משחקי הלילה: 29.12

billc

New member
בוגי רק 12 דקות משחק, הרבה עבירות והרחקה מהמשחק

billc

New member
גארבג׳ טיים, כספי לא משחק ברביעי וזה טוב

נכון שהוא יכול לשפר את שיאו האישי, אבל גולדן שמרו עליו חזק במחצית השניה, בגלל שאף אחד אחר לא קלע בסאק לכספי לא היה זריקה חופשיות, וטוב שכספי לא ניסה בכוח לזרוק ולהרוס את האחוזים שלו מהשדה

billc

New member
כספי ממשיך לשפר את השיא האישי 36 נק

BeniTaz

New member
איזה באסה.. היה לו כמה דקות לשפר ואולי לקבוע שיא שלשות

הוא היה חם. חבל שהורידו אותו.

picki23

New member
בולס - טורונטו

טורונטו מעט משעממת. אין ספק שלאורי כוכב, פשוט משפיע על המשחק ועל חבריו על המגרש.

אבל הבולס עשו שינויים והם נראים יותר טוב.

רוז שיחק סבבה, ברוקס נתן תפוקה טובה אבל הסיפור האמיתי היה טוני סנל. פשוט שחקן טוב שעשה בכמות מוגבלת של דקות יותר מ20 נק'.

מה גם שהתאהבתי בבובי פורטיס. נראה מנוסה, הוא ברמה גבוה מאד וצריך לקבל המון דקות.

לעומתם גיבסון ומירוטיץ' נראו רע.

איליה13

New member
כל כך מגיע לעומרי, הוא פשוט ענק לאחרונה

למרות שהתחיל את המשחק מעט חלש, עם החטאות ובלוק מבוגט, הוא הצליח להשאיר חתיכת חותם על ערב משחקים נפלא
נ.ב - חייב להרוס קצת, עומרי בתקופה האחרונה היה שחקן הגנה לא רע בכלל, אבל בשני המשחקים האחרונים הוא טיפה מזייף בצד הזה של המגרש, ציפיתי ממנו אתמול לעשות עבודה הרבה יותר טובה על מלקולם בחילופים, למרות שהאחרון קלע כמה סלים מטורפים, והלילה עומרי הרס כמה ריבאונדים עם כדורים שברחו לו מהידיים, דבר שלפי השכלול שלי, עלה לסאקרמנטו ב 7 נק' קלות לרעתה

נ.ב נוסף - מטורף שפורטלנד מנצחת ללא לילארד שני משחקים נגד קליבלנד וסאקרמנטו, מחייב דיון מפני עצמו, מתחילת העונה סברנו שהם יתפרקו לקצה הלוטרי, והם הפתיעו כל כך !
בחודש משחקים הראשון, פורטלנד איבדו פעם אחר פעם, את היתרון כאשר לילארד היה יורד לנוח, הייתה תחושה שפשוט אין מי שיקלע, ולכן היה לי מרתק לראות כיצד יתפקדו לאחר שהוא ייעדר לראשונה מזה הרבה מאוד זמן, ולדעתי הם הפתיעו אפילו את עצמם, רק חבל שהם ויתרו על בארטון בקלות לטובת דנבר, היה מתאים מושלם לסגל הנוכחי

BeniTaz

New member
מה?! כספי נתן את משחק ההגנה הכי טוב שלו ב-NBA

נגד פורטלנד. לעשות עבודה על מקולום? עם כל הכבוד אי אפשר להאשים את השחקן היחיד שהגיע להגנה במשחק הזה. באמת נראה שסתם מחפשים אותו במקום לפרגן.

איליה13

New member
תשמע אין לי הרבה הודעות בפורום בשנתיים האחרונות

אבל אם תחפש לאחור, תקפיד לראות שאני מאוד מעריך את העבודה של עומרי, אני האחרון שלא אפרגן לכספי, מה גם שלא פיספסתי שום משחק שלו בערך מהעונה השנייה שלו בליגה, וזה כולל שתי עונות איומות בקליבלנד !

התצוגה של עומרי העונה מעלה לי חיוך מדי לילה, והיום פשוט ישבתי מול המחשב עם שתי ידיים על הראש, רק בשונה מפאן בוייז אני כן יודע לראות את כל התמונה, וגם טיפה מבין בכדורסל (אגב שלא כמו בכדורגל, בנאדם שלא משחק או לא שיחק כדורסל תחרותי, מפרשן את המשחק אחרת לגמרי), ובסה"כ ציינתי את מה שהעיניים שלי ראו, וזה משחק הגנה פחות טוב מזה שהתרגלנו אליו, והיום עם כל הזון, הוא באמת עלה לקבוצה שלו ב 3 פוזשנים, שהתסיימו בסלים קלילים

יש מספיק אנשים מגעלים בארץ הזאת שחיכו ועדיין מחכים שעומרי יכשל, אלו שאמרו (ולא פעם בצדק) שהוא עושה את רוב הנקודות בגארבג', היום הם אוכלים את הכובע, וממש לא על סמך המשחק הספציפי הזה

אם אפשר לבקש מהמנהל, רק לכמה ימים...

להחליף את תמונה הפורום בתמונה של כספי. סימבולי בסך הכל, לא כל יום שחקן ישראלי מתחרה בשלשות מול השחקן הטוב בעולם

למעלה