משחקי דם

gidionline80

New member
משחקי דם

חיתוכים דיקורים גם זיון במחזור יכול לעשות את העבודה חלקית מי מכם ניסה אהב או נרתע??.

D o l f i n a

New member
זיונים במחזור?!

פאק, רגע... תן לי להבין... פטיש לזיונים במחזור?! מישהו אמר פעם שלרוב מתגלה עם הזמן שהפחדים הכי גדולים שלנו הם לפעמים גם מתגלים כהפטישים הכי חזקים שלנו בסופו של דבר. בדם תמיד ראיתי משהו יפה ומושך, מעולם לא נרתעתי מדם... גם אני הייתי מסוג האנשים שהיו חותכים את עצמם, ומביטים בנקודות הדם הקטנות שמתפשטות בתוך החתך ומציפות אותו על גדותיו... ואז זולגות. אבל עד לא מזמן מחטים הפחידו אותי פחד מוות, לא יכולתי לשאת את המחשבה שעצם זר חודר את הבשר שלי מקצה לקצה... ובסוף? בסוף אני מגלה שהתחושות שמחט קטנה אחת כשמזיזים אותה נכון בתוך הפיטמה יכולה להעניק... אחחח... כבר אמרתי שלפחדים יש נטיה להפוך לפטישים? בקשר לדיקור, אם הכוונה ל"וויל ט'ארצ'ר" המהולל... לא אוהבת, זה או מדגדג בטירוף, או כואב בטירוף. זה לא כאב שאני אוהבת, וכשמדגדגים אותי זה עוד יותר לא פוטוגני. מה עוד...? מחזור? המממ... שוברים את הכלים ולא משחקים!

gidionline80

New member
אז כבר

הזכרת לי נושא אחר מדליק לא פחות דיגדוגים בבונדג' ובחזרה לאולפן-מחזור זה אפקט עצום רק ללא חיתוך.דוקא בגלל שזה טאבו זה מרגש , ואם לוקחים את זה כדבר טבעי כמו כל נוזל גוף אפשר ללכת עם זה רחוק (מריחות וציורי גוף למינהם) אין לי מושג לגבי וויל תורצ'ר , הכונה יותר לאפקט המדממ של הדיקור פחות ההכאבה.

D o l f i n a

New member
אבל אבל אבל...

מחזור זה איייף... כלומר אין לי מילה מדוייקת יותר לתאר את זה... לא אוהבת מחזור, נקודה! אם רק אלוהים היה גבר מבין ומתחשב... ולא אישה שהחליטה להתעלל במתחרות שלה! דיגדוגים בבונדג', אני שמחה שיש כאלו שזה משעשע אותם, אבל זה רגיש לי... רגיש מידי... בכל מקרה עדיף על ציורי גוף... (עדיין לא מאמינה שקראת לזה "ציורי גוף"). בקשר לוויל טורצ'ר, הוא יכול לגרום לדימום אם מתאמצים מספיק, אבל בגלל הצפיפות של הדוקרנים זה צריך להיות ממש חזק ואיטי בשביל לחדור את העור... לא, לא אוהבת. לא שווה גם את הדימום הכי יפה בעולם.

אייבורי

New member
דולפינוש

מחזור זה לא אייף דווקא מנסיוני נשים במחזור הן חרמניות קצת יותר מהרגיל. הסקס משובח יותר וקצת דם, לא צריך להתרגש, במיוחד שזה דם לא שלי. <קריצה> דולפינוש, להוסיף לרשימה, סקס פרוע במחזור למצוא מישהו שירד לך במחזור.

p a p o n

New member
מסכימה עם כל מילה

יש זרימת דם עצומה לשפתיים ולאיברים באזור והדגדגן, כך שהגירוי עצוםםםםם

D o l f i n a

New member
אויי לא!

ממש לא! לרגע לא התכוונתי לוותר על סיפוק מיני בזמן מחזור, המצאת המאה חברים - טמפונים! זה, בשילוב עם אורגזמה מדגדגת מאזור חיצוני יותר... משובח! ואנא חיסכו ממני את התאורים האומנותיים לגבי ציורי גוף למינהם, יש הבדל בין מחזור לבין דם, דם נקי, שמטפטף... עדיין מחריזה בנחרצות: מחזור זה א י ף ! ! ! גם למצוא מישהו שירד לי בזמן מחזור... (למצוא? כאילו זה דורש מודעה בעיתון?!) זה לא כזה שוס, סה"כ אמרתי שחדירה ומריחה והוצאה לאור של נוזלים לא נעימים בפרסיה זה לא הקיק שלי כשאני ממחזרת!

D o l f i n a

New member
אגב

החרמנות בזמן המחזור... בגדול תקופת המחזור אצל אישה מקבילה לתקופת היחום אצל יונקים אחרים... גם הלחות תורמת את חלקה הנכבד. מי אני שאתווכח עם הטבע?!

Pixy led

New member
גם אני תמיד טענתי (טוב, לא תמיד...)

שהדברים שהכי סולדים מהם הם די likely to become הדברים שהכי ידליקו אותנו. לא יודעת אם זה כי מדחיקים דברים שמדליקים אותנו או כי שבירת טאבו זה מדליק. אבל שווה לנסות כל דבר, לפחות פעם אחת, לא?

זאת

New member
הזכרתם לי

משהו שכתבתי פעם, במקום אחר... וקראתי שוב עכשיו... ועדיין מרגש אותי. באת אליי ואת הדם שניגר ממני לקחת בידך ושרטטת קווים קווים על גופי. כמו אינדיאנית, חייכת. כמו סורגים, חשבתי. סורגים בשבילי לפרוץ. באת אליי ואת הדם שלבי שתת אספת בידיך המלטפות, שימרת, שלא יאבד. את פצועה, לחשת. אני פצועה, הסכמתי. בחוסר אחריות גירדתי גלד ונשארתי לבד, מדממת. באת אליי ואת עיניי שנמלאו דם הסטת מעליך, כדי שלא תיכנע למבטיי המתחננים. אני אקבע את החוקים, סיננת. ויכולתי רק לחוש את ההלם ואת הדמעות החונקות. החולשה הכל כך מוכרת. באת אליי ואת הדם ששצף בגופך היפה, העדין, העמדת לרשותי. והיית שם בשבילי להכות ולנשוך והיית שם בשבילי לשנוא ולכעוס והיית שם בשבילי לזעוק את הזעקה שמעולם לא נזעקה. באת אליי ולקחת אותי בזרועותיך, המוכרות, האהובות, וליטפת אותי ומחית דמעותיי והרגעת את הילדה הקטנה שהייתי ועטפת אותי, שומר ומגונן. וחזרתי להיות כאחד הא-דם. אתה, אהוב.

gidionline80

New member
../images/Emo140.gifלפתוח את היום עם כאלה

מילים אינדיאנית מחיכת הזכרת לי שרטוטים וחוויות מרגשות תודה לזאת:)

Pixy led

New member
דם. ../images/Emo99.gif

לא נסיתי. חייבת לנסות. גידי, עזור לי! (לא במחזור, לא דיקורים, חיתוכים. זה מה שאני רוצה. ערפדיות. כן.)

gidionline80

New member
פיקס

את רוצה גם קצפת בקפוצינו?:) גידי מחייך כשמזהה שליטה מלמטה:)

Pixy led

New member
כמו שאמרתי לצביקה,

אני לא סאבית, אני פמיניסטית עם ראש פתוח.

אם אתה שואל לדעתי אז...

דם זה לגמריי לא הקטע שלי, למה לכאיב עד כדי כך? ובקשר למחזור - למרות שרמת החרמנות עולה וגואה במחזור לעולם לא ניסיתי ולא אנסה ללכת עד הסוף במחזור, זה ממש מגעיל לדעתי, יש דרכים אחרות להגיע לסיפוק כמו התגפפויות , שפשוף האיבר הגברי על הטוסיק וכהנא וכהנא...

למעלה