משחקים ל- 6 אנשים...

Pentax

New member
משחקים ל- 6 אנשים...

היום באים אלינו 4 אנשים ללא ניסיון במשחקי לוח. אנחנו נהיה 6 כולל אותי ואת אישתי. יש לי באוסף כמה משחקים שמתאמים ל- 6, הבעיה שאני בעצמי עוד לא שחקתי ברובם, כי רכשתי אותם ממש לאחרונה. הנה הרשימה: 1. מצודות - שחקתי ומכיר 2. פויזון - לא שחקתי, אבל מכיר את החוקים 3. Bohnanza - לא שיחתי ולא ממש מכיר 4. Bang - לא שחקתי ולא מכיר 5. For Sale - לא שחקתי, אבל מכיר את החוקים מה מהרשימה הזאת מומלץ יותר לשחקנים "חדשים"? יש עוד אופציה, לפרוש ולהשאיר את החמישיה לשחק Puerto Rico

ycyclop

New member
דעתי האישית

קודם כל לא לתת להם לשחק פורטו ריקואם הם שחקנים חדשים. זה יפחיד אותם. for sale, bohnanza שני משחקים ממש חביבים ויכולים לעבוד ממש טוב

Pentax

New member
אוקיי, אני מסכים איתך.

Puerto Rico - זה קצת כבד לחדשים. חבל ש- Settlers זה רק ל -4 (אין לי הרחבה ל-6 וגם שמעתי שבהרכב מורחב המשחק פחות מעניין) מה לגבי מצודות, גם יכול לבוא בחשבון, נכון? טוב, אני רץ ללמוד את Bohnanza...

טלד

New member
הצעות שלי

מצודות - הולך מצויין ב-6. אבל לשחקנים חדשים אולי יהיה קצת איטי ומסובך. באנג - משחק מסיבות מצויין, מייצר הרבה אינטראקציה בין השחקנים, אופטימלי ב-6 שחקנים והחוקים פשוטים. חשוב להקפיד להקריא את הטקסט שעל הקלפים באיטלקית. פור סייל - קליל וקצר, ייתכן ומנגנון המכרז הכפול יקשה על שחקנים חדשים.

למעלה