משחקי הלילה: 15.11

rapgamer4ever

New member
משחקי הלילה: 15.11

קליבלנד- טורונטו: ראש בראש על ראשות המזרח. דרוזן נמצא בכושר שיא, בואו נראה האם ימשיך לככב מול קבוצה ברמה של קליבלנד.

מיאמי- אטלנטה: ההוקס הפכו בשקט לאחת ההפתעות הטובות של פתיחת העונה, גם בזכות לו"ז נוח. קרבות הצבע של וויטסייד נגד דוויט יהיו מעניינים.

מינסוטה- שארלוט: רוביו סופסוף חזר אז לאבין הספיק להיפצע. הוא בספק למשחק כמו גם המחליף שלו שבאז מוחמד, והבערך-מחליף שלו ברנדון ראש.
ההרכב שלנו עם וויגינס בעמדה 2 ובייליצה בעמדה 3 נתן בראש ללייקרס, אבל אני לא בטוח שזה רעיון טוב מול אחת הקבוצות שהכי חשוב לשמור מולה על קשת השלוש.
מקווה למקסימום כשירות ולניצחון.

פורטלנד- שיקאגו: מצ'אפים ממש מעניינים בעמדות החוץ. נראה מי ישמור על מי ומתי.

לייקרס- ברוקלין.

OrEl74

Well-known member
מנהל
וואו זאק לווין

פתח את המשחק בסערה עם 3 מ 3 מעבר לקשת

billc

New member
דוויט מאוד בעייתי בהתקפה של אטלנטה, הוא לא כלכך משתלב

הוא מנסה יותר מידי לבד, במקום לנסות לעבוד ביחד, זה דופק את כל הזרימה של אטלנטה

OrEl74

Well-known member
מנהל
נראה לי שזה בגלל וויטסייד

דוויט ניסה להעביר איזה מסר ולא כל כך הצליח כנראה
&nbsp
בכל מקרה, אטלנטה עם 8:2 וזה הרבה בזכות האוורד שנרה נהדר העונה
רק מראה כמה יוסטון ובעיקר הארדן היו טיפשים בכל מה שקשור אליו

OrEl74

Well-known member
מנהל
10 שלשות

לא, זאת לא כמות השלשות שקרי זרק אלה כמות השלשות שטאונס זרק הלילה מול שארולט
כן, קראתם נכון...10 שלשות לסנטר העתיד של הליגה.
אגב, הוא קלע 3 מתוכן למי שמתעניין.
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
זה נתון טיפה משקר

כי זה כולל זריקה ממגרש שלם בסוף רבע וזריקת ייאוש כשהמשחק כבר היה גמור. אבל אני חושב שבכל מקרה זה מספר מוגזם. לטאונס אין אקספלוסיביות ברמה שמאפשרת לו להיכנס מקו השלוש ולסיים בצעד וחצי. אני בעד שיקח 3-4 שלשות למשחק אבל שרוב הזריקות שלו יהיו מיד ריינג' ומטה, כי הוא קולע מצוין מהטווחים האלה וגם מסוגל לקחת את הכדור לסל בפרק זמן שמקשה על ההגנה להתארגן.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אז שלשה אחת הוא זרק מחצי מגרש בסוף המחצית

זה עדיין לא מתרץ את שאר הזריקות כולל "זריקות יאוש" כפי שהגדרת אותן
&nbsp
אגב, זה לא רק טאונס זאת בכלל מגמה משונה העונה בקרב הסנטרים
שים לב לנתון המטורף הבא:
&nbsp
ברוק לופז זורק העונה 5.4(!!!) שלשות למשחק
קלי אוליניק 5.3
טאונס 4.3 (עלה אחרי משחק 10 הזריקות)
מארק גאסול 3.9
ואפילו אמביד לוקח 2 שלשות למשחק
וכמובן שעל להקת הגבוהים המשלשים הזאת מנצח צ'אנינג פריי שזורק לא פחות מ-6.4 שלשות למשחק (וקולע 3.3 מה שמצבי אותו במקום השלישי בליגה באחוזים מעבר לקשת)
&nbsp
סביר להניח שזה רק אני אבל סגנון המשחק החדש הזה מגעיל בעיניי.
בעונה שעברה גולדן הובילי את הליגה עם 31.6 שלשות למשחק כשרק הם והרוקטס זרקו מעל 30 למשחק.
נכון לעכשיו בעונה הנוכחית יש 7 קבוצות שזורקות 30 שלשות למשחק ומעלה
יוסטון מובילה את הליגה עם 36.6, קליבלנד (כן, קליבלנד!) שניה עם 35.4, הנטס שלישית עם 34.7 וגולדן רק רביעית בתחום הזה ודי הרחק מאחור עם 31.
מינסוטה שלך אגב, מובילה באחוזים מעבר לקשת עם כמעט 42%.
&nbsp
מעניין יהיה לראות אם זה ישתנה עד סוף העונה.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
אני גם פחות אוהב לראות את משחק המיד ריינג' נעלם

וקבוצות מטווחות שלשות ללא הכרה.
&nbsp
רעיון שעלה בעבר וכל פעם שאני חושב עליו אני אוהב אותו יותר: להרחיק את קשת השלוש. הזריקה הזאת תהפוך לקצת פחות משתלמת. הקלעים הטובים באמת ימשיכו לזרוק שלשות ולקלוע באחוזים טובים, הקלעים הבינוניים והביג מן יתמקדו יותר במשחק בתוך הקשת.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מארק גאסול הכניס לי

שם שלשה עם הברזל הלילה וניצח את המשחק

OrEl74

Well-known member
מנהל
הברזל? ככה זה כשכותבים מהסלולרי

וזה גם לא היה עם הבאזר אלה 14 שניות לסיום.
טעות שלי

fatnoam

Active member
השלשות מפתות

בטח עכשיו שזה פחות או יותר league wide שהגבוהים שלך יוצאים החוצה וזורקים שלשות. שים לב שכל גבוה שיש לו מושג והוא לא איזה שחקן כדורעף כמו פלאמלי או דיאנדרה, התחיל לצאת החוצה ולהשליך. ברוק לופז, קאזינס לדוגמא, התחילו לזרוק שלשות.
&nbsp
אממה, אני לא בטוח שזה טוב לטאונס. טאונס צריך לעבוד מההייפוסט כמו שדאנקן היה עושה. כמו שראפ כתב, מהשלשה קשה לו יותר לעשות פייק ולרוץ לסל. מצד שני, לעשות פייק מהטופ אוף דה קי, ולהיכנס לצבע בצעד אחד ומשם לבחור אם לסיים בדאנק, וו או פלואוטר. אנטוני דייויס עושה את זה מצויין השנה. ובלי קשר, בסגנון המשחק הזה דייויס כן זורק 2 שלשות למשחק. זה המודל שטאונס צריך לעקוב אחריו לדעתי.

fatnoam

Active member
ריב בין לברון לפיל ג׳קסון

אמ;לק - ג׳קסון קרא ללברון וחבריו כנופיה (Posse), מה שלא התיישב טוב ללברון שאמר לעיתונאים פחות או יותר שכל כבוד שהיה לו לג׳קסון נעלם.
&nbsp
הסיפור הארוך זה שג׳קסון הגיב לזה שחברו פאט ריילי איבד את לברון לפני שתי עונות אבל שדברים טובים יוצאים מזה, כי לא פשוט להסתובב ולהיות אחראים ללברון, ה-Posse שלו והדרישות המיוחדות שלהם.
&nbsp
לברון בתגובה אמר משהו כמו ״פעם היה לי כבוד אליו כמאמן״, וכשנשאל ״פעם?״ ענה ״כן, פעם.״. השותף העסקי של לברון אומר שההתנהגות של ג׳קסון מזלזלת ולא מכובדת, ויש רמזים על ניחוח גזעני. כמו כן, ב-ESPN מצאו שזו לא הפעם הראשונה שג׳קסון משתמש במונח הזה כדי לתאר את לברון וחבריו (למרות שההתייחסות הקודמת לברון היה רק דוגמא ולא התייחס אליו ספציפית, זה קרה בספר של ג׳קסון ב-2004).
&nbsp
הנה הסיפור המלא:
&nbsp
http://bleacherreport.com/articles/...m=referral&utm_campaign=programming-national#

rapgamer4ever

New member

משעמם לפיל ג'קסון שם בניקס. הרכילות על לברון נועדה לתפוס כותרת והמילה posse הייתה וידוא הריגה.
&nbsp

billc

New member
אני פה עם לברון, קודם כל מה העניין שלו עם לברון

לעולם לא אימן אותו לא היה GM שלו, מה דוחף את האף שלו למקום שלא שייך אליו, דבר שני היה הרבה דיונים במילה הזאת, והרוב אומרים שזה תלוי איך שזה נאמר (במקרה של פיל זה נאמר בזלזול) , חלק מה"פוסי" של לברון כבר הלכו למדו באונבריסטה ואולי בהתחלה זה היה בקטע חברים מבית הספר, אבל עכשיו אחרי 13 שנה, שהם מנוסים, מלומדים ובעלי הכרה, מGMים של הקבוצות מחברות פירסום, תן להם קצת כבוד

rkoron

New member
יופי של משחק של ג'ריאן גרנט

תרם 18 נקודות, 5 חטיפות (רק 2 אס') ב-30 דקות במקומו של רונדו שלא שיחק.
משחק כמעט מושלם של שיקאגו שלא נתנה לפורטלנד לחזור מהפיגור שהיא נקלעה אליו.
ניצחון שלישי רצוף של הבולס...אני מרוצה :)

billc

New member
דרך אגב אתמול בJUMP זלזלו בכספי

הם התחילו ואמרו ששאק שיש לו אחוז קטן בבעלות של הקינגס, זרק שבגלל ההתנהגות של קאזינס אולי הם ינסו לעשות עליו טרייד בחודשים הקרובים, אישית אני חושב שבוגי בחיים לא יחתום מחדש בקינגס הוא יעזוב בכל מקרה
דבר שני אמרו שכספי דיבר עם ההנהלה על הדקות שלו, והודיע להם שהוא לא מעוניין לעזוב.

אחרי שהם עשו את ההקדמה הזאת דיברו קצת על בוגי, ואחרי שהגיעו לכספי, הם אמרו אנחנו לא באמת הולכים לדבר על כספי ופרצו בצחוק, הם אמרו שהם שמו אותו בהקדמה רק כידי שיהיה מעניין.

למעלה