משחקי הלילה 28/4

NETANELD

New member
7 שניות לסיום פ"ז - נק' הפרש לס"א כדור לקליפרס

אני אומר רק כריס פול, כל השאר עושים במכנסיים..אלא אם הוא מוצא את גריפין או DJ לדאנק, אחרת חבל"ז.

FrecCo

Active member
זה מה שקורה כשדני גרין על המגרש במקום מאנו

למה לעזאזל אחד השחקנים הכי קלאץ' בליגה לא על המגרש? אם זו לא פציעה אני מאוכזב מפופ בטירוף
&nbsp
אם CPזורק קליפרס מנצחים

Ori L88

New member
מה הולך פה

א. למה אוסטין ריברס משחק.בסדר שכביכול הוא יותר טוב מקרופורד בהגנה אבל הוא ילדון. מה אתה מכניס אותו עכשיו , נפוטיזם.
ב.למה קוואי לא זורק???
ג.מה עובר על דני גרין , יא אלוהים.
אם כריס פול לא זורק את הזריקה האחרונה אני כועס עליו.

שתי קבוצות שלא רוצות לנצח, מזל שיש קוואי...

טוני על הקו, 1/2
בלייק על הקו 0/2, והספרס לא לוקחים ריבאונד
גרין על הקו, 1/2, והקליפרס נותנים את הריבאונד. לא ייאמן.
&nbsp
תכלס, הספרס לא משכנעים. גרין בכלל איננו. פארקר לא פוגע. ספליטר לא יעיל. הם בבעיה לדעתי.

נראים טוב בהגנה, גם זה משהו.

בהתקפה ראינו מעט מאד מהכדורסל הנפלא של שנה קודמת, לא ברור לי למה (אולי כי פארקר עדיין ישן וחושב שזה אמצע עונה?)

Ori L88

New member
אין הבדל גדול מבחינת כשרון בין הקבוצות

אם כבר יתרון לקליפרס.
אבל לא משנה כמה עונות הקליפרס עוברים הם עדיין עושים BONE HEAD MOVES , ולא מצליחים לשים את הזריקות עונשין בקלאץ'.
בלייק גריפין משחק יותר מדי דקות , הוא מגיע סחוט לרבע הרביעי פעם אחר פעם.
כי אין לו מחליף. לקליפרס אין שני גבוהים סבירים מהספסל יש להם רק את גלן דיוויס , ככה אין סיכוי להתקדם.
ספנסר הווס לא מקבל דקות כי הוא גרוע.
הספרס עם כמה סלים פשוט מדהימים הסל של דיאו עם השוט קלוק היה ענק.
גם הספרס עשה מלא טעויות היום אבל כמה טעויות פחות מהקליפרס.
אם דני גרין יוכל לצאת מהסלאמפ הזה יש להם סיכוי טוב להמשיך עד הסוף , אם הוא ישחק כל כך גרוע אני לא רואה אותם לוקחים עוד טבעת.
הייתי גם נותן לפטי מילס יותר דקות , הוא מצויין.

off shekel

New member
דיאנדרה ג'ורדן פשוט טיפש

לקח להם ניצחון מהידיים.
בכללי באסה לקליפרס, היכולת שהם מציגים הייתה אמורה להעיף כל קבוצה מהפלייאוף הזה מלבד גולדן סטייט, אבל הם נפלו דווקא על הספרס והולכים לעוף בסיבוב הראשון.
&nbsp
היה משחק טוב אבל מרוב הבאסה על הניצחון של הספרס אין לי כח לדבר עליו.

billc

New member
ההחתמה של ג'וש סמית עלידי יוסטון ב950 אלף דולר

נראית מאוד מוצלחת כרגע ואין ספק שהוא תורם לה, גם מתברר שאם מאמן נכון וקבוצה נכונה אז גם ג'וש יכול להיות חיובי
מעניין מה יקרה איתו בעונה הבאה, בכל מקרה הוא ירוויח 14 מיליון מדיטרויט, אבל לא נראה לי שהוא יסתפק ב950 אלף דולר שוב
אני בטוח שהוא ירצה להשאר ביוסטון אם יציעו לו הצעה טובה, אני מנסה לחשוב איזה עוד קבוצות הוא יכול להשתלב בהם?

NETANELD

New member
יאאללה איך ראיתי את זה שהם לא בונים על החטאה של גרין

בארנס היה מתחת לסל בעונשין כש DJ על הספסל, גרין החטיא והריבאונד הלך לס"א וגם המשחק.
לא יצא מהקליפרס כלום במתכונת הזו וכנראה בכלל, ס,א יגמרו את הסיפור במשחק 6 אני כמעט בטוח.
גריפין עשה במכנסיים ברבע הזה החטיא נראה לי את 5 הזריקות האחרונות שלו אם אני לא טועה.
היה שם רגע של מחלוקת עם הסל שנפסל להם אבל מי כבר יזכור את זה.

עם כמה שבלייק משחק טוב, הנפילות והטעויות שלו, קריטיות.

וכנראה שביחד עם הOffensive interference של דיאנדרה, די אפשר לומר בלעדיהן הקליפרס היו יכולים לנצח את הסדרה הזו.
שני האיבודים שלו אז בסוף המשחק שהפסידו.
היום החטיא מהקו פעמיים בקלאץ'...
&nbsp
אוהב את הבחורצ'יק וגם את העובדה שהוא לוקח אחריות על עצמו כמו על האיבודים בסוף המשחק ההוא, אבל הוא חייב לצמצם את ההטעויות שלו בקלאץ'.

rapgamer4ever

New member
טעויות קטנות עולות בסדרה

רשימה קצרה של טעויות קטנות ברבע הרביעי שהיו יכולות בקלות להימנע ואולי לנצח לקליפרס את המשחק:
- דייאו זורק פיידאווי בסוף שעון, בלייק לא מרים את היד להפריע לו והכדור נכנס. גריפין היה עייף מאוד ברבע הרביעי, יש לציין.
- ג'מאל קרופורד מגן רע. בתחילת הרבע הרביעי איבד את בלינלי שרץ מסביב לחסימה והשאיר אותו wide open לשלשה. בדקות המכריעות ממש הוא הצמיד את היד לקוואי שהגיב בעלייה לזריקה ושריקה אוטומטית לשתי זריקות עונשין.
- הטכנית שספג כריס פול.
- ה-offensive interference של דאנדרה ג'ורדן.
- בארנס לא סוגר לריבאונד אחרי עונשין והקליפרס מאבדים את המשחק.
&nbsp
שימו לב שאני אפילו לא מדבר על החטאות עונשין אלא על חוסר תשומת לב, "עיגול פינות" או סתם קבלת החלטות לא טובה. אני מניח שהעובדה שהמשחק הזה כל-כך גדול השפיעה על הקליפרס, פה בדיוק נכנס אלמנט הניסיון. לא תמיד אפשר לדעת מי הקבוצה המנוסה יותר אבל במשחקים מסוג זה היא כנראה תבצע פחות טעויות. הסדרה עדיין לא נגמרה כי גיים 5 הוא לא גיים 7 אבל לקליפרס יהיה מאוד קשה לחזור מזה.

למעלה