יש לי רעיונות בשבילך..וכמה שאלות../images/Emo3.gif
1) תכתבי את השם של כל אחד בפתק. כל אחד מקבל פתק של מישהו אחר, ולכל אחד צריך למצוא כמה שיותר תשובות לשאלות שתתני להם בהתחלה(כמו:מה הוא הכי אוהב לאכול;מה התחביבים שלו;שאלות פשוטות יחסית), בלי לשאול את מי שכתוב להם בפתק.אח"כ עוברים בסבב וכל אחד מקריא את השאלות שהוא ענה עליהן. על זה אין לי אחריות כי לא ראיתי קבוצה משחקת את המשחק. זה עשוי לקחת הרבה זמן. 2) את זה בקבוצה לפרחים של שנה שעברה - המש"צים הטריים, והיה מוצלח. מחלקים את הילדים לשתי קבוצות שוות. רצוי שהקבוצות לא יכירו טוב אחת את השניה. אם נגיד יש לך ילדים משתי בתי ספר, אז כל בית ספר הוא קבוצה, אם צריך אפשר גם להוסיף חלק מהמשצים.
המשחק מתנהל כך- כל קבוצה יושבת במעגל, כך שהם יוצרים מעגל פנימי ומעגל חיצוני. מול כל ילד במעגל הפנימי צריך להיות ילד במעגל הפנימי, ואז את נותנת נושא וחצי דקה או דקה, וכל ילד מדבר עם הילד שמולו על הנושא בזמן מנתת. אחרי שנגמר הזמן אחד המעגלים מסתובב, ואת נותנת עוד נושא וזמן, ואז אותו דבר, עד שנגמר סיבוב. כדאי להשתמש במשרוקית. אני מקווה שלא תסתבכי כי ההסברים קצת מסורבלים
אבל בהצלחה בכל מקרה
אה...היו לי גם כמה שאלות: 1)איזה מחוז את? 2)גם את היית פרח? אם כן, איזה מחזור את?(2003/2004) 3)יש לכם הערכה בקשר לכמות של הפרחים שצריכים לבוא?