משחקי הלילה 29/4

rapgamer4ever

New member
לאב אפילו לא חוזר מפציעה. הוא פצוע כרגע

לא זכור לי מקרה של שחקן פצוע בצורה רצינית שחתם על מלוא הסכום שהיה יכול לקבל במידה והיה בריא (חוץ מאשר קובי בראיינט שזו דוגמה לא טובה).
לאב לא יקבל מקס' הקיץ ואתה יודע מה? גם אם הוא לא יקבל מקס' ב-2016 זה עדיין יכול לצאת שווה ערך למקס' ב-2015.
אם לאב ישתמש באופציית היציאה שלו סימן שהוא ממש, ממש רוצה לברוח מקליבלנד.

rapgamer4ever

New member
דוגמה יפה, שכחתי ממנו

בדיעבד זה היה אחד החוזים הכי גרועים בכל הזמנים.

picki23

New member
איך אפשר להשוות

בין קובי ומה שהוא היה בשביל הלייקרס לבין לאב ולבין מה שהוא יהיה לליקרס כשהוא מתחיל את העונה פצוע?

אי אפשר להשוות. אני רק אגיד שאני לא אתפלא לצעדים הזויים

מצידם של הלייקרס בנוגע לרונדו ולאב

billc

New member
אני לא בטוח שהיא רצינית מהבחינה שתשבית אותו להרבה זמן

כן הוא יעדר 6 שבועות, ואפילו אם זה כל הפלייאוף, אני לא בטוח שהוא לא יהיה מוכן לעונה הבאה, חוץ מזה אמרו שזה בצד שמאל, לא היד/כתף שזורק/מכוון את הכדור
אז זה בטוח לא יזיק לו לקליעה

מה שכן, לאב כל שנה נפצע, וזה נכון שזה פציעה לא צפויה וזה יכל לקרות לכל אחד, אבל עובדה שהדברים קורים לו יותר משחקנים אחרים
לכן אם אני קבוצה אחרת, אני לוקח את זה בשיקול אם לשלם לו את המקס

OrEl74

Well-known member
מנהל

מבחינת לאב זאת תהיה טעות לצאת מהחוזה אחרי פציעה כזאת.
הוא ישאר בקאבס ו"יסבול" בשקט כדי להראות שהוא בריא ואז הוא יקווה לקבל חוזה גדול.
&nbsp
לא רואה אותו עוזב את הקאבס בפגרה הקרובה.

Nirwood

New member
מתסכל...

הבן זונה שקרע לו את הכתף היה צריך לקבל הרחקה לחצי עונה, ולא למשחק מסכן אחד.

myway23

Active member
אני עדיין לא מבין

איך לא מרחיקים אותך מפה, לפחות לתקופה
לא ייתכן שיהיו פה משתמשים שיקללו ויזרקו מילים אנטישמיות, ממש הישראלי המכוער

OrEl74

Well-known member
מנהל

Nirwood אתה מוזמן לראות את זה כאזהרה ראשונה ואחרונה בנושא.
בפעם הבא, תורחק.
&nbsp
(לפעמים אני בעצמי לא מבין את עצמי ואת הסבלנות שלי!)
&nbsp

הבחור בעצמו לא הכחיש את העובדה שהוא בא "לעשות פרובוקציות ולעצבן את הפאנבויז"
&nbsp
הוא כנראה חושב שזה FXP או קבוצה של ילדודס בפייסבוק
&nbsp
לפורום הזה יש רמה מאוד גבוהה לשמור עליה
&nbsp
אין פה מקום לטרוליידה

Nirwood

New member

צודק,
אני חוסם את עצמי מגישה לפורום עד גמר הNBA (מזרח נגד מערב - זה מביא לכם עוד מספר שבועות של שקט).
אתה יודע מה?
בלאו הכי הגעתי לפה רק בשביל הקאבס, אז אני מתחייב שאני למעשה לא אגיב יותר בפורום למעט הודעה אחת אחרי שהם יקחו את האליפות (אחרי הכל אני הראשון בפורום שטען שהם יעשו את זה - לך תדע, לפעמים לטרולים גם יש מזל...).
סופ"ש טוב לכולם ואל תתעצבנו סתם, זה לא טוב לבריאות, בסה"כ מדובר כאן בפורום.

somone1411

New member
בלי קשר לדעות שלך

אתה לא צריך לתת דין וחשבון לאף אחד, גם אם 200 איש יעשו לייק שצריך להעיף אותך, זה לא פורום של אבא שלהם וכל עוד לא תעבור על חוקי הפורום (גם לכתוב 'בן זונה' פעם ב' זה לא נורא ובטח כשזה לא מכוון ליוזר אחר) תכתוב כמה שבא לך, הזוי ככל שיהיה, ואל תתרגש מאוהדי לייקים למניהם.
&nbsp
&nbsp

אף אחד לא בא לשלול ממנו את הזכות חופש הביטוי.

הפורום זה קומונה, ואף אחד לא צריך לתת דין וחשבון על דעותיו והשקפותיו.
ויאמר לזכות הפורום שלאנשים פה יש רמת סבלנות וסובלנות גבוהה כלפיי תגובות שלא באות טוב בעין.
ובד"כ זה שאנשים יצאו בכזאת הפגנתיות כנגד ההערות שלו אמור להדליק לו נורה אדומה שהוא עושה משהו לא נכון (לא כלפי הדעות שלו, זה לא מעניין אף אחד) מבחינת כישוריים חברתיים והתנהלות בקומונה שהיא לא של אבא של אף אחד.
&nbsp
וזה מה שאתה לא מבין, זה שאתה עושה מה שבזין שלך גם אם ל-200 איש זה מפריע זה לא עושה ממך גבר אחי, להפך זה מקטין אותך עד לרמה שאף אחד לא יקח אותך ברצינות יותר, וכשהוא בעצמו אמר שהמטרה שלו זה לעורר פרובקציות שמה פקעה רמת הסובלנות של חבריי הפורום, לא בגלל שהוא אוהד קליבלנד או חושב שהם ייקחו אליפות אלה בגלל שהוא עושה שימוש ציני בקריאות כמו "אנטישמים" דבר שעושה פה זלזול באינטליגנציה של כולם.
&nbsp
אף אחד לא אמר שכולם צריכים לחשוב אותו דבר, זה טוב יש אוהדים, זה טוב שמדי פעם יש ויכוחים, זה טוב שיש יריבות ספורטיבית, זה אפילו טיפה טוב יש קצת פאנטים שנותנים צבע.
&nbsp
אבל יש גבול לטעם הטוב והוא עבר אותו.
&nbsp
כשיש משהו שאתה מאמין בו והוא אג'נדה והוא מוסרי, לך אחרי זה כל הדרך אם זה מה שאתה מאמין בו לא משנה כמה אנשים קמים עלייך.
&nbsp
שזה דבר כזה שטותי שפשוט פוגם בתרבות הדיון, ובתחושה של האנשים פה, ומרתיע אנשים חדשים וגם וותיקים. התעלמות מזה תראה רק Ignorance, חוסר חינוך ופשוט חוסר יכולת להתקיים בחברה תקינה.
&nbsp
הסנט שלי.

מבחינתי זה כמו מוזיקה באמצע הלילה אחרי שהשכנים התלוננו

שזה מפריעה להם, אתה יכול להמשיך לשמוע מוזיקה כמה שבא לך ולשים זין, השאלה רק מה זה אומר עלייך?
והם יוכלו להזמין בסופו של דבר משטרה.
&nbsp
ההקבלה הכי תקינה, כי המשטרה שלנו זה באן.

למעלה