משחקי אונליין - רעיון...

ארימי

New member
משחקי אונליין - רעיון...

כמו שכולם יודעים יש אתרים שבהם משחקים משחקי לוח אונליין, בינהם אפשר למצוא את: spielByWeb MaBiWeb s3dconnector לסטלרס. ואולי יש עוד שאני לא יודע. מה דעתכם לפתוח מדי פעם שם משחק, לתת לו שם שיהיה ברור שזה בא מאנשים פה וסיסמה כך שרק אנשים מפה יוכלו להכנס ? וגם כמובן לפרסם כאן שפתחתם משחק. נראה לי שזה יחזק את הקהילה ויאפשר לחדשים להתנסות בעולם הזה (כמוני).

ycyclop

New member
קצת מיותר

אכן משחקים אונליין הם דרך מצויינת ללמוד משחקים ולהתנסות בעולם המיוחד הזה. אבל נצל גם את ההזדמנות לשחק עם אנשים מרחבי העולם. ישנם המון אנשים נחמדים מאד אן אתה רוצה משחק מקומי, אתה בהחלט מוזמן לפתוח, לפרסם פה ולהזמין אנשים. אבל שאמת שאין צורך בהגבלה שיהיו אנשים רק מפה

IirionClaus

New member
אף פעם לא הבנתי את זה...

כשעוד גרתי במרכז וידיד שלי אמר "בוא נתחבר ל-Magic Online ונשחק יחד...". אבל אני גר חמש דקות ברכב ממנו, למה שאני לא אבוא אליו ונשחק פנים מול פנים? אני מעדיף לשמור את משחקי ה-Online כאשר יש לי כמה דקות לשחק, או כאשר אין עם מי. אבל לפגוש אנשים למשחק (ומעבר לכך, אנשים חדשים) לדעתי יותר מעניין. אז אם כבר טורחים לארגן משהו, אפשר לארגן ב-real life ;)

ארימי

New member
אבל אני לא גר במרכז...

ואפילו לא בעיר, אני גר במושב קטן ומבודד יחסית ולכן הדרך הכמעט יחידה שלי להחשף למשחקי-לוח, שנראה לי תחביב נחמד מאוד, זה ברשת.

ycyclop

New member
אכן פתרון

אבל כמו שאמרתי אל תגביל את עצמך לשחקנים בארץ, באמת ישנם הרבה אנשים שישמחו להנחות וללמד!

טלד

New member
מאיפה אתה?

רוב הכותבים בפורום לא ממש גרים בת"א והסביבה.

gamerdave

New member
אני בעד-

אפשר גם לארגן מועדונים ליגות וטורנירים כמו שעושים האמריקאים

טלד

New member
200 מיליון אמריקאים לא טועים

הבעיה היא שבארץ, בניגוד לארה"ב, אין הרבה שחקנים. לערבי המשחקים בפריק מגיעים די מעט אנשים (10-15 וחלקם הגדול ילדים). לערבי משחקים שגלעד מארגן מגיעים מקסימום 5 אנשים, ולעיתים זה מתבטל עקב חוסר הענות. ניסיתי כמה פעמים לארגן ערבים כאלה אצלי, ולא ממש הייתה הענות. לכנס שכ"כ ארגנו היתה גם כן הענות די דלה. לדעתי לנסות לארגן ליגות וטורנירים זה קצת לקפוץ מעל הפופיק - אני אישית הייתי שמח להצטרף לקבוצה שמצליחה לארגן מפגשים על בסיס קבוע...

ycyclop

New member
כמעט נכון

לערבים בפריק באים בין 6-30 איש (כן כן היו גם 30 איש, ליתר דיוק 35) ורובם בגיל צבא ומעלה. אצלי מגיעים 1-20. בתקופה האחרונה אני פשוט מזמין פחות אנשים כי לא בא לי ערבים המוניים, ביחוד שב"ד אני זה שמלמד את החוקים וגם אז לא ממש משחק. אבל עובדתית זה נכון, אין עדין משספיק אנשים בארץ שמשחקים את המשחקים עם רצון לתחרויות, ליגות ודירוג. האמת שזה גם פחות חשוב (לפי דעתי). לשחק, לבנות קבוצה שנפגשת על בסיס קבועה זה יותר חשוב

sonde

New member
ארגון ערבי משחקים

כאדם דתי שומר מצוות, מצאתי את ערבי שבת, אחרי סעודת שבת, לזמן אידאלי למשחק. יש לנו זוגות חברים, שבאים לעיתים לשחק בליל שבת, כל פעם מישהוא אחר. בנוסף במידה ואנחנו נוסעים למשפחה, תיק מלא משחקים הוא פק"ל קבוע, כך משכתי לנושא את הורי, אחי ואישתו (שמידי פעם מסתובב פה...), אחותי ובעלה, ההורים של אישתי, גיסי וילדו..... היום חלקם כבר מחזיקים בביתם אוסף קטן משלהם, כך שערב המשחקים שלי הולך איתי לכל מקום, כמעט. לגבי ערבים אצל גלעד או אצל חבר פורום אחר, לעיתים רבות ההתראה קצרה מאוד, במיוחד למי שעובד במשמרות. הפעילות בפריק יקרה מאוד לתושב חוץ ת"א, גם חניה גם עלות השתתפות... לגבי הפעילות שערכה כ"כ בקיץ, לדעתי האישית פעילות כזו צריכה להיות בשעות הערב, במידה והיא מכוונת לציבור המבוגר יותר.

sonde

New member
עוד 2 נקודות

1. בד"כ ערבי המשחקים הם ביום חמישי, שזה מאוד לא נוח עקב הקירבה לשבת. 2. לדעתי ערב משחקים/טורניר של משחק מסוים בשעות הערב במעדונית/מתנ"ס בצירוף פרס לזוכה יכול להצליח, כן דבר כזה עולה כסף השאלה היא מתי נהפוך לאיגוד שיש בו חברות בתשלום? מתשלום זה ניתן יהיה למנף את האתר, עיין הערות/הארות לעייל, ולעשות ערב אחד או שתיים בשנה.

gamerdave

New member
מסכים איתך אבל....

להוציא אנשים מהבית זה תמיד קשה. דווקא במשחקי לוח דרך אימייל אפשר לקרב אנשים לתחביב . צריך כמובן פירסום והדרכה מתאימים, תרגומי הוראות לעברית, חניכת חדשים על ידי שחקנים וותיקים וכו. אתרי משחקי הלוח באימייל מציעים את מיטב המשחקים בגרפיקה מצויינת, אפשרות להעברת מסרים וכו. אנשים יהנו, ירכשו משחקים ירשמו לפי איזורי מגורים ויתחילו להפדש כי אני מסכים שאין טוב וכיף יותר מהמפגש האמיתי האישי.

למעלה