משחקים

SofyTofy

New member
שירשור משחק-מההתחלה../images/Emo70.gif

סליחה שאני מתחילה מההתחלה, אבל יש המון דברים שלא הבנתם במשחק, וכל השירשור נהרס בגלל שהגיבו פעמיים, הגיבו לדברים הלא נכונים ועוד כל מיני דברים. אז הנה אני מתחילה מההתחלה (סליחה). החוקים: אני כותבת משהו על מישהו שכותב/ת מעליי (עדיף שזה יהיה קשור לסדרה-אבל מה שבא..) אחר כך אני כותבת על עצמי (זה באמת אפשר לעשות על הסידרה, אבל שוב, אפשר להוסיף, לשנות, לפרט, מה שבא..) אחר כך אני כותבת איזשהי עובדה על מי שיכתוב מתחתיי. הוא לא צריך לספר על העבודה הזאת, נגיד העובדה היא- פגש/ה את מתי אטלס. האדם שכותב מתחתיי לא צריך להסביר על הפגישה (אלא אם הוא רוצה-זה יכול להיות נחמד..), פשוט להגיד שהוא/היא פגש/ה את מתי. הבנתם
משהו חשוב: מותר להשתתף פעמיים, זה סבבה. אני מתחילה: מעליי
אין אף אחד מעליי, אז אני אכתוב על מיכל המנהלת. מיכל חביבה ביותר, אוהבת לעצבן אותנו אם השירשורים (טוב שהתחלנו ללמוד לשרשר. אגב, סליחה שפתחתי הודעה אחרת, חשבתי שזה חשוב). מיכל אוהבת להגיב לנו בצורה מגניבה וזהו. היא אחלה מנהלת. עליי
חולה על קרייג דיוויד וסופי צדקה ("רונה", "המלאכית", "הג´ינג´ית", "קישקשתא" וכו´-חולה עליה
). מאוד אוהבת טלוויזיה ומחשבים ובעיקר "לחיי האהבה" ו"חברים" (כנראה בגלל זה אני יודעת את כל הפרקים בעל פה..). מתחתיי
מישהי שלא סובלת את יעל הדר (טייק 2). מי שלא ישרשר למקום הנכון, או לא ישרשר בכלל-לא ישתתף. אז תשתדלו. בשביל מיכל ואורנית.

SofyTofy

New member
עוד משחק../images/Emo70.gif

טוב המשחק השני הסתיים כביכול, אך אחד לא שם לב אליו..... והוא אפילו לא מוקפץ יותר (
). אז חשבתי לעשות משחק אחר, מה דעתכם
רעיונות
אני מכריזה רשמית - אני רוצה להיות אחראית על המשחקים
מה דעתכם

pompii

New member
אני אמשיך מכאן.....

קודם כל, טוב מאוד שפתחת שרשור חדש כי זה באמת היה מעצבן... ועכשיו למשחק:
זאת מעליי קוראים לה סופי טופי והיא חולה על הג´ינג´ית המלאכית סופי צדקה ועל קרייג דייויד, הבאמת מדהים דרך אגב
אני אוהבת לראות לחיי האהבה, דוסון קריק, בנות גילמור וחולה על הזמר ה מ-דהים עברי לידר והיום היה לי שיעור נהיגה ראשון (חחחחח אני מתלהבת
)
מי שימשיך צריך להיות מי שחושב שסופי שחקנית גרועה.

יש לי משחק1יש לי משחק!

למשחק קוראים "מי אני ומה שמי",וגם הוא משחק היכרות. במשחק כל אחד צריך להתחזות למישהו אחר מהפורום,וכל השאר צריכים לגלות מיהו.מה דעתכם?מי מתנדב להתחיל?

אתי15

New member
הבעייה היא שאני לא מכירה אף אחד

ככה שאני לא יכולה להתחזות לאף אחד

אולי תנסי בכל זאת,מהיכרות דרך

הפורום?טוב,נתחיל במשהו קל:אני אוהבת את סופי צדקה.מי אני?

אתי15

New member
אוקיי הבנתי

הנה אחד: אני חולה שרופה על יהודה לוי מי אני?

pompii

New member
טוב תורי!!!../images/Emo13.gif

כשמישהו לא משרשר זה מעלה לי ת´סעיף! מי אני?

למעלה