משחקים

rinani

New member
משחקים

אני צריכה כמה שיותר משחקים אז חברה כל המשחקים שאתם מכירים רשמו פה בבקשה!

טוב, אז בגלל שאין לי כוח עכשיו

את יכולה להעזר בקלסר מהמדצים ו/או בשרשור משחקים שהיה פה. אחורי זה אני אעזור.

rinani

New member
למה אף אחד לא עוזר לי זה ממש חשוב..

חברה זה ממש חשוב לי. כל משחק שיש לכם קצר או ארוך מסובך או לא ... משחקי חדר משחקי כיסאות גיבוש הצגה מעגל חוץ לחדר הכל...

S a l i t

New member
המממ את יכולה לעשות להם

אבולוציה ניראה לי קוראים לזה כולם מתחלקים לזוגות (אם יש מספר אי זוגי - שחקי גם את) ומשחקים אחד נגד השני אבן-נייר-ומספריים המנצח "עולה בשלב באבולוציה" והופך מאמבה לתנין ואז כל המנצחים בשלב הראשון שהם תנינים משחקים נגד תנינים אחרים והמנצח הופך לדרקון (ניראה לי) וכן הלאה עד שמישהו נהפך לאדם והוא המנצח במשחק. המממ חוצמיזה יש גם את אונס (תלוי לאיזה גיל) ואת יכולה לעשות להם גם אמת או שקר עם מלפפון חמוץ ושוקולד שכאילו מי שמקשר לוקח ביס ממלפפון חמוץ עם שוקולד
המממ עוד משחק את יכולה להושיב את כולם במעגל המטרה זה ליצור רצף שהוא שם של מקום/ יישוב בארץ, כשכל אחד אומר אות כאילו בסבב, כשכל אחד אמור להוסיף עוד אות מתוך כוונה שיש מקום כזה למשל הממ הראשון מתחיל ואומר ג, כשהוא התכוון להתחיל את המילה "גבעתיים" והשני שצריך להמשיך את המילה אומר ד מתוך כוונה למילה גדרה וככה ממשיכים. עכשיו אם מישהו לא יודע מה המקום שהקודם התכוון אליו, או שהוא צריך להמציא אות ולהמשיך כאילו שהוא יודע וסתם לזרוק אות, או שהוא צריך לשאול את זה שהיה לפניו "למה אתה מתכוון?" ואם הקודם אומר לו מקום שבאמת קיים, זה ששאל את השאלה, יוצא מהמעגל. אם הוא שאל את הקודם, ואין באמת מקום כזה, זה שנשאל יוצא מהמשחק מקווה שהבנת.. בהצלחה!

rinani

New member
תודה רבה...

חברה אני צריכה עוד הרבה משחקים.. מה דעתכם שנעשה שירשור משחקים... אז יאללה חברה רשמו כמה שיותר משחקים!

היי

1-משחק המלפפון(אבל עם קרם הגנה) עומדים במעגל וחניך אחד עומד בפנים. החניך שתוך המעגל צריך לנחש איפה נמצא הקרם/מלפפון. ובאותו זמן שאר החניכים צריכים לשים טיפת קרם על האף שלי שזה שעומד באמצע יגלה. 2-לשיר שיר עם פה מלא מים 3- החניכים משחקים אבן ניר מספריים בזוגות. והמפסיד שצריך ללכת אחרי המנצח ולשיר לו שירים/מורל המנצח במשחק הוא זה שיש לו כמה שיותר ילדים ששרים לו שירים. 4-ג'לי... אםם אני אחשוב על עוד

ג'לי זה המשחק ש...

החניכים עומדים במעגל ואחד בפנים. זה שבפנים מסתובב ומצביע על חניך אחר ואומר"ג'לי" החניך שאמרו לו ג'לי צריך להתנועע כמו ג'לי. יש עוד משימות כמו-בן לאדן: החניך ארמו לו בן לאדן צריך לשפשף ת'סנטר ושתי הניכים שלידו צריכים לפו כמו מגדלי התאומים יש פיל:הניך צריך לעשות תנועות של חדק+קולות ושתים לידו צריכים לעשות אוזנים . מלאכיות של צ'ראלי...3 עושים פוזה של המלאכיות טוסטר:שתי החניכים בצדדים של החניך שהצביעו עליו סוגרים מסיבבו ידים והחניך צריך לקפץ כמו טוסט בטוסטר. מי שמתבלבל צריך להחליף את זה שעומד בפנים. א'-ב' של מאכלים מי שאין לו מאכל או שאמר מאכל שכבר נאמר מקבל נק' רעה ומי שצובר 3 נק' רעות יוצא. אתה מכיר את ג'ו? תולעת-מחלקים את הקבוצה לשתי קבוצות כשעל כל אחת מהן להגיע ראשונה לנק' מסוימת.ההתקדמות עשית רק שכל הקבוצה ישובה על התחת,כשרגלים של אחד מסביב לשני. אני בא למסיבה-חוקיות סמטאות ורחובות גסרה משופרת לחתול ועכבר. טמפה טמפה...

ג'ו...

החניכים צריכים לעמוד בשורה(סורי אם זה יצא לא מובן). והראשון שואל את זה שלידו את מכיר את ג'ו? וזה שלידו אומר איזה ג'ו? זה ששאלה מרים את היד ועושה אגרוף ואומר ג'ו הזה. ככה כל חניך שואל את זה שלידו ובסוף הארחון שואל את הראשון... יש עוד סבב ככה שהחניכים מגיעים למצב שהם עומדיםעם שתי הידים מושטות ובאגרופים.בסבב הבא הם יורדים לעמידה שפופה והפעם שהאחרון שואל איזה ג'ו הראשון עונה ג'ו הזה ודחוף את כולם...

rinani

New member
ושוב דפנה תודה על העזרה

וחברה אני לא מבינה למה רק דפנה עוזרת לי אני תמיד עוזרת שאתם מבקשים מה ביקשתי כמה משחקים??? אה וסלעית שכחתי גם היא עזרה לי אז תודה לשתיכן

rinani

New member
נו חברה באמת אני צריכה עזרה

אני לא מבינה כמה קשה זה לרשום כמה משחקים זה לא כזה קשה לא ביקשתי מגילה אלא כמה משחקים!

כמה משחקים...

היפהופ - החניכים עומדים במעגל כשלפניהם יש כיסא , הם מחזיקים את הכיסא כשהוא עומד רק על שתי רגלים. כשאומרים הופ הם צריכים לעזוב את הכיסא שלהם ולעבור ימינה ולתפוס את הכיסא הבא , כשאומרים היפ עוברים שמאלה. מי שלא הצליח לתפוס את הכיסא נפסל. לספור מ-1 עד 10 , כשאין סדר וכל חניך אומר מתי שהוא רוצה את המספר הבא. אם כמה אומרים באותו זמן את אותו מספר מתחילים מהתחלה. מלך התנועות - מוציאים חניך החוצה ובנתיים בוחרים מישהו שיהיה מלך התנועות. הקבוצה נעמדת במעגל ובמרכז עומד בהחניך שיצא החוצה, מלך התנועות מתחיל לעשות תנועה כלשהי וכל הקבוצה עושה כמהו (כל כמה זמן הוא צריך לשנות תנועה) , והחניך שבמרכז המעגל צריך לנחש מיהו מלך התנועות. פסיכולוג - מוציאים חניך החוצה ובנתיים קובעים איזשהו כלל , החניך חוזר ומתחיל לשאול את כולם שאלות (למשל: איך קוראים לאבא שלך? כמה אחים יש לך?? ...) ולפי התשובות שהוא מקבל הוא צריך לנחש את הכלל. הכלל יכול להיות: לענות לפי מי שיושב לידך/מולך - זתומרת לענות את התשובות שלו.
משפטים בכובע - כל אחד רושם במשפט אחד משהו שקרה לו בשבוע האחרון (למשל נכשלתי במבחן בלשון) מקפל ושם את הנייר בכובע. אחר-כך כל אחד בתורו מוציא משפט וצריך לספר סיפור ולשלב בו את המשפט , בסוף אפשר גם לנסות לנחש מי רשם את המשפט הזה ואם הסיפור שסיפרו דומה לסיפור האמיתי.
כדורגל ישבן - כמו כדורגל רגיל רק שכולם יושבים ומתקדמים בישיבה (בעזרת הידיים) ואסור לקום . 7 אבנים - אני לא ממש יודעת איך להביר את המשחק הזה... אז אם את לא מכירה אותו תגידי ואני אנסה להסביר. *מוציאים חניך החוצה ובנתיים בוחרים שיר מסויים שבטוח שהוא מכיר , שאר החניכים יושבים במעגל ומקבלים מילה מתוך השיר לפי הסדר (זתומרת אם השיר הוא "הילדה הכי יפה בגן" , אז החניך הראשון מקבל את המילה "הילדה" , השני את "הכי"... ). החניך נכנס ושואל כל חניך לפי הסדר שאלה , כשצריך לענות במשפט אחד ולשלב בו את המילה שלך. אחרי שהוא שאל את כל החניכים הוא צריך לנסות לנחש מהו השיר.

rinani

New member
תודה רבה

לעוד אנשים יש משחקים ? חברה למרות שרציתי שזה יהיה הפתעה אבל חברה זה גם לכם אז תתנו לי כמה שיותר משחקים אפילו אם אתם חושבים שזה המשחק הכי מפגר שיש בשביל לעזור לכם אני יתן לכם נושאים למשחקים אולי ככה יהיה לכם יותר קל
משחקי כדור
משחקי חוץ
משחקי הצגה
משחקי חדר
משחקי כסאות
משחקי בלונים ואם יש לכם עוד נושאים אבל חברה זה ממש ממש חשוב!

ה טמבל

New member
משחק שעשיתי בטיול הקצר במיונים

"חתולתי המסכנה" יושבים במעגל בוחרים חניך ורצוי שיהיה עם עודף ביטחון והוא החתולה, הוא הולך בתוך המעגל ומתחכך באנשים ומילל כמו חתולה, כל מי שהחתולה נוגעת בו צריך ללטף אותה ולהגיד "חתולתי המסכנה רוצה כוס חלב?" אבל הוא צריך לעשות את זה בלי לצחוק! מי שצוחק הופך להיות החתולה החדשה.

למעלה