המשחק שלנו נמצא בגארבג' טיים
6-1 ולרדס אין מה להציע . טופ 1 -- מתחילים עם ליינר של סוריאנו שהיה צריך להיות בייס היט , אולי אפילו דאבל , אבל 'נגנב' (!) ע"י דאן בראנינג קאץ' . מהלך רגיל , אבל לא אחד שרואים מדאן כל יום
. אפשר לומר שבחלק ההגנתי דאן בכלל לא רע היום . הוא תפס כמה כדורים קשים . דילי שולח טו ראן הומראן . ה-10 שלו העונה והשני בשלושה ימים . הראנג נפצע בגב ב-AB נגד דילי ומסיים את חלקו במשחק . ההערכות הראשונות אומרות שזה לא רציני וכנראה שהוא יחמיץ רק את המשחק היום . טופ 2 -- סוריאנו עם 2 אאוט , טרי ראן הומראן (17 ו-40 RBI העונה) . טוב לראות אותו חוזר לעצמו . אנחנו ממשיכים להעלות את הסטטיסטיקה של הראנס במצבים של 2 אאוטס . מארשל לא רע היום . אני מודה שלא נתתי לו מספיק קרדיט העונה . שמתי לב רק היום שה-ERA שלו בכלל לא רע (עמד על 3.25 לפני המשחק ו- 3.15 נכון לסוף האינינג ה-5 במשחק) ב- 263 AB . הוא לא קיבל הרבה ראן סאפורט ולכן מאזנו עומד על 4-4 , אבל אם יותר מזל הוא יכל להגיע לאזור ה-10 ניצחונות ועם ERA כזה נראה לי שזה מצוין . הוא לא סטרייק אאוט פיצ'ר , אבל הוא גם לא נותן יותר מדי ווק ואני אוהב את זה . רק שימשיך ככה ונראה בסוף העונה אם הוא סיפק את הסחורה . ג'ונס תרם EROR (רביעי שלו העונה) וזה אומר שזה המשחק השביעי שלנו ברציפות עם EROR . -------------------------------------------------------------------- מילווקי במשחקה השני היום בפיגור 3-1 נגד הקרדינלס אחרי 2 אינינגים . מוקדם יותר הערב הפאדרס הפסידו 3-1 לאסטרוס ובמשחק ששודר ב-FOX (גם בישראל) אריזונה ניצחה את הברייבס בווק אוף סינגל , כמה דקות לפני המשחק שלנו (בדיוק העברתי ל-FOX וראיתי את המהלך ) .