך על זריקות קשות, ובהגנה הוא אף פעם לא היה חזק. סקרמנטו עושה כמה צעדים לאחור בתקופה האחרונה דוקא כשהיה נראה שהיא מתחברת. היא צריכה שיפוץ.

rapgamer4ever

New member
לדעתי אין לו מה למכור

נהוג להכניס לתחרות ביג מן אבל למען האמת רובם פשוט לא מספיק טובים. דאנדרה הוא היחיד שהייתי רוצה לראות בתחרות.
&nbsp
בכל מקרה אני מאוד אופתע אם לאבין לא יעשה ריפיט. אין דאנקרים ברמה שלו כיום, הוא פשוט דבר מדהים.

Cade Foster

New member
ארון גורדון מסוגל לקחת לו

גם לבארטון היו כמה דאנקים יפים העונה.
&nbsp
סטאפ הרבה יותר מעניין מהשנתיים האחרונות.

fatnoam

Active member
כן אבל ללאבין יש סייז מושלם לתחרות הזו

הוא לא גבוה מדי אז הדאנקים לא נראים קלילים (כמו שאיבקה או סטודמאייר עשו) והוא כן חתולי וגמיש כמו הגארדים היותר קטנים/רזים שבאופן מסורתי מצליחים בתחרויות האלה.

BeniTaz

New member
גם הוא משתתף? לא ידעתי

הוא גם אתלט מטורף. אם גורדון יהיה יצירתי הוא הפייבוריט שלי, אח"כ לאבין. תכלס הניקוד בתחרות יותר על שואו וחבל, אפילו לא הייתי קורא לזה יצירתיות. תתחפש לסופרמן ותהיה גבוה מספיק בשביל לקפוץ. אגב, לאבין כבר היה מתישהו.

BeniTaz

New member
אפילו לא זכרתי שהוא זכה מרוב שהתחרות הזאת חלשה

rapgamer4ever

New member
לאבין לדעתי רמה מעל כל מה שראינו בשנים האחרונות

הוא 5'6 והראש שלו מגיע לטבעת. הידיים שלו ארוכות והוא אקרובט מדהים, כל התנועות שהוא עושה באויר כאילו לא מפריעות לניתור שלו בכלל.
היו לו כמה דאנקים ברמת קושי מאוד גבוהה בשנה שעברה והוא ביצע אותם כשנשאר לו עוד גובה "ספייר".
&nbsp

עדיין התחרות חלשה גם עם לאבין

רמה למשל של אולסטאר שנת 2000 לא נראה יותר, לא חושב שיש דאנקרים ברמה שהיו אז וגם אם כן כולם מפחדים להיפצע

rapgamer4ever

New member
זו באמת הייתה תחרות מטורפת ב-2000

כי ארבעתם היו ברמה גבוהה.
יש היום דאנקרים לא פחות טובים אבל היוקרה של התחרות ירדה, לכן מגיעים אליה חבר'ה מדרג א' (לאבין, גורדון) וחבר'ה מדרג ב'.

OrEl74

Well-known member
מנהל
התחרות חזרה שנים אחורה

(אני חושב שכבר כתבתי על זה בעבר)
איפשהו באמצע שנות התשעים היו מגיעים לתחתרות כל מיני שחקנים שהם אפילו לא דרג ב' בליגה כמו הרולד מיינר לדוגמא (אם מישהו יודע מי זה בכלל) או אפילו קיבי הרוקי שאף אחד עדיין לא ידע מי זה והם היו מגיעים כדי לצבור פרסום ואולי ע"י כך הם גם יקבלו יותר במה על המגרש ות'כלס התחרות עצמה לא היתה מתרוממת לגבהים מטורפים, לא בגלל הרמה אלה בגלל שלא היה בה שום סקס אפיל ולא היו מגיעים כוכבים.
שטרן החליט לבטל את התחרות ובאמת עונה אחת היא לא התקיימה אבל הקהל דרש את התחרות בחזרה ואז הגיע התחרות הגדולה של 2000 שפשוט העיפה את היוקרה של התחרות הזאת בחזרה לשמיים ולזמנים שבהם ג'ורדן ודומיניק היו הולכים ראש בראש.
בשנים האחרונות אנחנו שוב רואים שחקנים לא מוכרים ושרמת הביצוע להם לא מהמרשימות שראינו והתחרות שאמרוה להיות המעניינת ביותר באולסטאר (לטעמי לפחות) שוב חוזרת להיות אפורה ולא מעניינת.
אגב, גם שיטת הניקוד שמשתנה כל פעם מחדש די פוגעת בעניין הזה והופכת את כל העניין להרבה פחות מעניין כי לא נוצרות יריבויות בתחרות מה שמאוד איפיין תחרויות גדולות בעבר.
&nbsp
עד כאן, 30 שניות על תחרות ההטבעות

&nbsp

billc

New member
דווקא לראות את דוראנט בתחרות הזאת, אותי זה מאוד מעניין

הלוואי שיותר כוכבים יעשו את זה , גם אם ההטבעות לא יהיו משהו

למעלה