משחקי היום בIBL.

משחקי היום בIBL.

במשחק הראשון של הIBL אי פעם בספורטק ת"א! ת"א לייטנינג מול נתניה טייגרס כרגע התוצאה היא 4-0 לת"א כשהמשחק הוא בחלק התחתון של האינינג ה6 (ת"א עולה לחבוט). קאופמן, הפיצ'ר הפותח של ת"א מחזיק עד עכשיו בנו-היטר כאשר הוא מרשה ווק אחד ופוסל 8 שחקנים בסטרייקאאוטס. באינינג ה5, ת"א חבטו BACK TO BACK הום ראנס כאשר פראנקו (השורטסטופ של ת"א שהיה בעבר בTRIPLE A) ובריל חבטו סולו שוטס אחד אחרי השני כדי להעלות את ת"א ל4-0. הישראלים: עד עכשיו שיחק רק ישראלי אחד, עמית קורץ (בפורום לעיתים רחוקות) שקיבל 2 AB ועוד לא חבט היט. חטף סטרייקאאוטס אחד. הוא משחק ב1B. קרב השפלה: מודיעין מירקל מארחים את בית שמש בלו-סוקס בקיבוץ גזר בית שמש מובילה כרגע 6-1 באינינג ה7. ג'ייסון ריס חבט את ההום ראן ה8 (!!!!!!!!!!!!!) שלו העונה. סלאוטר, ריימונדו, לופז והולץ עם דאבלס לבית שמש. הראן היחיד של מודיעין הגיע מהום ראן של הבחירה הראשונה בדראפט, אארון לוין. הפיצ'ר הפותח של בית שמש - בנסון - עדיין במשחק. חטף רק ראן אחד עד עכשיו. הישראלים: מויש לואיס ממודיעין פתח ברייט פילד ולביינתיים הוא עם 1מ-2! כאשר יש לו סינגל וסטרייקאאוט. עכשיו נפתח בדיוק המשחק בין רעננה אקספרס לפתח תקווה פיונירס בכפר הבפטיסטים. אף אחד מהישראלים (כולל עומרי) אינו פותח.

מודיעין שמו 3 ראן HR בבוטום של ה7

אבל זהו והפסידו 6-4...מסתבר שה3 ראנס שבית שמש שמו בטופ 7 היו חשובים ביותר.

ת"א ניצחו 5-1, פ"ת מובילה 2-1!

בסוף ת"א ניצחו 5-1 כאשר קאופמן הפיצ'ר שלהם חוטף את ההיט היחיד באינינג ה7 - סולו הום ראן של גררו שמצמצם ל5-1. דן רותם החליף את קאופמן ופסל את 2 השחקנים האחרונים (אחד מהם בסטרייקאאוט). פ"ת מובילה 2-1 על רעננה כשנכנסים שם לאינינג ה5. רמירז (ה1B של רעננה) דפק סולו הום ראן באינינג ה4 לצמצם את התוצאה ל2-1 אחרי שבאינינג השני מלאנסון (3B) חבט לטובת פ"ת דאבל שהכניס את הRF דשפסקי (2מ-2 היום) ואת הCF רוסדל.

LADodger

New member
בסוף פ"ת הפסידו 4-2

הפיצ'ר קיבל ב-TOP 6 הום-ראן (2-ראן) ואח"כ עוד ראן מ-RBI. וחוצמזה, הם גנבו לו בסיסים כאילו לא אכפת לו שיעשו לו את זה..... שני שחקנים גנבו את השני ואח"כ גם את השלישי...

תאמין לי שאני לא מבין את קן הולצמן...

אתמול הוא השאיר את הסטארטר שלו כל המשחק למרות שהוא התפרק וחטף 7 ראנס. היום הוא משאיר את הסטארטר שלו כל המשחק למרות שהוא התפרק וחטף 4 ראנס. לא משאירים את הסטארטר שלך למשחק שלם אם הוא חוטף בראש יותר מ3 ראנס! בייחוד כשכל ה4 ראנס באים ב2 אינינגס!!! תחליף פיצ'ר!! תכניס את עומרי!!!! הולצמן נראה לי עקשן כמו פרד. הקבוצה שלו מתפרקת לו בין הידיים והוא לא עושה כלום. לא משנה ליינאפ, אותו פאקינג ליינאפ כל יום, משאיר פיצ'רים שחוטפים בראש לזרוק... הוא נראה לי ישן ולא אכפת לו כבר. איזה ביזיון מה שהולך בפ"ת.

omri1234567

New member
אתם קצת מגזימים ! בוא אני אסביר

אסף אני לא מסכים איתך בקשר של להחליף פיצ'ר!! שים לב הוא קיבל רק 4 ראנס בשני אינינגים בלבד הבן אדם כל משחק זורק בשבילנו ומשאיר אותנו במשחק הוא זורק ממש טוב!!! בפעם הקודמת שהוא זרק זה היה נגד בית שמש והגענו להום ראן דרבי זה ללא ספק הפ]יצ'ר הכי טוב שלנו ואתה יודע בדיוק כמוני שלא מחליפים פיצ'ר אחרי שהוא מקבל יותר מ- 3 ראן , דוגמא ג'ון גארלנד קיבל 11 ארנד ראנס בדיוק מפני כמה ימים! בשלושה אינינגים בלבד אז זה לא נכון להגיד שצריך להחליף אותו הבן אדם זרק משחק מדהים! בקשר לליין אפ זה נכון הוא לא מנסה דברים הוא לא עושה שינויים הוא לא משתמש בפינצ' ראנר במצבים שצריך או בפינצ' היטר הוא פשוט לא עושה כלום שניראה כדי לנצח! אתמול הםיצ'ר שקיבל בראש כל הראנס באו רק מהום ראנס שדרך אגב במגרש נורמאלי היו נתפסים בסה"כ גם הפיצ'ר של אתמול זרק לא רע בכלל אז נכון אפשר להגיד אבל הוא קיבל 7 ראנס אבל כל ה- 7 הדיעו מהום ראנה שחלקם במגרש נורמאלי פליי בול רגילים (המשחק אתמול היה בגזר ורייט פילד זה 280 פיט רק שתבינו כמה קצר) המזל היחיד שלנו זה שאנחנו מאוד מאוחדים ואנחנו מאוד נהנים יחד אבל ההפסדים הללו מתחילים להיות קשים לנו

נו אבל זה כל העניין!

אז מה אם פיצ'ר נותן 4 אינינגס מעולים. אם ב2 אינינגס שאחרי זה הוא מקבל 4 ראנס ומאבד לקבוצה את הייתרון, אתה מחליף אותו. אתה לא רוצה שיתפרק עוד יותר. האמת שהייתי מחליף אותו רק כשהיה נכנס לצרה באותו אינינג שקיבל 3 ראנס ואיבד את הייתרון. למרות שהשאלה היא איזה פיצ'רים מחליפים יש לפ"ת. לא הבנתי מה הקשר של ג'ון גארלנד... במייג'ורס 3 אינינגס זה כלום ושום דבר. הוא חטף ב3 אינינגס בראש והעיפו אותו. העניין הוא שבמייג'ורס יש עוד שיקולים כמו לתת לשאר הפיצ'רים לנוח ואולי המשחק היה עד כדי כך גמור שניסו למשוך כמה שאפשר ממנו. אני אישית חושב שברגע שהוא מקבל 5-6 ראנס בראשון-שני צריך להחליף אותו. אבל זה מאוד תלוי במצבם של הפיצ'רים המחליפים. העניין עם זה שגזר אצטדיון קטן זה טמטום אחד גדול. אפילו במגרשי A שבד"כ קטנים יותר מהמרחקים שבמייג'ורס אז הגדרות במרחק של 320-360... 280 זה כמעט כמו סופטבול.

omri1234567

New member
אסף אני מזכיר לך שבו עונה של חודשיים ויש לנו

בקושי 8 פיצ'רים!!! ששניים מתוך ה- 8 בני 45 פלוס וזה עוד בלי ג'ורג'י שגם לא צעיר ועונה כל כך ארוכה קשה לו אני אומר לך כבר עכשיו הוא סובל מכאבים ביד! מעט מאוד פיצ'רים לעונה כל כך ארוכה זה קשה מאוד וחייבים למשוך את הפיצ'רים, באינינג שהוא קיבל שלושה ראנס אני אסביר לך מה קרה הכול התחיל מHBP הוא זרק קרב בול שנשבר אין והשחקן פשוט נשען קדימה ולמטה לתוך הפלייט כדי שהכדור יפגע בו! הרי ידוע שאתה חייב לעשות איזה שהו ניסיון לזוז מהכדור הבן אדם עשה בדיוק ההפך לתוך הכדור (דניאל שפט הום פלייט והוא היה נוראי אתמול!! המון טעויות!!) ובכול זאת הוא קיבל את בסיס ראשון עלה לחבוט חובט אחריו וחבט הום ראן זה כבר שתי נקודות , אז מה תהחליף אותו כי הם כבר שמו 3 ראנס מבקושי 3 היטס והבן אדם זרק מעולה?? ברור שלא אז ממשיכים ללכת איתו השיג עוד אווט אחרי זה ווק (הסטרייק זון של דניאל היה מוזר בטירוף והוא לא היה קונסיסטנט ממש משחק גרוע של דניאל) ודאבל שהכניס את הרץ הביתה והוא סיים את האינינג אחרי אינינג כזה לא מחליפים את הפיצ'ר במיוחד אם אחרי זה הוא זרק עוד 2 אינינגים ולא קיבל כלום אני אומר לך הוא זרק משחק מעולה! אתם מסתכלים מפה ואומרים למה?? אין פה למה הבן אדם קיבל רק 5 היטס ב- 7 אינינגים ו- 8 סטרייק אווטס אז נכון 4 ראנס (שזה כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםם) אבל מתוכם 4 נקודות בהום ראן זה לא שנתנו עליו המון היטס אחד אחרי השני רק ביג פליי זה הכול וזה הספיק להם אתמול לנצח , ל- LA DODGER בקשר לגניבות מה שקרה זה שפשוט יש להם איזה 2-3 שחקנים ממש מהירים והם פשוט רצו כמו מטורפים והיו כמה מהלכים קרובים בסקנד בייס ובת'ירד אבל הקריאות פשוט הולכות נגדנו כל הזמן! אני אומר לכם ברגע שמסידים ככה מרגישים שהכול הולך הפוך ושהכול נגדך וזה מה שקורה לנו אנחנו פשוט מתוסכלים כי כל קריאה הולכת לכיוון הנגדי

Guy Peled

New member
לגבי השיפוט והמשחק אתמול

השופט עשה טעויות ל-2 הקבוצות בכל הקשור ל-STRIKEZONE , ואני דווקא חושב (בצורה מאוד לא אובייקטיבית יש לציין..:))שאנחנו קופחנו יותר מפ"ת בנושא הזה, אז אי אפשר להגיד שהפסדתם בגלל השיפוט. כל הגניבות היו SAFE ללא ספק ושם לא היו טעויות שיפוט. הגניבות היו לא בהכרח בגלל הפיצ'ר, אלא בגלל הקצ'ר של פ"ת שלא ניחן ביד מספיק חזקה כדי להוציא רצים מהירים. ההום ראן של חואן רמירז היה אחד הכדורים הכי חזקים שנחבטו פה. אמנם זה היה יותר גבוה משטוח, אבל לא נראה לי שיש מצב שמישהו היה תופס את זה במגרש עם LF יותר גדול. ההום ראן של דוני מוט פגע בחלק העליון של הגדר בסנטר ויצא מהמגרש, והוא אכן היה ניתן לתפיסה במגרש אחר. בכל מקרה, אני לא מאמין בתירוץ שאומר: במגרש אחר זה לא היה הום-ראן. 2 הקבוצות משחקות על אותו מגרש עם אותם תנאים גם אם מדובר בגזר. אל תדאג, עומרי, יש לכם כמה חובטים טובים. אתם צריכים איזה ניצחון אחד או שניים כדי שהחובטים יקבלו קצת ביטחון ויפסיקו לחשוב על להציל את המולדת, ואז תתחילו להיראות יותר טוב. אותו דבר קרה לנו, נכנסנו לשרשרת הפסדים, ניצחנו 2 משחקים והאווירה והביטחון של השחקנים כרגע שונה. חובטים התחילו לחבוט, האינפילד נראה יותר טוב וכו'. מקווה שנמשיך את זה היום מול בית שמש :)

כולם עושים את זה

הפיצ'ר של מודיעין היום למשל זרק משחק מלא ו6 ראנס...זה די מטומטם.

Orr234

New member
פיצ'רים

עד עכשיו שהספורטק לא היה מוכן היה מספיק 3 פיצ'רים פותחים, אבל כרגע שיהיה 6 משחקים בשבוע צריך לפחות 4 פיצ'רים פותחים, פיצ'ר צריך לנוח בין 3-4 ימים (מינימום) המונחה צריכה להגיע לא משנה אם הוא זורק 5 אינניגס או 7 איננינגס, הרעיון הוא שעכשיו מאמנים רוצים :לבזבז: כמה שפחות פיצ'רים כי עכשיו העונה באמת מתחילה. קבוצה עם בולפן טוב תגיע רחוק. בקשר לשיפוט. נכון הוא רע, אבל עדיין צריך לשחק, אני לא אומר שצריך לרדוף אחרי כל כדור כי אולי השופט יקרא אותו סטרייק אבל שחקנים חובטים על דברים קרובים לסטרייק זון (כאשר יש שני סטרייקים). עכשיו אם השופט לא היה עקבי, זה משהו אחר לחלוטין וזה כבר בעייתי. אבל אני שיחקתי לא פעם ולא פעמיים עם דניאל ולפי מה שאני זוכר הוא עקבי. בואו לספורטק היום!

לפי ידיעות אח של ולאד גררו משחק בIBL..!

הנה מה שכתבו: "בייסבול: אח אחד ניצח באולסטאר, השני עלה מהספסל של נתניה" הדומיניקני ולדימיר גררו, כוכב אנהיים איינג'לס, זכה לפנות בוקר בסן פרנסיסקו בתחרות ההום-ראנז של האולסטאר האמריקאי. אתמול בספורטק בת"א עלה אחיו חוליו מספסל של נתניה טייגרז, וכנראה בהשראת אחיו שלח את הכדור אל מעבר לגדר להום-ראן משלו. ולדימיר, אגב, מרוויח העונה 14.5 מיליון דולר, בעוד שחוליו מסתפק ב2,000 דולר לעונה בליגה הישראלית. ואז מדברים קצת על המשחקים אתמול והיום...מציינים ש500 צופים היו אתמול בנתניה-ת"א בספורטק.

NYMets Man

New member
שאלתי את עצמי את אותה שאלה

גם דימיטרי יאנג, ואיבאן רודריגז. לירון הסביר פעם את הקטע של זה ושכחתי... אפשר שוב?

LADodger

New member
איבן זה גם שם לטיני לדעתי, אולי לא... לא משנה

ואני אנסה להסביר מתוך ניחוש: פעם כאשר הייתה השליטה הסובייטית גם ברוסיה וגם בקובה והסביבה, כנראה שנוצרו משפחות מעורבות במרכז אמריקה, וההורים ממוצא רוסי/לטיני קראו לחלק מילדיהם בשמות רוסיים... (עובדה שולאדימיר זה השם הרוסי במשפחה.)

למעלה