משחקי הלילה (שהיה)

rapgamer4ever

New member
משחקי הלילה (שהיה)

דנבר ניצחה את יוטה יותר מדי בקלות. ג'ייאר עם 28 ו-7 אסיסטים, כריס אנדרסן לא רחוק מטריפל דאבל עם 7 נקודות, 10 ריבאונדים ו-8 בלוקים (בוזר הקורבן העיקרי- נחסם על ידו 6 פעמים). בצד השני אין מספרים יוצאי דופן, הכל רגיל ומאוזן וכרגיל יוטה ממשיכה להפסיד בחוץ. חוסר הביתיות שלה בפלייאוף כבר בסיבוב הראשון יהווה בעיה של ממש. אין מצב שהם לוקחים יותר ממשחק חוץ אחד מול אף יריבה. וושינגטון מפתיעה את קליבלנד, היא הצליחה להגיע לטבעת בקלות רבה הרבה יותר ממה שהיינו מצפים- קלעו במעל 50% מהשדה והיגו 30 פעם לקו (באטלר 11). ארינאס הוסיף 10 אסיסטים. בצד של קליבלנד לברון עם 31,9,6 אבל גם 6 איבודים. נתון יוצא דופן: קליבלנד מסיימת את המשחק עם 0 חטיפות. פילי ניצחה את מילווקי והתבססה במקום החמישי. אנדרה מילר עם 18,11 אבל גם 8 איבודים, לו וויליאמס עם 21 מהספסל. בצד השני סשנז עם 18,10.

chaiel49

New member
לגבי וושינגטון...

לא רק שג'יימיסון הוא אנדרייטד...הוא לדעתי השחקן הכי טוב שאף אחד לא מכיר...

chaiel49

New member
אני ואתה ושאר חברי הפורום...

אכן מכירים אותו... אבל אני במטיח לך שרוב האנשים שלא מבינים יותר מדי ב (מבינים, אבל לא ממש) NBA לא מכירים אותו או לפחות לא יודעים עד כמה הוא טוב...

rapgamer4ever

New member
במחשבה שנייה אתה צודק

אני מצליח לחשוב על ג'יימסון יותר מוכר(ת) ממנו...

rapgamer4ever

New member
לאאא... נראה לך יש לי כסף לוויסקי?

התכוונתי לג'יימסון אחר(ת). המנחש נכונה יזכה ב... טוב האמת שהוא כבר זכה

Puskas

New member
אין לך 150 שקל לבקבוק ג'יימיסון

אבל יש לך כסף ללילה עם ג'נה ג'יימסון??? :)

Puskas

New member
יש מצב..

הכי טוב לשבת בבית לראות את אנטואן והוויזארדס כשבו זמנית ג'נה עושה בך מעשים מגונים ואחרי כל זה לשתות כמה כוסות של הויסקי :)

rapgamer4ever

New member
נהההה

הוויזארדס לא מספיק מעניינים, עדיף לכבות. אבל הכי חשוב- את הוויסקי הייתי שומר לג'נה. טוב אני לא יכול ככה, אני חייב להתוודות. 30 תגובות שלי על ג'נה ג'יימסון והגיע הגילוי הנאות שלי- אין לי מושג אפילו איך היא נראית. פשוט השם שלה מפורסם אבל בחיים לא ראיתי אותה. המצפון שלי לא רגוע, אני חייב להפסיק עם זה או לראות אותה. אז הנה, ראיתי. לא משהו רציני, כולה תמונות בגוגל. האמת? ציפיתי ליותר. אבל לפחות עכשיו אני רגוע ויכול לשכב לישון בשקט. עם ג'נה. סתם סתם, עכשיו i just push it...

Or Amit

New member
../images/Emo207.gif

קצת עבר לנו מתחת לרדאר (או שההודעה עברה לי מתחת לרדאר בפורום) שאייברסון סיים את הקריירה שלו בדטרויט. ג'ו דומארס הודיע שפציעת הגב של אייברסון תשבית אותו לשארית העונה הסדירה וכי הוא לא יחזור בפלייאוף. כמו כן דטרויט הודיעה שאין להם כוונה להחתים את אייברסון על חוזה חדש. כל זה מגיע 24 שעות אחרי שאייברסון הודיע שהוא מעדיף לפרוש מאשר להעביר עוד עונה על הספסל.

נראה לי שדטרויט החליטה שהספיק לה

מאייברסון. זה שלא יחתימו אותו לשנה הבאה היה דיי ברור. דומארס אמר שבהתייעצות עם הצוות הרפואי הוחלט שהכי טוב לכל הצדדים שאייברסון יושבת עד סוף השנה. מכיוון שלדטרויט אין עניין בעתיד של AI, אני חושב שהחליטו פשוט שעדיף לדטרויט בלעדיו.

לא חושב שהוא סיים את הקריירה

בטח הוא ימצא בעונה הבאה קבוצה כלשהי שתיתן לו 8 מיל'... השאלה אם הוא באמת לא מוכן לעלות מהספסל? או שבקבוצה שיכולה לקחת אליפות הוא יסכים לעלות מהספסל? הוא נראלי די רעב לטבעת...

rapgamer4ever

New member
קשה לי לומר אם יפרוש או לא- יש סיכוי לא מבוטל

האם הוא מבוגר? כן. האם הוא נהנה? לא. האם הוא fed up? כנראה שכן. הם הוא מאמין בעצמו? ספק. האם עוד עונה דומה לאחרונה תעשה טוב לקריירה שלו? הל נו. ומה הסיכוי שהעונה הבאה תהיה שונה מהותית? לא גדול. אייברסון היום הוא רכז סקורר בינוני שרגיל להיות הסופרסטאר, וזה סוג השחקנים שהכי לא צריכים. כמו מארברי, כמו פרנסיס. הם היו יכולים להיות טובים אם היו מפנימים שהם שחקנים שישיים ולא מספיק טובים כדי להחזיק בכדור כ"כ הרבה זמן (אייברסון פעם כן היה, היום לא). אף פעם לא קל להמר על פרישה של שחקן בגיל של אייברסון (34 אם אני לא טועה), אבל אם אני צריך להמר על פרישה של שחקן אחד בגיל הזה- אני מהמר על אייברסון.

Orenseg

New member
למעלה