משחקי הלילה: 19.11

rapgamer4ever

New member
משחקי הלילה: 19.11

יוסטון- יוטה: היל ופייבורס עדיין חסרים, מה שמאוד יקשה על הג'אז לעמוד בקצב הסקורינג של יוסטון.

ניו אורלינס- שארלוט: הפליקנס זכו לזריקת עידוד עם החזרה של הולידיי, אבל הם יפגשו את אחת הקבוצות היותר מאומנות בליגה שאמורה לנצח את המפגש.

וושינגטון- מיאמי: הוויזארדס פתחו חלש אבל יש זמן להתאושש. אסור להם להשמיט משחקים מהסוג הזה.

אורלנדו- דאלאס: אורלנדו של ווגל מתחילה להיראות כמו קבוצת כדורסל, למרות שאני מתקשה להבין איך הם במאזן סביר כרגע. דאלאס היא סיפור עצוב עם שורה ארוכה של פצועים ויכולת התקפית עלובה (ממוצע של 75 נקודות בשלושת המשחקים האחרונים).

דטרויט- בוסטון: יהיה משחק קשוח ומעניין. קראודר צפוי לחזור.

פילדלפיה- פיניקס: הזדמנות פז לסיקסרס לגרד עוד ניצחון, למרות שהם כנראה אנדרדוג גם במשחק כזה.

ממפיס- מינסוטה: משחק סופר חשוב בין קבוצות שצפויות להיאבק על מקום בפלייאוף גם בהמשך. באוברו'ל שיחקנו די טוב נגד הגריזליס בשני המפגשים העונה+ אחד בפריסיזן, כך שהציפיות שלי לא בשמיים אבל יש לנו סיכוי.
יהיה נחמד אם מארק גאסול יפסיק לתפור שלשות כאילו שהוא ראיין אנדרסון.

מילווקי- גולדן: הבאקס מהווים מצ'אפ קשה לגולדן באופן טבעי אבל לא נראה לי שיש להם את הסקורינג פאנץ' כדי לעשות אפסט.

קליפרס- שיקאגו: שתיים מהקבוצות היותר חמות בליגה. הקליפרס ניצחו 8 מ-9 האחרונים, הבולס 5 מ-6. ההגנה של שיקאגו תעמוד בפני מבחן משמעותי כך שאני מסוקרן מהמשחק. רונדו בספק.

billc

New member
מיני משחקים יפה, לא מבין למה אין לה יותר ניצחונות

ההנחה שלי
1. שיש לה הרבה צעירים ולכן עושים שטויות
2. ספסל יחסית חלש

rapgamer4ever

New member
באמת עושים שטויות

תמיד מפשלים בקלאץ'.
אבל בגדול כל משחק והסיפור שלו. הלילה למשל היינו יותר טובים במחצית הראשונה ובכל זאת ירדנו בפיגור בגלל החטאות מהעונשין ופספוס של כמה הזדמנויות בטרנזישן.
השיפוט היה מגעיל, ממפיס הרביצו בצד שלהם וגם הדביקו לטאונס עבירות על כלום. ברבע השלישי כרגיל אנחנו מתפרקים עם סדרה של איבודי כדור, כשהפעם השחקן הכי טוב שלנו לא היה על המגרש.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני עוקב באדיקות אחרי מינסוטה העונה

ואני חייב לציין שאני ממש מאוכזב אבל כנראה ש"כגודל הציפיות, גודל האכזבות" ובאמת שציפיתי מהם להרים וגבעות העונה.
טאונס אמנם גבוה מוכשר ברמות שלא הכרנו, זז ועושה דברים שחצי מהגארדים בליגה לא מסוגלים לעשות אבל אני באמת לא רואה סיבה שמצדיקה את זה שהוא ישחק כל כך הרבה בחוץ ומילא שהוא משחק בחוץ בהתקפה, הוא גם כל הזמן מסתובב סביב קשת השלוש בהגנה ולמעשה מפקיר את הרחבה.
המספרים שלו עד עכשיו משקפים המון על סגנון המשחק שלו (וחשוב לציין שטיבודו מאפשר את זה כך שזה די על הראש שלו)
22 נק' שזה כמובן נהדר אבל הוא קולע באחוזים פחות טובים מבעונה שעברה, זורק כמות שלשות שלפחות בעיניי היא ממש בלתי סבירה למרות האחוזים הטובים מהטווח הזה.
הוא לוקח פחות ריבאונדים מבעונה שעברה וחוסם פחות למרות שהוא משחק קצת יותר מבעונה שעברה.
&nbsp
בעיניי טאונס ובעיקר סגנון המשחק שטיבודו מרגיל אותו אליו, הם הבעיה העיקרית של מינסוטה כרגע ואין לי ספק שאם הוא ישחק יותר בפנים, הוא והקבוצה יגיעו לתוצאות הרבה יותר טובות.
לא מן הנמנע שאם הוא ישחק יותר בקרבת הסל, הוא ישלוט יותר בריבאונד, יחסום יותר או לפחות יפריע לגבוהים של היריב לתפקד ולא יאפשר חגיגות מתחת לסלים כמו שקורה כרגע.
&nbsp
אגב, בלי שידברו עליו יותר מידי, וויגנס נותן עונה נפלאה וחבל שהוא לא מקבל קצת יותר קרדיט על זה.
&nbsp

billc

New member
קרי וקלי באחוזים לא טובים עד עכשיו, ועדיין יש להם 100 נק

ואנחנו רק ברבע השלישי, מגי משחק לא רק
מילווקי יחסית עומדת יפה בקצב המשחק

billc

New member
דרך אגב, שידור חי של המשחק ביוטוב

OrEl74

Well-known member
מנהל
ערוץ הספורט מעאפנים

אמרו שמשדרים את הבולס נגד הקליפרס אבל מסתבר שהם לא.
&nbsp
אמצע רבע שני, הבולס מובילים 47:31 ונראים מעולה

דווקא המשחק שודר

בהתחלה הם פרסמו שהוא ישודר ב58
ובסוף שידרו אותו ב555
&nbsp
משחק טוב של הבולס
חבל על העבירה המטופשת של באטלר על בלייק שגמרה את המשחק
&nbsp
אבל בעיקרון יצאתי מאוד מעודד מהמשחק הזה
גיבסון ולופז שהיה נראה לי קו קדמי מסוכן מאוד, מסתמן כקו קדמי נהדר
גם הקו האחורי שציפו שיהיה מאוד בעייתי, נראה מדהים
וייד פשוט אלוהי
&nbsp
ברגע שרונדו ומירוטיץ' ימצאו את הנישה שלהם, שיקאגו תהיה קונטנדרית לכל דבר ועניין

ניצחון שביעי ברציפות לווריורס, 121-124 במילווקי

את הבאקס אני רואה פעמיים בשנה, כשהם נפגשים עם הווריורס. יש פער אדיר בין הבאקס שאני רואה לבין הבאקס של 80 המשחקים האחרים, ואין לי מושג איך להסביר אותו. מילווקי שאני מכיר היא קבוצת הגנה מעולה, עם סוללה של אתלטים מפחידים ושני כוכבי על נכון להיום: אנטטקומפו ופארקר. למילווקי של שאר העונה יש מאזן נמוך מ-50%, ושנה שעברה הם אפילו לא איימו על הפלייאוף במזרח העלוב.

למי שצופה במשחקי הווריורס, המשחקים הכי קשים צפויים נגד שלוש קבוצות: קליבלנד, סן-אנטוניו ומילווקי. זה מוזר, אני יודע, אבל זה הרושם המתקבל, גם אם הוא מוטעה. לבאקס יש כלים להתמודד מול ה-Warriors גם כשאלופי המערב מציגים משחק טוב, וזה מה שהיה הערב. גולדן סטייט דווקא פתחו היטב בהתקפה, בניגוד לרוב במשחקים עד כה, עם חיתוכים לסל שנגמרו בלייאפס והטבעות של דוראנט וגרין, אבל ההגנה לא הצליחה לעצור את הבאקס המצויינים, וריצה של 5-21 בהנהגת ג'ייסון טרי הבלתי נגמר ומייקל ביזלי המתקמבק הפכה פיגור 7 ליתרון 9 בסוף הרבע הראשון.

להמשך
http://www.israeliwarriorsfan.com

fatnoam

Active member
ראיתי קצת כדורסל בלילה

שארלוט נגד הפליקנס, ראיתי רבע אחרון והארכה, ולדעתי החזרה של הולידיי עוזרת מאוד לדייויס, כי פשוט יש עוד מישהו שיוצר לעצמו ולא מפחד לקחת זריקות. יעיל או לא, זה סידר לדייויס כמה סלים בטיפ אינס וכמה מבטים יותר פנויים מבדר״כ. AD היה מצויין עם 38, 6 מהן בהארכה (3-4) מהשדה ועוד ריבאונד חשוב וקונטסט חשוב לשלשה של באטום אחרי חילוף, והפליקנס מתחתית הליגה ניצחה קבוצה מהטופ של המזרח.
&nbsp
גולדן נגד מילווקי - ראיתי את סוף החצי הראשון וכל החצי השני. גולדן קלעו איזה 70 נקודות בחצי הראשון, מה שגרם לי לחשוב שקבוצת נגרים כמו הבאקס לא תצליח לעמוד איתם בקצב, אבל הבאקס עשו את שלהם, בעיקר יאניס ופארקר שקלעו ביחד איזה 60 נקודות. בכל אופן גולדן הובילו ב-10 כמעט כל המשחק, הבאקס כמעט חזרו בסוף, אבל לא. יש כמה שריקות שהולכות קבוע לטובת גולדן, מרגיש קצת כמו מכבי ת״א בליגה שלנו או ברצלונה בליגה הספרדית בכדורגל. גולדן עדיין לא שומרים כמו שצריך, די חוגגים עליהם בריבאונד ובכלליות דוראנט הוא כאילו הרים פרוטקטור היחידי שם. סטיב קר השתמש מצויין במחליפים שלו, וקיבל דקות מעולות גם מג׳אווייל, גם מדייויד ווסט. דוראנט קלע במחצית 25, קליי קלע בשלישי 18, ואם סטף היה קולע קצת יותר טוב מ-1-10 מהשלוש, זה היה נגמר עוד לפני הרביעי.
ג׳בארי פארקר אגב כבר עכשיו לדעתי אחד הפינישרים הטובים בליגה. הוא 8״6 על 250 פאונדס (מימדי לברון) עם טאץ׳ לא רע, אבל הוא בעיקר מאוד אקספלוסיבי, גם בצעד הראשון, וגם בניתור חוזר (לקח כמה פעמים ריבאונד של עצמו, מאז שון מריון לא ראיתי כזה ניתור שני) והוא גם מאוד חזק. שהוא מכניס את המיד ריינג׳ מאוד קשה לעצור אותו.
יאניס גם היה מצויין במשחק הזה, אבל יש לו בעיה קשה במשחק עומד, כי אין לו קליעה ואין לו פוסט אפ מלוטש. מצד שני, הוא מחליט מתי המשחק עומד ומתי לא, הוא מהיר בטירוף, ואם הוא לוקח ריבאונד הגנה, הוא פשוט רץ קוסט טו קוסט ולא ניתן לעשות מול זה שום דבר. שחקן מאוד מיוחד.
&nbsp
מינסוטה נגד הגריזליז - תצוגת תכלית של ממפיס על הגנון ממינסוטה, גאסול דאג להכניס את טאונס לבעיית עבירות ואז הוא שיחק רק 27 דקות, ג׳יימס אניס (קשוח) וטוני אלן דאגו שוויגינס לא יכנס למשחק, וממפיס פשוט שייטו לניצחון קל ב-20 הפרש.
לא מעריכים מספיק את הסקטואינג של ממפיס, אבל גם אניס, גם ג׳מייקל גרין שפרץ בשנה שעברה וגם אנדרו האריסון הם שחקנים צעירים שה-DNA של הפרנצ׳ייז מוטבע בהם, הם משקיעים בהגנה חבל על הזמן, יודעים את התפקיד שלהם, ולא מנסים לעשות שטויות. לצד ותיקים כמו קארטר וראנדולף, ואולסטארים בשיאם כמו קונלי וגאסול, הם לומדים, משלימים ועושים הרבה עבודת קודש. האריסון ריכז מצויין כשקונלי נח, וגם ליידו הוא היה מעולה, ונתן כמה נקודות שחיפו על ערב חלש של וינס וגאסול. ג׳מייקל גרין נתן 19 נקודות ב-9 זריקות, הגיע לקו 8 פעמים, הוא משלים מצויין את גאסול, הוא גם קפיצי וחוסם, וגם מחליף על גארדים כשצריך.
הקבוצות אמנם קרובות בטבלה, אבל מינסוטה ממש חצי אפויה מול ממפיס.

fatnoam

Active member
כן גם דיברו על זה שהוא חזר בכושר שיא

לא ידעתי שאשתו גם ספורטאית מקצוענית. וואללק הבן שלהם יהיה אתלט אולימפי :)

billc

New member
עשיתי קצת בלאגן, התינוק נולד לפני חודש

בזמן שעוד היה לה גידול בראש, והניתוח היה בסוף אוקטובר להוצאת הגידול, ועבר בהצלחה

Cade Foster

New member
ניצחון חוץ ראשון לאינדי באוקלהומה - בלי פול ג'ורג'

האמת שזה היה משחק מוזר לאללה. קודם כל ההגנה על ווסטברוק הייתה נהדרת (טריפל דאבל ושלשה ששלחה את המשחק להארכה, אבל באחוזים נוראיים והמון איבודים) ובכלל החמישייה של אינדי ניצחה 93-66 את החמישייה של OKC, זה היה צמוד כי הספסל שלנו היה קצר מאוד הפעם (גם CJ מיילס היה פצוע ולא שיחק). למה מוזר? בגלל השיפוט, שהיה חד צדדי לטובת... אינדיאנה. 2:01 לסוף ההארכה רובינסון שולח ג'אמפ בול החוצה, השופטים לא יכולים ללכת לריפליי בגלל השנייה הזאת (כל כך אידיוטי) וקובעים ג'אמפ בול נוסף. הג'אמפ בול הנוסף הולך אחרי כמה נגיעות גם הוא החוצה 1:58 לסוף. הפעם כן אפשר ללכת לריפליי. הסימון על הפרקט היה לאוקלהומה, הריפליי לא הראה בבירור מי נגע אחרון ובכל זאת הם הפכו את ההחלטה. 5.6 לסוף התסריט הזה חזר על עצמו שוב פעם (אם כי הפעם הניצחון כבר היה מונח בכיס עם 4 הפרש).

אני חושב שלא יהיה מוגזם לומר שטיג ניצח את ווסטברוק במצ'אפ הישיר (30-9-6-5 באחוזים מעולים ויכולת מצוינת בקלאץ') ובכלל נראה שהוא התאפס אחרי פתיחת עונה חלשה. רובינסון החליף את PG בחמישייה והיה האקס פקטור עם 16-11 באחוזים סבירים. יאנג עם עוד משחק מצוין 20-11. הדבר היחיד שהציק זה שוב הקלות הזאת שבה אנחנו מאבדים יתרון גדול וחוטפים את שלשת הקלאץ' כמעט עם הבאזר למרות שכולם יודעים מי ייקח אותה. הפעם לפחות הצלחנו לתקן בהארכה אבל אני לא יודע אם זו כבר לא מחלה חשוכת מרפא, פשוט כל פעם אותו הסיפור. אינדיאנה גם לא נראית יותר מידי מאומנת תחת מקמילן בלי קשר.

לאוקלהומה יש בעיה כשRW לא פוגע, חוץ מקאנטר אין שם אף סקורר אמין. אני לא רואה שום סיכוי שהם עוברים מעבר לסיבוב הראשון בפלייאוף כשיריבות יתכוננו אליהם ויגיעו באותה רמת מוכנות כמו שאינדי הגיעה היום. וכן, זה גם סותם את הגולל על הMVP לראסל. לא ייתנו את זה לשחקן שלא מגיע לפחות מאחד מ4 המאזנים הכי טובים בליגה גם אם ייתן ממוצעי טריפל דאבל.

rapgamer4ever

New member
בסופו של דבר מישהו כן צריך לקחת MVP

בוא ניקח תסריט שנראה די סביר ותגיד מה דעתך:
- גולדן סטייט תסיים ראשונה בליגה עם משהו כמו 65 ניצחונות. קרי ימשיך להיות היוצר העיקרי בגולדן, דוראנט יהיה עם מספרים עדיפים אבל גם לא משהו יוצא דופן (27-7-4).
- הקליפרס יסיימו במקום השני עם 60 ניצחונות. פול ובלייק יהיו טובים במידה דומה, אף אחד מהם לא בטופ של הטופ.
- קליבלנד שלישית עם 57 ניצחונות. לברון משחק רק 70 משחקים, מגיע ל-career low בנקודות (חוץ מעונת הרוקי) וקיירי קולע יותר ממנו בממוצע למשחק (זה מה שקורה עכשיו).
- סאן אנטוניו רביעית עם 54-55 ניצחונות שזה 12 פחות מעונה שעברה. קוואי מחזיק בערך באותם ממוצעים של עכשיו, כלומר 25 נקודות למשחק באחוזים קצת יותר נמוכים משנה שעברה. סאן אנטוניו מסיימת במקום 3 בקונפרנס שזה מעט מאכזב.
&nbsp
במקרה כזה שאין אף מועמד מאוד מרשים מהטופ 4 אני חושב שיתנו את הפרס למישהו מבחוץ, בהנחה שהוא יהיה מאוד מרשים בפני עצמו. כמו ממוצע טריפל דאבל לווסטברוק ו-47 ניצחונות. או הארדן אם יוביל את הליגה בנקודות+אסיסטים ויוסטון תסיים 4-5 במערב.
&nbsp
הרי לא קיים חוק שאומר שה-MVP צריך ללכת לשחקן מהטופ 4. פשוט ב-90% מהמקרים יש שחקן מהטופ 4 שעושה עונה אישית מאוד מרשימה, מבלי ששחקן נוסף בקבוצה שלו מתחלק איתו בקרדיט.
מאזן קבוצתי מקבל משקל גדול אבל זה לא פוסל שחקנים אחרים מלזכות בתואר, במידה היכולת האישית שלהם הייתה הרבה יותר מרשימה.

Cade Foster

New member
2 דברים

1. אני לא רואה סיבה שדוראנט לא יקבל את האדג' אם ימשיך לתת מספרים כאלה. גם קרי צריך לקבל עדיפות על שחקן שמגיע מהקבוצה העשירית (בערך) בטיבה בליגה. הסיבה היחידה שאתה אומר שזה לא יוצא דופן היא שהוא הרגיל אותך לסטנדרטים לא אנושיים. גם פול, לברון, גריפין וקוואי מובילים עליו כרגע במאבק על הMVP בהתחשב במאזנים של הקבוצות שלהם ובמספרים האישיים. אם לא מחלקים FMVP לשחקן שהפסיד בגמר (לברון ב2015 הדוגמה הקלאסית) אז אני לא רואה שום סיבה ששחקן ששחקן שיגיע לפלייאוף בלי ביתיות (אם בכלל יגיע לפלייאוף) יקבל MVP.

2. עברתי הרגע על רשימת הMVP של שנות האלפיים. אף אחד מהם לא הגיע מקבוצה שהייתה פחות מהמאזן הרביעי בטיבו בליגה. נכון שאין חוק כתוב. FMVP לא מחלקים לשחקן שהפסיד את הסדרה לא משנה מה - גם זה לא חוק כתוב, אבל זה מה שקורה בפועל. אחרי הכל המטרה בכדורסל היא קודם כל לנצח. מהסיבה הזאת גם הארדן לא באמת מועמד בעיני.

rapgamer4ever

New member
לדעתי לדוראנט אין קייס בכלל ל-MVP

הוא השחקן הכי valuable כי הקבוצה שלו מנצחת 60+ ניצחונות בזמן שבלעדיו היא הייתה משיגה... 60+ ניצחונות?
&nbsp
אתה צודק שכבר 20 שנה ה-MVP מגיע מהקבוצות בטופ. אני לגמרי טוען שהעונה הנוכחית היא יוצאת דופן.
כמה פעמים ב-20 שנה האחרונות זכה ב-MVP שחקן שלא ברור האם הוא הכי טוב בקבוצה שלו? גם אפס. אז לפי החוקיות הזאת יוצאים מהמשוואה שחקני גולדן והקליפרס.
כמה פעמים ב-20 שנה האחרונות זכה ב-MVP שחקן שרשם עונת דעיכה בהשוואה לעונה הקודמת שלו? לא בדקתי אבל אני מניח שזה קורה לעיתים נדירות ביותר, אם בכלל. עונת דעיכה יכולה להיות מבחינת מספרים (לברון) או מבחינת הצלחה קבוצתית (קוואי, שחקני גולדן).
כמה פעמים ב-20 שנה האחרונות שחקנים דפקו מספרים דמיוניים כמו ווסטברוק והארדן? פעמים בודדות, וכשזה קרה זה גם הרבה פעמים הספיק לתואר.
&nbsp
בסופו של דבר אני חושב שהעיתונאים יעריכו מי עשה את העונה הכי טובה. זה כולל גם את המאזן שהוא מאוד חשוב וגם את היכולת האישית שהיא חשובה אפילו יותר. לטעמי אם ווסטברוק או הארדן ישחקו במשך עונה שלמה ברמה גבוהה יותר מכל שחקן אחר, והקבוצה שלהם תשיג את המטרות הריאליות שלה, הם אלה שיקבלו את היתרון.
&nbsp
אם לברון או קוואי ישחקו בקליבר דומה אז תהיה להם עדיפות. לא בטוח שזה יקרה.
&nbsp
ה-FMVP הוא דוגמה קלאסית לחוק לא כתוב. בפיינלס יש רק שתי אפשרויות: או שאתה מנצח או שאתה מפסיד.
ה-MVP לעומת זאת הרבה פחות דיכוטומי. מי קבע שטופ 4 זו ההגדרה של קבוצה מנצחת? ומה אם אתה משחק בקבוצה מנצחת, אבל היא ניצחה הרבה יותר בשנה שעברה (גולדן, ספרס)? גם דברים כאלה נלקחים בחשבון.
ב-FMVP תנאי הסף הוא לנצח בפיינלס. אני לא חושב שקיים תנאי סף ל-MVP, ואם כן אז כנראה שהוא באיזור של מאזן חיובי או הגעה לפלייאוף. מעבר לכך מסתכלים על כל מקרה לגופו.

Cade Foster

New member
אני לא חושב שיש למאזן אשתקד יותר מידי משמעות

מאיפה לנו לדעת שגולדן לא תנצח 60+ אפילו בלי קרי? קליי-דוראנט-גרין מספיק מוכשרים בשביל זה אם תקיף אותם בסגל סביר. דוראנט כבר הוביל קבוצה ל60+, זה לא שהוא לא מסוגל.

בסופו של דבר אני מאמין שגם קוואי וגם לברון ישחקן ברמה מספיק טובה (מבחינה הישגית וגם מבחינת מספרים) כדי להחליש את הקייס של ראס. ממוצעי טריפל דאבל חסרי הישגיות קבוצתית אתה תיקח אולי על פני שחקן כמו קוואי של 2014-15 שהוא סופרסטאר אמנם אבל לא עלית, אבל לא על קוואי של היום שעומד עם ראסל באותה המדרגה ומוביל את הקבוצה שלו למאזן יותר טוב. גם די ברור שהUSG המטורף של ווסטברוק עוזר לו להביא את המספרים האלה. זה לא מרשים יותר ממה שקרי עשה אשתקד, לדוגמה.

rapgamer4ever

New member
גם לקרי אין סיכוי לקחת MVP העונה

זה לא כבוד ששמור לדוראנט. האחד מבטל את הסיכויים של השני, אין מה לעשות.
באופן אישי אני סקפטי האם גולדן ללא קרי תעשה 60+ ניצחונות אבל גם אם כן- זה כבר לא ירשים אף אחד. אותו גרעין עשה ללא דוראנט 73 ניצחונות... אי אפשר להתעלות על זה.
&nbsp
אני גם חושב שכרגע קוואי ולברון בעלי סיכוי טוב יותר ל-MVP מאשר ראס או הארדן. בעיקר בגלל שאני לא מאמין שהם יוכלו לעמוד בקצב שהם פתחו את העונה.
"חסר הישגיות קבוצתית" זו הגדרה אמורפית. אם אוקלהומה או יוסטון ינצחו 50 משחקים העונה זו הישגיות הרבה יותר מרשימה מאשר הספרס שינצחו 54.
&nbsp
יש 0 שחקנים בהיסטוריה של הליגה שעשו עונה יותר מרשימה ממה שקרי עשה אשתקד. זו לא בדיוק ההשוואה הקלאסית שאתה מחפש- מי יכול להתמודד עם עונת ה-unanimous MVP היחידה בכל הזמנים.
&nbsp
בסופו של יום כל בנאדם שמשחק כדורסל מבין שמה שווסטברוק והארדן עושים על בסיס יומיומי יותר קשה ממה שלברון או קוואי עושים. הם יצטרכו את החותמת של "הצלחה קבוצתית" אבל זו לא חייבת להיות הצלחה של 55 ניצחונות ומעלה פשוט כי זה לא ריאלי. לפי דעתי העיתונאים יישרו קו וישימו את הדגש על מי עשה את העונה הכי מרשימה, על פני מי עשה את העונה הכי מרשימה מבין מועדון של 4 קבוצות בלבד.

למעלה