משחקי היום 15.7

משחקי היום 15.7

אליקו אני רואה שסוריאנו חובט חמישי היום! מעניין. 6 משחקים כבר החלו. 4 ברבע שעה הקרובה. וסנט לואיס-פילידלפיה באחת בלילה(?!)...אין משחק לילי בESPN?

Homer Simpson

New member
איזה שיפוט חד-צדדי בהום פלייט

באינינג הראשון , כשג'יטר בשני הוא פוסל את איירוד ב 2-3 בפיץ' בגובה הראש של הקאצ'ר. אח"כ הוא מתעלל במוסינה ומאריך את האינינג עוד ועוד עם בולים הזוים. באינינג השלישי הוא פוסל את ג'יטר בזריקה נמוכה במיוחד, ובחצי השני מונע K ברור של אפטון, שאח"כ עושה היט. איפה הימים הטובים שבהם שופטים היו מחכים עד לאינינגים המאוחרים כדי לטעות נגדנו.

מעניין

זה בגלל שאנחנו חובטים היום נגד רודריגז השמאלי . יש לנו בעיה לחבוט נגד חובטים שמאליים (למרות שממוצע החבטות עומד על בערך 260. נגד שמאליים) ולו מנסה להעלות חובטים בלדיאוף ו-2# שיכולים לעלות על בסיס ולראות יותר פיצ'ס כדי שדילי/ארמיס יוכלו לקבל יותר מצבי סקורינג פוזישנס . סוריאנו כמו שכולם יודעים לא בדיוק חובט שמנסה להשיג את הווק .. הוא חובט מסוכן , אבל לפעמים אנחנו משלמים מחיר כבד על חוסר ההצלחה שלו (טרי-ראן הומראן זה טוב אבל זה מעצבן לראות משחק של 0 מ-4 עד להומראן . זה תוקע את כל ההתקפה) . טריו יחבוט בלידאוף - הוא שחקן מהיר עם 15 גניבות העונה (רק פעמיים נתפס) . הוא לא לידאוף היטר טיפוסי , אבל הוא יודע לעלות על בסיס וכשהוא על הבסיס הוא יודע לעשות את העבודה . אני אישית חושב שהוא מתאים ל-2# ומתבזבז בכל מספר אחר . הייתי חושב על פאגן כלידאוף , אבל זה רק אני . 2# פונטנוט - שחקן של אוורג' גבוה בדר"כ . יודע להשיג ווקס, יש לו עין טובה ומכיר את ה-2# . אתמול הוא לא היה טוב אז נקווה שהוא ישתפר היום . 5# סוריאנו - נראה איך זה יסתדר . כנראה שלא יראה יותר מדי פסטבולים ויהיה מעניין לראות איך הוא מתמודד עם סוגים שונים של פיצ'ס . אם שחקנים יעלו על בסיסים וסוריאנו יצליח לחבוט אנחנו נראה הרבה יותר ממה שקיבלנו העונה . הימור של לו , אבל זאת ההזדמנות לעשות את זה במיוחד שדילי בקרוב ירצה את עונשו ופלויד פצוע . יהיה מעניין גם לראות את סוטו אחרי הופעת הבכורה העונה לפני יומיים כשהוא הלך 0 מ-5 . היום הוא יהיה חייב לתת משהו . הוא לא יקבל יותר מדי הזדמנויות .

מארקי לא פותח את המשחק טוב

טופ 2 -- זה כבר 3-0 לאסטרוס . עוד לא אבדה תקוותנו . אנחנו שווים לפחות 5 ראנס במשחק הזה . רק שמארקי יתחיל להראות משהו כי כרגע אין לו מה למכור .

סוטו !

דירוסה עם דאבל . סוטו עם סינגל מחזיר אותו וזה 5-1 אסטרוס . אאוט אחד . פאגן אפ נקסט ומארקי און דק. פאגן רק תעלה על בסיס . מארקי כבר ידאג לראן

פ-א-ג-ן ! ! ! טו-ראן הומראן ! ! !

שמתי לב שכל פעם שאני לא מצפה משחקנים למשהו הם נותנים בראש . "פאגן רק תעלה על בסיס" ... פאגן רק תפציץ הומראן ! 5-3 . ורבותיי, המשחק רק התחיל ! מרקי עכשיו חובט סינגל . עדיין אאוט אחד וחוזרים לטריו ... ! אל תספידו את הקאבס , אל תספידו את ריגלי !

דילי -טרי-ראן הומראן ! ! ! דה פאוור איז בק !

טריו עם סינגל . מרקי מתקדם לבסיס שני . פונטנוט עם גראונדר והשחקנים מתקדמים . דילי מפציץ טרי-ראן . הראשון מאז תחילת יוני . הקאבס עם 6 ראנס באינינג אחד . וזה 6-5 קאבס . מהפך ! ארמיס עם אינפילד סינגל עכשיו וסוריאנו עולה לחבוט . Go Cubs

דילי ! ! ! טרי-ראן הומראן ! ! !

דה פאוור איז בק ! השביעי העונה וזה 6-5 קאבס . מהפך ! טריו עם הסינגל . מרקי מתקדם לבסיס שני . פונטנוט עם גראונד אאוט והשחקנים מתקדמים . דילי עם הטרי - ראן , הראשון מאז תחילת יוני . Go Cubs ! גם פייראטס ורוקיז .

טריו ! ! ! סולו הומראן

בוטום 4 -- טריו מתחיל את האינינג עם סולו הומראן (2) . השלישי שלנו היום . לאמב השווה את התוצאה ל 6-6 באינינג הקודם . 7-6 קאבס . מרקי עדיין לא בשיאו ... מקווה שהוא יחזיק מעמד עוד 2 אינינגים . וונדי רודריגז מסיים את חלקו במשחק אחרי ווק לדילי , אאוט אחד וארמיס עולה לחבוט - סיבה מספיק טובה להוציא פיצ'ר חדש. זה יהיה דייויד בורקובסקי .

סוסה בטריידינג בלוק

החברה בפורום מדברים כבר על טרייד של ג'ונס ואיר תמורתו . 1. למה שהריינג'רס יסכימו ? 2. באד סליג יהרוס את העסקה . הדעות חלוקות בקרב האוהדים , חלק טוענים שהוא יהיה נכס לקבוצה עם המספרים שלו בהתקפה. חלק טוענים שהוא יכול להרוס את האווירה החברתית עם הוויכוחים שהוא תמיד יוצר ושהוא רק יהרוס את הכימיה הקבוצתית . תוסיפו את העובדה שהוא DH ואף אחד לא יודע בודאות עד כמה הוא זוכר לשחק OF וכבר עדיף את ג'ונס כאוורידיי ב-CF ואת דירוסה/פלויד ב-RF . דירוסה ופלויד מעלים מספרים לא פחות יפים מסוסה . חברה , מה אתם ממליצים ? הייתם מביאים אותו לקבוצה כמו הקאבס במצב הנוכחי ?

נראה לי מיותר

אתם נותנים זבל וזבל בשביל זבל. או שאני אמור להקשיב לכל הפרשנים שסוסה שם שנת קאמבק טובה בגלל שהוא בדרך ליותר מ100 RBI? סה"כ אתם נפטרים מ2 זבלים וסוסה אולי לא נוראי כמוהם...

טקסס לא רוצים אותו

יש מצב למינסוטה ? איפה אתה רואה אותו או שאתה מציע לו לפרוש ?

למעלה