תוצאות.
משחקים ע"ג הפורום בדרך כלל "מנוהלים" ללא מערכת חוקים מוכרת או מערכת חוקים בכלל (כן, חופשיטה) כי חוקים מורכבים יותר ממספר הסכמות בסיסיות בין המשתתפים, מאיטים את צורת המשחק האיטית ביסודה שלא לכל אחד יש סבלנות להתמיד בה לאורך זמן (ואורך זמן זו דרישה בסיסית של משחק דרך פורום).
מסיבות שונות ומעניינות אין משחק פעיל כרגע מלבד המשחק הממתין להצטרפותו של פומי.
ניסיתי לחפש "משחק פורום" בתקווה שתפוז ימצא דוגמא טובה אבל התייאשתי מהר ולכן אין לי קישור בשבילך, אבל יש לי שתי עצות שיכולות להניב את התוצאה המבוקשת:
1. כיוון שקצב ההודעות כאן לא מסחרר כמו בפורומים אחרים, דפדוף זריז נגד כיוון השעון בטח יביא אותך למשחק האחרון תוך דקות ספורות.
2. תחת הכותרת מאירת העיניים בראש הדף, מסתתר קישור ל"קומונה" שהוקמה במיוחד כדי להכיל משחקי פורום, ובה ניתן למצוא משחקים ישנים.
אם ב"סגנון מו"ד" כוונתך למשחק המפוקח ע"י החוקים המופיעים בספר הרשמי, לא תמצא משחק כזה פה. אם אני זוכר נכון היה ניסיון או שניים בעבר הרחוק (עשר שנים) להריץ משחק כזה דרך הפורום אבל כמו שהסברתי, זה לא עובד טוב.
אם כוונתך היא לאווירה בלבד, ל"סגנון מו"ד" במובן של עולם דל בטכנולוגיה ועשיר בקסם (מפות עם שטחים ריקים, אוצרות מעבר מפואר, מפלצות וגיבורים היוצאים\נשלחים לחפש את כל אלו), לדעתי חצי מהמשחקים שהתנהלו דרך הפורום נופלים תחת הגדרה זו.
במיוחד הראשונים שגם רצו זמן יחסית קצר לאחר תחילת הפורום, אז אולי לנבור בארכיון ולדפדף קדימה זו אפשרות טובה בשבילך.