משחקי היום - 15/6

משחקי היום - 15/6

אינינג 6 - ================== פאדרס 1 RBI - גונזלס קאבס 1 RBI - פונטנוט ----------------------------- בוטום 6 - בארט פותח את האינינג עם סינגל . יש לו היום 2 מ-3 (2 סינגלים) וכנראה שהמנוחה עוזרת לו לספק את הסחורה התקפית כמו שהוא יודע . ואיך שאני כותב את זה ... מייק פונטנוט עם טו-ראן הומראן ! יש לו 1 מ-3 היום - 2 פליי אאוטים אחד מהם הביא ראן ועכשיו ההומראן. יש לו העונה 2 הומראנים (אחרי שהפציץ את ההומראן הראשון בקריירה השבוע) ו-9 RBI ב-26 AB - זה כבר יותר ממה שמורטון עשה במשך כל העונה ! נכון , הוא לא שיחק הרבה , אבל גם כששיחק היה לא טוב והשבוע הוא הורד ל-AAA איווה ושם הוא ישחק אברידיי . ועכשיו , עוד הומראן ! סולו הומראן לסוריאנו , ה-11 שלו העונה ! הסתיים האינינג השישי . ---------------------- פאדרס 1 קאבס 4 ----------------------

ליילי מצוין הערב

בפתיחה האחרונה שלו הוא הגיש רק 10 פיצ'ס עד ההרחקה מה-HBP שפגע ברנטרייה . הערב הוא זורק - 7 אינינגים . 5 היטס. 1 ראן. 2 K 1 BB ב-80 פיצ'ס . הוא יכול להשלים קומפליט גיים . לאחרונה הבולפן קיבל מנוחה אחרי כמה אינינגים מאוד מאוד קשים שבהם הם נאלצו לעבוד עוד מהסדרה נגד מילווקי . אתמול סיימנו את הסדרה נגד המרינרס בניצחון 2-1 ולמרות שסיאטל קבוצה טובה ה-SP עשו עבודה טובה ונתנו לבולפן הזדמנות לנוח (בעיקר שחקנים שהיו זקוקים לזה כמו מארמול וגאלאגר ודמפסטר שהגיש 4 משחקים ברציפות) וגם היום נראה שהבולפן לא יעבוד קשה . עבודה טובה ליילי ! עכשיו בוטום 7 - דרק לי פותח עם דאבל . דילי עם 4 מ-4 היום (3 דאבלים וסינגל - אחד מהדאבלים היה אמור להיות הומראן אבל אחד האוהדים לא הצליח לתפוס את הכדור ומהכפפה שלו זה נפל למגרש ומשום מה השופט החליט שזה לא הומראן) . מסתיים האינינג בלי ראן . עדיין 4-1 ואנחנו בדרך לאינינג השמיני . אנגל פאגן ממשיך כ-RF (מחליף את פלויד) . זה חילוף קבוע באינינג השביעי-שמיני של לואי במשחקים האחרונים . ליילי ממשיך ונראה אם הוא יכול לשמור על היתרון .

ליילי מסיים את המשחק באינינג השמיני

ג'ונס מחליף אותו כ-PH ודמפסטר שאתמול קיבל יום מנוחה יעלה לסיים את המשחק ולקחת את הסייב . הסטטיסטיקה של ליילי הערב - 8 IP 6 H 1 R 3 K 1 BB המאזן של ליילי אחרי המשחק (בהנחה שדמפסטר לא יהרוס) : 5-4 , 3.69 . יופי טדי בוי ועכשיו מתכוננים למחר . משחק קשה מול כריס יאנג . ביג Z בכושר טוב ואני מקווה שהוא יוכל להחזיק אותנו במשחק . מה שיכריע זה ההתקפה ואולי דילי חוזר לעצמו ועם קצת עזרה מסוריאנו שגם דפק הומראן הערב אולי אפילו ננצח .

יופי של משחק.

משחק טוב שלנו הערב . דמפסטר סוגר את האינינג התשיעי ב-11 פיצ'ס עם ליינס אאוט, פלייס אאוט וסטרייק אאוט . סייב 15 מ-17 לדמפס העונה . Go Cubbbbs ! נתראה מאוחר יותר ...

משהו ששמתי לב אליו עכשיו

הפורום של הקאבס הוא אחד הפורומים הכי פעילים ב-MLB ! נכנסתי לפורום של הפאדרס לראות מה הם אומרים על המשחק (פעם ראשונה שאני נכנס לפורום של קבוצה אחרת) וראיתי רק 2 עמודים בנושא של המשחק ....! אצלנו כל ערב בין אם זה הפסד או ניצחון אנחנו מגיעים ל-20 עמודים ויותר . בנוסף לכך , התגובות שלהם כל כך מעודדות . "לא נורא . תמיד יש את מחר" . אצלנו זה "הקבוצה גרועה!!1!!1 לא יכולים לנצח שום קבוצה !!! @#$% !!!!!! " .

BB FuNaTiC

New member
זה ההבדל בין קבוצה יחסית חדישה שמובילה

את הבית שלה לקבוצה שמפסידה ב3 שנים האחרונות ולא לקחה אליפות הכי הרבה זמן בכל הMLB

תסתכל אצל הרוקיז...

לפחות בפעם האחרונה שהסתכלתי שם לפני איזה שנה או משהו...
היה אפשר למצוא הודעות בעמוד הראשון של 10+ ימים לפני.

לגבי הHR/דאבל

לפי מה שהבנתי זה היה קרוב אבל השופט החליט שאם האוהד לא היה נוגע זה היה נשאר בפארק. זה היה קרוב מאוד THOUGH.

LADodger

New member
תודה אליקו על הניצחון!! ../images/Emo6.gif

תמשיך עם העבודה הטובה! חחח משחק מצוין ללילי. סן-דייגו ממש גרועים בלי פיבי בהגשה.

יותר נכון ההתקפה שלהם ממש גרועה

כי הפיצ'ינג שלהם, וזה הרי לא רק פיבי, הוא הכי טוב במייג'ורס.

אני מתרגש לקראת המשחק השלישי

גרג מדוקס האגדי חוזר ! ! ! הפעם האחרונה שראיתי אותו , זאת אומרת את התמונה שלו , זה היה לפני איזה חצי שנה ב-MVP .. מאז תחילת העונה לא הסתכלתי על התמונה שלו אפילו לא פעם אחת . הוא לא טוב העונה ואנחנו כנראה ננצח (על הנייר . כבר ראיתי העונה משחקים שהינו צריכים לקחת כמו למשל נגד פלורידה כשקיבלנו סוויפ בבית) ומה שיקבע אם נעשה סוויפ או רק ננצח את הסידרה זה יהיה המשחק מחר מול יאנג . אני לא מכיר אותו ושמעתי שהוא גרוע (למרות שראיתי בסטטיסטיקה שלו שהוא נותן עונה טובה מאוד) . אחר כך מתחילים סידרה נגד טקסס, שככל הנראה יתנו לנו לנצח . ואז מתארחים בצד השני של העיר וארמיס אמור לחזור לשחק בסדרה ההיא , כנראה יעלה רק כ-PH תחילה . את החודש נסיים בריגלי עם מילווקי . עכשיו מתחיל מינסוטה-מילווקי . Go Twins !

מה איצ'ירו חושב על אוהדי הקאבס

אלו הדברים שהוא אמר על אוהדי הקאבס : Ichiro just finished a three-game series with the Cubs and endured a lot of heclking and insults during the series. Ichiro said, "It felt dirty. Those fans think they're being cool, but they really don't have any class. There are many people there who like to get excited. They are different from Yankees fans. There seems to be a lot of fans who think that being bad is cool, but it really isn't. I think it is very wrong." אני מבטא נכון את השם שלו ? איצ'ירו ? לא אייצ'ירו ? מותר לקרוא לו סוזוקי , כלומר יבינו על מי מדובר ?

הוא השווה אותנו לאוהדי היאנקיז

אז אוהדי היאנקיז אוהדים טובים ? טוב , עכשיו אני הולך לרשום את זה בפורום של אוהדי הרד סוקס ..

איצ'ירו. הוא יפני מה אתה רוצה../images/Emo3.gif

הם כולם שם על ה"כבוד" וזה לא? בטח עם ההערה על היאנקיז הוא כבר מפלס את הדרך לחתום עם היאנקיז באוף סיזן הזה

משהו מצחיק

אותי לפחות זה הצחיק ... מישהו פתח נושא ואמר שיתכן והשחקנים קוראים הודעות בפורום של הקבוצה וזה מוריד להם את הביטחון כשהם רואים מה כותבים עליהם . מישהו הגיב לו ואמר : " If they do read this Jones you should just quit ! Murton....LOL Hendry you should just run head first into the team bus ! "

משהו מהעונה שעברה ב-MVP

לא נראה לי שפירסמתי את זה בפורום . רק צילמתי את התמונות ודחיתי את פירסום הפרשה ומאז נמחק המשחק והקבצים . לפחות תמונה נשארה .. אירחתי את סן-פרנסיסקו . שימו לב בתמונה המצורפת מה קורא לרליפר Hennessey .. הוא חוטף ליינר ישר בפרצוף. התמונה שהכדור פוגע בו נמחקה וכך גם הריפליי וזה התיעוד האחרון לדבר הכי מצחיק שעשיתי במשחק! תראו איך Hennessey שוכב על האדמה ! ! ! הוא קיבל את הליינר בבטן ופתאום ראיתי אותו נופל ! ! ! זה קרה לכם פעם ???

הפיצ'ר אף פעם לא נשכב ככה...../images/Emo3.gif

אבל קרה שפגעתי בפיצ'ר...אפילו שלחתי איזה ליינר לראש פעם...כמו מאט קלמנט. כאב לי לראות את זה אבל הוא היה בסדר גמור.

babayo

New member
ליינר לפנים? קרה לי...

לא סתם הכינוי שלי היה אסף "העין" כל כיתה י'-י'א.... אע.

babayo

New member
האמת שהמון אוהדים שונאים את אוהדי הכאבס.

כשביררתי אם ללכת למשחק בריגלי פילד בטיול שלי לארה"ב הקיץ, בפורום של הפייראטס, אז כולם ענו לי שמצד אחד זה נחמד ההיסטוריה והכל, אבל שאם אני אבוא עם סימני זיהוי של הפייראטס, אני אסבול. האוהדים של הכאבייז הם הכי מגעילים בליגה. לפחות זה מה שהם אומרים. והייתי ממש מופתע כי תמיד רציתי ללכת לריגלי, האוהדים של הכאבס נראו לי חמים כמו אוהדי כדורגל ואהבתי את זה. אמרו שזה כמו שאני כאוהד מכבי ת"א אלך עם מדים של מכבי לשער של השרופים של הפועל..
. לא כיף.

למעלה