משחקי הלילה - רביעי 4-2

משחקי הלילה - רביעי 4-2

והלילה יש לנו כמה וכמה משחקים מעניינים:
זה לא אחד מהם. ניו ג'רזי מתארחים בוושינגטון. כרגע מחצית, והג'רזי מובילים 58-53. דווין האריס עם 19 מוביל אותם. בוושינגטון חלוקה מאוזנת לשם שינוי, אחרי שבדרך כלל רק באטלר וג'יימסון קולעים. פצ'רוב עם 11, מקגי עם 10, ג'יימס עם 9 ו4 אסיסטים. אולי זה קשור לעובדה שבאטלר לא משחק.
הקליפרס מתארחים אצל אורלנדו נטולת נלסון. לא בדיוק המבחן לעמידות שלה. 61-37 3 דקות למחצית. אנת'וני ג'ונסון מפציץ 17 נקודות עם 5 מ6 מהשלוש. לי עם 11, ודוויט עם 8 ו7. ת'ורנטון עם 14 לקליפרס.
קובי ולהקתו מתארחים בטורנטו. 54-49 לביתיים 3 דקות למחצית. אוניל עם 12 ו6, בוש עם 12 4 ו5, וגרהאם מחליף את קלדרון שלא משחק עם 11. קובי עם 15, ופאו עם 10. אבל הלייקרס מתקשים להתמודד עם בוש ואוניל, וצוברים עבירות בפנים.
מיאמי הגיעו לעיר המכוניות. ומובילה 21-19 1:30 לסוף הרבע. וייד עם 7, 2 אסיסטים ו2 חטיפות. אייברסון ופרינס עם 7 כ"א בצד השני.
לברון מגיע למדיסון סקוואר גארדן, ומצהיר שלא הולך להתמודד מול השיא של קובי. זה לא מפריע לו כלל לקלוע 20 נקודות ברבע הראשון, והקאבס מובילים 36-24. לי עם 8 ו4 בצד השני. נעקוב אחרי זה. עוד משחקים לא החלו, ונדבר עליהם מייד.

בוקר טוב לאדוני

לונג טיים נו סי ! לברון כאחוז דיבוק מכדרר ופורץ אנתוני גונסון כמו אומר "חברה יש על מי לסמוך ומול הקליפס זה ניסוי כלים מאוד נוח לדעתי עליהם להביא מישהו רציני, אחרת יתחילו לרדת או בעצם לשמר מקום שלישי במזרח אבל לאבד גובה גאמיר היה המנוע הקטן שלהם, הדינמו השקט

בוקר צח.

אכן מזמן, וטוב לראות אותך כאן. אני מהמר על 62 נקודות של לברון הלילה. יש כאן כבר דיון שלם על נלסון. הבעיה של ג'ונסון היא לא ביכולת. היא בסיבולת בעיקר בגלל הגיל. כל שחקן שקולע מספיק טוב יכול להיכנס למשבצת שם, כי הווארד והידו יכולים לנהל את המשחק. אבל זה מה שהיה בשנה שעברה, ולא הביא אותם רחוק מדי. נלסון הוסיף משהו חדש.

מה עוד יש לנו שם?

השוורים מגיעים לעיר הג'אז - ולא, זאת לא יוטה, זאת ניו אורלינס. האורלינס בלי פול, ובלי צ'אנדלר (דניאלס וארמסטרונג פותחים במקומם), השוורים ללא גודן. נראה לי שבלי פול להורנטס אין ממש סיכוי מול אף קבוצה. יהיה סקור נמוך.
דנבר מגיעה לOKC. הנאגטס בלי צ'ונסי, וקרב פתוח בין כרמלו לדוראנט. אני עדיין סבור שהנאגטס חזקים מדי בשביל OKC, וינצחו.
אטלנטה מתארחת במיניסוטה. וגם הם ללא הגארד המוביל שלהם. ג'ו ג'ונסון נכנע לשפעת ומו אוונס מחליף אותו. לעומתו אל הורפורד חוזר ויתחיל מהספסל. במיני קווין לאב נכנס לחמישיה. יהיה קר, ומיני כנראה ינצחו.
הרוקטס מגיעים לממפיס. לא נראה לי שיש הרבה מה לומר על המשחק הזה, מלבד שבמפתיע הרוקטס בהרכב מלא.
פורטלנד מגיע לדאלאס למשחק קשה. המאבריקס לדעתי חזקים מדי בבית.
והמשחק לדעתי, פיניקס בגולדן סטייט במשחק שכנראה יסתיים בסביבות ה250 נקודות. פיניקס יקחו.

גרסי בורחת בשלישי, לברון 28

35:16 לנטס בנתים ברבע, 20+ הפרש במשחק האריס עם 26, קארטר 18, ועוד משחק נהדר של הצעירים לופס 12 ו 12, אנדרסן 13 הקינג במחצית הגיע ל 28, בהחלט בקצב 60+ כולל אסיסט באזר וקודם סל באזר אבל רק 5 לקאבס במשחק מהיר ולא מסודר שעוזר לנ"י הרינגטון (איזה רינגטון?) 19, לי 8 ו 6

ג'רסי מנצחת בקלילות

115-88. רבע רביעי שכולו גארבג'. הוויזארדס צריכים המון קסמים בשביל להגיע למשהו השנה. האריס עם 26, 7 אסיסטים ו5 ריבאונדים, קרטר עם 20, אנדרסון עם 18 ו9, ולופז עם 12 ו12. יאנג הוביל את ווישנגטון עם 21. ג'יימסון רק עם 10 ב4 מ20 מהשדה. לברון עם 38 לפני סוף השלישי.

זה מלך זה?

לברון לא מתקרב לקרסוליים של קובי ול61 שלו. הוא "מסתפק" בטריפל דאבל עלוב של 52 נקודות, 11 אסיסטים ו10 ריבאונדים. אין אין אין על קובי! הקאבס בניצחון דחוק 107-102. זי עוזר עם 15 ו8, שרביאק עם 12 ו13(??) ריבאונדים, גיבסון עם 11. אל הארינגטון הוא הסיבה העיקרית בגללה המשחק היה צמוד, והוא היום עם 29 ו13. לי עם 12 ו10. נייט עם 11. במשחק נוסף, סוף סוף נצחון לדטרויט. 93-90 על מיאמי. סטאקי עם 18, 6 ו6, ראשיד עם 18, פרינס עם 16 ו8, 12 לריפ, 11 לAI, ו8 ו17 ריבאונדים למקדייס. 29 לוייד אבל רק 10 מ31, עם 13 אסיסטים 7 ריבאונדים, 2 חטיפות ו3 חסימות. 16 למריון, 16 לביסלי שפתח ב0 מ7 מהשדה, 10 ו10 להאסלם.

STEVE NASH

New member
מ-ד-ה-י-ם!!!

כל כך נדיר לראות שחקן שקולע 52 נקודות וגם מוסר כמות כזאת של אסיסטים. קובי תרם 61 ו3 אסיסטים אם אני לא טועה... פשוט אדיר. מסכן מי שקיבל אותו בפנטזי על הראש

OrEl74

Well-known member
מנהל
יותר נדיר ממה שאתה חושב

לברון קבע הלילה שיא של מספר הנקודות הגבוה ביותר ששחקן קולע ועושה טריפל דאבל תוך כדי. השיא הקודם היה של לארי בירד עם 49 נק'.

Puskas

New member
נפלה לי הלסת

כשראיתי את הנתונים..אני רגיל שכשמישהו קולע מעל 40 הוא בדר"כ לא מוסר יותר מ5-6 אס'... אבל גם לקלוע 52 וגם למסור 11 אס'?? זה אומר שהוא אישית היה אחראי כמעט על כל הנ"ק שהם קלעו..זה השתלטות אדירה על המשחק בלי פגיעה במרקם הקבוצתי... השחקן הכי טוב בליגה..אף אחד אפילו לא מדגדג את המס' שלו..וזאת למרות שלפירס וקובי למשל יש חבר'ה משלימים יותר טובים..ובכל זאת ג'יימס והקאבס מסתכלים לשניהם חזק בלבן של העין.. וויליאמס ממש עוזר בזה..ולחשוב שיש להם כזה רצף הצלחות בלי ווסט שהוא כלי חשוב מאוד במשחק שלהם..מדהים!

Orenseg

New member
דווקא לא.

סורוקה כתב הבוקר בnrg שווילט צ'מברליין עשה טריפל דאבל עם 53 נקודות, והוא מקדים את לברון כמובן...

OrEl74

Well-known member
מנהל
אחרי המשחק ראיתי ב-ESPN

את התוכנית "ספורט סנטר" ואמרו שם בפירוש שלברון רשם שיא בנושא הזה. צ'מברליין אפילו לא מוזכר בין 5 הראשונים. אז מצד אחד אני סומך על אנשי ESPN שהם יודעים מה הם אומרים ומצד שני אני לא סומך על עצמי ויכול להיות שהכוונה היתה לטריפל דאבלס בגארדן.

ובוואלה בכלל דיברו על קארים

הפתרונים למי? לפי ESPN מדובר על הכי הרבה נקודות בטריפל דאבל מאז המיזוג בין הNBA לABA ב1976. לא כתוב יותר מזה.

הכפפה

New member
ב-ESPN כתבו צ'מברליין

53 נקודות ב-1968. אני מניח שסורוקה, וואלה ושות' לוקחים את הנתונים שלהם משם.

איזה שחקן ענק

נראה שכל יום קורה בMSG משהו מיוחד...ביום שישי הסלטיקס מגיעים, נראה איזה 10 שלשות של אלן/האוס? פירס ירצה גם הוא 50?
או שהסלטיקס יבואו עייפים מהמשחק מול הלייקרס בכלל...

משחק ענק בטורנטו עם סיום נהדר

במיוחד אם אתה אוהד לייקרס... קצת יותר מדקה לסיום, הלייקרס עולים ליתרון 7. אנתוני פארקר מכדרדר מול השומר שלו, ועולה לזריקה מטר מאחורי קו השלוש. רק רשת. בצד השני קובי לא מצליח לקלוע, וגראהם מקבל את הכדור מול סשה במתפרצת. הרבה יותר חזק, הוא הולך לסל ועושה שתיים ועבירה, אבל מחטיא מהקו. רק 2 לליקרס. קובי בצד השני, נכנס על השחקן שלו, מגיע לקו העונשין ועולה חזק מהמקום, השומר שלו עף לצד השני, והלייקרס ב4. פארקר עוד מספיק להחטיא פעמיים, והלייקרס מנצחים את המשחק מהקו, 115-107. קובי מוביל כרגיל עם 36 נקודות, ב13 מ28 מהשדה, 8 ריבאונדים ו5 אסיסטים. גאסול לא מפגר אחריו בהרבה עם 31, 15 ריבאונדים, 2 חטיפות ו2 חסימות. אודום עם 13, ופישר עם 12. בטורנטו, שוב כריס בוש נעלם, ולמעשה לא משחק ברגעי ההכרעה. האם יש הצהרה חזקה מזאת על דרכו של בוש החוצה? שימו לב לשורה של JO, שכמעט עושה טריפל מדהים היום, עם 22 ב9 מ17 מהשדה, 9 ריבאונדים, 4 אסיסטים ו9 חסימות! גרהאם החליף את קלדרון וסיים עם 24, ברניאני עם 21 ו9 ריבאונדים, פארקר לקח את מלאכת ניהול המשחק ועשה זאת מעולה עם 18 ו9 אסיסטים ורק איבוד אחד. בוש כאמור רק עם 12, 8 ו5, ב28 דקות משחק בלבד. חבל שכל שאר מגיעים, והוא לא.

תיקון לגבי בוש

חשדתי שהוא נפצע, אבל לא ראיתי דיווח בשום מקום, ולכן הנחתי שהוא היה בריא. מסתבר שהוא אכן נפצע. נקע את הרגל, 8:50 לסוף, ובגלל זה לא שותף בסיום. עדיין אני חושב שהוא בדרך החוצה מטורנטו. אם לא השנה אז בשנה הבאה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
נראה לי שזה דיי ברור שהוא בדרך החוצה

הבן אדם הצהיר שהוא לא מתכוון להישאר בטורנטו בסוף החוזה שלו ואין לי ספק שבטורנטו ינסו לסחור בו ולקבל עליו חבילה כמה שיותר גדולה. ויפה שעה אחת קודם...לפני שבליגה יבינו כמה הוא אפס.

Orenseg

New member
לא ממש הצהיר רשמית.

סטיבן A סמית', האידיוט עם הפה הכי גדול בליגה, פתח את הפה שלו. לטענתו בוש אמר לבריאן קולאנג'לו שהוא לא מתכוון להשאר בטורונטו אחרי 2010. בוש וקולאנג'לו הכחישו את הדברים, אבל יכול להיות שהסוכן שלו או אחד המקורבים לו דיבר בשבילו. אין ספק שהוא מתוסכל משריקות הבוז של הקהל, ובצדק. שני אוהדי ראפס התייחסו לסיפור בוש בצ'אט של צ'אד פורד בESPN, ופורד כתב קצת על המצב בגבול הצפוני.
Raptor Fan (Toronto): Would somebody please hand Chris Bosh a freakin' tissue? Sunday was the second time this year he has whined about Raptor fans booing him and/or the Raptors during a game. Please ... If it wasn't for us fans he or no player would be making their millions. We have every right to boo or cheer who we want during a game. Remember Tracy McGrady and Vince Quitter? They still get booed at the ACC. Get your act together Bosh or you'll be next. Thanks Chad, I needed a place to vent. Chad Ford: Now do you understand why the Bosh rumors are flying? I can't speak to the veracity of Stephen A. Smith's report. However, the word around the league is that Bosh wants to leave. Bryan Colangelo says Bosh hasn't told him that. Bosh has said he hasn't told Colangelo that. But what about Bosh's agent? Or someone else close to Bosh? Even if it's never been said, isn't the writing on the wall? The question is: Is Colangelo better off doing something now or waiting until this summer? There's arguments for both approaches. It sounds pretty strongly like Colangelo is taking the latter approach. I've heard from a couple of NBA teams that he's been pretty strong in telling them he's not trading Bosh right now. But if the right offer came along ... wouldn't he have to look at it? Joe (cleveland): What would Toronto demand for Bosh at this point? Do the Cavs have the pieces? SportsNation Chad Ford: At this point, meaning by the trade deadline? I think Colangelo would need to get a young potential superstar back. He can't give Bosh away. This summer, if things look like re-signing Bosh in 2010 isn't going to happen, it could be much less. That's why I think there's an arguement that you trade him now. A team in contender mode might be willing to give up more to have him for two title runs. As for Cleveland, they don't have the pieces to make a deal. But I wonder if a Miami deal that sent Michael Beasley, Shawn Marion's expiring contract and perhaps a future first or Daequan Cook might do it? If I was Pat Riley I'd jump all over that. A Bosh, Wade connection would be awesome.​

למעלה