משחקים

Silver Fox

New member
והשאלה היא: (שכחתי לכתוב אותה)

בפרק שבו כנופיית נמק (אני יודעת שזה לא השם שלהם באנגלית אבל אני לא זוכרת אותו, עימכם הסליחה) קיבלה כוחות על, אייס קיבלנשפית קרח, ארטורו קיבל כוח מהירות, בילי נהפך לסלע, גראבר שידר גלי קול עצומים בכל ]עם שפלט גרעפס וזה שדומה לנחש (לא זוכרת איך קוראים לו) היה יכול להתמתח ולהתגמש הרבה. והשאלה היא: מה אכל כל אחד מהם כך שניתן לו הכוח הזה?

Houndour

New member
אם אני לא טועה הם אכלו

ממתקים מהחנות ששדדו ומשהו במערכת העיכול המוזרה שלהם גרם להם לקבל כוחות על טבעיים.

Silver Fox

New member
כן, אבל מה הם אכלו?

מה כל אחד מהם אכל? אני אגלה כבר: אייס אכל גלידה (נשיפת קרח). זה שמתפתל אכל המון מסטיקים (כוח גמישות והתפתלות). ארטורו שתה המון קפה (כוח מהירות). ובילי וגראבר סתם קיבלו כוחות מוזרים כי הם אכלו הרבה...

Houndour

New member
השאלה שלי היא:

באילו שני מקרים מנעו הבנות תאונת רכבת, איך ומהן הנסיבות?

casperit

New member
תשובה

אני לא בטוחה אבל: פעם אחת בפרק עם ביג בילי שהם הצילו אותו מהרכבת ופעם שניה בפרק של החדות של הים שהים נתן להן חידה והן חשבו עליה.. ואז הגיעו למסקנה שהן סופר הירוז אז למה שהן לא יעצרו פשוט את שתי הרכבות??? השאלה שלי: מה היתה המתנה של כל אחד מהאויבים לכבוד יומההולדת של הבנות?

Houndour

New member
תשובה

מוג´ו ג´וג´ו בנה רובוט, פרינסס הביאה לוח "קליעה למטרה" עם עין באמצע שיורה, הים הביא בובת שור שגדלה וקמה לתחיה ונסתה לדרוס את הבנות, האמיבה בויז הביאו בובה דפוקה שלא פעלה כי הם היו בכלא... סתומים...

casperit

New member
משחקים

אני מקפיצה כאן את שני המשחקים שרק מחכים שתגיבו להם! יעל

casperit

New member
שימו לב שיש כאן שני משחקים

שרשור חידות וה-משחק. יעל

למעלה