משחקי הלילה: 12 משחקים

קארי עולה ל8, גולדן ל16

אבל לצערי שני השיאים כנראה לא ישברו הלילה
פיניקס נזכרה להתחיל לשמור, וגולדן לא ממש מוצאת את עצמה ברבע השלישי(קלעו סל שדה במחצית השנייה רק אחרי 5 דקות)

קארי עם 9 גולדן עם 18, סוף רבע שלישי

הבעיה היא שגולדן רצו לקראת סוף הרבע הזה 0-12 ומובילים ב22 הפרש
&nbsp
מה שאומר...רבע רביעי בלי קארי,רק מחליפים, כך שלא שיא השלשות לשחקן בודד ולא שיא השלשות לקבוצה יישבר הלילה...

קוואי לא הצליח להשלים את המשימה :(

יאמר לזכותו ששיחק רק 4 דקות ברבע הרביעי שבו פופוביץ' נתן לכוכבים לנוח כי הספרס די שלטו במשחק והניצחון היה מובטח...

billc

New member
אם אני מנסה לנתח את ההצלחה של גולדן

חוץ מהקליעה המעולה שלהם, וחוץ מזה שהם מאוד קבוצתיים (הרבה מסירות)

יש להם כמעט בכל חמישיה שנמצאת על המגרש, 3 שחקנים שהם פליימייקרס שיכולים ליצור לעצמם ולאחרים וגם לחדור לסל

קארי, קליי תומפסון, גרין
איגי, ברבוסה, לווינסטון

כלכך הרבה פליימקרים זה מאפשר להם להיות מאוד יצירים ובלתי צפויים

billc

New member
דרך אגב בארנס נפצע ולא משחק, לא שזה גם לאיזה שהוא ירידה

בהתקפה של גולדן

billc

New member
וולטון משאיר דרמנוד גרין דקות רבות ברבע הרביעי

ברגע שיש לו טריפל דאבל הוא מוציא אותו, סטף קארי לא שיחק שניה אחת ברבע הרביעי, אז כל 41 הנקודות שלו , זה בשלושת הרבעים הראשונים

הכניסו עכשיו את גרין רק בשביל להשלים טריפל דאבל

לא היו יכולים להכניס את קארי להשחיל עוד כמה שלשות? :\

נעצרו על 22 שלשות, רק אחת משיא הפרנצ'ייז ההיסטורי

פאק...
&nbsp
אבל איך שהם משחקים, הם עוד ישברו את השיא הזה השנה
&nbsp
הם רק צריכים איזה פילי בבית או קבוצה אחרת של ראן אנד בלגאן כמו פיניקס והם יעשו את זה...

billc

New member
זה לא קשור לפילי, הם יכלו לעשות את זה היום

דווקא נגד פילי, יש סיכוי שקארי ישחק אפילו פחות

billc

New member
דרך אגב עכשיו בשידור אמרו, שסטף קארי לא שיחק ברבע הרביעי

ב8 משחקים העונה

OrEl74

Well-known member
מנהל
כרמלו הלילה

11 נק' ברבע הראשון 4 מ-6 מהשדה
בסיום המשחק...
11 נק' 4 מ-13 מהשדה
&nbsp
לזכותו יאמר שהוא קלט מהר מאוד שלא ממש הולך לו ומסר המון רק שחבורת העגלות הזאת שם לא מסוגלת לשים סל ממטר.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

כן, קבוצת הפאנטזי שלי לקחה את זה מאוד קשה..

באמת כמו שאתה אומר, השנה יש לו פחות משחקים של איזה 6 מ-24 (
) כי הוא פחות כופה את עצמו ואחוזי השדה שלי באמת שמחים אבל בסך הכל הוא שם מספרים מעט מאכזבים...

OrEl74

Well-known member
מנהל
כן, גם קבוצת הפאנטזי שלי סבלה מזה הלילה

אבל בגדול אני מאוד מרוצה מהמספרים שלו העונה.
&nbsp

כנראה עניין של ציפיות..

הוא נותן מספרים סבירים אבל קיוויתי ליותר כשלקחתי אותו בבחירה 15.

Anfield

New member
אוקלהומה בשיפור גדול מאוד

עוד משחק טוב למרות שצריך גם להתעלם מרגעים רבים ברבע ה2 שהיו בינוניים מאוד שם דטרויט גם עשתה ריצה והגיעה עד ל13 הפרש מ8 מינוס.
KD היה מצויין שוב, תענוג לראות אותו עכשיו, יכולת כמו בעונת הMVP, חודר, קילר ב3, פקטור גם בהגנה.
לא מקרי שאוקלהומה עברה מרמת משחקים נמוכה לגבוהה ברגע שהוא חזר מן הסתם.
איבקה היה מצויין גם כן, כמעט ולא החטיא את הג'אמפרים הקבועים שלו ובהגנה היה פקטור רציני. אגב, מי שמסתכל על דפי סטטיסטיקה בטח שופט את אחוזי השדה של איבקה כמו שחקן גבוה אבל כל משחק הוא זורק יותר ג'אמפרים מחצי מרחק מאשר סלים בצבע ככה שכשהוא עומד על אחוזים כמו אתמול זה חתיכת יתרון.
ווסטברוק היה חלש מאוד, המשחק הכי גרוע שלו העונה בוודאות, בעיקר עשה נזקים והיה חבל לראות את זה. בסוף הוא הדיח את עצמו עם פאול 6 ואולי טוב שכך.
עדות לשיפור של אוקלהומה אפשר בעצם לקבל מזה שווסטברוק היה באמת נוראי והקבוצה בכל זאת ניצחה את המשחק מול קבוצה טובה.
בצוות המשלים, אדאמס היה מפתיע לטובה בהתקפה ובהגנה שמר מצויין על דראמונד שנשאר שקט מאוד כל המשחק.
קאנטר מכונת נקודות כמובן ממשיך עם יחס מטורף של נקודות לדקה, אני לא יודע איפה הוא עומד בליגה בקריטריון כזה, אני בטוח שבצמרת.
ווייטרס שחקן שימשיך לא לרדת לי חלק בגרון. הוא כל כך מפוזר, יש לו המון יכולות וכישרון, אם מישהו היה יכול לאפס אותו הוא יכל להיות חתיכת יתרון לקבוצה. כל עוד הוא כזה דפוק, הוא שחקן שאתה זורק כמו ג'וקר ומקווה לטוב.
אגוסטין, תרם לקאמבק עם פעמיים מהלכים של 3.

מה שהיה נחמד זה שחלק משמעותי מהריצה של הת'אנדר

ברבע הרביעי הייתה כשווסטברוק (שגמני הרגשתי שזה אחד המשחקים הגרועים שלו בשנים האחרונות) ודוראנט ששניהם היו על הספסל. ווייטרס ואוגוסטין הובילו כדור ולמרות זה לא נשמע כמו דבר חיובי זה עבד טוב.
&nbsp
אבל ככה זה ווייטרס, לפעמים יש לו אימפקט חיובי ולפעמים שלילי. היום הוא לא סיים עם אחוזים טובים אבל הוא תרם שלא כמו בדרך כלל. הבעיה שאין ל-OKC כמעט שחקנים שיובילו כדור כששני הכוכבים בחוץ. מורו, רוברסון וסינגלר שקצת נשכח מהרוטציה בזמן האחרון (6 דקות במצטבר בשלושת האחרונים וטוב שכך
) הם בוודאות לא התשובה. אוגוסטין הוא גם מאוד סטריקי ולבסוף נשארנו עם ווייטרס שלפחות מזיז דברים לאיזשהו מקום אבל אין ספק שבמובן הזה הארדן/ג'קסון חסרים.
&nbsp
בקשר לנקודות פר פוזשן, זאת באמת שאלה מעניינת. מסתבר שקאנטר "רק" במקום ה-26 בליגה עם 28.5 נקודות ל-100 פוזשנים (ראשון מבין שחקני הספסל). כמובן שאת הליגה מוביל סטף עם 45.5. קאזינס, ווסטברוק, דוראנט והארדן סוגרים את החמישייה הראשונה:
&nbsp
http://www.basketball-reference.com...tat=&c5comp=gt&c6mult=1.0&c6stat=&order_by=ws
&nbsp
אם כבר התחלתי לחפש, אז מבחינת רבאונדים פר פוזשן, קאנטר במקום החמישי בליגה עם 19.2. דראמונד מן הסתם ראשון עם 24. ווייטסייד, טריסטאן תומפסון ודיאנדרה ג'ורדן סוגרים את החמישייה, כולם עם פחות מ-20:
&nbsp
http://www.basketball-reference.com...tat=&c5comp=gt&c6mult=1.0&c6stat=&order_by=ws

rapgamer4ever

New member
תבדוק את הסטטיסטיקה של חסימות ל-100 פוזשנים

רק תיזהר שהלסת לא תיפול חזק מדי על הרצפה.

וואו פאקינג כמעט כפול מכל השישה שמאחוריו..

זה כאילו יש רמה של חוסמים מצויינים בליגה ויש את וייטסייד.
&nbsp
והוא הגיע מלבנון פור גאד סייק.

rapgamer4ever

New member
אינדיאנה- שיקאגו ופיניקס- גולדן:

אינדיאנה- שיקאגו:
נהניתי מהמשחק. הפייסרס במחצית הראשונה הזכירו לי קצת את יוסטון של שנה שעברה. הם היו מאוד פעילים בהגנה. עשו דאבל טימים, חסמו נתיבי מסירה, כפו איבודים והצליחו להשיג נקודות בפאסט ברייק. הסט אופנס שלהם התבסס על היכולת האישית של ג'ורג' וקצת אליס אבל כמו שכבר אמרתי מספר פעמים: קשה לשמור מול הרכב של היל-אליס-ג'ורג', במיוחד כשמיילס גם על המגרש.
אינדיאנה נשרפה פעמים בודדות בהגנה עם ההרכב הזה כשגאסול או מירוטיץ' קיבלו כדור ללייאפ מול שומר קטן מהם. אבל זו הבעיה שלי עם הקו הקדמי (האוברייטד) של הבולס- הם טובים ומגוונים על הנייר אבל במציאות אין להם את האקספלוסיביות להעניש את היריבות. גאסול היה גרוע עם 9 נקודות בלבד אבל גם במשחק טוב שלו הוא היה שם 20, לא 35.
אפילו בריבאונד היה שוויון.
המסקנה היא שאינדיאנה מרוויחה יותר ממה שהיא מפסידה ואני חושב שהיא צריכה להמשיך עם ההרכב הזה חוץ ממצ'אפים נקודתיים שלא יאפשרו לה.
ממש נהניתי שבמחצית השנייה פול ג'ורג' ובאטלר were going at each other. ג'ורג' הוא הטוב מביניהם והוא הצליח כמעט לנעול את באטלר הגנתית באחד על אחד. גם ג'ימי עשה עבודה הגנתית מצוינת ואפילו הצליח קצת לתסכל את ג'ורג' לשלב ששריקה לא טובה של השופטים כמעט גרמה לו לספוג עבירה טכנית שנייה. בשורה התחתונה פול ג'ורג' עם עוד משחק גדול ובכלל בכושר קליעה מטורף. השלשות שלו אוף דה דריבל נכנסות באחוזים פנטסטיים.
דרק רוז היה גרוע. לא רק בגלל האחוזים שלו אלא הזריקות שהוא לקח. הוא קולע העונה ב-36% מהשדה וכמעט לא מגיע לעונשין. אני מתנצל בפני אוהדי הבולס אבל הוא אחד הרכזים הפותחים הכי גרועים ב-NBA כרגע.
&nbsp
פיניקס- גולדן:
המשחק התנהל באוירה של אימון. גולדן פתחו פער דו ספרתי תוך כמה דקות ושמרו על היתרון מבלי להתאמץ בכלל בהגנה.
בשלב מסוים במשחק ראיתי כנראה את ההרכב הכי נמוך שהווריורס שיחקו אי פעם, עם 5 שחקני פרימטר מובהקים: ליבינגסטון, ברבוסה, ברנדון ראש, איגודאלה והריסון בארנס.
קשה להסיק מסקנות ממשחק כזה שבו הכל נכנס לווריורס. בכל אופן הייתה לי תחושה שהם הגיעו חדים והיו יכולים לתת כמה דקות של האסל הגנתי ולפתוח את הפער ל-30.

למעלה