משחקי היום

משחקי היום

הדרבי של שיקאגו מתחיל את משחקי הערב במפגש בין זמבראנו לבהרלי . טופ 1 - סוריאנו מתחיל את המשחק עם הומראן ב-8 פיצ'ס - ההומראן ה-13 שלו העונה . במצב של 2 אאוטס ארמיס מפציץ גם הוא הומראן ! היום הוא חוזר מפציעה לליינאפ כ-DH וכבר ב-AB הראשון שלו במשחק החזרה הוא משיג הומראן - ה-14 שלו העונה . 2-0 קאבס . בוטום 1 - זמבראנו מתחיל מצוין את המשחק עם 3 סטרייק אאוטס ברציפות ב-18 פיצ'ס . ליינאפ קאבס : סוריאנו (LF) פונטנוט (2B) לי (1B) רמירז (DH) דירוסה (3B) בואוון (C) פאגן (RF) פיי (CF) איזטוריס (SS) ליינאפ וויט סוקס : ארסטאד (CF) טררו - (PH-CF) איגוצ'י (2B) טומי (DH) קונרקו (1B) פיירזינסקי (C) דיי (RF) מקווויאק - (Mackowiak - (LF פילדס (3B) יוריב - (Uribe - (SS * לואיס טררו מחליף את דרין ארסטאד באינינג הראשון . ככל הנראה בגלל פציעה .

עדכון על מצבו של ארסטאד

במהלך זינוק לליינר של פונטנוט הוא נפצע בקרסול בפציעה שהוא רק החלים ממנה לא מזמן . לפי מה שמספרים זה היה נראה כואב מאוד והוא מיידית סיים את המשחק . הצרות לא נגמרות לוויט סוקס ... לא נעים לראות שחקנים נפצעים ואין לי שום כוונה לצחוק על זה (למרות שראיתי כמה אוהדי קאבס שכן צחקו . הם לא מייצגים אותנו ומעניין לשמוע מה הם היו עושים אם אוהדי הברוורס היו צוחקים על הפציעה של אראם) . אני מאחל לו החלמה מהירה , אבל גם אם הוא יחזור לסדרה נגדנו (כמעט ואין סיכוי שזה יקרה) אז שלא ידפוק אותנו באיזה ווק אוף הומראן כמנהג המסורת . טופ 4 - דילי עם לידאוף סינגל . אראם HBP ברגל . דירוסה סטרייקס אאוט . שחקנים בבסיסים 1 ו-2 ואאוט אחד . Gooooooooo Cuuuuuuuuuubs ! זמבראנו - לא רוצה לנאחס אבל זה נראה טוב עד עכשיו .

בואוון GIDP

בוטום 4 - זמבראנו קצת מתקשה . הוא מקבל היט ראשון במשחק מאיגוצ'י ומסיים את האינינג ב-19 הגשות . אחרי 4 אינינגים : בהרלי - 3 H 2 R 4 K ב- 74 פיצ'ס . זמבראנו - 1 H 1 BB 8 K ב-64 פיצ'ס .

מארק "בוער לה" מסיים את חלקו במשחק

7.0 IP 4 H 2 R 4 K ב-116 פיצ'ס . בסה"כ הוא היה סביר והצליח למשוך את המשחק אחרי ההתחלה הרעה.

ביג Z מסיים את חלקו במשחק .

8 IP 3 H 1 R 1 BB 12 K ב- 113 פיצ'ס . ------------------------------------ טופ 9 - אנחנו עדיין מובילים 2-1 . זה מתחיל עם סינגל של פונטנוט . נמשך עם ווק של דילי . אראם עם סינגל מחזיר הביתה את פונטנוט . 3-1 - שחקנים בבסיסים 1 ו-2 . נאן אאוט . דירוסה עם סאק באנט והשחקנים מתקדמים בבסיסים. בואוון ווקס . פאגן גראונד אינטו פורס אאוט . 2 אאוטס ובייסיס לודד. פיי סינגלס ומחזיר הביתה שני שחקנים . אייזי מסיים את האינינג עם גראונדר כמובן . 5-1 לטובתנו . דמפסטר נכנס לסיים את המשחק . משחק משעמם אבל בכל זאת עשינו את העבודה וניצחנו . נתכונן למחר ומחכה לנו עוד סדרה ארוכה . ברכות לאראם על החזרה מפציעה וגם על התרומה החשובה שלו (הומראן ו-2 RBI) וכמו תמיד הוא מוכיח שוב שאיתו אנחנו נשיג את הראנס גם במשחק לא טוב בהתקפה כששאר השחקנים לא חובטים טוב (בינהם גם דילי) . המשך יום טוב לכולם ובהצלחה לקנזס (קלארק קנט היה רוצה שתנצחו היום) . להתראות בשמחות בייסבול ואחרות !

דמפס עושה את זה .

תוצאת הסיום : 5-1 . להתראות מחר אבל לא ניפרד לפני תגובת היום - התגובה שהכי הצחיקה אותי הערב : Seriously did any of the batters in the 8th NOT swing at even ONE pitch...... I just don't feel good about this game yet, we should have pulled away earlier against Buerle, and now we'll turn their bullpen into a bunch of Cy Youngs. I always say this: They have the talent, they just don't have the brains

BarcaBoy2

New member
אז כמו שחשבתי זמבראנו זימבר את הסוקס חחח

חשבתי אולי בגלל היום מנןחה והעובדה שהקאבס שיחקו אתמול בטקסס תעזור לסוקס אבל זה לא קרה ועכשיו אין לוויט סוקס אף פיצר שנמצא במאזן חיובי בוהרלי עם 4-4 עכשיו אך איזה עונה גרועה אני לא מאמין שנסיים אותה עם יותר מ50 אחוזי הצלחה בעעע :( מחר שוב יהיה משחק קשה לחיזוי לדעתי מחר הוויט סוקס לוקחים

LADodger

New member
מאז הריב ההוא עם בארט - זאמבראנו פשוט אדיר!!

אז היה לו ERA של 5.62, ואחרי 4 משחקים עם 4 ER - ה-ERA רק 4.27. וב-4 המשחקים האלה הוא הרשה 4 ER ב- 31.2 IP - שזה 1.13 ERA בלבד.

בוסטון החליטו שאכן זה יהיה קייסון גבארד

שיפתח ביום שלישי בסיאטל. הוא יפתח לפחות 2 פתיחות. ג'יי די דרו נח היום וקוקו קריספ חובט לידאוף. דיוויד מרפי הוא זה שעלה מAAA וצפוי להחליף את פניה בהגנה לקראת סוף המשחק. גם מייק לואל נח למשחק השלישי ברציפות אם אני לא טועה. כמובן שזה קשור גם לאורטיז/DH אבל זה בעיקר בגלל האגודל שהוא פצע ב1 ביוני והוא לא עצמו מאז. יחד עם הנפילה הצפויה במחצית השנייה כמו כל שנה...לא הייתי מתנגד לאיזה טוד הלטון בדדליין ככה.

דרו עושה חיל

בבייסבול מוגול 2008 . הוא חובט 468. העונה אחרי 10 משחקים ! ודאסטין פדוריה מוביל את הקבוצה כמעט בכל נתון אפשרי (למעט HR שם אורטיז חוגג עם 3 ) . לקראת משחקי היום (הלילה שבין שישי לשבת) אני אספר לכם חוויות מהמשחק המרגש בייסבול מוגול 08 . משחק ענק ! הייתי גם מעלה תמונות כדי להמחיש את גודל האירוע , אבל אני לא מצליח לצלם ב-"print screen" . כשלוחצים print screen ואז נכנסים לצייר ועושים הדבק זה אמור לצלם את התמונה אבל כשאני שומר התמונה נעלמת . זה דומה למצב שבו מצלמים סרט וכשהסרט עובד בזמן אמת אז התמונה נמצאת אבל אחר כך לא . פעם היתה שיטה לסדר את זה . צריך ללחוץ על איזה אפשרות בהגדרות . אם אתם יודעים מה עושים אשמח לשמוע . תודה והמשך יום טוב לכולם .

אמ...תנסה את זה:

כנס לווינדוס מדיה פלייר TOOLS (שלי באנגלית...אם שלך בעברית תסתדר נכון?
) OPTIONS PERFORMANCE ADVANCED תבדוק אם הקופסה של "USE OVERLAYS" מסומנת. אם כן, תוריד אותה. היא צריכה להיות בלי סימון. לי זה עבד.

זה עובד

תודה על העזרה . חיפשתי איך לעשות את זה במשחק כי במשחק לא משתמשים במדיה פלייר וגיליתי שיש אפשרות גאונית שעשו יוצרי המשחק שבלחיצת כפתור אחת אפשר לצלם את המסך וזה אוטומטית שומר לך את התמונה בסיומת JPG לתיקייה של המשחק . יותר קל מה"צייר" . בהמשך אני יעלה לכם כמה תמונות על המשחק הנהדר,מצוין,מגניב הזה. עוד שאלה , לירון זה במיוחד בשבילך , האם שווה לי לעשות טרייד עם בוסטון : אני נותן את איזטוריס ועוד מינור ליג אאוטפילדר בתמורה לדאסטין פדרויה ?

ברור../images/Emo3.gif

תן קצת יותר פרטים...מה המצב שלך? מי ה2B, SS שלך? מי זה המיינור לי אאוטפילדר הזה (למקרה שהוא איזה תותח עתידי)? אתה יכול לשים את פדרויה גם בSS במשחק...ובהגנה הוא יהיה אומנם דאונגרייד אבל זה שווה את אפגרייד בהתקפה, במיוחד בעלייה על הבסיסים. פדרויה גם צעיר יותר ויש לו עתיד בהיר יותר לפניו.

אז ככה

מדובר ב-LF ג'וש קרוגר מטריפל-A אייווה . צירפתי תמונה עם פרטים עליו . מדובר בשחקן עם פוטנציאל להגיע לרמה של 85 (בהנחה שהוא ישחק כל יום ויצבור ניסיון וזה לא משהו שאני בונה עליו) . פדרויה כרגע 81 במשחק .

NYMets Man

New member
ושימו לב לקווין גרג

הקולזר האלמוני של המארלינז כבר עם שמירה שלישית השבוע ו-39 נקודות פאנטזי

omri1234567

New member
הוא לא כל כך אלמוני הוא מהאיינג'לס ופשוט

הבולפן שלנו מפוצץ תותחים אז עשינו טרייד. תמיד היה לו כשרון אבל לא ידענו שלקלוזר אבל אני לא חושב שזה היה עוזר לו ברגע שיש לך את קיי רוד בקבוצה

NYMets Man

New member
זה נכון

אבל מה שמוזר לי זה שהמארלינס קנו לפני חודש (אם אני לא טועה) את ארמנדו בניטז שכרגע עושה בערך כלום

למעלה