משחקים עם גוגל תרגם!

supercoconut

New member
משחקים עם גוגל תרגם!

חחח אני ואסף בשעה אחרונה שיחקנו עם גוגל תרגם.... הכנסו משפט נייטראלי ותמים לחלוטין...ותרגמנו אותו הלוך חזור עד שלא היה ניתן יותר להבין אותו XD גוגל תרגם - http://translate.google.co.il/# מוזמנים! להצטרף לחגיגה! XD לדוגמא:
המורה שלי לביו לא זוכרת את השם שלי! המורה ביו שלי לא זוכר את השם שלי! המורה ביו אני לא זוכר את השם שלי! אף אדם לא ישנה את עולמי האדם לא יכול לשנות את העולם אף אחד לא יכול לשנות את העולם אתה יכול לשנות את העולם עבור כולם "למילה או שתיים זה נועד, אבל לא למשפט" "דבר זה שני או לא." "זה אם שני." "השאלה היא אם לשני." "אם יש שתי בעיות." המשך יבוא

supercoconut

New member
לכל אדם יש טיפש גרוש בהם ../images/Emo6.gif

אהובי הצעיר התגרש ממני ועזב לתל אביב בני הזוג התגרשו עזבתי האהבה שלי תל אביב בני הזוג, אני אוהב את הגירושין שלי תל אביב בני הזוג, גירושים אני אוהב את תל אביב זוגות להתגרש, אני אוהב את תל אביב בני הזוג התגרשו, אני אוהב את תל אביב אידיוט תבין, אנחנו לא צוחקים איתך כן? אנחנו צוחקים עליך. טיפש, אין אנו מקווים להבין את הזכות לצחוק? אנחנו צוחקים עליך. טיפש, אנחנו צוחקים או לעשות אני מבין נכון? אנחנו צוחקים עליך. טיפש, אנחנו צוחקים, אני לוקחת את זה? אנחנו צוחקים עליך. טיפשים, אנחנו צוחקים, אני לוקח את זה לך? אנחנו צוחקים עליך. טיפש, אנחנו צוחקים, אני אעשה את זה בשבילך. אנחנו צוחקים עליך. לכול אדם יש חייה בפנים ולכול חייה יש אדם בפנים כל חיי האדם, חיי כל פנים, פנים חיי כל אדם, חיי ממילא, פנים כולם חיים, חיי ממילא, פנים

supercoconut

New member
עיטוש בודד )-;

בן אדם יכול להתעטש אבל התעטשות לא יכולה להיות בן אדם אנשים להתעטש, אבל אתה יכול להיות אדם מתעטש התעטשות של אנשים שאתה יכול להתעטש אם אדם, אתה יכול להתעטש להתעטש אנשים, אתה יכול להתעטש אם אתה מתעטש אם האנשים שאתה עיטוש, אתה יכול להתעטש אנשים שאתה מתעטש, עיטוש, אם אתה יכול אם אתה מתעטש אנשים עיטוש, אם אתה אנשים שאתה להתעטש כשאתם עושים להתעטש לפעמים אנשים לא להתעטש להתעטש לפעמים אנשים לא להתעטש התעטשויות אם אתה ממש אוהב להיות בודד, תתחתן האם אתה באמת בודד ואם אתה רוצה להתחתן אם אתה רוצה להתחתן הוא באמת אחד אם אתם להתחתן היא באמת אם אתה באמת להתחתן אם אתה באמת רוצה להתחתן

supercoconut

New member
אשתו, לעתים קרובות יותר, אחותו ../images/Emo12.gif

אישתי עזבה אותי,אחותי ניסתה לרצוח אותי, מה את רוצה?! תקפצי אשתי עזבה אותי ואת אחותי ניסה להרוג אותי, אתה רוצה לעשות? לקפוץ אשתי, אחותי ניסה להרוג אותי עזבו, אתם רוצים? לקפוץ אשתי, אני הולך להרוג את אחותי, אתה מעוניין יותר אם Imimashita? לקפוץ אשתי, אני הולך להרוג את אחותי, אם תרצה פרטים Imimashita שלך? לקפוץ אם אתה רוצה את אשתי, אחותי להרוג, יותר יהיה Imimashita? לקפוץ אשתי להרוג אותך אם אתה רוצה את אחותי, אתה Imimashita יותר? לקפוץ אתה אחותי אשתי להרוג אותך, Imimashita אם אתה רוצה יותר? לקפוץ אם אתה רוצה יותר אתה צריך להרוג את אשתי, אחותי, Imimashita לעשות? לקפוץ את אשתו, אם אתה צריך יותר אתה צריך להרוג את אחותי, Imimashita מה זה? לקפוץ אשתו, אתה יותר אתה אחותי, Imimashita האם זה משהו להרוג? לקפוץ אשתו, ככל שאתה אחותי, Imimashita מה זה להרוג משהו? לקפוץ אשתו, לעתים קרובות יותר, אחותו, Imimashita להרוג או משהו? לקפוץ אשתו, לעתים קרובות יותר, אחותו, להרוג Imimashita או משהו? לקפוץ חח המילה הזאת, גוגל תרגם תרגם לי, ואז לא הצליח לתרגם בחזרה!!!

asaf105

New member
מומלץ לכולם../images/Emo6.gif

אתם לא מאמינים כמה זה משעשע XDD ראיתי כמה דברים מצחיקים שיצאו לה, ואני נשפכתי פה על הכיסא מלא בדמעות מרוב צחוק!!
בחיי שזה היה כל כך מצחיק אבל טיפ כשתם מתרגמים, תתרגמו לשפה הכי זרה שיכולה להיות! אפשר לבחור סינית, יפנית, וייטנאמית, מולדובנית, דנית, סוואהילית, כל שפה שתראה כמה שיותר זרה, כי כל המטרה שזאת תהיה שפה שמאוד מאוד שונה מעברית וממבנה השפה, התחביר, מבנה משפט ואותיות, לדוגמא ערבית ואנגלית ועוד שפות לטינית לא טובות במקרה הזה, כשיש להן מבנה דומה בשפה

asaf105

New member
בואו תראו את התרגום של ההמנון שלנו../images/Emo6.gif

כל עוד בלבב פנימה, נפש יהודי הומייה, ולפעתי מזרח קדימה, עין לציון צופיה, עוד לא אבדה תקוותנו, התקווה בת שנות אלפיים, להיות עם חופשי בארצנו, ארץ ציון ירושלים כמו הלב כהה ארוך, אימא נשמה יהודית, Olfati מזרח קדימה, עיניו ציון, תקוותנו לא אבדה, התקווה של אלפיים שנה, היא מדינה חופשית, ארץ ציון וירושלים כל עוד "לב המאפליה", ואמו היתה נשמה יהודית, Olfati מזרח קדימה, עיניו ציון, תקוותנו לא אבדה, מתוך תקווה אלפיים שנה, היא מדינה חופשית, ארץ ציון וירושלים כל עוד "לב המאפליה", אמו היתה נשמה יהודית, Olfati מזרח קדימה, עיניו ציון, מקווה שלנו זה לא הפסד, כי באלפיים השנים תקווה, היא מדינה חופשית, קרקעות בירושלים ציון כל עוד את הלב "" כהה, אמו היתה נשמה יהודית, Olfati מזרח קדימה, עיניו ציון, מקווה שלנו זה לא הפסד, כי הוא מקווה בשנת 2000, היא מדינה חופשית, ציון בירושלים אדמה כל עוד הלב "," חושך, אמו היתה נשמה יהודית, Olfati מזרח קדימה, עיניו ציון, מקווה שלנו זה לא הפסד, הוא מקווה כי בשנת 2000, היא מדינה חופשית, ציון בירושלים אדמה

asaf105

New member
עוד תרגום לחצי מההמנון

פשוט הוא יצא יותר מצחיק XD כל עוד בלבב פנימה נפש יהודי הומייה ולפעתי מזרח קדימה עין לציון צופיה כל עוד מומיות במעמקי נשמתו של יהודי להרוג את העין Olfati המזרח כל עוד נשמתו של יהודי להרוג העיניים האימא Olfati המזרח התיכון כל עוד נשמה של יהודי העיניים של המזרח התיכון להרוג את האימא Olfati

supercoconut

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

supercoconut

New member
לך אל הנמלה,בשביל להנות!

לך אל הנמלה עצל, הוריה לא בבית...נצל. הורים אינם עצלים בבית עלי ... אנא ליהנות. ב ההורים שלי לא עצלן ... אנא ליהנות. עצלן ... אנא ליהנות ההורים שלי. עצלן זה ההורים שלי ... אנא ליהנות. בקצב הזה עד יום ראשון הסוללה תיגמר. יום ראשון יהיה לנקז את הסוללה בקצב הזה. שאלתי מישהי שאלה מטופשת, והיא ענתה לי תשובה מטופשת ומאז אנחנו נשואים. בגלל שאנחנו נשואים, מישהו שואל שאלה טיפשית, והיא ענתה תשובה טיפשית.

supercoconut

New member
דג הבחור שלי ../images/Emo23.gif

הלכתי להזדווג עם דג, אנא השאירו הודעה לאח שלי, אל תגלו לו. דג הבחור שלי, נא להשאיר הודעה עם אחי, בבקשה תגיד לי שהוא הלך. דג הבחור שלי, אחי, הוא חסר, נא להשאיר הודעה ותגיד לי בבקשה. אדם פיש, אחי, הוא השאיר לי הודעה, בבקשה תגיד לי שאני לא יוצג בבקשה. פיש אדם, אחי, הוא השאיר הודעה לי בבקשה בבקשה תגיד לי לא להופיע. אדם פיש, אחי, אני אראה לו הודעה אני בבקשה בבקשה ליידע אותי. פיש אדם, גבר, אני הודעת לי בבקשה תגיד לי בבקשה אותו. אדם פיש, גבר, אנא ודא אני אומר לו בבקשה. פיש אדם, גבר אני אנא אנא ודא כי אתה מלמד אותו. אדם פיש, גבר אני אנא, אנא ודא שאתה אומר לו. פיש אדם, גבר אני אנא, אנא ודא שאתה אומר לו. יש לי מגן יום שני במתמטיקה ולא מצליח לי כמעט שום תרגיל אני כוכב במתמטיקה ביום שני, אני יכול לממש מעט אני כוכב במתמטיקה ביום שני, אני יכולה לממש חלק

asaf105

New member
אויי זה הכי הרג אותי!!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

larisa125

New member
אני כוכב במתמטיקה ביום שני ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

supercoconut

New member
הלחן הוא חלק מצרפת :ם

אתמול הלכתי לבנק ובדרך עצרתי בפארק, ראיתי את אישתי בוגדת בי בשיחים, אז הצטרפתי לסנדוויץ'. אתמול הלכתי לבנק, לעצור בפארק, ראיתי את אשתי בוגדת בי בבוש, הצטרפתי כריך. אתמול הייתי בבנק, נעצר בפארק, ראיתי את אשתי בוגדת בי בשיחים, הצטרפתי כריך. אתמול הייתי בבנק, נעצר בפארק, ראיתי את אשתי בוגדת בי בבוש, הצטרפתי כריך. זה כאילו התרגום של ההמנון שלנו תרגום נראה כי ההמנון הלאומי שלנו תרגום כן, ההמנון הלאומי שלנו תרגום: כן, ההמנון הלאומי שלנו ההמנון של השיר שלנו האמת הוא על הלחן של איזה שיר צרפתי ההמנון הלאומי שלנו של השיר הוא חלק אמיתי של המנגינה של השיר בצרפת ההמנון הלאומי שלנו של השיר, את הלחן של השיר הוא חלק של צרפת האמיתית ההמנון הלאומי שלנו של השיר, הלחן הוא למעשה חלק צרפת

supercoconut

New member
בעקרון הכיסא הזה צריך להיות מצויין.*~*

הי כסא, תעזור לי לפתור את התרגיל הזה! כסא קטן, אני עוזרת לפתור את התרגיל הזה? כסא קטן, תעזור לי לפתור את התרגיל הזה? יאללה הנה זה מצא משפט מצוין. ובכן כאן הוא למצוא משפט טוב. זה כאן עכשיו כדי למצוא כתיבה טובה. הנה למצוא כותב טוב עכשיו. אני מוצא את זה סופר טוב. יש לי את זה סופרים טובים. קיבלתי אותו סופר טוב. בקיצור הדבר הזה צריך תיקונים. בעיקרו של דבר זה צריך להיות מתוקן. זה צריך בעצם להיות קבוע. זה באמת צריך להיות קבוע. זה באמת צריך להיות מתוקן.

למעלה