משחקי היום בIBL

משחקי היום בIBL

2 משחקים ב10 בבוקר ו1 ב12. בית שמש הפסידה בפעם השלישית העונה, לתל אביב ולאותו אהרון פריבל 5-0. פריבל שיתק את המחבטים של בית שמש עם 7 אינינגים, 5 היטס, 11 K ו2 BB. הוא הצליח להגביל את ריס ולופז ל3 היטס בלבד מתוך 6 AB
בת"א לנגבורד חבט את הHR השני שלו העונה והוסיף סינגל. בריל היה 3 מ3 עם דאבל, אבל לא עשה ראן. ברגסטורם מבית שמש זרק את כל המשחק (6 אינינגים) והרשה 5 ראנס, 4 ER. הוא קיבל את הפסדו הראשון העונה (1-3). נתניה ופ"ת סיימו בתיקו 1-1 את 7 האינינגים שלהם. ופ"ת ניצחה את הHR דרבי! עומרי? מה אתה אומר על המשחק? אצל נתניה עמית שיחק והיה 0 מ1 ואחיו של ולאד גררו היה 0 מ3 כDH ועכשיו חובט 176. בלבד. קומיטר זרק את 6 האינינגים הראשונים לנתניה והרשה ראן, פרינסטיין זרק את ה7 עם 3 K. אצל פתח תקווה קרוטין סיים 3 מ3 עם RBI. כשמוראלס זורק 7 אינינגים ומרשה ראן אחד למרות 10 היטס. מודיעין ניצחה את רעננה 6-4. אצל רעננה זרק זומבראן שהרשה 6 ראנס ב6 אינינגס ולקח את הפסדו השלישי. אצל מודיעין לוין היה 3 מ3 עם HR וגם דרורי הוסיף HR. מאט בנט זרק 7 אינינגים, הרשה 4 ראנס (3 ER) עם 2 ווקס לעומת 10 K. עכשיו...עומרי פרטים על הHR דרבי?!

omri1234567

New member
חחחח אתה רוצה את כל הג'ויסי סטאף

אין בעיה נספר לכם , הפיצ'ר שלנו זרק משחק מעולה אולי 10 היטס קיבל אבל מתוכם 3 אולי אפילו 5 אני לא זוכר היו אינפילד היטס!!! אז זה לא היטס רציניים שהורגים , אנחנו השוונו באינינג השישי תחתון עם שני אווטס סינגל ואז דאבל שהביא את הראן מראשון עד הבית עולה לחבוט הפירסט בייסמן חובט פצצה אבל הת'ירד בייסמן עוד דייביניג קאצ' ותופס את הליינר תפיסה מדהימה וכך בעצם נגמר המשחק כי באינינג השביעי לא היה כלום לאף קבוצה. הום ראן דרבי התחלנו עם החובט הכי תותח שלנו קרוטין הוא חבט 2 אחרי שהחובט הראשון של נתניה חבט 1 החובט השני של נתניה לא חבט אפילו אחד ואז החובט שלנו הקאצ'ר האוסטרלי הוסיף אחד ועלה לחבוט אח של גררו בתוצאה 3-1 לנו והוא גם לא חבט הום ראן אחד. אבל אני אגיד לכם משהו יותר חשוב!!! אח של גררו מסתבר משחק עם מחבטים של ולדימיר עצמו (ולדי חתם על המחבטים!!!!) ורשם את המספר שלו גם עליהם והיום האח שבר את המחבט אז החצי השני של המחבט ששובר (הידית) אצלי בבית עם המספר של ולדי על זה!! החצי השני של המחבט הלך לשחקן של נתניה שגם אוהד את האיינג'לס

אעהאהעאהאהעאהעאה!!!!! סחטיין עלייך ../images/Emo13.gif

יש לך מזכרת מגררו עכשיו.. אני בטוח שזה כמו שלי יהיה מזכרת מסנצ'ז או משהו חח

omri1234567

New member
הוא ניראה לי חובט טוב אבל ממש לא

כמוהו, כן יש לו סווינג גדול

למעלה