משחקי היום - תריסר במספרם

ThEgReEnKiNg

New member
.

טורונטו-אינדיאנה-משחק ביתי של הרפטורס. והרפטורס טובים מאוד בבית (18-11)המאזן השלישי בטיבו במזרח אחרי דטרויט ובוסטון. מה גם , שהם חזרו בכושר נהדר מפגרת האולסטאר .וניצחו שלוש מארבעת המשחקים האחרונים שלהם , רפטורס. קליבלנד-מינסוטה-אני מאמין שביג בן יסתדר עם אל ג'פרסון (עד כמה אפשר) , לברון יחגוג על האין הגנה של הוולבס , קליבלנד. אטלנטה-ניו יורק-אומנם משחק בית של אטלנטה , אבל לאטלנטה אין בית , ויש להם את הקהל הכי עלוב נפש בנ.ב.א , איכס. בכל מקרה הם בכל זאת ינצחו , הוקס. (אפילו ההנהלה ויתרה על הניקס) בוסטון-שארלוט-אי אפשר לשכוח את הבאזר ביטר המדהים של ריי אלן במפגש הראשון בין הקבוצות הנ"ל העונה , הפעם זה יהיה פחות צמוד ויותר דורסני , בוסטון. שיקאגו-וושינגטון-הראש אומר שיקאגו , אבל זה מוקש כי דשון סטיבנסון בכושר הכי טוב בקריירה שלו והוא יכול להתפוצץ בכל רגע , עדיין דרון גודן ולארי יוז בנתיים עושים עבודה טובה , וזה ימשיך גם השבוע , בולס. יוסטון-ממפיס-יוסטון , בושה מה שעושים בבממפיס השנה , פשוט מפסידים בכוונה
. ניו אורליניס-יוטה-המשחק הכי קשה לניחוש היום ,יוטה קבוצה יותר טוב ויותר שלמה , אבל ניו אורליניס בערב נתון יכולה לנצח כל קבוצה בעולם , נלך על ההורנטס דווקא. דאלאס-מילווקי-דאלאס תנצח , אבל שמישהו יגיד בבקשה לאייבריס ג'ונסון , שברנדון באס!!!!!!! חייב לשחק במקום אריק דמפיר הכושל בן כושל!. סיאטל-מיאמי-א-י-כ-ס , סיאטל. פורטלנד-לייקרס-לייקרס (פוטנציאל קליל להפתעה) דנבר-קליפרס-דנבר גולדן סטייט-פילדלפיה-נקווה שהווריורס לא יפלו פה , גולדן סטייט.

o f r o n

New member
שלי

טורונטו קליבלנד אטלנטה בוסטון שיקאגו ניו אורלינס יוסטון דאלאס מיאמי לייקרס דנבר גולדן סטייט

קובי ברייאנט ממשיך לנסות להידמות

http://www.youtube.com/watch?v=38DOBtl2H74&feature=user לעומת (מס' 2) http://www.youtube.com/watch?v=snTrCCX0E9s

Oxycodone

New member
אני המנצח של החודש ? ../images/Emo150.gif

אתה יכול להעלות את הטבלה , של הסיכום החודשי ? ברצוני להודות למרינה מהישרדות , לסמי בכר , ולרגב פאנן , שבלעדיהם לא הייתי עושה את זה , תודה ,

הולך לעדכן, תוכל לבדוק בלינק הרגיל

ביום שני יהיו הסיכומים כולל של החודש אבל בינתיים תוכל למסגר את הטבלה על הקיר

למעלה