משחקי הלילה: 19.11

Cade Foster

New member
אם אוקלהומה ויוסטון מנצחות 50 משחקים

אז יהיה להם קייס (אם כי לדעתי זה עדיין יהיה יותר תלוי במה יעשו החבר'ה של הקבוצות עם המאזנים היותר טובים, וזה כולל קרי, דוראנט, פול ובלייק. אבל את זה אין לנו דרך לדעת כרגע). אבל הדיון מבחינתי הוא מה קורה אם הן לא מנצחות 50 משחקים אלא מסיימות במיקום הריאלי שלהן (5-9) עם קצת יותר ממאזן חיובי בזמן שהמספרים האישיים עדיין ייראו כמו שהם נראים עכשיו.

rapgamer4ever

New member
לדעתי המקום הריאלי של יוסטון הוא 4-6

כל עוד הארדן בריא.
אתה מסכים שבסופו של דבר אין פה חוקים. יסתכלו על מי עשה את העונה הכי מרשימה בשקלול של מאזן קבוצתי ויכולת אישית.

fatnoam

Active member
את ה-MVP מקבל בדר״כ השחקן הכי טוב בקבוצה הכי טובה.

ככה בראיינט קיבל את שלו, למרות עונה ממש לא יוצאת דופן.
&nbsp
אם גולדן סטייט יקחו מקום ראשון ויהיו הקבוצה הטובה בליגה, אז יש מצב טוב שאחד מקארי/דוראנט יזכה ב-MVP. גם לברון זכה בשניים מתארי ה-MVP שלו במיאמי. גם שם הוא שיחק עם ווייד, אחד עם מספרי MVP, שחווה דעיכה קלה במספרים עקב הגעת המלך, וכשהם לקחו את המאזן הכי טוב אז לברון היה השחקן הכי טוב. לבינתיים המספרים של דוראנט מספיק טובים, הוא עומד על 30 PER, שממקם אותו רביעי בליגה - אחרי ראסל, דייויס, והארדן.
&nbsp
אז למה קיידי עדיף עליהם?
1. דייויס לא יהיה בפלייאוף כנראה. לא בדיון.
2. הארדן עם מספרים נפלאים, אבל הוא פשוט משחק בשיטה שמנפחת מספרים. כל מי שמסתכל מבחינת מספרים יודע את זה. אחרת איך בשנה הוא מוסר 5 אסיסטים יותר בממוצע למשחק? זה יותר קשור לשיטה מאשר לשחקן. אם יבינו את זה, הוא לא יקבל, גם אם יוסטון יסיימו עם ביתיות. מצד שני, אם יוסטון מסיימים עם ביתיות, אז קשה לא לתת לשחקן שנותן בממוצע 28.7, 12.5 ו-7.8 ריבאונדים. זה מגמד את מספרי לברון בעונות השיא של הקינג, אגב. הארדן גם על טרו שוטינג של 61% שזה לא סטף, אבל זה גם לא נוראי. הוא הרבה פחות משליך אבנים סתם לסל כמו קובי בזמנו.
3. ראסל ווסטברוק הוא המועמד הטבעי בעיניי, לא רק כי המספרים שלו הכי טובים, אלא הוא לא נהנה משיטה מסויימת כמו הארדן, הוא בקבוצה מנצחת בניגוד לדייויס, והוא לא משחק בקבוצה עם אחד הסגלים המוכשרים בהיסטוריה כמו דוראנט. מצד שני, אם אוקלהומה יעלו לפלייאוף ממקום 7, אז לא באמת מגיע לו, כי הוא לא באמת סחב קבוצה להישג משמעותי. זה כאילו כן הישג להיות קבוצה מנצחת אחרי ששחקן כמו דוראנט עוזב, אבל גם דברים כאלה קורים (לצד מקרים כמו לברון או שאקיל במג׳יק, יש מקרים כמו הפרישה הראשונה של מייקל והעזיבה של שאקיל את הלייקרס, שהקבוצות המשיכו לנצח למרות עזיבת הכוכב). חוץ מהמספרים, ראסל לא עושה שום דבר ״תקדימי״ אלא באמת אם יסחוב את אוקייסי למקום 4 ומעלה במערב.
&nbsp
&nbsp
בלי קשר, המספרים של העונה עוד יתיישרו. אני מאמין שהארדן וראסל ירדו במספרים, מה שיעשה את הקייס שלהם לקלוש עוד יותר.

rapgamer4ever

New member
לדעתי זה די פשוט

לברון יותר טוב מוויד, אפילו בפער (בשנים 2012,2013 שהוא לקח MVP).
דוראנט לא יותר טוב מקרי. ואם מישהו חושב שכן אז בטח שלא בפער.
&nbsp
לכן דוראנט וקרי מבטלים אחד את השני בצורה שוויד לא ביטל את לברון.
&nbsp
אפילו ווסטברוק שהוא פחות טוב מקרי ביטל מספיק את דוראנט כדי שלא יקח MVP, עד העונה שבה ראסל נפצע ו-KD לקח.

אחי יש 125 אנשים שבוחרים את הMVP

רובם המוחלט כתבי ספורט ושדרנים, אני בספק רב אם מישהו מהם יצביע לגולדן סטייט פלייר,אחרי שקטלו את KD כל הקיץ.. יש מאין סלידה מהם

billc

New member
לדעתי הרבה תלוי במה שיקרה במהלך העונה

אם הייתי צריך לבחור mvp היום, אני מסכים איתך, אבל נניח שפתאום אוק ויוסטון יסריחו ברמות ולא תוכל לתת ויוסטון ואוק בקושי יכנסו לפלייאוף וגולדן יתנו עונה חלומית לפחות מבחינת ניצחונות, אז לא הייתי שולל זכיה של דוראנט

כמה דברים, כרגע זה נראה או הארדן או ווסטברוק זוכים בmvp

אם אני צריך להמר על mvp, היית אומר ווסטברוק, לדעתי הוא עומד לתת עונה היסטורית, הוא בקרוב מאוד יעבור את לברון בטריפל דאבל ההיסטורית ואולי יתקרב ללארי בירד, למרות שקשה להאמין שהוא יעשה את זה העונה

אני לא אוהב את ווסטברוק, אמרתי את זה הרבה פעמים, אבל לדעתי אוק מספיק טובים כידי לסיים 3-4 במערב, ולכן במצב הזה הmvp סגור

billc

New member
אני רוצה לתת דוגמא דומה בnfl

שם יש רק 16 משחקים בעונה הרגילה, טום בריידי הקווטרבק של ניו אינגלנד הורחק מ4 משחקים לפני שהעונה התחילה, זאת אומרת הוא מפסיד 25 אחוז מהמשחקים, הפרשנים אומרים שאין סיכוי שהוא יזכה בmvp למרות שכרגע הוא משחק הכי טוב , אז כרגע הם זורקים שמות אחרים, אבל מה, כל שבוע שעובר אותם שחקנים אחרים שהם מציינים מתחילים להסריח, אז הם מתחילים לרדת מרשימת המועמדים, מה שבפועל יכול לקרות שלמרות שהוא הפסיד 25 אחוז מהמשחקים הוא עדיין יזכה, וזה רק בגלל שהשחקנים האחרים לא יהיו מספיק טובים.

הקבוצה הכי טובה בעונת ה-MVP של קובי הייתה הסלטיקס.

ניצחו 66 משחקים בעונה הסדירה לעומת 57 בלבד של הלייקרס. דטרויט אגב גם ניצחה יותר מהלייקרס באותה עונה (62).
&nbsp
גם ה-MVP של לברון ב-2012 הלך אליו למרות שמיאמי סיימה עם המאזן הרביעי בטיבו אחרי שיקאגו, ס"א ואוקלהומה.
&nbsp
ותאכלס גם דוראנט לקח עם 59 נצחונות כשלס"א היו 62 נצחונות.
&nbsp
לפעמים מחפשים בכח איזושהי נוסחא למציאת MVP כשבפועל פשוט אין. לא השחקן הכי טוב בקבוצה הכי טובה לוקח MVP. לא השחקן הכי טוב מהטופ 4 או כל קאט אוף שרירותי אחר.
&nbsp
יש המון שיקולים ובסוף כל מצביע לוקחיאת השחקן שהוא מרגיש שהיה הכי טוב באותה עונה. מה לעשות שלרוב זה אחד השחקנים מהקבוצות הכי טובות בליגה כי למרבה ההפתעה, שחקנים טובים הופכים קבוצות לטובות..

fatnoam

Active member
אני אגיד לך משהו על טיג

יש בליגה קבוצה של רכזים מהעילית - סטף, פול, ראסל, קיירי.
כמו כן, יש קבוצה של רכזים שהם tier2, כאילו לא מהעילית, אבל כמו שאמרו בשידור של TNT פעם אחת - They can trade punches with the elite point guards. בשידור אמרו את זה על קונלי, אני מוסיף לשכבה הזו גם את קייל לאורי.
&nbsp
בפלייאופים עם ההוקס, אני הרגשתי שטיג לא בשכבה הזו. שהוא רפה, חלש, וגם במשחקים שהוא טוב הוא לא תמיד מנצח את המאצ׳אפ הישיר מול הגארד מולו, משהו שראסל לדוגמא מתמחה בו כבר שנים.
&nbsp
יכול להיות שהשנה, בקבוצה חדשה, כשהוא נכנס לפריים שלו (גיל 28), אז טיג מתבגר באמת, ויכול להיכנס לשכבה הזו. זה מאוד משפר את הסיכויים של אינדיאנה אם זה באמת התהליך שקורה, והמשחק הזה לא היה סתם פוקס.

Cade Foster

New member
אם ייתן הגנה כמו אתמול

אז אתה צודק. בתקופה האחרונה הוא מעולה בשני צידי המגרש אחרי שפתח את העונה עם מסירות עצלות בהתקפה, אחוזי גבינה דלת שומן והגנה קטסטרופה. ג'ף טיג הזה + פול ג'ורג' ביכולת של תחילת העונה ואינדיאנה עשויה להיות מה שמצפים ממנה. אני מודאג אבל ממקמילן, הוא נראה בשוק, לא מגיב למה שקורה על הפרקט.

למעלה