משחקי היום 5.7

משחקי היום 5.7

לא רציתי לפגוע בשירשור ההימורים של לירון אז פתחתי אחד חדש . אני מקווה שזה בסדר . אז היום הקאבס ובוסטון בשעה 2 בלילה. בוסטון - טמפה ביי : בקט (11-2 , 3.38) vs. הוול (1-2 , 5.19) . וושינגטון - קאבס : ברגמן (1-5 , 3.47) vs. מארשל (4-3 , 3.50) . לירון ואני נצטרך להישאר ערים ולראות את המשחקים באמצע הלילה בעוד שאורי הבן של זונה(*) יכול להתעורר מוקדם פשוט ולראות את הדודג'רס שלו ב5 בבוקר. * (השימוש בביטוי נעשה כהחזר על השימוש כנגד לירון ואליקו. אין לנו כל כוונה לפגוע בצורה ישירה או/ו עקיפה, שכן הביטוי נאמר אך ורק במטרה להחזיר את כבודנו. להבא , נא לא לערב הורים . בתודה מראש , לירון ואליקו ) הערה: אנחנו מכירים את הביטוי מהסלנג האמריקאי , אבל בעברית זה לא נשמע כל כך טוב . אני מקווה שהערב נראה בייסבול טוב. לירון בטוח יראה . אני פחות אופטימי ... אני מקווה שמארשל יעשה את העבודה . Go Dodgers ! GO CUBS ! GO CUBS ! (הייתי אומר גם 'גו קרדינלס ' אבל יש גבול לכל תעלול)

נצל"ש - איזה רמאות !

יאנג זכה בכרטיס האחרון למשחק האול סטאר . קראתי לפני יומיים שפיבי הצביע לו 500 פעם . זמבראנו הצביע לעצמו רק 25 אבל היה הגון ואמר שלדעתו יאנג צריך להיות באול סטאר גיים ולדעתו זה מוזר שיאנג לא נבחר בהצבעות הראשונות . איזה רמאי פיבי .. אני מרחם על בארט ומדוקס .

זה מה שקורה שנותנים הצבעות בלי סוף...

אבל ליאנג באמת הכי הגיע. בAL אוקג'ימה זכה ובוסטון הקבוצה הראשונה שמכניסה כבר 3 פעמים שחקן לאולסטאר גיים כבחירה האחרונה, אחרי דיימון ב2002 ווריטק ב2003. זה גם נותן לנו 6 אולסטארים...הכי הרבה במייג'ורס. חבל שדווקא קווין יוקיליס נדפק בגלל שזה בסן פרנסיסקו...הגיע לו (יותר מלואל, מני ואולי גם אורטיז)

נראה לי שנפסיד היום

Name AVG HR RBI SB 1. A Soriano, LF .307 15 31 12 2. M Fontenot, 2B .352 3 15 2 3. D Ward, 1B .313 0 5 0 4. A Ramirez, 3B .311 15 49 0 5. C Floyd, RF .296 4 30 0 6. J Jones, CF .227 2 20 2 7. K Hill, C .160 1 5 0 8. C Izturis, SS .249 0 8 3 9. S Marshall, P .000 0 0 0 Name W L ERA* WHIP K S Marshall 4 3 3.50 1.23 36 Name AVG HR RBI SB 1. N Logan, CF .225 0 6 7 2. R Belliard, 2B .286 3 20 1 3. R Zimmerman, 3B .249 13 43 3 4. D Young, 1B .337 8 41 0 5. A Kearns, RF .250 5 27 0 6. F Lopez, SS .232 3 30 10 7. B Schneider, C .243 4 31 0 8. R Fick, LF .219 0 5 0 9. J Bergmann, P .105 0 0 0 Name W L ERA* WHIP K J Bergmann 1 5 3.47 1.11 47 איזטוריס + ג'ונס ובלי דילי ... מארשל , הכל תלוי בך .

אסף ראית מי חושב להם שלישי?../images/Emo6.gif

והוא עוד חובט 313....וברביעי הוא עשה סינגל, הלך בווילד פיץ' לשני וא-ראם הכניס אותו עם סינגל, 1-0 קאבס.

איך אני אוהב את טמפה. ואת קוקו קריספ../images/Emo47.gif

בקט חולני עם 3 K ו1-2-3 בראשון. סינגל של דרו, סינגל של פדרויה, ליין דרייב של פאפי על הכפפה של פניה (1B) הופך לפילדרס צ'ויס, מני עם סינגל (1-0), לואל עם סינגל, וריטק עם ווק (ראן, 2-0) וקוקו, עם הגראנד סלאם. 6-0 בוסטון, 1 אאוט באינינג הראשון.

מייק ../images/Emo47.gif לואל.

כרגיל, ההתקפה של בוסטון מופיעה בשביל בקט. דאבל של אורטיז, מני עם ווק ולואל עם 3 ראן HR לפיצ'ר החדש של טמפה. 9-0 בוסטון.

בקט אגב עם 5 K ב2 אינינגים

כשהוא מציג את הצ'יינג'אפ שלו הרבה היום (לפחות 2 K בזה). הוא הרשה סינגל ב0-2 פיץ' לוויגנטון ואז דווקא דלמון יאנג כן פגע בכדור בפול קאונט ועשה אאוט. חוץ מזה: K.

אתם שוחטים אותם

ואנחנו עולים ליתרון 1-0 עם סינגל לרייט פילד של ארמיס שמחזיר הביתה את וורד . AB טוב של ארמיס , גרם לברגמן לעבוד ואחרי 4 פאול בולים רצופים הוא קיבל סליידר וזה התלבש לו . ארמיס בבסיס ראשון . 1 אאוט . פלויד סטרייקס אאוט . ג'ונס עם דאבל ! ארמיס לבסיס שלישי . 2 אאוטס . הדאבל השני של ג'ונס היום . היל פלייס אאוט . לפחות עלינו ליתרון וגרמנו לברגמן לעבוד (64 פיצ'ס ב-4 אינינגים) .

to say the least

כולם כבר הספיקו לעלות על הבסיסים, דרו הלידאוף היטר כבר על הפעם השלישית (2 מ2) לחבוט (ודווקא אז חבט את הכדור הכי חזק, ליינאאוט לCF). ו9 ראנס, 6 אאוטס... מסכן בקט שנאלץ לחכות המון...2 אינינגים עברו בשעה והאינינגים שלו היו 5 דקות...ויש גשם בדרך, אז יאללה, תסיימו 5.

דאבל לוורד ! 2-0 קאבס.

פונטנוט חוזר הביתה . 2 מ-3 עד עכשיו לוורד הערב (סינגל , דאבל , ראן , RBI ) .

ברגמן מסיים את חלקו במשחק.

5.1 IP 6 H 2 R 2 K ב-88 פיצ'ס. מחליף אותו הלפטי בילי טראבר שיעלה להתמודד מול פלויד עם וורד בבסיס שני ואאוט אחד . Go Cubs !

דמטירי יאנג עם טריפל

הראשון העונה . משווה את המשחק ל 2-2 . לופז עולה על בסיס ראשון ועדיין נו אאוט . מארשל מקבל בראש .. אומן מתחמם וכנראה שעכשיו הוא עולה .

תיקון טעות. קיארנס עם סאק פליי משווה את המשחק

בכל מקרה יאנג יצר את ההזדמנות לשיוויון עם הטריפל . משחק טוב שלו . פאט יוז (השדרן של הקאבס) ניחס אותנו . הוא אמר שאתמול היה חסר ליאנג רק טריפל לסייקל והוא צחק על כך שכמו שזה קרוב זה גם רחוק כי יאנג לא משיג הרבה טריפלים ...

איך הוא הצליח לעשות טריפל?!

אורטיז יותר מהיר ממנו...הראו אותו אתמול בבייסבול טונייט...פעם הוא נפל כשתפס פופ אפ ופעם הוא ניסה דייבינג קאץ' ולא הלך לו
אני זוכר גם נגד בוסטון ב2004 הוא עשה K במדי דטרויט ונפל מרוב שחבט חזק...מצחיק הבחור...
אתמול הוא עשה גם גראנד סלאם הבנתי...

הוא החליף את פלויד .

טופ 6 -- פונטנוט חבט לידאוף סינגל . וורד עם הדאבל העלה אותנו ל 2-0 . ארמיס פופס אאוט . וושינגטון החליפו את ברגמן בבילי טראבר הלפטי. לו החליט לעשות מצ'אפ והכניס את דירוסה שעלה לבסיס בארור של יאנג .

למעלה