10 משחקים
שולה המוקשים יוצא לעבודה 1) מיאמי - אורלנדו באנקר 2, אורלנדו 2) אטלנטה - קליפרס אטלנטה חלשה, אבל זאת הזדמנות פז בשבילה לנצח משהו אטלנטה 3) יוסטון - שרלוט על הניר המשחק הכי קל של יוסטון מזה זמן מה, אבל מי יודע יוסטון, כמובן 4) דאלאס - אינדיאנה באנקר 1, דאלאס במטווח ברווזים 5) שיקגו - פילדלפיה פתוח, פילי בכושר מצוין, ניצחה במערב את הנמושות ואת פיניקס, הפסידה בבית לבוסטון אבל חזרה לנצח בפאלאס את דטרויט. האם נגמר לה הגז? נראה לי שכן. שיקגו בבית התייצבה שיקגו בקרב גדול 6) דנוור - טורונטו בוש עשוי לחזור, זה המוקש להערב. אם דנוור רצינית בכוונותיה, היא תנצח בקלות. הולך עם דנוור כמובן. אבל סומן
7) סיאטל - מינסוטה הזאבים המורעבים הוכיחו יכולת מול נמושות בחוץ, והנה עוד הזדמנות מיני בחוץ 8) בוסטון - יוטה נראה לי קל מדי, האמנם? בוסטון בבית 9) דטרויט - סאנאנטוניו מקווה שדטרויט תיקח יפה, הולך הפוך על התחושה ספארס בחוץ מובילים מהפתיחה עד הסוף ושורדים קאמבק מקומי 10) ניו אורלינס - לייקרס אני שמרני, עדיין לא מאמין בניו אורלינס מול הגדולות (טיפש שכמותי) למרות היכולת הגבוהה שהיא מפגינה בבית. הולך עם קובי והלייקרס, סימון 2 יום קשה, יהיה מעניין