משחקי היום בNBA - יש Quadruple header!

משחקי היום בNBA - יש Quadruple header!

סתם כי תמיד רציתי לכתוב את המילה הזאת
יש היום 4 משחקים - מוקדמים, מאוחרים ואחד משודר (אני חושב, יש עוד?). אחלה יום. ב10 בערב (שעון שלנו כמובן) מתחיל המשחק הראשון - המשחק הרביעי בסדרה בין הראפטורס למג'יק. טורונטו הצליחה לצמצם ל2-1 במשחק שעבר ותנסה היום להשוות את הסדרה בביתה. אורלנדו תרצה לקחת יתרון 3-1 ולסגור עניין בבית במשחק הבא. ב12:30 בלילה (שעה מוזרה...) הנאגטס יארחו את הלייקרס במשחק השלישי בסדרה ביניהם. הלייקרס לא התקשו יותר מדי לקחת את 2 המשחקים בLA, עם משחקים גדולים מגאסול ובראיינט. הנאגטס חוזרים הביתה ורוצים לחזור לסדרה הזאת עם ניצחון, הם צריכים לקחת את 2 המשחקים כדי שיהיה להם סיכוי ממשי לנצח. ב3 בלילה יגיע השידור היחיד היום - בESPN - בסדרה הכי פחות מעניינת (לכם
) בין הסלטיקס וההוקס. הסלטיקס טיילו בבית ב2 המשחקים הקודמים, אם כי חטפו קצת מכות (פירס בעיקר). ההוקס חוזרים הביתה ומקווים לקחת את המשחק ה3 ואולי לחזור לסדרה. האולם באטלנטה אפילו לא צפוי להיות מלא, הסלטיקס אולי יצטרכו להתאמץ קצת יותר היום אבל גם זה משחק שהם אמורים לקחת. ב5:30 לפנות בוקר מגיע המשחק ה4 בסדרה בין יוטה ליוסטון. הרוקטס הפתיעו את כולם כשניצחו ביוטה במשחק השלישי אחרי 2 הפסדים בבית. הג'אז רוצים להראות שזו הייתה מעידה חד פעמית ולהתקרב מרחק ניצחון אחד מעלייה לשלב הבא. האם מגריידי יצליח לסחוב את יוסטון לעוד ניצחון? אני בספק...יוטה לא תפסיד פעמיים ברציפות בבית. שיהיה יום/לילה משחקים טוב.

תום116

New member
תיקון

שידור יש גם למשחק של הלייקרס, בספורט 5 פלוס לייב. אני אראה אותו:)

malone2

New member
יאללה יוטה

לא מפסידים היום. צא מזה בוזר, אני סומך עליך. היום אתה חוזר לעצמך.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אורלנדו שוב נתקלת בקשיים מול טורונטו

35:33 למג'יק באמצע הרבע השלישי. האוורד בדרך לעוד משחק מפלצתי עם 12 נק' 7 ריב' ו-4 חסימות ב-12 דקות משחק בלבד.

ThEgReEnKiNg

New member
בוש עם 21 ב20 דקות

הווארד מאז מה שאמרת לא עשה כלום מאז שחזר ברבע השני , אורלנדו קבוצה מאוד בינונית עם זורקים שלשות כמו מאדרפאקרס במשחק הראשון הם קלעו באחוזים גאוניים בשני בשלישי ובמשחק הזה בנתיים (4-17) הם קולעים באחוזים גרועים מאוד , טורונטו הרבה יותר מגוונת ומשחקת גם הרבה הרבה יותר חכם , טי ג'יי וקלדרון זה פשוט תענוג לראות אותם , תותחים!. 5 לרפטורס במחצית GOOOOO RAPS

ThEgReEnKiNg

New member
המשחק הכי רע שלו בסדרה

2-8 4 נקודות הרבה החמצות פנויות מאוד שלו.

ThEgReEnKiNg

New member
טורונטו משחקים נכון!

פורד ובוש משגעים את דוייט הווארד , פורד חודר ועובר את השומר שלו בקלות , לא ממש משנה מי זה. דולינג או נלסון או אפילו לואיס בשלב אחד , פורד חודר בקלילות הווארד כמובן קופץ ישר לחסימה מה שמשאיר את בוש פנוי לחלוטין , 25 נקודות כבר לכריס בוש והורוב סלים מאוד קלים. פורד עם 10 נקודות ו9 אסיסיטים משחק נהדר , שולט בקצב המשחק לגמרי.

ThEgReEnKiNg

New member
סאם מיטצ'ל חטיפת טיפש

העלה הרכב כל כך מפגר לרבע הרביעי נסטרוביץ' קאפונו דלפינו פארקר קלדרון מה זה אמור להיות?! שווין 78 וטורונטו משחקים קטסטרופה ברבע הרביעי בנתיים , שפורד ובוש יחזרו כמה שיותר מהר. אורלנדו הייתה צריכה כבר להוביל בהרבה אבל יש להם משחק מבולגן ולא טוב , המון איבודים. טורקוגלו משחק נהדר , חודר לסל כמה שיכול וסוחט המון המון פאולים.

ThEgReEnKiNg

New member
דווקא טורקוגלו במשחק רע

טעות שלי , אבל מאוד אגרסיבי ברבע הרביעי שזה חשוב מאוד. בוש חזר כבר 2 נקודות 80-78 רפטורס.

ThEgReEnKiNg

New member
קלדרון במשחק גרוע מאוד

1-6 לא מבין למה הוא על המגרש כל כךה רבה זמן , איפה טי ג'יי? בחירת שחקנים פשוט ביזיונית של סאם מיטצ'ל ברבע הרביעי , מה דלפינו עושה על המגרש? פשוט הזוי , אף פעם לא אהבתי אותו. זה נראה רע מאוד 82-80 לאורנלדו.

ThEgReEnKiNg

New member
ג'אמיר נלסון פאקינג מדהים

10 נקודות רצופות שלו , הבחור מפרק את הרפטורס לבד.

ThEgReEnKiNg

New member
כמעט גמור.

8 הפרד דקה וחצי לסיום , שום סיכוי. מג'יק עם רבע רביעי ענק , הווארד עם פאקינג 8 בלוקים , בוש עשה מה שהוא יכול 36 ו13 ריבאונדים , אבל שחוץ מפורד כולם אפסים גמורים , קרלדון במשחק עלוב ברניאני במשחק עלוב דלפינו במשחק עלוב פארקר במשחק בינוני , אי אפשר לנצח... אין מה לעשותץ מזל טוב לאורנלדו
יסיימו ב5 משחקים , כמו שחשבתי לצערי
, טורונטו הייתה צריכה לנצח את המשחק הזה אבל סאם אבל רביעי רביעי פאתטי. כואב לי , אבל אין מה לעשות
.

WorldCenter

New member
אם זה איכותי אני אשמח הכי טוב מדיה פלייר

אם מישהו מוצא שלא ישמור לעצמו :)

למעלה