משחקים

madu

New member
למה הנשים חושבות.....

שאם הן משחקות אותה קשות להשגה....ז"א לא עונות לטלפונים.....ו"שוכחות" להחזיר הודעה....אז הן חושבות שזה מה שיגרום לנו להתאהב בהן עד מעל הראש????? תבינו שזה רק מעצבן אותנו....ולא משנה כמה הסקס טוב..... אמנם שהזין עומד השכל בתחת אבל יש גבול. מצד אחד היא אומרת שהיא מתגעגעת ושהסקס טוב....ומצד אחד היא נותנת לי כל הזמן להתקשר אליה. אז אני כבר שבוע לא מתקשר אליה ומתעלם מהטלפונים שלה ....ואומרים "אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך" אבל זה מגיע לה!!!! סופ"ש נעים לכולם

Sunset Night

New member
רגע רגע, תנו לי לשאול אותכן שאלה

יש פה בכלל נשים שלא משחקות את כל משחקי האדישות האלו עם הפוזות המאגניבות האלו? יש פה נשים ישירות ולעניין? נדמה שאם יש כאלו נשים בכלל, שלא משחקות משחקים, אז כ"כ כ"כ כ"כ קשה למצוא אותן! לעזאזל, אתן יכולות להיות כ"כ מעצבנות לפעמים..

madu

במשחקים של דווקא לא בונים זוגיות! למה אתה לא מדבר איתה ולא מסביר לה את זה? ואם היא ממשיכה לא להתקשר, אז תחתוך עניינים וגמרנו, אבל רק אחרי שתשוחחו את זה, ואחרי שתתן לה את ההזדמנות להוכיח את עצמה.

כן יש כאלה, שלא משחקות...

שלפעמים קורה, שהן נשמעות או נראות אדישות, אבל הן בכלל לא. לפעמים, אתם הגברים צריכים ללמוד למצוא את הדרך לפרוץ את המחסומים בדרך נעימה בלי לשבור אותנו בדרך, אבל מה לעשות, שכל מה שאתם יודעים זה או לשלוט בצורה כפייתית, או לסתום פיות, או לתלות את האשם בנשים, או לוותר וזהו. תבדקו גם את עצמכם לפעמים, וכל הבעיות יפתרו!

Sunset Night

New member
אולי תצלבי אותי וזהו?

אף אחד פה לא מנסה לשלוט, לסתום פיות או לתלות את האשם באחר. אני בודק את עצמי כל הזמן מותק, והפעם (לשם שינוי ולהפתעתך הגדולה) הבעיה היא בכן. כל משחקי האדישות הילדותיים האלו.. למה אתן לא יכולות פשוט להיות ישירות?? להגיד מה שאתן חושבות, וזהו?! מה מניע אותכן בשם כל הרוחות והשדים לא להתייחס למישהו שמרעיף עליכן אהבה, ולהזיל ריר למישהו שלא רואה אותכן ממטר?! פסיכיות..

אין שום קשר בין המשיכה לחראות לבין

משחקים. חראות זה טיפוס, משחקים זו גישה. אני מאוד ישירה ועדיין חולה על החראות.

קללות לא יעזרו לך בחיים!

יש מקרים אצל בני-אדם, לאו דווקא נשים, שכשהרגש שולט קשה לדבר וקשה לבטא את הרגש, זה קורה, צריך בסך-הכל לתת לזמן לעשות את שלו, או ללמוד לתקשר באופן ניסתר! - אין ברירה! מותק, כשגבר מרעיף עליי אהבה, אני יודעת לקרוא לזה בשמו, וכשמישהו לא רואה אותי ממטר, הוא יכול להקבר בשקט עם העיוורון שלו, לא מעניין אותי. אני נמצאת בתוך מצב שונה מרוב הנשים בעולם, אני לא יכולה להסביר את המצב שלי, אבל כשאני יודעת, שאני בחברת הגבר, שאני אוהבת, אני יודעת, שאני חייבת לשתוק ולא לדבר ואסור גם להתקרב, כי יש מניאקים חולים סביבי. אצל נשים אחרות זה משהו אחר, אבל אני מתארת לעצמי, שקורה להן בדיוק מה שקורה לי, כשאני עם הגבר שאני אוהבת, רוצה להרגיש, רוצה להיות בחברתו כמה שיותר, רוצה להסניף את הריח שלו... לא יכולה בלי לגעת בו... כל האחרים שוליים לחלוטין. הוא ורק הוא, ואני חושבת, שהוא מודע לזה, הלוואי וידעתי. אני באופן אישי לא אגיד כלום ולא אעשה כלום, עד שיעופו לגמרי כל הכולירות מסביבי, אני לא מוכנה להסתכן יותר איתם. כשהם יניחו לי, אני אוכל לאהוב בשקט את הגבר, שאני מאוהבת בו כל חיי. ואם מישהו מהבני-זונות, שמתעלקים לי על החיים קורא את זה, אז דעו לכם, שכולכם, אתם שום דבר בעיניי לעומתו. לא רוצה לראות אותכם יותר בחיים שלי! - אף אחד מכם! אור-לי

Sunset Night

New member
רק העובדה שאתן תוקפות אותי כ"כ

מעידה על משהו. ולדעתי, ולדעת המון מחברי, העובדה הפשוטה היא שנשים שמשחקות את המשחקים האלו, הן פשוט ילדותיות. כמובן שיש את אלו שמשחקות את המשחקים האלו משום שהן מניחות מראש שגם בן הזוג שלהם ישחק אותם, אבל כאשר הן רואות שבן הזוג שלהם כנה וישיר, הן מפסיקות. זה מה שאני מחפש. כולה מישהי כנה וישירה. כל התוקפנות וההתגוננות מצידכן רק מצידה אותכן באור יותר שלילי. מצטער.

שקיעה לילית... כמה רומנטי...

ועוד מצד אדם, שמדבר כאילו אין בו טיפה של רומנטיקה. חומד, כשתלמד להיות אתה בלי מאמץ מיותר, תהייה יצירתי באמת והכעס הזה יעלם, אבל אם אתה מגיע לכעס, עד כדי-כך, שאתה נשמע כאילו אתה צועק: "די, שברו את הכלים ולא משחקים." - נשברו הכלים שלך, קנה דבק טוב ותדביק אותם, ואז קום ותבדוק איפה הטעות שלך...!.. הטעות שלך, שאתה מחשיב יותר מדיי עמדות של אחרים ביחס לדברים הקשורים לחיים שלך, במקום להחשיב את הדעה האישית שלך. ברוב המקרים קשה לדעת אם עמדתו של אדם היא גם דעתו, או שדבריו הם "אחד בפה ואחד בלב." לך עם הלב שלך, בטא את הרגשות שלך בחופשיות. אז אל תגיד: "אני אוהב אותך." תגיד: "את מוצאת-חן בעיניי." אז תתבטא יותר בזהירות, אבל תזרום, בלי להראות מאולץ ושיקרי. אתה בובה של החברים שלך? - לי עושה רושם, שאתה אדם עם דעה עצמאית ברורה לחלוטין. אם אני צודקת, אז כדאי, שתבדוק מה באמת חוסם אותך מלבטא נכון את עצמך ולהוביל נכון קשר.

Sefy

New member
את יודעת כמה קשה לצלוב על מגן דויד!

הוא יודא לי שזה על צלב במקום

לא, אני לא יודעת, שזה קשה ../images/Emo6.gif חחח..

מה הוא אמור לוודא? אני חושבת שהתכוונת ל"יודה", מלשון "תודה". שבת נהדרת לך, ספי אור-לי

spaceballs ... כל דבר בסרט הזה...

פשוט אהוב עליי במיוחד. אין על מל ברוקס בסרטים כאלה!

מתחת לסלעים תמצא יצורים כאלה..חח (;

מה ז"א...אם יש כאלה נשים.. ברור שיש!!! והאם יש גברים כאלה?!?!?!? אתה יודע..זה קשר הדדי..יחס גורר יחס!!!

למעלה