משחקים

f o x g i r l

New member
משחקים../images/Emo26.gif

שלום לכולם
בקרוב אני מתחילה להדריך את הפרחים. נכנסתי לאתר הנפלא של מחוז דרום ומצאתי כמה דברים נחמדים מאוד
אבל אם יש לכם עוד רעיונות נחמדים למשחקי היכרות ובכלל משחקים-אודה לכם מאוד
. בתודה

Spidi man

New member
תודה על המחמאות ../images/Emo140.gif

משחקי היכרות אפשר לאלתר במהירות. כל משחק שמקשר בין כל חברי הקבוצה הוא טוב, לא חסרים משחקים כאלה
1. משחק הפרמידה שבו לוקחים קבוצה, מפצלים אותה לשניים ועושים בניהם תחרות מי בונה את הפרמידת האנשים הגדולה ביותר. המטרה הרי ברורה לכולם - לנצח את הקבוצה המתחרה, מה שנותן להם את הסיבה לעזור אחד לשני ולהכיר אחת את השני. 2. משחק הקשרים, שבו לוקחים בערך 5 אנשים מסבכים להם את הידיים והרגלים אחד עם השני, ואז הם צריכים למצוא את הדרך להשתחרר. כמובן שבלי לעזוב ידיים
יש עוד המון משחקים...

f o x g i r l

New member
בבקשה../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo26.gif

ענק
. יש לך אולי עוד רעיונות או אתרים נוספים שאני יכולה למצוא בהם משחקים כאלו
ועוד דבר
למישהו יש מושג מה העקרון של משחק "הכובע" או "הדבר הבא"
שמישהו אומר: הכובע אצל יוסי, הכובע אצל דני, הכובע אצל טל
אצל מי הכובע עכשיו...
מוכר למישהו

ophirein

New member
נראה לי שאני מכיר את המשחק עם הכובע

*אבל אם כדור, אבל אם זה אותו משחק זה לא משנה... יש שתי דברים עיקריים במשחק: 1)להטריף את כל מי שלא מכיר אותו
2)מי שמדבר ראשון אצלו נמצא הכובע

ophirein

New member
הכוונה היא...

את אומרת: הכובע אצל יוסי, הכובע אצל דני, הכובע אצל טל אצל מי הכובע עכשיו... הכדור נמצא אצל מי שדיבר אחרון-כלומר: יש כאלה שמשחקים את המשחק לפי מי שהשמיע קול ראשון, אפילו אם הוא עשה "מיאו". אבל יש כאלה שמשחקים את זה שמי שאומר מילה ראשון, כלומר אם מישהו עושה "מיאו" זה לא נחשב, אבל אם הוא אמר "מיאו
" אז זה נחשב. המלצות: 1) אי אפשר לשחק את זה מול קבוצה גדולה מדי שלא מכירה את המשחק, צריך לשחק את זה או בקבוצה קטנה או בקבוצה חלקה מכירה את המשחק. אם לא תיישמי את את ההמלצה הזאת המשחק ישגע אותך יותר מאת כל שאר הקבוצה. 2)המשחק בצורה של "הכובע אצל דני, הכובע אצל טל..." פחות טובה, כדאי לשחק אותה בצורה של "מסרתי את הכדור לדני, הוא מסר לטל..." אני מקווה שעזרתי

אצלינו בקורס קראו לזה היעד הבא

נגיד היעד הבא זה שולחן היעד הבא זה מחשב..... מה היעד הבא
ככה...... אפילו שניסו להביר לי ובאמת גם אני לא הבנתי כלום..... משהו הבין משהו מהמשחק הזה ובא לו להסביר לי...

gorck

New member
לי יש משחק....

קחי חבל מגולגל ותני למישהו והוא אומר את השם שלו תחביב ומעביר את הקצה אך מחזיק את החלק שאצלו למישהו שיושב בצד שני.....הוא עושה אותו דבר...ועד שהחבל נגמר או שנגמרו הילדים ואז מחזירים וכל אחד מנסה לזכור כמה שיותר שמות....כאילו בתורו אומר את השם

ophirein

New member
יש לי רעיונות בשבילך..וכמה שאלות../images/Emo3.gif

1) תכתבי את השם של כל אחד בפתק. כל אחד מקבל פתק של מישהו אחר, ולכל אחד צריך למצוא כמה שיותר תשובות לשאלות שתתני להם בהתחלה(כמו:מה הוא הכי אוהב לאכול;מה התחביבים שלו;שאלות פשוטות יחסית), בלי לשאול את מי שכתוב להם בפתק.אח"כ עוברים בסבב וכל אחד מקריא את השאלות שהוא ענה עליהן. על זה אין לי אחריות כי לא ראיתי קבוצה משחקת את המשחק. זה עשוי לקחת הרבה זמן. 2) את זה בקבוצה לפרחים של שנה שעברה - המש"צים הטריים, והיה מוצלח. מחלקים את הילדים לשתי קבוצות שוות. רצוי שהקבוצות לא יכירו טוב אחת את השניה. אם נגיד יש לך ילדים משתי בתי ספר, אז כל בית ספר הוא קבוצה, אם צריך אפשר גם להוסיף חלק מהמשצים. המשחק מתנהל כך- כל קבוצה יושבת במעגל, כך שהם יוצרים מעגל פנימי ומעגל חיצוני. מול כל ילד במעגל הפנימי צריך להיות ילד במעגל הפנימי, ואז את נותנת נושא וחצי דקה או דקה, וכל ילד מדבר עם הילד שמולו על הנושא בזמן מנתת. אחרי שנגמר הזמן אחד המעגלים מסתובב, ואת נותנת עוד נושא וזמן, ואז אותו דבר, עד שנגמר סיבוב. כדאי להשתמש במשרוקית. אני מקווה שלא תסתבכי כי ההסברים קצת מסורבלים
אבל בהצלחה בכל מקרה
אה...היו לי גם כמה שאלות: 1)איזה מחוז את? 2)גם את היית פרח? אם כן, איזה מחזור את?(2003/2004) 3)יש לכם הערכה בקשר לכמות של הפרחים שצריכים לבוא?

אז ככה

את מכירה את משחק השעון? את מציירת שעון עם מספרים בלי מחוגים.... ואז כל הקבוצה צריכה לקבוע פגישות אחת עם השניה ואז שלכולם יש פגישה בכל שעה ושעה סביב השעון... ואז את אומרת השעה 1 והנושא שיחה הוא על תחביבים (בכל שעה אחת את נותנת להם נושא שיחה כמו הפדיחה הכי גדולה שלך וכל מיני דברים כאילו...) וככה את אומרת כמה שעות שאת רוצה וזה מזה כיף... אם את רוצה עוד רעיונות יש לי פוול... שאני יכנס פעם הבאה אני ישלח לך עוד רעיונות סיון

למעלה