הקלסר שלי מהמד"צים בידיי!
יש כאן שני דפי משחקים שהכנתי במהלך הקורס: אמצעית המשחקים ואמצעית המשחקים של אביב (מגיע לו דף משלו כי יש לו פשוט המון משחקים!) -"הרוצח" עם פתקים: כל אחד מקבל פתק עם שם של מישהו ופתק עם מילה כלשהי. הוא צריך לגרום לאותו אדם להגיד את המילה בלי לאמור אותה בעצמו. אם הוא מצליח- הוא מודיע לשני שהוא נרצח ומקבל את הפתקים שלו וממשיך במשימתו. בסוף המשחק- זה עם הכי הרבה פתקים מנצח. -מאפיה: לא כזאת עם ריח טוב ואוכל טעים, אלא המשחק עם העיירה, מפקח ומאפיונרים.. ההסבר ממש ארוך ומטורף אז אם מישהו לא יודע על מה אני מדברת- שישאל. במקרה אחר אני פשוט אשאיר אתכם עם המידע שבידיכם. רנה- את למדת בבי"ס שניר שטרית עובד.. את בטח מכירה את המשחק. -זרם: מעגל, מעבירים "זרם" עם הידיים.. מכה אחת על הרצפה ממשיכה את הזרם, שתי מכות מחךיפות כיוון. -פינג-פונג: די דומה לזרם אבל יותר מורכב.. עם הראש.. מוכר גם כ"בור"- משחק משעשע ומטופש מטיול חנוכה ומהכנה למחנה. -"קרוסלה": שני מעגלים, האנשים עוברים מכיסא לכיסא לפי הנחיות של המחנה ומקבלים חצי דקה לדבר עם מי שבמעגל שמולם על נושא שהמנחה נותן. מוכר גם לא בתור מעגל, אלא שני טורים זה מול זה.. חזקי עשה לנו את המשחק הזה בהכנה למד"צים ואני תכננתי את המשחק הזה לק' לדוגמא שלי במד"צים.. רק שלהפתעתי ולצערי המדריך, עמי, עשה את המשחק הזה ק' אחד לפני ה-ק' לדוגמא שלי.. עצוב.. -"הרוח נושבת": כולם על כסאות מלבד אחד שאומר "הרוח נושבת קרירה על כל מי ש.. לובש חולצה ארוכה (לדוגמא) ואז כל מי שלובש חולצה ארוכה קם ותופס מקום אחר, גם זה שהנחה תופס מקום. מי שנשאר ללא כיסא נותן הפעם הוא את ההנחיה.