משחקי היום

cache

New member
הימורי ההנהלה

ואוו איזה יום שישי ענק, מקווה לחזור להספיק לתפוס את השידור הלילה, הנה הימורי ההנהלה ליום שישי הגדול: אורלנדו אטלנטה יוסטון מספר 21 דאלאס פילי דנוור מינסוטה בוסטון בקלילות ספרס בקלילות הורנטס (מוקש) לילה טוב לכולם

cache

New member
טיפ הערב של ההנהלה: הבאנקר של הערב-הספרס בקלי

לות

מחדל - דרישה לועדת חקירה בין-משרדית

לא ראיתי דיווח כאן על היעדרויות בואן ויודוקה לא שיחקו, היה משמעותי

10 משחקים

שולה המוקשים יוצא לעבודה 1) מיאמי - אורלנדו באנקר 2, אורלנדו 2) אטלנטה - קליפרס אטלנטה חלשה, אבל זאת הזדמנות פז בשבילה לנצח משהו אטלנטה 3) יוסטון - שרלוט על הניר המשחק הכי קל של יוסטון מזה זמן מה, אבל מי יודע יוסטון, כמובן 4) דאלאס - אינדיאנה באנקר 1, דאלאס במטווח ברווזים 5) שיקגו - פילדלפיה פתוח, פילי בכושר מצוין, ניצחה במערב את הנמושות ואת פיניקס, הפסידה בבית לבוסטון אבל חזרה לנצח בפאלאס את דטרויט. האם נגמר לה הגז? נראה לי שכן. שיקגו בבית התייצבה שיקגו בקרב גדול 6) דנוור - טורונטו בוש עשוי לחזור, זה המוקש להערב. אם דנוור רצינית בכוונותיה, היא תנצח בקלות. הולך עם דנוור כמובן. אבל סומן
7) סיאטל - מינסוטה הזאבים המורעבים הוכיחו יכולת מול נמושות בחוץ, והנה עוד הזדמנות מיני בחוץ 8) בוסטון - יוטה נראה לי קל מדי, האמנם? בוסטון בבית 9) דטרויט - סאנאנטוניו מקווה שדטרויט תיקח יפה, הולך הפוך על התחושה ספארס בחוץ מובילים מהפתיחה עד הסוף ושורדים קאמבק מקומי 10) ניו אורלינס - לייקרס אני שמרני, עדיין לא מאמין בניו אורלינס מול הגדולות (טיפש שכמותי) למרות היכולת הגבוהה שהיא מפגינה בבית. הולך עם קובי והלייקרס, סימון 2 יום קשה, יהיה מעניין

Oxycodone

New member
שלי

1. אורלנדו 2. הוקס 3.יוסטון ממשיכה!! 4.דאלאס 5.שיקגו - פילי - הממ פילי !! 6. דנוור 7. וולבס. 8. בוסטון 9. דטרויט 10. לייקרס

Oxycodone

New member
8/10 כל הכבוד פילי !

הייתי משוכנע שפילי הפסידו , אבל בסוף הם ניצחו ! כל הכבוד הרי הם קבוצה יותר טובה משיקגו. בוסטון הראתה שאין לה מה למכור מול המערב..בסדרה נראה לי שיוטה היו מנצחים אותם. ומה קרה לגאסול , הוא נפצע ? אם הוא נפצע זה טוב אין אליפות ללייקרס , ואם הלייקרס לא בתמונה אז הספרס השנה יגיעו לגמר המערב , והספרס יפסידו לדטרויט את האליפות

---

אורלנדו אטלנטה יוסטון דאלאס שיקאגו דנבר סיאטל בוסטון דטרויט ניו אורלינס

ThEgReEnKiNg

New member
.

מיאמי-אורלנדו-אורלנדו אטלנטה-קליפרס-אטלנטה יוסטון-שארלוט-יוסטון דאלאס-אינדיאנה-דאלאס שיקאגו-פילדלפיה-פילדלפיה דנבר-טורונטו-טורונטו סיאטל-מינסוטה-מינסוטה בוטסון-יוטה-בוסטון דטרויט-סאן אנטוניו-PISTONS BASKETBALL ניו אורליניס-לייקרס-וואו , לייקרס.

שלי (קצת באיחור

במשך כל היום לא היתה בידי אפשרות להמר על המשחקים של היום. יום שישי הוא יום עמוס לחלק גדול מהציבור, כולל אני, ולכן לפי דעתי איך מן הנמנע שההימור ברובו יתקבל. כרגע משוחקים 3 משחקים - שני משחקים ברבע השני ובמשחק אחד מיד יתחיל הרבע השני. לפי החוק שההנהלה פרסמה לפני כמה ימים ניתן להמר על משחק שהתחיל אם : א'. ההימור הוא נגד הקבוצה שאין בידה את ההובלה. ב'. אם המשחק עוד בתחילתו. משום שהמשחקים נמצאים בתחילת- אמצע הרבע השני (אם אני לוקח בחשבון את הזמן של כתיבת ההודעה) אז אפשר לומר שהמשחק רק התחיל. בכל אופן, הנה ההימורים שלי על המשחקים שעוד לא התחילו : סן אנטוניו ניו אורלינס שיקאגו יוסטון דאלאס טורונטו סיאטל על המשחקים שכבר התחילו : בוסטון (יוטה ביתרון של 10+ , אז אני הולך עם בוסטון) קליפרס ( אטלנטה ביתרון של 15+ , אז אני הולך עם הקליפרס) מיאמי - אורלנדו (סיום הרבע הראשון, והמשחק צמוד עד כדי שיוויון) - אני הולך עם אורלנדו. מתנצל על ההימור המאוחר. אני מבין אם לא יתאפשר לקבל את המשחקים שכבר החלו, אבל גם אם לא, הימרתי עליהם לפרוטוקל בלבד.

אוי, לא חבל? ../images/Emo10.gif

זאת בדיוק הסיבה מדוע אפשר לקבל הימורים על קבוצות בפיגור משמעותי - כי לא כדאי !
4/10 ?

4/10. כן,אבל כשמדובר בבוסטון אי אפשר לדעת.../images/Emo13.gif

מאזן קריירה: 90/146 החודש: 41/61 השבוע:25/37 בכל מקרה, נעשה צדק בסופו של דבר. שני המשחקים הראשונים כבר היו בשלב מתקדם, עם תוצאה חד צדדית. אם הייתי בסופו של דבר לוקח את ההימור של בוסטון זה לא היה הוגן. קל לומר אחרי שכבר הפסדתי את ההימור, אבל גם אם הייתי לוקח אותו הייתי מחשיב אותו כניחוש לא נכון/ מבוטל. איבדתי גובה ביומיים האחרונים (5/13), אבל אני עדיין יכול לכפר על זה עם המשחקים של היום. 'פרפקט סקור' יכול לתת לי את ההובלה או לפחות לתת לי סיכוי טוב לקראת היום המכריע.

למעלה