משחקים....

Black Scorpio

New member
משחקים....

לחצתי על שלח ,אין דרך חזרה אמרתי לעצמי וכיביתי את המחשב. במשך היומיים הקרובים התרחקתי מהמחשב כמו מאש, ומה אם היא תסכים ואני אהיה צריך להמשיך זאת הפעם הראשונה שאני הולך לכיוון הזה, ביקרתי כבר בפורומים בנושא וקראתי המון סיפורים חלקם מגרים ביותר, לא היה לי מושג מה עושים או איך עושים, אמרתי נבדוק ופרסמתי מודעה בפורום "חדש בתחום מחפש מישהי שתוכל להדריך אותו צעד צעד" קצת קשה לשכנע בנות להיות צייתניות אם אתה לא מנוסה בכל הסוג של מלכים ומלכות מניים אבל אורית כתבה שהיא הייתה רוצה לנסות בפעם הראשונה ונראה לה מתאים לא נראה לי שזאת הפעם הראשונה שלה אבל הלכתי אם זה כאילו והיו לי ברירות או הצעות אחרות התכתבנו דרך המסרים זמן מה עד שהרגשנו שזה הזמן במהלך ההתכתבות עבדתי על לחלק פקודות והגיד לה מה לעשות עם להיות ערומה כשהיא מנהלת איתי דו שיח באינטרנט אם לאונן כרגע אבל כשאתה לא רואה בעניים לך תדע מה קורה באמת החלטתי לשלב בין סיפור שקראתי בפורום שלהם לבין פנטזיה מטורפת שהייתה לי. ההוראות היו ברורות. שעת אחר הצהרים ,היא נכנסת לבית הקפה ויושבת אם הגב לרחוב. היא מגיעה עם חצאית, לא יותר ארוכה מהברכיים. היא לא לובשת תחתונים ולא חזיה. כמובן שהיא צריכה להגיעה חלקה למשעי כאשר אני נותן לה את הסימן היא צריכה ללכת לשירותי הנשים ולחכות לי שם כאשר גבה מופנה לדלת אסור לה להסתובב ולהסתכל אלי רק כאשר אני ארשה לה. אורית קיבלה את ההוראות בהתרגשות ובכניעה מוחלטת , היא רק ביקשה להעביר את השעה ליותר מוקדם בגלל בעיות בבית, לאחר כמה ימים הלכתי לקראתה והסכמתי להעביר לשעת צהרים לא יכולתי לחכות יומיים שלמים אוננתי בטרוף רק מהגירוי לקראת הפגישה הגיעה היום המיוחל הודעתי בעבודה שאני חולה התעוררתי מאוחר התקלחתי וכל הסידורים האחרים הרצתי בדמיוני את המפגש הצפוי ולא יכולתי להתאפק ואוננתי שוב. הגעתי לבית הקפה בוחן מבחוץ את הנמצאים היא הייתה שם שתתה קפה הפוך עם הגב אלי ראיתי את בבואתה מולי והיא הייתה בדיוק כמו שהיא סיפרה לי, שמנמונת קצת, שעיר שחור אסוף בקוקו, צוואר ארוך, עור לבן מבריק, ואוו עמד לי שוב , מה שהיא לא אמרה זה שהיא סקסית מאד כל גרם שומן מיותר שהיה עליה היה במקום בכי טוב שהוא יכול להיות, והכל בתיאום מושלם, שדיים גדולים תחת מאוזן ומותניים צרות. גוף שנוטף ממנו מין והרבה, ההיית קרוב ללכת אליה לשולחן ולהגיד לה בואי נעשה את זה רגיל בבית במיטה על השטיח אבל הצלחתי להחזיק את עצמי בכוח ניגשתי לבר הזמנתי אספרסו קצר וכוס מים התיישבתי מאחוריה גב אל גב קרוב מאד שיכולתי להריח את הריח של המין שנדף ממנה לכל כיוון יכולתי לגמור רק מלהריח את ריח הניקיון הנידף ממנה מתערבב עם ריח מיציה שנפלט ללא מחסום התחתונים נתתי לה להבין שאני ההוא ובדקתי בהשתקפותה בחלון הראשי אם היא מסובבת את מבטה אלי , היא לא עשתה זאת ושלחתי לה הודעת sms - עכשיו!! שמעתי את רשרוש התזוזה שלה ממקומה ,היא שאלה את המלצר היכן השירותים , הצצתי עליה בהליכתה דרך הזכוכית הליכה חתולית , נראה היה לי שהיותה ללא תחתונים והרטיבות שהרחתי ממנה מגרים אותה בכל צעד שהיא עושה המשך בקרוב מאד....

Black Scorpio

New member
משחקים......... (המשך)

שתיתי בלגימה אחת את האספרסו והמים ,סידרתי את הזין בתוך המכנס שלא יבלוט ועשיתי את דרכי לעבר השירותים ווידאתי שאף אחד לא אחרי ונכנסתי לשירותי הנשים, המקום היה ריק חוץ מאורית שעמדה נשענת על הכיור האחרון כאשר פניה כלפי מטה. ניגשתי אליה במהירות מושך בעדינות בקוקו שלה ומרים את פניה כלפי מעלה ,קירבתי את הפה לאוזנה ושאלתי עם היא עשתה כל מה שציוויתי עליה, היא לא יכלה לדבר ורק הנהנה בראשה לאישור. לא חיכיתי הרבה ומיד שלחתי את ידי והרמתי את החצאית לגובה מותניים שלחתי את היד בין רגליה נשימתה נעתקה, הרמתי את היד מהר לעבר הכוס כשבדרך אני נתקל בפנים ירחיים מוצף ברטיבות סמיכה, ריח מצייה עלה באפי והיווה ניחוח משכר כל כך הייתי חם ומיוחם וכך גם אורית שככל שהיד שלי טיילה יותר בכוס הרטוב שלה נשימותיה גברו והיא החלה לגנוח משכתי בעדינות בשערה ושאלתי אם הרשתי לה לגנוח? היא השתתקה במקום ובקושי נשמה העברתי את פי לאורך צווארה הנקי ,שיחקתי אם תנוך אוזנה בפי וכל הזמן הזה ידי טיילה לה בכוס המגולח של אורית ,פרח חלק ללא אף שערה ,גילוח חדש, טרי במיוחד בשבילי איך שאני הייתי חם בבת אחת פתחתי את רוכסן מכנסי והוצאתי את הזין שלי שעמד להתפוצץ כל רגע ,איך שהוא היה אדום מהחיכוך במכנסי הג´ינס ללא תחתונים מפרידות כופפתי את אורית קצת קדימה והובלתי את הזין בין רגליה ,נשימתה נעצרה בצפייה לקבל את הכלי הזה עכשיו במנהרת האהבה המגולחת למשעי ,אני בכלל רציתי לרדת לה לליקוק מטורף על כוס חלק אבל אמרתי לעצמי שזאת תהייה המשימה הבאה שלה. הרטבתי את כיפת הזין שלי בגלי הרטיבות שאורית שפכה על ירכיה ובמכה אחת החדרתי את כל הזין שלי פנימה ,אורית פלטה זעקה קלה של כאב מעורבב עם הנאה זה גירה אותי מאד הוצאתי את הזין כל אורכו וללא המתנה הכנסתי אותו שוב לכל אורכו ,הפעם נועץ אותו כמה שיותר עמוק, הפעם הגניחה הייתה רק של הנאה הרגשתי איך אורית רוצה להתקפל קצת למטה אבל לא נתתי לה "ביקשת רשות לחשתי לה באוזן והחדרתי את הזין במהירות כפולה" פעם ראשונה שאני כך שולט ולא מתחשב במה שהצד השני רוצה ,היה בזה משהו מגרה מאד מה גם שהיא אהבה את זה שמעתי אותה לוחשת לי "אני יכולה לגנוח" כן אמרתי לה מנשק את עורפה כמתנה על הציות . לא יכולתי להחזיק עוד הרבה זמן בתוך הכוס הרטוב שלה ,הזין שלי היה מוצף במיצים ,הובלתי את ידי הפנויה לעבר הדגדגן הנפוח שלה והצטערתי שאני לא יכול לראות אותו ללא שערות ,צבטתי אותו בעדינות ואורית החלה לגנוח כמעט צעקות מה שסימן לי שהיא עומדת לגמור התחלתי להחדיר את הזין שלי בכל הכוח אליה, פעם פעמים והרגשתי איך השפיך מתקרב ועולה לאורך בסיס הזין לעבר הקצה ,אורית גמרה בקול צעקה גדולה וזה הרס אותי לא אכפת לה שאנשים יכולים לשמוע כלום לגמור כאשר מישהו מצווה עליה מה לעשות לא יכולתי יותר והשפרצתי את השפיך שלי לתוך מנהרת הלבה שבתוכה הזין שלי טייל בדקות האחרונות אחזתי באורית חזק והנעתי את הזין עוד מספר פעמים ,הוצאתי אותו בחתף והגשתי לה נייר טואלט לנקות את המערכת, אורית הסתובבה אלי ואני עשיתי לה פרצוף כועס (לא ממש כעסתי ואפילו שמחתי אבל חייבים להמשיך לשחק את המשחק) היא לא הבינה למה אני כועס אז אמרתי לה שלא אישרתי לה להסתובב ולכן היא צריכה לחשוב על העונש שמגיע לה . אני כבר חשבתי על אחד כזה. הבטתי בעניה במבט מעריך ומיוחד שלא תיפגע יותר מידי היום בעשר בלילה תתחברי למחשב , נתתי לה נשיקה לוהטת בשפתיים, ואמרתי לה בלחש שהיא מדליקה אותי מאד. היא בתמורה השפילה את מבטה , לעבר מכנסי הפתוחות והזין שעוד לא הספיק להתרפס לגמרי ,אורית החלה לשלוח את היד לעבר הזין וחיפשה את האישור בעיני, הנהנתי לה לסירוב ,לקחתי את פניה בידי ונתתי לה עוד נשיקה חמה ורטובה, שפתיה נפתחו לפי כמו ששפתיה התחתונות בלעו את איברי מספר דקות קודם לכן גם לנשק את יודעת מלמלתי והתחלתי ללכת לכיוון הדלת סוגר את מכנסי תוך כדי " נהניתי מאד "שמעתי אותה אומרת בלחש תחשבי על עונש שמגיע לך עניתי לה ויצאתי שילמתי למלצר את שתי החשבונות וראיתי במבטו שהם שמעו עכשיו נותר לחכות לעשר הלילה ,הלכתי ברחוב צוהל תגובות בבקשה שכחתי לציין שהסיפור מוקדש לשותפה סמויה שקצת נעלמה לנו

../images/Emo123.gif

אז נעדרת מפה כמה ימים (ממש לא מבחירה), חוזרת ומייד מחפשת את העקרב שלי. מתחילה לקרוא אותך עקרב, ומתמלאה בקנאה. למה לי אתה לא מגשים פנטזיה???? רגשות מעורבים של צהוב ואדום, תחתונים נרטבים אבל כועסים, לא מצליחה להפסיק לקרוא, ו............הפתעה. מוקדש לי. קוראת שוב והפעם מכל הלב, עם כל הכוונה, עם כל החרמנות, וגומרת על חשבון הפנטזיה שלך פעמיים נפלאות. בקרוב משהו שלי....רק צריכה להתאושש קצת משלך עקרבון.

Black Scorpio

New member
../images/Emo166.gif../images/Emo141.gif

קיבלת אישור להעלם? אני לא זוכר מחכה בזיקפה כואבת לפנטזיה משלך הפתיעי אותי בפנטזיה מטורפת רק פעמיים! זה סיפור למולטי אורגזמה עכשיו אני לא יודע אם אכתוב את ההמשך

Black Scorpio

New member
תודה ../images/Emo99.gif

אשמח להקדיש לך אחד שתפי אותנו מה את אוהבת או יותר נכון על מה את מפנטזת

bana

New member
אני חדשה פה

ואהבתי את מה שקראתי
תוכל להקדיש אחד גם בשבילי? (פנטזיה על חוף הים)

*g99

New member
אהבהתי,אהבתי,אהמתי..

ואוסיף: זה פשוט מושלם..

למעלה