מעניין
זה בגלל שאנחנו חובטים היום נגד רודריגז השמאלי . יש לנו בעיה לחבוט נגד חובטים שמאליים (למרות שממוצע החבטות עומד על בערך 260. נגד שמאליים) ולו מנסה להעלות חובטים בלדיאוף ו-2# שיכולים לעלות על בסיס ולראות יותר פיצ'ס כדי שדילי/ארמיס יוכלו לקבל יותר מצבי סקורינג פוזישנס . סוריאנו כמו שכולם יודעים לא בדיוק חובט שמנסה להשיג את הווק .. הוא חובט מסוכן , אבל לפעמים אנחנו משלמים מחיר כבד על חוסר ההצלחה שלו (טרי-ראן הומראן זה טוב אבל זה מעצבן לראות משחק של 0 מ-4 עד להומראן . זה תוקע את כל ההתקפה) . טריו יחבוט בלידאוף - הוא שחקן מהיר עם 15 גניבות העונה (רק פעמיים נתפס) . הוא לא לידאוף היטר טיפוסי , אבל הוא יודע לעלות על בסיס וכשהוא על הבסיס הוא יודע לעשות את העבודה . אני אישית חושב שהוא מתאים ל-2# ומתבזבז בכל מספר אחר . הייתי חושב על פאגן כלידאוף , אבל זה רק אני . 2# פונטנוט - שחקן של אוורג' גבוה בדר"כ . יודע להשיג ווקס, יש לו עין טובה ומכיר את ה-2# . אתמול הוא לא היה טוב אז נקווה שהוא ישתפר היום . 5# סוריאנו - נראה איך זה יסתדר . כנראה שלא יראה יותר מדי פסטבולים ויהיה מעניין לראות איך הוא מתמודד עם סוגים שונים של פיצ'ס . אם שחקנים יעלו על בסיסים וסוריאנו יצליח לחבוט אנחנו נראה הרבה יותר ממה שקיבלנו העונה . הימור של לו , אבל זאת ההזדמנות לעשות את זה במיוחד שדילי בקרוב ירצה את עונשו ופלויד פצוע . יהיה מעניין גם לראות את סוטו אחרי הופעת הבכורה העונה לפני יומיים כשהוא הלך 0 מ-5 . היום הוא יהיה חייב לתת משהו . הוא לא יקבל יותר מדי הזדמנויות .