משחקי אימון מהלילה

OrEl74

Well-known member
מנהל
משחקי אימון מהלילה

ממפיס 103 - אינדיאנה 95 אחרי מספר משחקים בהם מאיו לא הרשים במיוחד בעיקר מבחינת האחוזים הזוועתים הלילה הוא התפוצץ עם 26 נק' ב-10 מ-17 כולל 6 מ-8 לשלוש, הוסיף 5 חטיפות הוריד 4 ריב' ומסר 3 אס' ואת כל זה הוא עשה עם איבוד אחד בלבד ב-30 דקות. מארק גאסול דפק שיא קריירה במשחק לא רישמי ב-NBA עם 14 נק' ו-10 ריב'
. באינדיאנה פורד מתחיל להיכנס לעניינים להלילה הוא סיים עם 18 נק', ג'ראט ג'ק והיברט קלעו 17 כ"א. דאנליבי וגריינג'ר לא שיחקו. אטלנטה 88 - שארלוט 87. איי.סי לאו דפק דאנק 4 שניות לסוף שהעניק את הניצחון לאטלנטה ואני יכול רק לתאר לעצמי את תגובתו של מייקל ג'ורדן לאחר ששחקניו לא הצליחו ב-4 השניות הנותרות לנצח את המשחק
ג'ו ג'ו קלע 17 למנצחים, ג'וש סמית' הוסיף 16 ולאו סיים עם 12 אבל גם עם הסל המנצח. אצל החתולים של בוב ג'י ריץ' סיים עם 19, וואלס עם 12 ואוקופור שקיבל חוזה ענק לא ממש מצדיק אותו עם 6 נק' ו-8 ריב' ב-33 דקות. שאלרוט עדיין לא ניצחה במשחקי ההכנה. אוקלהומה 110 - יוסטון 104 דורנאט מסיים משחק עם שורה סטטיסטית מרשימה של 26 נק' (10 מ-11 מהקו) 5 ריב' 4 אס' 4 חטיפות ו-3 חסימות. קוליסון עלה מהספסל וסיים עם 21 נק', מייסון הוסיף 16 ו-ווילקוקס עם 13 נק' ו-14 ריב'. ביוסטון החמישיה לא ממש תפקדה חוץ מיאהו שקלע 15 והוסיף 16 ריב' ו-3 חסימות אבל הספסל שלהם נתן תפוקה מרשימה עם 63 נק' כשברוקס קולע 20, סטרוברי מוסיף 16 ולאנדרי סיים עם 10 נק' ו-7 ריב' ב-15 דקות בלבד. סקולה עלה מהספסל וקיבל 14 דקות בלבד בהן הוא עשה בעיקר כלום עם 2 נק' וריבאונד בודד. רון רון היה חושך וסיים עם 8 נק' ב-3 מ-11, אפס ריב' אפס חטיפות אפס איבודים ואסיסט לקינוח.

rapgamer4ever

New member
יש לי תחושה שאוקלהומה תפתיע העונה

לא צריך לחלום על פלייאוף, אבל בהחלט לתת עונה מכובדת ולא להיות שייכת לנמושות הליגה. דיווחים של שיפור של דוראנט, גרין ומספר די גדול של שחקנים בעונת חוזה נתנו לי את ההרגשה הזאת.

למעלה