משחקים

MrListen

New member
כל אלה כמעט לא קיימות

כל הבחורות האלה לרוב כבר תפוסות... אין מה לעשות צריך לשחק את המשחק המעצבן הזה... של לא להראות מה אתה באמת מרגיש ולא להראות לה שאתה מעוניין ומתלהב ממנה, אחרת היא תרגיש שאתה בכיס שלה ותאבד עניין. וזה עובד בשני הכיוונים.

Sunset Night

New member
אני דווקא לא אשחק את המשחק הזה

אני אמשיך בשיגרה שלי לנתק קשרים עם בחורות שמשחקות את המשחקים הדביליים האלו. כ"כ נמאס לי מזה! אוף לעזאזל איתכן הרסתן לי את השבוע.. נשים.. פחח.

MrListen

New member
בשוק ההון אומרים לא לסחור נגד המגמה

ומי שעושה את זה לרוב מפסיד. אתה תמצא את עצמך חייב לשחק את המשחק, אתה לא חי בואקום.

Sunset Night

New member
אני לא מחפש שום הון

אני מחפש אישה אמיתית. אין לי כוח לילדות בנות 20 שמשחקות משחקים מטומטמים.

אישה אמיתית יכול למצוא רק...

גבר אמיתי, שיודע לתמוך באישה ויודע לתת לה יחס הדדי... רק בהקשבה, הבנה, סבלנות, סובלנות, כבוד הדדי, התחשבות ומוכנות לסליחה תצמח אהבה אמיתית. אם אין הדדיות, תהייה בטוח, שלא תמצא את מה שאתה מחפש. יש נשים אמיתיות גם בנות 15, זה לא תלוי בה, זה תלוי בך, איך אתה בסביבה שלה. צריך לדעת להתנהג נכון ולפעול נכון עם אישה כדי להוציא ממנה את האישה האמיתית, אתה כנראה עוד לא יודע לעשות זאת.

סליחה, אם נשמעתי קצת תוקפנית

בהודעה הקודמת. מה זה גבר אמיתי, זה גבר, שיודע להקשיב לאישה שאיתו, ולא סותם לה את הפה, זה גבר, שיודע למצוא נקודות פשרה בכל דבר. זה גבר, שיעניק ביטחון מלא בנוכחותו לאישה שאיתו, ולעולם לא יגרום לה לפחד ממנו. זה גבר, שיודע לקבל את האישה שאיתו בדיוק כמו שהיא, ולא יושב להתחשבן איתה על שטויות. זה גבר, שלא בא בדרישות גבוהות, שאין סיכוי, שהאישה תוכל לעמוד בהן. גבר אמיתי, זה אדם תומך, זה לא אדם שמבקש להרוס את האישה שאיתו.

אני

אני כועסת אני אומרת כועסת נקודה, ושואלים למה אני גם אומרת למה. קל פשוט ונוח לכל הצדדים.

ברוך הבא לך ../images/Emo142.gif

מעצבנות אבל חינניות
יש נשים שלא משחקות ורק משחקי המשחקים מושכים משחקות [בצורה גורפת].

Sunset Night

New member
אויש!

הקטע הזה אצל נשים כ"כ מעצבן! יצא לי לנתק כ"כ הרבה קשרים בגלל המשחקים האהבליים האלו.

Vdrums

New member
ולמה כל הנשים באתרי היכרויות

מחפשות 24 ומעלה עם תואר ראשון או השכלה גבוהה?

תומר, יש לי חדשות בשבילך!

לא כל הנשים באתרי ההיכרויות מחפשות 24 ומעלה, או השכלה גבוהה, יש גם כאלה, שלא איכפת להן, שתהייה עובד בניין, אבל בתנאי שיהיה לך זמן להיות איתן, ויהיה לך על מה לדבר איתן.

היא לא צריכה ללכת לספר להן את זה.

הן מחפשות רמה מסויימת ויש אחרות שמחפשות רמות שונות לגמרי. והיא מספרת לך את זה כי אתה עסוק בהכללות.

Vdrums

New member
לא ממש, אני לא אמרתי כל הנשים

דיברתי על אלו שנמצאות באתר הכרויות. תבדקי בעצמך.

למעלה