משחקים - כן או לא?

dudusch

New member
עם כל הדחיות שאני קיבלתי...

את השאסי שלי כבר דפקתי... הברקסים תקועים, ההילוכים לא רעים... יש בעיה את מכסה המנוע לפתוח, למנוע בעליות אין כוח, ומזל שעוד לא נהרס המוח... כעת ברצינות... זה נכון שאומרים שבנים מוכנים להצהיר על אהבתם לפני הבנות, כי לבנות לוקח יותר זמן להיפתח להאמין ולהתאהב. עם זאת, כתוצאה מסיבות אלו ואחרות (הסטוריות, שבטיות תגידו אתם), נהוג גם בימינו שגברים יתחילו עם נשים, ופחות להיפך. (לתת להן את זכות הסירוב). דבר זה ניתן לראות אגב גם ב"הילכות" לחיצת היד... בכל אופן... שתהיה הצלחה!

אההממ הסברים

מדובר בדעתי בלבד, שנהיה סגורים. 1. בנים לא מתאהבים מהר - הם רוצים לזיין מהר (חלקם יגידו הכל כדי לזיין) להוציא הצהרת אהבה אמיתית מגבר זה הרבה יותר מסובך - אתן אלה שמתלוננות על זה כל הזמן! 2. יותר מורגלים אולי בלספוג דחיה (יש כאלה שלא מתאוששים לעולם
) וגם זה רק בגלל שאתן לא ממש מתאמצות להתחיל איתנו, אבל יודעות יופי להתלונן.. 3. רוב הבחורות שאני מכיר (כל השלוש) נוטות להתאהב בבחורים אחרי ארוחת ערב ושיחה לתוך הלילה, וישר מתחילות לנסות לבדוק אם הוא "האחד". תכחישו כמה שאתן רוצות, כל אחד הוא מועמד פוטנציאלי, וזה דבר קצת מרתיע
לתשומת ליבכן. אני עומד על דעתי שגברים לא מתאהבים כל כך בקלות.. 4. גם כשהם כן, הם מראים את זה פחות - לפחות כלפי הסביבה (גם על זה אתן נוטות להתבכיין) 5. הססניות ומחושבות? (אני מפחד להגיב כי יסקלו אותי) רק אומר שזה לא ממש מסתדר עם המציאות
6. אני חושב שהתגובות לשאלה קצת מפספסות את הפואנטה. כולם פה יודעים על מה מדובר במשחקים הקטנים של תחילת הקשר. כן להתקשר לא להתקשר מי מתי ולמה וכמה.. זה חלק מהעניין וזה אמור להיות # כיף # בהתחלה ולעבור.. מצטרף בחום להמלצה למתן את הלהיטות, לא תוך כדי ויתור על עצמך - משם הכל אמור להסתדר לבד. אם זה לא, כנראה שזה לא. דניאל

liya3

New member
שיחקת אותה../images/Emo25.gif

בואנה...יש לך את זה! במקרה קראתי את ההודעה וזה סידר לי משהו שהציק לי כל כך הרבה זמן.... מתה עלייך!!!!!!!תודה!!!!!

liya3

New member
עכשיו?! על../images/Emo173.gif ועוגיות....

סתם... נפרדתי מחבר שהיה לי המון זמן לפני כמה חודשים ובערך חודש אחרי שנפרדתי ממנו היה לי מן קטע עם מישהו שהתאהבתי בו (הוא גרם לי להתאהב בו) והוא היה שם במקום הנכון ובזמן הנכון והייתי מוכנה לפתח את זה למשהו יותר רציני ממש התלהבתי ממנו ובאמת התנהגתי כמו שאמרת ומפה לשם קרה עוד משהו שסיבך העניין עם צצד שלישי והוא ירד מהעניין ואני השתגעתי כי לא הבנתי מה קרה והוא תפס איזה תירוץ ויצא מזה חלק, זה שיגע אותי הרבה זמן כי אנחנו רואים אחד את השניה כמעט כל יום ועכשיו אחרי שקראתי את מה שכתבת על גברים ועל איך הם מפרשים דברים זה קצת סידר לי דברים, הכל פחות מבולגן....

וואו.. תראי,

זו רק דעתי. נדמה לי שאת לא ממש מספרת הכל (זו זכותך כמובן אבל זה לא יפה להתחיל ולא לסיים) צד שלישי? יצא חלק? לא הבנתי דניאל

liya3

New member
לא רציתי לשעמם אותך....../images/Emo108.gif

ידיד הכי טוב שלי שהוא במקרה גם היה (באותה תקופה) החבר הכי טוב שלו פתאום גילה שהוא ואהב ואהב אותי במשך הרבה זמן והוא קצת ניסה "אינסטינקט ראשוני" להסית אותו מכל העניין, כמובן, בפסיכולוגיה (בלי עין הרע הוא יודע בדיוק איפה לתקוע את המילים הנכונות)... ולאט לאט למרות שבסוף הידיד נתן את ברכתו (לא בלב שלם אבל בכל זאת) והיה כבר מאוחר מידי כנראה זה היה יותר מידי מסובך והוא ראה גם שאני כבר מאוהבת בו מעל הראש,,, לא היה לו אתגר יותר או משהו,,, אני יודעת איך שאתה ניסחת את זה זה היה נשמע יותר טוב...והכל התפרק...עכשיו אנחנו בכלל לא מדברים! אוף אתם כאלו מעצבנים שאתם רוצים...ובכל זאת היצורים הכי מתוקים עלי אדמות...

voguemaster

New member
אני רוצה להעיר הערה

גרם לך להתאהב בו ???? אז אחת ולתמיד: אנשים לא גורמים לאנשים אחרים להתאהב בהם. אלא, אנשים גורמים לעצמם להתאהב באחרים. את זו שגורמת לעצמך להתאהב, אף אחד אחר לא "גורם" לך לעשות את זה בחייך.. ועכשיו אחרי שהבנו את הנקודה הדקיקה הזו, את היחידה שיכולה לגרום לעצמך לא להיות מאוהבת בו יותר, לא כך ? אלי

liya3

New member
חצוף!../images/Emo123.gif

מה אתה קורא הודעות של אנשים אחרים??? סתם! אני בהתחלה לא נתנתי לעצמי להרגיש כלום אבל הוא התנהג כמו מאוהב וזה כנראה נתן לי לגיטימציה לתת לעצמי להרגיש את אותו הדבר... סליחה עם לא ניסחתי את עצמי נכון הוא "גרם לי להתאהב בו" בדיעבד.

voguemaster

New member
ועכשיו ?

מה את מרגישה עכשיו ? התגברת עליו ? הרי אם הוא עבד עליך כמו שאומרים, זה אמור לתת לך סיבה ממש טובה לגרום לעצמך לעבור הלאה לא ?

liya3

New member
תראה....

תראה הלאה עברתי אבל... יש עדיין משהו שלא בדיוק פתור אישם, מן הרגשת פיספוס שיכל להיגמר אחרת. לבנות יש מן רגש מיוחד שאין לבנים(בעצם אולי יש אבל בעוצמה הרבה יותר קטנה) כשבן נדחה אז הוא כאוב קצת ואחר כך זורק זין (סליחה על הביטוי) ועובר הלאה... כשבת מרגישה שהיא נדחת זה הרבה הרבה יותר מסובך ... מתחיל הסרט של למה ואיך אני יכולה לגרום לו כן לרצות וזה רק מסתבך. אבל לא נורא אני שוכחת מזה ומי שלא רוצה אותי כמו שאני לא צריך יש לי מספיק גם בלעדיו... לילה טוב בובה

voguemaster

New member
אני יודע בדיוק מאיפה את באה

גם לבנים יש את הדבר הזה, ולאו דווקא בעוצמה קטנה יותר. בעצם נכון יותר יהיה להגיד שיש פחות בחורים שמרגישים כך. גם אני הייתי כזה פעם, לפני הרבה שנים, כשהייתי צעיר
לקח לי פעם אחת שנתיים להיגמל מבחורה, ואת יודעת מה ? תמיד תישאר לי פינה בלב בשבילה. בכל אופן, גם אני רציתי וחשבתי איך אפשר לגרום לה להיות שלי אח"כ, אבל בסוף עוזבים את זה. בסופו של דבר כולם לומדים לשלוט על הסוויץ´ הזה שאומר: "לא רצה, אוקיי NEXT" אלי

בדיוק... ../images/Emo79.gif קטן בשבילך ליאה

Christina Aguilera Lyrics: Lady Marmalade Lil’ kim: Where’s all mah soul sistas Lemme hear ya’ll flow sistas Mya: Hey sista, go sista, soul sista, flow sista Hey sista, go sista, soul sista, go sista Mya: He met Marmalade down in old Moulin Rouge Struttin’ her stuff on the street She said, “Hello, hey Jo, you wanna give it a go?” Oh! uh huh Chorus: Gouchie, Gouchie, ya ya dada (Hey hey hey) Gouchie, Gouchie, ya ya here (here) Mocha Chocalata ya ya (oh yea) Creole lady Marmalade Lil’ Kim: What What, What what Mya: ooh oh Voulez vous coucher avec moi ce soir Voulez vous coucher avec moi Lil’ Kim: yea yea yea yea Pink: He sat in her boudoir while she freshened up Boy drank all that Magnolia wine All her black satin sheets, suede´s, dark greens yeah Chorus: Gouchie, Gouchie, ya ya dada (da-da-da) Gouchie, Gouchie, ya ya here (here ohooh yea yeah) Mocha Choca lata ya ya (yea) Creole lady Marmalade Voulez vous coucher avec moi ce soir (ce soir, what what what) Voulez vous coucher avec moi Lil’ Kim: yea yea uh He come through with the money and the garter bags I let him know we bout that cake straight up the gate uh We independent women, some mistake us for whores I´m sayin‘, why spend mine when I can spend yours Disagree? Well that´s you and I’m sorry Imma keep playing these cats out like Atari Wear ideal shoes get love from the dudes 4 bad a** chicks from the Moulin Rouge hey sistas, soul sistas, betta get that dough sistas We drink wine with diamonds in the glass bottle case the meaning of expensive taste if you wanna Gouchie, Gouchie, ya ya Mocha Chocalate-a what? Real Lady Marmalade One more time C’mon now Marmalade... Lady Marmalade... Marmalade... Christina: hey Hey Hey! Touch of her skin feeling silky smooth color of cafe au lait alright Made the savage beast inside roar until he cried, More-more-more Pink: Now he´s back home doin´ 9 to 5 Mya: Sleepin´ the grey flannel life Christina: But when he turns off to sleep memories creep, More-more-more Chorus: Gouchie, Gouchie, ya ya dada (da daeaea yea) Gouchie, Gouchie, ya ya here (ooh) Mocha Choca lata ya ya (yea) Creole lady Marmalade Voulez vous coucher avec moi ce soir (ce soir) Voulez vous coucher avec moi (all my sistas yea) Voulez vous coucher avec moi ce soir (ce soir) Voulez vous coucher avec moi (C‘Mon! uh) Missy: Christina...(oh Leaeaa Oh) Pink... (Lady Marmalade) Lil’ Kim...(hey Hey! uh uh uh uh...) Mya...(Oh Oh oooo) Rot wailer baby...(baby) Moulin Rouge... (0h) Misdemeanor here... Creole Lady Marmalade Yes-ah...... דניאל

טל קר

New member
לא ממש הבנתי את ההשוואה. מה הקשר

בין להתרחק מבוגד, לבין להתרחק מאוהב? עצוב מאוד שנשים מפנימות ואז זה נעשה קל יותר, איך לשחק . גם לא הבנתי איך לבקש ממישהו לשנות את אופן החצנת הרגשות שלו ולהתמתן, שונה מלבקש ממישהו לשנות את אופן החצנת הרגשות שלו ולהתעדן. במערכת יחסים עושים פה ושם אי אילו ויתורים, זה נכון. אבל איזו מין מערכת יחסים זו אם הויתור עצמו הוא על תכונות אופי? בין מי למי מערכת היחסים הזו? בין מסכה א´ למסכה ב´? כשיש אי התאמה, היא יכולה להיות בתחומים שונים. יש אי התאמה בדברים קטנים ,ויש אי התאמה בדברים גדולים ומהותיים. אי התאמה בתור מי לעשות כלים זה דבר אחד, אי התאמה באיך האופי של האשה אמור להיות, ואיך לדעתו היא אמורה להתנהג ואיך היא יכולה להכניס את עצמה בכוח לקופסה הקטנה שבה הוא רגיל לראות נשים, למרות שזה נוגד את האופי שלה, זה דבר אחר לגמרי לגמרי לגמרי.

Shadowmage

New member
דעתי האישית

כנות היא הבסיס שעליו עומד כל קשר. הכנות בין בני הזוג צריכה להיות מוחלטת וכוללת. כל ה"משחקים" הללו רק תורמים לערפל שבין בני הזוג ובהכרח פוגעים בקשר. אני אביא דוגמה: גבר מאוד "חם" עם רגשות מאוד חזקים מסתיר ממשהי חדשה את העוצמה של רגשותיו (מתוך פחד שהיא תבהל מהעוצמה ותברח. הגיוני, לא?) - ואני לא מתכוון רק לאהבה אלא גם לתשוקה וכעס וכל הרגשות האחרים. אז בהתחלה הכל בסדר, אבל כמה זמן הוא יוכל להחזיק מעמד? כמה זמן הוא יוכל להסתתר? בסופו של דבר או שהסכר ישבר ואז הכל יציף אותה בעוצמה אדירה, או שזה ימאס לו והוא יעזוב. לקחתי דוגמה על גבר, אבל אותה דוגמה גם מתאימה לאישה. מסקנה: אם בן הזוג לא מסתדר עם מי שאת כבר בהתחלה (ואפילו לא נתת הזדמנות, ישר הסתרת הכול), איך את מצפה שבהמשך זה ישתפר? אם הוא לא מקבל אותך כמו שאת, או לא מסוגל ללמוד לקבל אותך, למה להשקיע כ"כ הרבה זמן ואנרגיה?

liya3

New member
פן אחר....../images/Emo66.gif

אני לא יודעת יותר פרטים על ה"חברת ילדות" שלו.... אבל אם הוא כזה בחור נ-ה-ד-ר! לא חשבתם על האפשרות שדווקא בגלל שהיא כל כך מכירה אותו והיא בטח יודעת מה הוא אוהב ומה יגרום לו לרצות או לא לרצות מישהי.... וקשות להשגה דוחות אותו....? אולי היא רוצה אותו? והעצה הזו לא הייתה ממש טהורה... אני לא יודעת תבדקו...בהצלחה.

למעלה