אוקלהומה בשיפור גדול מאוד
עוד משחק טוב למרות שצריך גם להתעלם מרגעים רבים ברבע ה2 שהיו בינוניים מאוד שם דטרויט גם עשתה ריצה והגיעה עד ל13 הפרש מ8 מינוס.
KD היה מצויין שוב, תענוג לראות אותו עכשיו, יכולת כמו בעונת הMVP, חודר, קילר ב3, פקטור גם בהגנה.
לא מקרי שאוקלהומה עברה מרמת משחקים נמוכה לגבוהה ברגע שהוא חזר מן הסתם.
איבקה היה מצויין גם כן, כמעט ולא החטיא את הג'אמפרים הקבועים שלו ובהגנה היה פקטור רציני. אגב, מי שמסתכל על דפי סטטיסטיקה בטח שופט את אחוזי השדה של איבקה כמו שחקן גבוה אבל כל משחק הוא זורק יותר ג'אמפרים מחצי מרחק מאשר סלים בצבע ככה שכשהוא עומד על אחוזים כמו אתמול זה חתיכת יתרון.
ווסטברוק היה חלש מאוד, המשחק הכי גרוע שלו העונה בוודאות, בעיקר עשה נזקים והיה חבל לראות את זה. בסוף הוא הדיח את עצמו עם פאול 6 ואולי טוב שכך.
עדות לשיפור של אוקלהומה אפשר בעצם לקבל מזה שווסטברוק היה באמת נוראי והקבוצה בכל זאת ניצחה את המשחק מול קבוצה טובה.
בצוות המשלים, אדאמס היה מפתיע לטובה בהתקפה ובהגנה שמר מצויין על דראמונד שנשאר שקט מאוד כל המשחק.
קאנטר מכונת נקודות כמובן ממשיך עם יחס מטורף של נקודות לדקה, אני לא יודע איפה הוא עומד בליגה בקריטריון כזה, אני בטוח שבצמרת.
ווייטרס שחקן שימשיך לא לרדת לי חלק בגרון. הוא כל כך מפוזר, יש לו המון יכולות וכישרון, אם מישהו היה יכול לאפס אותו הוא יכל להיות חתיכת יתרון לקבוצה. כל עוד הוא כזה דפוק, הוא שחקן שאתה זורק כמו ג'וקר ומקווה לטוב.
אגוסטין, תרם לקאמבק עם פעמיים מהלכים של 3.