משחקי הלילה- 17/11

rapgamer4ever

New member
משחקי הלילה- 17/11

2:00

שארלוט-דאלאס: המאבס פתחו את העונה במאזן טוב אבל נהנו מלוח משחקים קל. יש להם כמה בעיות מהותיות בהגנה, כנראה ששארלוט היא לא הקבוצה שתדע לנצל זאת.

קליבלנד- דנבר: הנאגטס מגיעים מוכים, חבולים ובבק טו בק. הם כבר ספגו פעמיים השנה 130 נקודות, יכול להיות שהקאבס יתקרבו לשם.

2:30

בוסטון- פיניקס: נדמה שאנחנו לומדים על הסאנס משהו חדש בכל משחק, עדיין לא ברור אם הם טובים. בוסטון פתחו את העונה בצורה מעודדת, הציגו התקפה טובה בהרבה מהמצופה וכמעט ניצחו כמה יריבות טובות. יש פוטנציאל למשחק מעניין.

ברוקלין- מיאמי: שתיים מהקבוצות הדועכות בקונפרנס במפגש משמעותי שיכול להיות רלוונטי גם במשחקים ה-81 וה-82.

דטרויט- אורלנדו: סטן ואן גנדי מארח את האקסית ששינתה את פניה לגמרי מאז שעזב. אורלנדו הראו ניצוצות של כדורסל השנה, משחק שכדאי מאוד לפיסטונס לנצח עם שאיפות הפלייאוף שלהם.

3:00

ממפיס- יוסטון: שתי הקבוצות עם המאזן הטוב בליגה (9-1) בקרב ראש בראש של הצהרת כוונות. הכישרון של הרוקטס מול הקשיחות והקבוצתיות של הגריזליס, אני מקווה שתהיה אוירת פלייאוף. אגב הגריזליס כבר 5-1 במשחקים שהוכרעו ב-5 נקודות או פחות.

3:30

סאן אנטוניו- פילדלפיה: לא פה יגיע הניצחון הראשון של פילי.

5:00

פורטלנד- ניו אורלינס: למרבה הצער אלדריג' בספק למשחק כך שאולי נחמיץ את המצ'אפ המסקרן מול AD. בכל מקרה זה משחק מאוד חשוב עבור הפליקנס, מתוך הנחה שהבלייזרס היא אחת הקבוצות הפגיעות יותר מבין אלו שעלו לפלייאוף בשנה שעברה.

5:30

קליפרס- שיקאגו: עוד מפגש מאוד מעניין בין שניים מהקווים הקדמיים הטובים בליגה. הקליפרס מגמגמים בינתיים העונה ומפסידים לרוב הקבוצות הטובות שהם פוגשים, ניצחון הלילה אולי ישנה את כיוון הרוח.

צפייה נעימה

לא ידעתי שיש דברים כאלה

מה זה אומר קבוצת ווטסאפ ל-NBA? קצת כמו פורום רק בווטסאפ?

OrEl74

Well-known member
מנהל
שמע, אין לי מילים

התיבודו הזה יודע להוציא מים מסלע!
&nbsp
אבל ת'כלס, הקליפרס צריכים לעשות בדק בית רציני.
פתיחת העונה שלהם די עלובה ביחס לציפיות ומשהו שם ממש לא עובד כמו שצריך.
&nbsp

חחחח זה בדיוק מה שאמרתי לחבר עכשיו

אמרתי לו את זה ושת'יבודו הוא הבלאט של הNBA, דיי משעשע.
הבולס פשוט קבוצה כל כך יותר טובה משנה שעברה אין לי מילים.
קודם כל ג'ימי באטלר עם קפיצה רצינית וסוף סוף יש ספסל והתקפה לעומת שנה שעברה שהייתה רק הגנה.
לגבי הקליפרס, משהו שם מסריח, נראה לי גם האישום על גריפין דיי הסריח להם את האווירה שם

billc

New member
אורלנדו ממשיכה להפתיע אני אוהב את האריס הזה

הם קבוצה צעירה, ויש להם עתיד

משחק לא מדהים - חוויות מביקורי בברקליס סנטר

ראיתי את המשחק מיציע הביניים, שזה מרחק סביר מהמגרש, ומזווית כמעט מרכזית.
היו במגרש להערכתי לפחות 30% אוהדי מיאמי - לפי הרעש - כך שלגבי הטיעון שאנשים הפסיקו לאהוד את מיאמי כשלברון עזב - הטיעון שגוי.
ממש לא התפתחה איזושהי אהדה מיוחדת לברוקלין, והעידוד שם יחסית חלש וחדגוני - קריאות ברוקלין ברוקלין שאפשר לשמוע גם בטלויזיה. הדבר היחיד שיצר אוירה ביתית, היה הכרוז, והעובדה שבהילוכים החוזרים ראו רק מהלכים של ברוקלין (זה די מבאס גם לאוהד נייטרלי).
המשחק עצמו התחיל די מכוער, כשמיאמי לא הצליחה להכנס לצבע וגם לא לקלוע משלוש, בעוד ברוקלין בעיקר התבססה על הקליעה מרחוק של בוגדנוביץ'.
ג'ו ג'ונסון וברוק לופז לא נכנסו למשחק בשום שלב (בקושי שמתי לב לג'ונסון), וזו אחת הסיבות שברוקלין הפסידה.
הרכזים של מיאמי היו מצויינים, בעיקר צ'אלמרס, ודי התלהבתי כרגיל ממה שראיתי משבאז. אינס גם היה בסדר גמור, ויש גם שם פוטנציאל.
חבל מאד שווייד לא שיחק, ולא הצלחתי להבחין אם הוא בכלל היה בבניין. רציתי כבר לנסוע למשחק שלהם שנה שעברה, ועכשיו יצא שפספסתי גם את לברון וגם את ווייד. באסה.
בקיצור, אווירה טובה יותר אפשר למצוא בארץ בקלות (בטח במלחה או בנוקיה), אבל התנאים מסביב והתפאורה (והכדוסל) היא בליגה אחרת.

שכחתי להזכיר - שלפחות זכיתי לראות את גארנט

שהוא אחד השחקנים המרשימים ששיחקו ב-NBA.
תמיד היו לו ידיים טובות, והוא לקח כמה ריבאונדים בלתי אפשרים אתמול. אבל רואים שחסר לו כבר משהו, ובכמה מקרים הוא הוציא כדורים החוצה כשהוא היה יכול לגמור בצבע עם מאמץ. הייתה לו גם עבירה מכוערת על צ'אלמרס שכמעט שרקו FLAGRANT, אבל זה גראנט.

האווירה מאוד תלויה באולם

הייתי במשחק של בוסטון נגד שיקאגו בעונה הסדירה לפני כמה שנים, בוסטון ניצחו באיזה 30 הפרש. זה היה משחק ה-NBA היחידי שלי אבל ממש נהניתי. אני גם זוכר שהתלהבתי מגארנט והקהל בכלל דווקא די היה בתוך המשחק. הנטס קבוצה חדשה בברוקלין וגם לא אחת מוצלחת במיוחד ככה שהיגיוני שהאווירה שם תהיה פחות מיוחדת ב-TD גארדן או באולמות אחרים שנחשבים "אווירתיים" יותר.

למעלה