משחקי היום

יש MLB.TV

מה שאתה מדבר זה המשחק השבועי "Sunday Night Baseball" בESPN, היום המשחק אטלנטה-דטרויט ומ2 באמת יש בייסבול טונייט, שזה כמו כל התוכניות "סיכום המחזור" בכדורגל שלנו שאני לא רואה../images/Emo3.gif שווה לראות את זה, אחלה דבר. בימי שבת יש משחקים ב11 בלילה בפוקס ספורטס. כל יום שבת משחק אחר. בימי שני ורביעי גם בESPN מאנדיי נייט בייסבול ומשחקי יום רביעי... ולפעמים, אולי עכשיו זה כל שבוע אני לא בטוח, יש משחק מוקדם (מוקדם של ארה"ב - ערב-לילה של ישראל) בפוקס ספורטס. אנחנו (אני לפחות) רואה בMLB.TV, שידורי טלוויזיה של כל אחד מהמשחקים מMLB.COM. זה עולה 80 דולר לעונה שלמה, ואתה יכול לצפות בכל המשחקים. אתה יכול גם לשלם 120 דולר בשביל הפרימיום שמביא לך בנוסף איכות יותר טובה, גם את שידורי הרדיו של כל משחק ועוד דברים מיוחדים כמו הרגעים הזכורים בבייסבול וכאלה.

אז הקאבס עשו לוויט סוקס סוויפ

HR שלישי ב3 משחקים לסוריאנו בסדרה הזאת. וניצחון 3-0 שכלל מהלך מוזר מאוד עם חוקי OBSTRUCTION שונים שהראו עכשיו והסבירו בבייסבול טונייט. אז מה אליקו, תגובות?../images/Emo3.gif מילווקי הפסידה...

לא הייתי פה ביומיים האחרונים

כמ שראיתם. הסיבה ? נדפק לי האינטרנט ! לא היה לי משחק ראוי אחד לשחק ונאלצתי לשחק פאקינג סוליטר במקום לראות את הסדרה הכי כיפית (לפי איך שהיא התפתחה כבר במשחק הראשון) מול היריבה העירונית! CBI ! הבאנו סוויפ וכבר התעדכנתי בתוצאות ובמה שקרה play by play . הסדרה התאפיינה בחוסר משחק התקפי משובח . האמת , בתחילת הסדרה פחדתי שנגרום לבולפן הגרוע שלהם להפוך בין רגע לבולפן הכי טוב במיג'ורס . כאלה אנחנו - יודעים לתרום לחברה . שמחתי לראות שדפקנו את ג'נינס במשחק השני ובכלל הבולפן שלנו היה מצטיין - מארמול שממשיך ביכולת מדהימה , ווארטז שהשיג את הניצחון במשחק השני , וויילי אומן ומעל כולם בוב הוורי שחוזר לכושר . אחרי שהפסיד משחק בסדרה הקודמת נגד טקסס הוא הועבר במשחק השני לעמדת הקלוזר לאחר פציעתו של דמפסטר . הוא עבד יפה וקיבל סייב גם במשחק השני וגם בשלישי . הבולפן כבר מראה יכולת טובה מאוד בסדרות האחרונות . זה התחיל עוד בסדרה נגד המרינרס . אפשר לומר שאחרי המשחק היום (קולורדו) אנחנו אמורים לסגור שבועיים של בולפן טוב באופן כללי . זה מזמן לא קרה . נקודות למחשבה : 1. דילי - יום עסל יום בסל . בשני המשחקים האחרונים יש לו 1 מ-9 ובסדרה כולה 2 מ-12 . כבר תקופה ארוכה שהוא לא מצליח לספק את הסחורה . הוא בסלאמפ רציני מאוד . מי היה מאמין שהוא יהיה עם 6 הומראנים ו-39 RBI בסוף יוני . השחקן שעד לפני שתי עונות (בעונה הראשונה שלי כאוהד הקאבס) כמעט והשיג את הטריפל-קראוון . 2. רמירז - טוב לראות אותו חוזר ! ראמי ברוך שובך וברוכים הניצחונות שעוד תביא לנו העונה ! 3. פליקס פיי - במשחק הראשון של הסדרה הצליח לסיים רצף שלילי של 0 מ-16 מול LHP עם 2 RBI סינגל . אין ספק בכלל שפיי נותן עונת רוקי טובה מאוד . ההתחלה היתה טובה יותר ולאחרונה הוא קצת נחלש , אבל עדיין התרומה שלו , בעיקר ההגנתית , עוזרת מאוד לקבוצה . 4. סוריאנו - לא יציב . פעם הולך 0-4 וחובט לכל פיצ' ופעם הולך 3-3 עם הומראנים ובלאגנים וגם זה כשהוא חובט בפיצ' ראשון . שילמד להיות סובלני !!!! לידאוף ווק לא פחות ראוי מבייס היט . המטרה שלך היא לא להפציץ , אולי זה היה ככה פעם , אבל היום המטרה שלך לעלות על בסיס ולנסות לגנוב אם אפשר ולחזור הביתה . זה הכל ! אל תשגע אותנו ! 5. איזטוריס . יש קצת עלייה ביכולתו לאחרונה .הוא חבט 3 מ-11 בסדרה - כל ההיטס במשחק השני. בסה"כ זה נחשב לשיפור אצלו , אם כי אני לא יודע ממה זה נובע ... (בעצם אני כן יודע . לירון ..ידוע בכוחותיו הבלתי-נתפסים . זה עבד על סוריאנו ועל אחרים . עכשיו זה מתחיל להשפיע על איזטוריס . את ג'ונס שמנו בחוץ כרגע , אבל המטרה הבאה היא להחזיר לדירוסה את הכשרון . לאחרונה הוא הולך בשנתו או משהו מוזר אחר שקשור גם לבת שלו .זה התחיל מטקסס ואני חושב שצריך לקרוא ללירון ולהיעזר במוצרים של החברה שלו שהוא ייסד ביחד עם עזרה של חבר טוב , קווין שמשחק במקרה גם ברד סוקס . החברה נקראת "לירון אנד יוקיליס טריטמנט" .

LADodger

New member
אתם צריכים יותר בסיסים בשביל סוריאנו

כי כל הומר שלו זה סולו...

../images/Emo6.gifתראה

אני מקווה שאתה יודע ששנת 2005 הייתה יוצאת דופן בשביל לי, פתאום עם אוורג' גבוה, 45+ HR וכו', זה בכלל לא מה שהוא עשה בקריירה ושלעתיד צריך לצפות משהו יותר בסגנון של 290.-300. אוורג' ו25-30 HR לשנה, כמו שהוא עשה לפני הפריצה הזאת. השנה הוא באמת לא חובט HRים וזה מוזר. סוריאנו אף פעם לא יילמד לקחת זריקות, זה פשוט לא יקרה איתו. עדיף כבר שיחבוט שלישי לפני די לי או אראמיס ויקבל זריקות טובות שהוא יוכל לפגוע בהם. אם תשימו לפניו 2 חבר'ה שעולים על הבסיסים לא מעט, זה יכול לעבוד.

BarcaBoy2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה אמרתי

שיהיה סוויפ יאלה איזה תותח אני איזה עלובים הוייט סוקס השנה יאלה שהקאבס ימשיכו לנצח לפחות

LADodger

New member
כתבות על הליגה הישראלית באתרי ספורט:

http://sports.walla.co.il/?w=/3750/1127545 - כתבת וידאו בווואלה http://sports.walla.co.il/?w=/3750/1127778 - עוד כתבה בוואלה http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=94233&bz=16 - כתבת וידאו ב-ONE *שניר, בכתבה השנייה כתוב שהיה טור אנכי ומסודר לאוכל כמו שצריך, אבל אתה אמרת שהיו מלא דחיפות עם ישראלים ואמריקאים עד שהגעת לאוכל בנס...... מה תגובתך?

NYMets Man

New member
קראתי את זה ../images/Emo6.gif

איזה שטויות תור אנוכי... אם שילוב גרוע זה אמריקנים שמנים ורעבים ביחד עם ישראלים שעוקפים מצהד... עמדתי אתמול והיה מאחורי איזה מישהו שמן דבוק לתחת שלי והכרס שלו גרמה לעקמת בגב שלי :S הייתה מלחמה שם... בוא נגיד שמאז ההופעה של אופת' פה בארץ לא יצא לי לקיים יחסי מין יבשים עם 7 גברים ובחורה אחת בו זמנית :S

7liel7

New member
יש מצב שתעשה לי טובה קטנה?

המדיה פלייר במחשב שלי לא עובד, אז אני לא יכול לקרוא את הכתבה הראשונה כי מיד כשאני נכנס אל העמוד המחשב מכבה לי אותו אוטומטית... אז יש מצב שתעשה לי העתק-הדבק של מה שכתוב בכתבה? תודה../images/Emo13.gif.

NYMets Man

New member
מאת וואלה!

" ליגת הבייסבול הישראלית. צירוף מלים שעד ליום ראשון נשמע הזוי משהו, קיבל נופך חדש לחלוטין עם הזריקה הראשונה שהוציאה את המשחק בין פ"ת פיונירס למודיעין מיראקל לדרך. יותר מ-3,000 צופים, מרביתם ממוצא אמריקאי, הגיעו לכפר הבפטיסטים בפ"ת כדי להיות חלק מהאירוע ההיסטורי. האווירה - ממש כמו בארה"ב. סדר מופתי, חניה וסידורי אבטחה מתוקתקים ומוקפדים, מנגל לצד המכוניות (מה שנקרא בלעז "טייל גייטינג") והמבורגרים ענקיים, שמנוניים ועסיסיים. הכל היה מוכן לכדור הפתיחה. בטקס הרשמי הוצגו שש קבוצות הליגה: בית שמש בלו סוקס, נתניה טייגרס, רעננה אקספרס, תל אביב לייטנינג והשתיים שפתחו את הליגה, הפיונירס והמיראקל. דן קרצר, לשעבר שגריר ארה"ב בישראל והיום הקומישינר של הליגה, נשמע אופטימי: "יש פה הרבה ילדים שמשחקים בייסבול ואנחנו מקווים שהמשחק יופץ. ברור לנו שזה ייקח לא מעט זמן אבל הנה - אנחנו כאן ויצאנו לדרך". הוא גם סיפר שעל מנת לעודד צופים להגיע, הליגה מתכננת לחלק כרטיסים בחינם לקהל הישראלי. מאמן פ"ת פיונירס הוא קן הולצמן, שהגיש בשנות ה-60 וה-70 בשיקגו קאבס ובאוקלנד אתלטיקס, מספינות הדגל של ליגת הבייסבול האמריקאית, וגם נבחר למשחק האולסטאר. הולצמן נראה דרוך מאוד לפני הפתיחה: "אני כאן רק שלושה ימים ולא יכול להוריד את העיניים מהקבוצה. זהו אתגר גדול ואני יודע שבארה"ב מקווים שהליגה תצליח ושישראל תיוצג גם במשחקי הוורלד בייסבול קלאסיק ב-2009". ראש עיריית פ"ת, יצחק אוחיון, קידם את האירוע בברכה ולא שכח להיות פטריוט כלפי הפיונירס: "פ"ת ושיקגו הן ערים תאומות. לפני שנתיים זכו הוייט סוקס באליפות אחרי הרבה מאוד שנים. אני מקווה שפ"ת תנצח ותזכה כבר השנה". הרמה, אגב, הייתה גבוהה, עם חבטות חזקות, גניבות בסיסים והרבה התלהבות. חובטי המיראקל לא התחשבו במארחים וניצחו 1:9. בכל יום בחודשיים הקרובים ייערכו מעתה שלושה משחקים, בהשתתפות שש הקבוצות, בכפר הבפטיסטים ובקיבוץ גזר, כשמאוחר יותר יושלם גם מגרש הספורטק. "

LADodger

New member
תקציר המשחק:

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=413&docID=21965&lang=he לא חשבתי שצריך על כל דבר שרשור חדש, אז שמתי את זה פה...

NYMets Man

New member
לפחות תשים את זה בשרשור של הIBL

שמת את זה בשרשור של משחקי היום בMLB :S

LADodger

New member
התבלבלתי.... (+ עוד כתבה)

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3417025,00.html

למעלה